Tony Hawk\'s underground 1

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mima állóba csináld meg nekem pls , és privibe küldj linket ahová feltöltötted.
azt mégjobban megköszönöm ha nincs rajta szöveg , de azt ps-el megoldom

xy21
Jójó csak az ucssó képkocka alatt van egy fehér csík azt kikéne javítanod a másik meg vedd le onnan azt a MADE BY MIMA feliratot!
És jó lesz😄(egyenlõre)
A FAQ-t ki fogja megcsinálni?

MimaSKATE
csináltam bannert😄

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

MimaSKATE
mert nagyon nehéz azt tesóm csinálta amugy😊

xy21
MiMA te hogy csinálod azt amikor csúszik a falon a skater közbe vergõdik majd jó magasra kirepül?Te raktál fel ilyen videót a thaw topicra de nem montad hogy hogy kell azt csinálni.

xy21
Az ausztrál beenox átkonvertálta konzolról PC-re de nem atták ki hivatalosan!
Valaki meg tudná mondani hogy kell a levegõben ugrálni?Mer videókban láttam hogy fenvannak a levegõben felveszik majd leteazik magukalá a deszkát és utána még ugrannak egy jópárat!Valaki tuggya hogy kell megcsinálni mer már próbáltam csomószor de nem jön össze!Ha kell rakok fel róla videót!

MimaSKATE
azé nyitottam mert sokan töltik és sokaknak megvan és kicsit nehéz installálni

G1nic
én nem nyitottam volna meg semmi értelme a 2 is már rég megjelent<#lama><#banplz>

oldschool.trance.techno.rave

OrioN the S
MTV skateboarding? stimt? v.ki nyomta vele? na azisjóvolt...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

xy21
Ha valaki tud segíteni akkor mongya meg hogy ha felmegyek a netre és írok valamit a cset ablakba akkor azt nem írja ki oldalra hogy mások lássák vagy lehet mások látják csak én nem!Mi a hiba?

xy21
szerintem a legrosszabb TH gém a THPS3.Na az naon SZ@r volt!

Tony hawk pro skater 4 a legidegesítõbb tony hawk game! a többi nem is idegesítõ csak a thaw!

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

én nem soká szedem le a THUG 1 et!

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

OrioN the S
szvsz a Tonipók 4 volt az uccsó amit élvezhetõ játéknak könyveltem el magamban...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

xy21
Mondtam hogy mostanában sokan töltik le!
Nekem is így volt hogy két napig nem töltött semmit aztán 1 napig nem csatlakozott a trackerhez aztán a netem döglött be és már majdnem azon voltam hogy lesz@rom és nem töltöm tovább mer reménytelen de csak érdemes volt kivárni azt a 7-8 napot.
Most megnéztem és a feltöltõk száma 5-6 a letöltõké meg 30-40 körül van és azér ez elég sz@r arány ezért jön nehezen.De nyugi majd begyorsul.

Hát igen kéne FAQ.
De miért van az hogy 30 órán belül 11.38 kilóbájtot töltött le?

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

dunga
ahmm

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

xy21
Majd meglátjuk!Mostanában sokan töltik le!Majd csinálni kõ ide FAQ-t!

Atti12
pedig van 1, csak eredetileg nem jött ki pc-re, de torrentröl lelehet tölteni 😊

dunga
nekem csak 2.rész van meg, az tetszett, elsõrõl még screenshotot sem láttam

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Barney Tech
Nem lesz sikeres érzem.

xy21
Na megnyitottam a THUG1 topicot,hisz egy páran monták hogy jó lenne neki egy.

← ElőzőOldal 7 / 7