Tony Hawk\'s underground 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt mégjobban megköszönöm ha nincs rajta szöveg , de azt ps-el megoldom
És jó lesz😄(egyenlõre)
A FAQ-t ki fogja megcsinálni?

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Valaki meg tudná mondani hogy kell a levegõben ugrálni?Mer videókban láttam hogy fenvannak a levegõben felveszik majd leteazik magukalá a deszkát és utána még ugrannak egy jópárat!Valaki tuggya hogy kell megcsinálni mer már próbáltam csomószor de nem jön össze!Ha kell rakok fel róla videót!
oldschool.trance.techno.rave
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD
Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nekem is így volt hogy két napig nem töltött semmit aztán 1 napig nem csatlakozott a trackerhez aztán a netem döglött be és már majdnem azon voltam hogy lesz@rom és nem töltöm tovább mer reménytelen de csak érdemes volt kivárni azt a 7-8 napot.
Most megnéztem és a feltöltõk száma 5-6 a letöltõké meg 30-40 körül van és azér ez elég sz@r arány ezért jön nehezen.De nyugi majd begyorsul.
De miért van az hogy 30 órán belül 11.38 kilóbájtot töltött le?
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!