207
Gyorséttermek
-
bakosla24 #167 Szerintem is lotifuti! imádom a kfc-t,bár az adagok lehetnének nagyobbak! elég ritkán vásárolok náluk,de ha igen akkor nem állok meg egy közepes kosárig! abban 30!!! db csirkeszárny van! szerintem ma sem fogok ellenállni nekik! 3000 Ft-om fogja bánni -
lotifutilany #166 Én a Kfc-t imádom,kedvenc a strips,kellően csípős és színhús,és a sajtkrémtorta áfonyával,de az olyan pici... :( -
ateszname #165 Jamina Burger -> http://jaminaburger.extra.hu -
#164 azóta is várunk :) -
mate317 #163 s
-
mate317 #162 nordee mikor lesz bp-n? -
#161 na arra kiváncsi leszek :) -
joe14 #160 hallottam hogy a sajtburgerbe, meg gondolom a többi kajába is pirból cisnálják a hagymát :/ -
QEger #159 Kedves React !
Már nem kell sokáig várnod a subway hoz hasonló ám minöségében azonos egri gyors kajáldára csak keresd a Q-t a szoró lapokon és a plakátokon.
üdv. -
React #158 Hmmm én ezt másképp látom, szeretem a mekis kajákat, bár ha Egerben lenne subway (ami sztem nem csak egészségesebb, de finomabb is) akkor valószínű odajárnék...
Engem éppen fikáznak a barátaim azér, hogy a mekibe eszek... sőőt, rendesen szivatnak bármikor is beülök oda kajálni,(persze nem komolyan, csak viccesen, de azér próbálnak leszoktatni arról, hogy ilyen "szennyet" egyek, ahogy ők mondják) én már pont azt látom, hogy nem "trendi"... -
Doma #157 Mekis játék, voltmár? -
jefferson83 #156 -
#155 Semmivel sem károsabb, mint egy pacalpörkölt egyszer-egyszer 3-4 havonta. -
#154 jah de ez csak akkor veszélyes, ha minden nap és sokat eszik belőle az ember, de ha ilyen 2-3 havonta abba még nem döglik bele:D és különben néhány hambinak rohadt jó íze van, ez a baj vele.... -
#153 Csak tele van minden féle telítetlen zsírsavval amivel a szervezeted nem tud mit kezdeni, csak hájat képez ami rámegy a hasadra. -
lord nihilus #152 mifelénk közelbe sincs gyorétterem szerencsére...egyenlőre -
#151 én szerettem a toastokat amíg ott dolgoztam, nemtom h van e még de sztem igen!! az sztem egész finom, nem igazán van benne szar alapanyag, elrontani sem tudják, olcsó, és sokat lehet belőle enni:D -
#150 jah, de ezt úgy képzeld, h ilyen előfordúl kb 3havonta max....ha tehetem akkor máshol eszem, legyen az egy kis szendvics v vmi ilyesmi, de sokkal táplálóbb, mert ha megeszel egy ilyen "szart" ami tényleg marha fi8nom, de megemészted egy óra alatt, és megint éhes leszel... -
FLeK0 #149 reggel viszont semmit ehetot nem adnak, a burgerking meg 11kor nyit hetvegen. magyarorszag jo hely, csak picit szar :( -
#148 Na attól lehet a legjobban elhízni, ha késő este eszel. -
#147 kibírom, h nem eszem gyors, mekiféle igen cuccos helyeken. nem nagy ügy leszokni, régen én is szerettem mer új vót meg minden de gyorsan rájöttem, h nem embernek való kaja van ott s a környezet is uncsi má. sok aranyos kis hely van, ami normal kaját kínál, gyors is, lehet ücsörögni ha van időd s lehet, h még magyar is. -
#146 jah különben én is eszem néha mekiben, mert azzal h késő estig nyitva vannak, elérték azt h sokan egyenek ott, mert nincs máshova menni!! meg jól el lehet beszélgetni pár sör után úgy éjfélig, amíg ki nem dobnak:D -
#145 McDonaldsban 4 sajtburger 700
Burger Kingben 2 sajt&2 kiskrumpli 600
akármilyen műanyag, ha este nincs nyitva más néha jólesik -
#144 Sajnos én is szeretem... Tudom h rohadt egézségtelen,de annyira finom,hogy nem tok nemet mondani:))
joe14 amúgy Burgerbe bemész 500 Ft-ért kapsz Rodeo menüt Go Large-ba.. -
#143 gondolom fertőzött volt, megbuktak az ANTSZ ellenőrzésen -
#142 Van egy olyan az oldalon, hogy "tápérték scanner".. érdekes, hogy ott már nem jelenik meg, hogy az értékek /100g-ra érvényesek... -
#141 Meki oldaláról valahonnan:
Marhahúspogácsa, sajt, uborkaszeletek, friss hagyma, ketchup, mustár szezámmagos zsemlében
Tápérték (per 100g)
Energia (kcal) 518
Fehérje (g) 31,4
Zsír (g) 27,2
Szénhidrát (g) 36,7
Már azt nem értem, hogy ezt hogy lehet "tápértéknek" nevezni.
