Tony Hawk\'s underground 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki nemrég töltötte le a Thug 1-et az seedelje már egy kicsit!!!
Nekem 99%-nál meghalt és senkitõl se tudom tölteni!!
Már csak 8 mega kéne
Légyszi segítsetek!!!!!!!
peace
Nem csak a bitcometnél lehet szabályozni a feltöltést... Azuresunál is lehet. Szinte mindkettõ ugyanazt tudja, bár én is jobbnak tartom a BitCometet FELTÖLTÉSRE! Viszont letöltésre sztem meg jobb az Azureus.
on
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
olvass vissza kicsit és ott van aragorn videója, meg a www.baluman.dox.hu -n az én 2 másik videóm is, illetve a www.thps-online.net -en a Tho TV legtöbb része a THUG 1-es (és azok profin játszanak, abból látszik tényleg hogy milyen a játék)
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Dejó még mindig semmit se töltött le. 😊
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
felraktam,játszok,megcsinálom a csávókámat,elinditom story-t,és odamegyek az reic sparrow-hoz,bejön egy kék háttér,fél perc mulva restartol..bejön és kiirja hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre.
emlékszem hoyg régebben is volt ilyen hibám, de mrá nememlékszem hogy hoyg oldottam meg..
elõre is kösz a válaszokat
peace
installálással kapcsolatbanajánlom a roflnub.com forum/install thug1-et,minden jól levan irva,képen bemutatva,csak egy ksi angoltudás kell hozzá..
peace
Amúgy balu hogy kell megcsinálni azt a THUG-ban hogy a levegõben vagyok és ott emelgetem a deszkát magam alatt meg ugrálok sokat a levegõben?!Érted?Na azt hogy kell?Eccer leírtada THAW topicban de nem volt érthetõ!
Jó videó. Látom ott még hippi voltál. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
De ez a sok manual ez nagyon lol. Mostanában nem csinálsz ilyet ugye?<#idiota>#idiota>
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░