1124
-
#282 olyasmi mint a GTA ... csak itt mindent szétzúszhatsz :D úgy ahogy a bannerban is van a szétomló felhőkarcoló, a térkép olyan mint a GTA szokott lenni és a küldetéseket is úgy kapod ... bele mész ilyen villogó oszlopokba ... csak tök faxa benne ezek az interaktiv dolgok, pl. a tankok megszerzése ... nekem nagyon bejön a játék, úgy érzem végre itt van egy olyan játék ami lekött egy darabig a sok hülye vizsgáim után :D ... az egyetem kezdéséig tökéletes lesz :D -
#281 Elég sok játék háklis a dologra. Elképzelhetőnek tartom hogy köztük ez is :) -
#280 A tankkal kell valamit csinálni... fragot kell dobni bele? vagy kiszedni az ürgét belőle? frag nincs nálam sajnos. kerestem de semmi -
PENGEinno3d #279 Igen van! Akkor az lenne a baj:S ? -
#278 Nincs ékezetes karakter a user nevedbe? (tehát nem a játékban, hanem a doksi/settingszben szereplőben) -
PENGEinno3d #277 Plz help nekem vmiért nem ment a játék és minden indításnál ez a kép fogad!
Ha vki leírná, hogy hova ment a játék (útvonalat), vagy elküldene a játék elejéről egy mentést azt nagyon megköszönném ! -
#276 Heló, lehet h én is beszerzem a game-t de előtte kérdeznék még: ez kb melyik játékra hasonlít, vagyis egy videót megnézve talán egy picit a gta-ra hasonlít vagy nemtom. Miket kell csinálni benne többnyire? Illetve egy fontod dolog még h a mentés milyen, autosave, checkpoint... thx a választ -
#275 Tegyél már be képet pls. -
#274 Nekem borzalmasan nézett ki SP2-vel, SP3-mal már jó. -
#273 A kézifék mire van állítva? A beállításnál nem találtam. -
#272 persze, mindég előjönnek azok a jelek .. fegyfertár az a reload gomb (R) ... a láb ikon az a szóköz(SPACE), a kéz jel az ütés (F) .... mindég a megfelelő gombokat kell nyomni ... -
#271 az ugrás gombot kell nyomkodni:) ott a cipő a képen hogy ugrik -
#270 Ebben tudsz segíteni?
#266 -
#269 Nekem is bejön...
Nagyon vártam már a játékot. nem csalódtam. -
#268 Na mi a véleményetek a játékról?? nekem nagyon bejön ... már a Venezuelai küldetéseket csinálom ... :D most kell szétromboljak 3 épületet :D -
Reggaester #267 Dehogynem és még egy csomó mindent, van amit a szádba is vehetsz kretén... Nem igazán értem mi bajod van -
#266 Hogy a rákba kell a tankból kiszedni az embert?
Vagyis kiszedni sikerült, de a gránátot már nem tudom bedobni.
Melyik gombbal lehet? -
#265 Akkor ok, nem akartam ha SP3 miatt ordít a progi. -
#264 Nem! nekem sp2 van fennt, és a 2005 C+++ sp1-et is nem tettem fel, amit a játék ajánlott. helyette van jobb a gépemen. -
#263 Moziba ne vigyünk el? -
PENGEinno3d #262 én vmiért nem tudok menteni :S vki megtudná mondani hova ment a játék? -
Reggaester #261 Akinek megvan eredetiben és van kedve coopban tolni az adja meg a felhasználónevét vagy vegyen fel: reggaester1988 -
#260 Köszi. Ez jó hír. -
#259 Nemtudom , még nincs meg a játék
Az vicces ha nincs benne lan -
#258 ??? Hol van a lan opció? ??? Télleg ennyira vaksi vagyok? :DD -
#257 Lanozni vágyóknak csináltam egy hamachi szobát:
Szoba: Mercenaries 2
jelszó nincs! -
#256 a.carkey: Nekem SP2 van és rendesen működik.
Prince23: Jól optimalizálva ha 25-35fps elég akkor jól van. -
#255 Ezt directX-es dolgot kipróbálom, ölég rég frissítettem :)
Sajnos most arbeit van, ugyhogy csak holnap .. -
#254 Passz, nekem az van fent. -
#253 Kötelező hozzá az SP3? -
#252 Jól van optimalizálva a játék? (Most instalálom) -
#251 na több képet már nem rakok ... szerintem egész yó kis játék .. leköti az embert :D -
#250 -
#249 -
#248 Nekem az direct x megoldotta ezt a problémát. Héten raktam fel sp3-at és a direct x eddig lemaradt. -
#247 kettő három négy öt hat hét kilenc tiz -
#246 elso -
#245 ja nem pont erre töltöttem fel, én a szimplára próbáltam ... megpróbálom ezt ... -
#244 ezt irja ... A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni. -
#243 Ide feltöltöd és belinkeled (direct link)
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/