1124

• zeus89
    Na átvittem két pályát, én is már a városba vagyok és szerintem eszméletlen yó ez a játék. Mindent le lehet zúzni, itt is ha belemész a növénybe elkezd mozogni a levél mint a Crysis-ba, tehát mindenre reagál a környezet. A grafika szerintem nem olyan rossz, sőőt ... és ki a fene mondta azt, hogy nincs WIDE SCREEN support??? be lehet állitani a VIDEO OPTIONS-be. Szóval 1600 felbontásba igenis nagyon szép a játék full grafikán. Mig nem jön ki a Stalker magyarúl meg a Crysis addig ez nagyon is szórakoztatni fog. Nagy móka ez a rombolgatás.

Hova tudom felrakni a képeket??? van vagy 40 drb. kép ....
  • CalebJoe
    Én a városba vagyok és egyre jobban tetszik a játék kezd megjönni a hangulata, meg durva ez a rombolható környezet is lebontottam már egy pár bérházat.
    A járművek irányítása eléggé el van baszva nehezen fordul minden kocsi a motor meg irányíthatatlan.
  • kuci06
    DÖ INKREDIBÜL HÁLK -.-
  • Seth
    Ennek a játéknak a hangulata a jó, nem a grafikája. Tegyetek vele azért egy próbát(de ne ilyen 10 perceset^^)
  • mama2
    Noshát ide is írok: Láttam róla videót úgy 2 hónapja, ott már feltünt hogy a grafika nem lesz egy egetrengető. A képeket nézve és a hozzzászólásokat már BIZTOS nem. Én most töltöm, de csak azért mert kíváncsi vagyok a rombolható környezetre.
  • grebber
    Ez a játék olyan nagyot fog bukni hogy öröm lesz nézni.Legalábbis pc-n 100%!Főleg ha nem ömlesztik majd a méretes patcheket!
  • SötétBarom
    ezadurva -.-

• grebber
    Akkor coop kilöve a warezzal :(
  • SötétBarom
    LAN opciót nem találtam, a grafika nálam valami miatt bugos, szal nem tudtam tesztelni.. Plusz, nem enged 1024x768nál nagyobb felbontást :S

Ezeddig ez elég szégyen..
  • felony
    erre én is nagyon kíváncsi lennék
  • Djemba
    elég kutya a grafika
    GTA 4 majd jobb lesz
  • wedge31
    Na akkor most állitotam le a letöltést már a graf is necces de hogy nincs wide támogatás ,mi ez valami retro feeling game ?
  • grebber
    Nforce-on amiket látok képeket hát elszomorító nagyon :(
  • grebber
    Szerintem 100%!
  • SötétBarom
    Egyáltalán van benne lan?
  • grebber
    Valakivel probáljátok már ki a coopot hamachival!!
  • SötétBarom
    Neeeeeeee... Mekkora fos.. Most üljek vissza a monitor elé' basszameg.. :C
  • zeus89
    na most szedtem le, fel is telepitettem, lassan majd letesztelem csinálok pár képet és mondok majd véleményt ... csak eszek előtte :D
  • grebber
    The game dont support 16:9 and 16:10 resolution.
  • balee4
    Milyen géped van?
    Remélem nekem azért elmegy szaggatás nélkül, mert szvsz nem túl szép a graf.
  • Bartn73
    Hali Kellene 1 pici segitség az elején van 1 nagy kapu aztat kéne felrobbantani de hiába dobálom gránáttal+egyéb dolgokkal még sincs semmi baja Mi az istent csinájjak? Köszi ha tudtok segitteni
  • Seth
    Pedig ez még csak nem is ps2 port, ha az lenne asszem akkor menne csak igazán az anyázás(tudom,mert megvan ^^)A PS2 verziót egészen más csapat csinálta,mint a 360-PS3-PC verziót. Ennek a grafikája köszönőviszonyban sincs azéval,és ezért mondjatok hálát :)
  • lalakov
    Tényleg csak SP3-mal megy?
  • zeus89
    hidd el én sem szedném le ha nem lenne egy 500 GB HDD-m, meg egy gyors netem ... egy próbát azért megér ilyen esetben :D
  • Mr Bishop
    ÁÁÁ...megállítottam a letöltést, azt hiszem inkább kihagyom.
    Holnap úgyis Stalker, meg majd jön a többi...
    Azt hiszem ez nem ér meg 10 Gb-ot.
  • CalebJoe
    Nem lett rossz, de a grafika olyan mint ha PS2-őn játszanék nem kicsit vettek le a grafikából, a karakter meg olyan mintha be lenne kenve vazelinnal. A gépigény is túl nagy ehhez a grafikához szerintem.

Átlag 25-35fps
  • zeus89
    hát ez elég LOW grafikai beállitás lehet, a felbontásról nem is beszélve ... :D igy nem tudok véleményt mondani a játékoról ... a lentebb belinkelt képek sokkal szebbek ...
    Csináltam én is képeket
  • zeus89
    1 óra múlva lejön, és mondok véleményt, meg rakok fel képet is ...
  • Maxtreme
    sok szerencsét :D
    http://img525.imageshack.us/my.php?image=mercenaries220080905051ys7.jpg
    http://img177.imageshack.us/my.php?image=mercenaries220080905045wo4.jpg
    http://img293.imageshack.us/my.php?image=mercenaries220080905045pe8.jpg
    http://img357.imageshack.us/my.php?image=mercenaries220080905043vb8.jpg
    http://img379.imageshack.us/my.php?image=mercenaries220080905045oz0.jpg

Mindezt egy 2.5-ös C2d, és egy húzott 8800Ultra társaságában.

(a képek az nfo**mp-ról származnak)

Én nem csináltam belőle képet mert:
    1. Gyünnöm kellett dógzani
    2. 2 perc gameplay után szarráfagyott az egész. A kép szétesett, és csak a reset segített. (nem, nem a vga haldoklik mert más játékkal smmei gond)
  • zeus89
    igen szabadon is játszhatsz benne ... sőt még a térkép is olyan mint a GTA ba lent van jobb sarokba ...
  • a.carkey
    Ha valaki tud, pls válaszoljon a 206ra!
  • SötétBarom
    Egy-két óra, és beszámolok. (Főleg a gépigényre vagyok kíváncsi, mert VGA fronton elég gyérül állok :DDD)
  • zeus89
    2 óra és meg is van :D
  • zeus89
    nem hallottam még erről a játékról de ahogy nézzem youtube-pn elég yó mókának tűnik ... leszedem, kiderül :D az igaz, hogy rombolható a környezet?
  • Mr Bishop
    Már előre szólok, hogy a Reloaded rossz Crack-et mellékelt a csomagba,
    kiadtak egy Crackfixet, amit feletettem
    ha valakit érdekel, persze csak jószándékbólIDE
  • a.carkey
    Próbálom belőni ezt a játékot. Tudnátok segíteni, hogy ez most kb. olyan szabadságérzetet ad, mint egy GTA, vagyis van egy terület, ahol küldiket hajtasz végre, stb, közben "él az egész" és ha végeztél a területtel, tovább mehetsz, vagy tölt, tölt, tölt és újabb és újabb küldiken kell végigrohanni, monotonul?
    Nforce fórumon irkálnak róla.
  • Hellsing47
    aki leszedte árulja el hogy megy-e multiban
    Ez már nem lep meg