207
Gyorséttermek
  • jefferson83
    Én ismerem, kívülről :) Na jó egyszer ettem ott mert a vasútállomás mellett van és mikor hazaértem majd éhen haltam.
  • magus
    moriczon meki mellett van egy gyrosos, van ott egy king kong xxl burger, van vagy masfel kilo, eleg durva, mozdulni alig birtam utana.
  • Grenzjager
    a hús nem hús, hanem valami szar, 5 percel kihülés után ehetetlen, hasonló a krumplival, az se látott földet....

bezárni az összeset a tosszba...
  • RaZoK
    ki ismeri itt a Dixiet?
    az a legfajább, persze az én "Dávid féle bányász hamburger"em után ott kapni a legjobb hambit :Ð
  • Cat #123
    "gesz eletedben egy bigmacre vagysz"

van ilyen ember? :D egyébként pl. a sarki gyroszos is gyorskajálda, mégis, egy egyáltalán nem hizlaló lepényt adnak, amiben igazi saláta, igazi hagyma, stb. van, szóval totál nem igazak rá a sztereotipiák.
  • jazzy
    Mar aki adalekos szarokon no fel. En speciel nem. Csak arra probaltam ravilagitani, hogy attol hogy valaki gyorsetterembe jar, NEM BIZTOS (persze nem kizart), hogy hamarabb hal meg. Kerdes az, hogy megeri-e teljesen egeszsegesen elni ugy, hogy egesz eletedben egy bigmacre vagysz, vagy inkabb megenni/megtenni mindig amit akarsz es meghalni 10 evvel hamarabb.
  • CSOCSO
    le se szarjak az emberek hogy ki hol eszik....
  • schrank
    az öregapád igazi kaján nőtt fel te meg ilyen adalékos szarokon ezért ő nem tápos mint te
    amúgy ez a gyorséttermezgetés amcsiba életmód nálunk meg trendi fasság és havi pár alkalommal esznek ott és azt hiszik hogy menők mert elbaszták egy heti kajájuk árát egy étkezésre de legalább mindenki látta őket az üveg túloldalán hogy xy a meki evett tök jó neki
  • jazzy
    Aki a mekiben eszik szivinfarktus, aki dohanyzik tudorak, aki sultkrumplit eszik minden rak, aki testepito annak nem all fel a farka, aki kolat iszik meghal. Nagyapam mindet csinalta es 80 eves es el. Egyebkent amikor ott fekszel a halalos agyadon nem azon fog jarni az agyad, hogy "uristen ha nem eszek a mekiben 10 evvel tovabb eltem volna". Nem fogod akkor tudni. Lehet ha nem mesz be akkor a mekibe elbasz egy kamion es megszivtad. Tehat szerintem ez nem jo hozzallas:(
  • DJ Skyline
    havi 1x kajálok mekis kaját,kb így ennyi számomra a gyorsétterem!:D
  • Esrohnoil
    Én aztán nem irigyellek bennetek. Sokkal finomabb, egészségesebb kajákat ehetek. Mit is irigyelhetnék? A szívinfarktusra v. a 10-20 évvel rövidebb maximális életkorra gondoltál? :)
  • joe14
    Ez jól néz ki :)
  • Cat #115
    három kiló hús és másfél kiló egyéb: két egész paradicsom, 12 szelet sajt, 2 hagyma stb. :)

This humongous burger, listed on the pub's menu as Ye Olde 96er, sells for $23.95 and contains a full six pounds of meat plus three pounds of trimmings: two whole tomatoes, a half-head of lettuce, twelve slices of American cheese, a full cup of peppers, two whole onions, and "a river of mayonnaise, ketchup, and mustard" according to pub owner Dennis Liegey.

Not that hungry? Denny's offers two- and three-pound burgers for those of us with slightly smaller appetites. Denny's Beer Barrel Pub is located at 1423 Dorey St., Clearfield, Pennsylvania. For more information, call (814) 765-7190 or visit their web site at www.dennysbeerbarrelpub.com
  • Cat #114
  • Match
    ehh :D
    tegnap mentem egy gyros-oshoz, és csináltattam vele egy olyan gyrost amibe csak hús van, némi plusz pénz fejében :)
    Na azzal jól lehet lakni úgy :)
  • reaper4
    na megszólalt az irigy
  • Esrohnoil
    Ez a ti híres McZabálszotok. :D
  • joe14
    És a sajt? :)
  • reaper4
    és a saláta meg a paradicsom? :)
  • Prank
  • Truck Driver001
    "a gyors kaja csak fingatja a csajokat" :C
  • joe14
    Én is kövér vagyok, de ezt az alkatot örököltem anyámtól, ő 91 kg, én is annyi vagyok, és ugyanannyit eszem, de nem hízok már. Szóval nem mindenki azért kövér mert soakt eszik, mi sem eszünk soket, de ezt örököltük sajnos :(. Aki ezért kövér azt nem szabad csúfolni, mert nem tehet róla. Aki sokat eszik, és azért kövér, azt se szabad csúfolni, de az már az ő hibája. Nem szoktam sűrűn mekibe járni, 1évbe talán 3*, az meg nem árt.
  • tigeroo
    nemjók:)a kaja túl mű nekem + a hangulat...valahogy nem érzem vevőnek magam a McDonaldsban... "add a pézt és megdobunk egy zacsival" szintű az egész. inkább valami gyrosos vagy pizzéria...:)
    bár utóbbira sokat kell várni :l
    bár durva hogy mennyi kövért lehet látni egy-egy ilyen gyorsétteremben x(
  • joe14
    Nem volt annyira régen, múlt héten. Még kórházba van, folyton rókázik, fosik, meg minden. Sőt akik ott ettek, kb 8an, azok is betegek. Híradóba nemtom mért nem adták. Be is zárták a helyet aznap, és pénzbírság.
  • Grusi
    Ezer és ezeréves urban legend, el ne hidd...
  • Mr_no_NaMe
  • sweech
    jobb az állaga, szaftosabb :P
  • Mr_no_NaMe
    Azmás -.-
  • CattiBrie
    úgy lesz íze, mi? :D
  • sweech
    kajánál se érdekel hogy ráturháznak
  • Mr_no_NaMe
    Sörnél ez téged érdekel? :D
  • sweech
    belehugyoznak
  • joe14
    Jajj te ne :D
  • schrank
    erről a témáról a cooltúra jut eszembe amikor a csávó visszaküldeti a bundáskenyeret a faszi meg lekaparja róla a cukrot bedugja a gatyájába ráfingik aztán visszaviszi
  • CattiBrie
    ok
  • kulabácsi
    nah végre egy EMBER:D
  • kulabácsi
    hát akkor igyál vizet!!!!:D
  • Mr_no_NaMe
    Mester
  • CattiBrie
    az is bleee
  • kulabácsi
    mi az h bleee:D te a vodka-narancsot tolod mi??:D