Gyorséttermek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár nem értem, h miért csak a mek lenne kivétel..
gondolom BÁRMELY kajoldába (étterem, pizzéria, gyorskajolda) bemész és akár még "azt" is ehetsz
ezt az azt-ot majd mr. kula elmesélni nekünk :)
[/spam]™
cöööcööööcö :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
neem, habár a mekdonálcba is raknak bele mindenféle szart,
tudnék mesélni..
szóval azért normális és friss kajára gondoltam (mindegy=pizza,hamburger,melegszendvics,gyros stb)
4 sajtburger 700 aztán viszontlátás.
Amúgy én az utcai melegszendvicseseket szeretem (190-220 Ft, hambi meg 220-250). Tudtok jó helyeket a Blaha-Astoria környékén? Mindegy milyen csak olcsó legyen!
amugy figyelmetekbe ajánlom ezt a cikket. Tanulságos, lényege hogy a gyorskajában lévõ transz-zsirsavak kb 3-4x olyan rosszabbak az egészséges szervezetre nézve mint a sima telitett zsirsavak (zsiroskenyér rulzik)
szal ha korán akartok megdögleni szívelégtelenségben és visszafordíthatatlan elhízásban akkor irány a mekdonác
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
vagy mégse?
Mekicsõd:

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
[/spam]™
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Sok zabálás, orvosi vizsgálat aztán pediga stáblista <#vigyor>#vigyor>
Amugy télleg jó film! :) Nekem tetszett!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Érdemes megnézni a Super Size Me c. filmet... Megdöbbentõ!! A pacák asszem egy hónapon keresztül csak gyors éttermi kaját eszik, hihetetlen hatása van a szervezetre!
Mekdonálcot meg utálom. Nagy mûíze van, és baromi drága....
Gyorskajáldából még szeretem az ilyen utcaibüféseket, mert ha kifogok egy jót, akkor jól is lakom, és a pénztárcám se soványodik sokkal :)
mig egy burgerkingben ember elkölt egyedül 2k-t és még nincs sehol :D
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
amúgy sajtburger és mcroyal beszteszt =)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
bertino: tényleg drága, talán a fagyi az ami ott megéri egyedül, inkább bekapok két gyrost a közeli gyrososnál, és azzal jól lehet már lakni :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
meg 500 Ftot kiadsz egy olyan menüért vagy épp csak egy hamburgerért, ami annyit ér az étvágyadnak, mint porszem a levegõnek
no comment
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Már kómás vagyok :)