Egy ilyen szenya vajon hány gramm? Szerintem nagyon nem 100g. -
#140 de most akkor miért egésségtelen a mekiben való evés?
mivel más, mint a sarki hamburgeres?
az addig ok, hogy nem egy hűdetáp kaja, de mennyivel hízlal pl jobban, mint egy pörkölt?
persze tekintsünk el az ártól, és tekintsünk egy a "kulisszák mögött" rákerülő egyéb feltétektől :D -
#139 igen Tatabányán ott van, végre valaki ismeri :D -
#138 Köszi, ez az. :D -
Kope #137 Itt a film:
Falling Down -
#136 Volt régebben egy film, a címére nem emlékszem. Az ipse bement a mekibe v. vmi hasonló helyre, venni akart reggeli menüt, de nem adtak neki, aztán utána nekiállt lövöldözni... Ez még vhol a film elején lehetett. Vki nem tudja mi a címe? :D -
#135 Én meg semmikor sem eszem mekiben.
1. Egészségtelen.
2. Nemhogy nem kívánom, egyszerűen undorítónak találom az ottani kaját. -
#134 hűmekkorapara :/ -
#133 mútkó bk-ban:
hatalmas menü-táblán kiírva: sék elfogyott
következő 3 alkalommal ugyenez..
megkérdeztük a srácot hátha mégisesetlegtalán:
- Mikor lesz sék?
Nem tudja, talán egy hónap múlva, de addig is marad sékelésre a meki.. :)
Legközelebb mentünk:
- Mikor lesz sék?
Azt mondták nem lesz.
Valakinek van infója róla, hogy akkor most a "békákban" megszűnt a shake vagy mifene? :) -
#132 nálam is mekiveésnek semmi köze nincs a trendiségnek
más
egyébként aztért SZERETEM a mekiféléket, mert oda be lehet ülni (ellenben az uccai hamurgeresekkel) és nincs csövi és nincs alkoholsista részeg állat (ellenben a kocsmákkal) és tuti nem a bagófüstöt kell szagolnom (ellenben minden egyéb vendéglővel)
pl
pizzahát baromira megcsinálta ezt a szmokingmentes asztalokat... semmi elhatárolás nincsen -
#131 akik itt a dixie-t istenítik azok is vidékiek és selytem is honnan irogatnak ugyanis tatabányán amíg nem volt teszkó addig a meki volt a legtrendibb hely de lassan kész lesz nekik a saját plázájuk akkor meg az lesz a menő a lényeg a lényeg a hozzászólásokban kivehető hogy havi egyszer eszünk a mekibe dumák elég szánalmasak és aki csak ritkán eszik ilyen helyen mert nem mengedheti meg magának az inkább ne is tegye mert ezzel csak azt igazolja hogy neki presztizskérdés hogy a mekiben egyen havonta egyszer -
#130 Bocs, de szerintem te vidéki vagy :)
Budapesten ilyen nincsen, egyszeruen az eszik Mc Donald's-ban, akinek arrafelé van dolga, de hamarabb érkezik fél órával, aki éhes, aki nem tudja, hogy milyen jó önkiszolgáló éttermek vannak a környéken, aki siet stb. -
#129 nyilván kergették a csibét, vagy válogatták szét az inflús húst az egéséggestől... -
#128 Burger King jobb mert ott azt tesznek a hambidba amit szeretnél persze ezt csak kevesen tudják.
Amúgy a kiszolgálás elég tré mindenhol.
Lurdy-ban a csibe burger-re negyed órát kellett várni holott a barátnőm szerint egy hasonló nehézségü hambit a Burger King-ben 5 másodperc alatt kellett megcsinálni. Persze ő még akkor dolgozott ott mikor beindult ez az egész biznisz. Az amcsi főnökük időnként szétszedte a hambikat és kikaparta a majonézt, hogy megmérje megfelelő mennyiségű van-e benne. Ha kevesebb akkor azért ha több akkor azért baszták le őket.
Ma már ez nem igaz.
Van arra szabály a Kingben legalábbis, hogy milyen sorrend alapján kell kipakolni a tálcára a cuccokat. Az üdítő az utolsó mert az hideg és ne melegedjen sokáig stb...
Nem egészségesek, de néha mi is veszünk ott ezt-azt. Havonta egyszer belefér.