323
  • nesster
    na mindjárt linkelek be képet, csináltam
  • nesster
    értelmes -.-
  • xy21
    Ezt a népet én nem értem:(
    Igazad van elveszitek az ember kedvét a TH-tól.
  • Atti12
    sztem te hagyd a thug1-et, inkább játsz a thaw al vagy valami mással ami nem ennyire "bonyolult"
  • xy21
    Mér nem katintasz a Válasz gombra és kiirja hogy kinek válaszoltál.
    Így most honnan tuggyam?Meg mi az hogy "az a bp már volt téma"?Mijaz a BP?BudaPest:D
  • nesster
    a sok fagyitól megfáztam :D
  • nesster
    már válaszoltam, nem szeretem ha nem veszik észre hogy irtam =(
  • Balumann
    ajjaj influenza
  • nesster
    ehhem ehhem...
  • xy21
    Khmm...Hogy lehet a falon Szaltózni,pörögni?
  • Balumann
    :D ne röhögtess már
    modntam hogy írjál szépen, 1 kérdőjel mondat végére, mint egy értelmes ember, aki segítséget kér... Mér kell levakozni, meg mindjárt istenhez fohászkodni... :D
    Szépen, fogalamzd meg mit akarsz kérdezni, írd le egy mondatba, 1 írásjel, és ha tud akkor valaki válaszolni fog rá. Próbáltam segíteni erre rájönni, de mostmár ezek a válaszok... :D lol
  • xy21
  • nesster
    az a bp ami már volt téma...
    én csak azt nem értem hogy Neked miért nincs még figyelmeztetésed?
    a @ miatt ?
  • xy21
    Ember!Istenem!ÁÁÁÁÁ!Mer mi rosszat kérdeztem(vagyis hogyan?)Megkérdeztem hogy hogyan lehet a falon szaltózni?Nem azt kérdeztem hogy hogya f@szba lehet azon a kurv@ falon szaltózni köcsögök mongyátok el de kurv@ gyorsan.
    Van különbség.
    Lehet te vak vagy Balu már megbocsáss
  • Balumann
    lehet kérdezősködni, csak valami kulturáltabb módon kéne -.-
  • xy21
    Hö?Na ugy láccik megint velem van a hiba.Én aszittem hogy itt lehet kérdezősködni ha valami hiba van.Aszittem a fórumok lényege ez hogy segítenek.
    De nem tőled várom a választ Balu.
    HA VALAKI MÁS TUGGYA LEÍRHATNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Balumann
    hogy nem lehet megtanulni hogy 1 kérdőjel elég a mondat végére??? És mér kell itt kérdezősködni??? (senki nem fogja itt leírni ha tudja is)
    Egyébként meg fogalmam sincs mire gondolsz... :D
  • xy21
    Hogy lehet a falon Szaltózni???Vagy pörögni???Miközben csúszok a falon???(értitek)
  • nesster
    maratoni mosoly nap :)
  • Balumann
    tényleg? :|
  • Atti12
    hát, de, csak hát, izé :|
  • nesster
    én mosolygom magamon mert nme tudom hogy kezdjek neki, zene meg a film eleje-vége megvan, na de a közepe... fuuuuu :D
  • Balumann
    mosogolyni = mosolyogni
  • Balumann
    mé má nem szabad mosogolyni se, he? :@:D
  • MimaSKATE
    :) igen :D :)
  • Atti12
    :) (tömeges mosolygás folyik? :D)
  • Balumann
    :)
  • MimaSKATE
    :)
  • nesster
    szomaton mek haza (itt vagyok mamáméknál xD) aztán otthon leszek egy hétig és megpróbálok összedobni egy videót... ilyen vegyes lesz, többre nem futja belőlem
  • xy21
    WOW:D
  • MimaSKATE
    :D
  • Balumann
    tudom az nekem is sikerült már, dehát nézd meg ezek csinálnak egy walplantot, egy trükköt, és utána lent megfogják a deszkát és utána ugranak el... :S
    Egyszer már nekem is sikerült így 4 mp után elugranom, de nem tudom hogy hogy :/
    Meg azt is megcsináltam moscow-on, hoggy fel wallshoufle-ztem, és utána rá abba a kanyarba, és kilőtt tök magasra :D
  • xy21
    Na rájöttem hogy kell a levegőben továbbugrani:D
    Nyomsz egy wallplant vagy mit(mikor elrugod magad a faltól)és utána nyomsz egy ollit megint és tovább ugrik.De lehet azt hogy közbe még nyomsz egy figurát de ahhoz gyorsnak kell lenni:DNekem sikerült.
  • xy21
    Ember akik ezeket csinálják szerintem éjjel-nappal a monitort lesik és csak TH-znak és bele se merek gondolni hogy nézhetnek ki.
  • Balumann
    nem csak az, hanem hogy ha mennek, esnek afal mellett, akkor hogy tudnak wallplantozni azon a falon. Ha megfogom adeszkát akkor tudom irányítani az embert. De ha újra lerakom a levegőbe akkor max wallrideolni tudok, mert nem arra néz. :S
  • xy21
    Én is ugyanerre vagyok kíváncsi,hogy hogyan ugrálnak tovább a levegőben?
  • Balumann
    Na jtászottam vele egy kicsit. Hát csináltam vele pár figurát, amikt régebben még csak közel se tudtam. De azt hogy levegőbe hogy tudnak tovább ugrani azt nem értem :S akárhogy próbálom nekem ha felugrok, és wallplant, akkor ha egyből ugrok utána akkor ugrik, de másképp nem :S
  • AtiRadish
    jaja,kéne
  • Balumann
    mármint a topicnak
  • Balumann
    töltöm újra a thug 1-et.
    Egyébként majd csináljak Bannert a thug 1-nek?