Tony Hawk\'s underground 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AtiRadish
Légyszi segítsetek!!!!
Aki nemrég töltötte le a Thug 1-et az seedelje már egy kicsit!!!
Nekem 99%-nál meghalt és senkitõl se tudom tölteni!!
Már csak 8 mega kéne
Légyszi segítsetek!!!!!!!

Atti12
ja igen, én is bitcometet használok csak régen használtam az azureust <#idiota>de mostmár haggyuk az off-olást 😄

Balumann
de bittorrentbe nem lehet szabályozni 😄 Én sokáig azureus-t hasnzáltam, és akkor tettem fel mikor már 2-3 torrentnél kiírta hogy védett, és regeljek itt. És a Bitcomet azt is letudta tölteni. Meg most elég gyorasn tok tölteni, úgyhogy nekem jó a bitcomet, azureusnál nem tapasztaltam 250 KB felett töltötem volna le 😄

xy21
Inkább a letöltést lehetne szabályozni nem a feltöltést!!Az lenne a jó mer a feltöltéssel nem sokra mést😄

Tmacy
hát..végigvittem a story-t(igaz másodszor..),nemrossz maga a története,de tök könnyû..és nemis játszottam vele sokat,de azért fajin,majd próbálok menni netre,hátha egyszer lesz ffenn valaki
peace

zsakosfrodo2
off
Nem csak a bitcometnél lehet szabályozni a feltöltést... Azuresunál is lehet. Szinte mindkettõ ugyanazt tudja, bár én is jobbnak tartom a BitCometet FELTÖLTÉSRE! Viszont letöltésre sztem meg jobb az Azureus.
on

Én is BitComet-es vagyok.

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

Balumann
a játékból?
olvass vissza kicsit és ott van aragorn videója, meg a www.baluman.dox.hu -n az én 2 másik videóm is, illetve a www.thps-online.net -en a Tho TV legtöbb része a THUG 1-es (és azok profin játszanak, abból látszik tényleg hogy milyen a játék)

Képet Plz...

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Balumann
Mondjuk mindenki bitcomet-et használ vagy utorrentet, ahogy nézem a peer-be a mozillaba hogy kikkel vok kapcsolatba, mind azureus vagy bitcomet-es

Balumann
midn1 mivel tölti elvileg, a letötlés az ugyan olyannak kell lenie. Bitcomet anniyból jobb néha a védett torrenteket is letudja tölteni, meg kicsivel jobb a kezelése ezeknek a dolgoknak (tehát van mikor jobban tud több embertõl tölteni, így gyorsabb) Na meg lehet szabályozni a feltöltését is, és akor nem fogja le a teljes sávszélt (feltöltést)

xy21
Én sima Bittorent-el töltöm.Ezeket a bitcometet meg Utorrentet nem szeretem

Atti12
mivel töltöd? <#confused>én azureussal töltöttem

Még csak 50 órája. ^^ Tom mindjárt bekapcsol.

xy21
mióta töltöd??

ÉS ezt küzölni kellet nyílvánosan? 😄
Dejó még mindig semmit se töltött le. 😊

xy21
Elmondom priviben

azon belul melyik oldal??

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

xy21
torrent

HONNAN LEHET LESZEDNI EZT A GAMEET?

Atti12
passz <#conf> ilyne hibávla még nem találkoztam :S

Tmacy
segitségre lenne szükségem a játékkal kapcsolatban:
felraktam,játszok,megcsinálom a csávókámat,elinditom story-t,és odamegyek az reic sparrow-hoz,bejön egy kék háttér,fél perc mulva restartol..bejön és kiirja hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre.
emlékszem hoyg régebben is volt ilyen hibám, de mrá nememlékszem hogy hoyg oldottam meg..
elõre is kösz a válaszokat
peace

Tmacy
asszem, énis elkezdek játszani vele egy pöppet,majd neten néha összefuthatnánk..
installálással kapcsolatbanajánlom a roflnub.com forum/install thug1-et,minden jól levan irva,képen bemutatva,csak egy ksi angoltudás kell hozzá..
peace

xy21
Értem😄
Amúgy balu hogy kell megcsinálni azt a THUG-ban hogy a levegõben vagyok és ott emelgetem a deszkát magam alatt meg ugrálok sokat a levegõben?!Érted?Na azt hogy kell?Eccer leírtada THAW topicban de nem volt érthetõ!

Balumann
ja mert az a látványos, és nehéz 😄

xy21
Amúgy mostanában a sytle videók a divat?

Fido4life
Oksa..

xy21
Én is gondolkottam már a nagy U-n de már nincs bõr a képemen mégeccer a modikhoz menni mer már eccer átírták mer kihagytam az r betût és undeground volt csak kiirva😄 De majd szólok!

Atti12
nem csinálok ilyet, mondom ez nagyon régen volt, akkor még ez volt a divat <#alien>

Fido4life
jah és plse, legyen nagy U

Fido4life
PS2-õn van meg, és egy álmatlan éjszakát okozott.. 😊

Van még jó száma a SOAD-nak ezen kívül.
Jó videó. Látom ott még hippi voltál. <#idiota><#idiota>
De ez a sok manual ez nagyon lol. Mostanában nem csinálsz ilyet ugye?<#idiota>

MimaSKATE
byob nagyon jó szám meg a video nagyon kemény jóóóóó lett😉

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Balumann
😄

Atti12
<#ravasz1><#vigyor3>

Atti12
amikor ezt csináltam még a style csak születendõben volt ezért nem stylenak szántam

xy21
Hát gondolom ezt nem sytle videónak szántad!Ha igen akkor trotty<#idiota> ha nem akkor elismerésem<#worship>

Atti12
de amugy ez a vidi nagyon régi, és itt elég béna voltam mert csak körbe-körbe meg fél perc helyben manual <#idiota>

Atti12
thx 😄 SOAd tol ezt az egy számot szeretem xD

xy21
Fõleg a zene mer SOAD!!!<#finom>

xy21
WOW naon nyomod ember!Teccik naon😄

xy21
Mind1 megoldottam😄

xy21
Vazze ehhez kéne alami letöltõ progi nem? Csak nekem nincs fenn.

Atti12
nem a legjobb de a célnak megfelel <#vigyor>

Atti12
itt van a video remélem ismeri mindeki a rapidsharet <#idiota>

xy21
Így van<#ejnye1>

Balumann
tájékozatlan ember ne okoskodjon

Atti12
mindjárt linkelek videot

xy21
Nehogymá'!Kijött az PC-re csak NEM Hivatalosan<#vigyor5>

XenonIceX
nem jött ki pc re
ZÁRHATÓ

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]