Mercenaries 2: World In Flames
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki segítene abban hogy van még az elején olyan 10%-nál egy olyan küldi hogy megkell csáklyázni a helikoptert (3-at) de nem tudom hol találok csáklyát :S
Valaki help pls!<#help>#help>
Valaki tudja, hogy hogyan lehet mûködtetni a Mercs2-t Lan-ba? Odáig tudom, hogy hamachi, de hogy hogyan tovább...:S
Help PLS!
Szerelõt úgy szerezhetsz, ha megkérded a helipilótát. A szerelõ majd ad egy küldetést és utánna csatlakozik a csapatodhoz.
A szerelõt megkérdezve pedig eljutsz a repülõpilótához, akinek szintén teljesíteni kell egy küldetését. Miután teljesítetted, csatlakozik õ is a csapathoz.
Hajrá!
Ezeket a PDA-n belül a Stockpile fülön tudod cserélgetni, mivel egyszerre csak 3 különbözõ lehet a listában.
----------------------------------------------------------------------------------
Ennél a küldetésnél a lényeg, hogy 3 megfigyelõrendszert letegyél a megadott pontokra, majd az emberrablót utolérd és elkapd.
Amikor biztonságos a terep és nincs már légvédelem, odasétálsz a karikához, majd nyomsz egy 1-est, kikeresed a listából a Deliver Listening Post részt, majd balklikkel lerakod a füstöt a karikába. Helikopter jön, ledobja és már mehetsz is a következõhöz.
azon kívül hogy tudok fegyverzetet cserélni, de nem felszedegetéssel a földrõl hanem mondjuk küldetés elõtt... pl ha kell távirányítós bomba és gránát az rpg-hez, hogy már azelõtt legyen mielõtt harcba bocsátkozom, ha korábban elfogyott
+ hol és hogyan vehetek fel pilótát meg ilyen légi supportot, mert a gengszter villájában amit mexerzünk az elején a csajjal hiába beszélek, a lehetõségeket már kimerítettem a tréningekkel
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én is gondolkodom, hogy megvegyem, mert 990 Ft-t megérne, de arra lennék kíváncsi hogy multiban mit kell csinálni?
Ugyanúgy küldetéseket?
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Na mind a három helyen megvan és a végén van ien kis auto amit üldözni kell és elopni mit a tankban vagy nem tom Itt akadtam el.Fölmászika csávó és kér valamit hogy nyomjam de MIT? már mindent nyomtam de semmi eredetia játék és a kézikönyvben sincsen semmi infó.LÉCCI HELP
röviden és tömören: 8/10, roppantul élvezetes ha az ember szeret PUSZTÍTANI. <#vigyor1>#vigyor1>
akár 8.5 is lehetett volna, ha nem lett volna két elképesztõen idegesítõ küldetés - egyik a Doom Patrol, ahol a Cacharro de Muerte-vel kellett körbemenni, és többek között egy roppantul morcos, instakill tankot túlélni (persze checkpoint nélkül), másik pedig elsõ Solano kergetõs küldetés (Get Solano), ahol ha meghaltál, utána nem lehetett semmiféle dropot kérni helikopterrel. ezen kívül szinte minden küldetés jópofa, legjobbat talán a Pirates frakció egyik csempészõs mókáján röhögtem - "They are pirates, smuggling parrots... Are you serious?" <#hehe>#hehe> jármûvek nagy része móka, bár én egy idõ után nagyon az épp kiirtásra váró frakció (hogy ne szedjen le légvédelem) helikopterein kívül mást nem is használtam, viszont azoknak az irányítása nagyon kézreálló, ami öröm a köbön. mit hagytam ki? irányítás jó, bár quick time event-ek szívatósak tudnak lenni - viszont nem idegesítõek, lévén elég szépen beleilleszkednek a játékba és lehet rájuk számítani, hangok és szinkron abszolút de korrektek - fõleg Fiona volt nagyon eltalált, tetszett h végre nem akarom kibelezni azt aki épp a fülembe suttog, karakterek dettó, bár elfogadtam volna még egyet valami szép jármûhasználattal kapcsolatos képességgel (gyorsabban repül, esetleg szép lassan "gyógyul" a jármûve). grafika nekem tökéletesen megfelelt - közel sem vagyok grafikabuzi - viszont azzal h a 16:10-es felbontások használhatatlanok, na az elég égõ és kellemetlen hiba.
szóval summázva: nagyon szórakoztató sandbox móka, még egy kis csiszolással szinte tökéletes is lehetett volna, de így is szvsz a mûfaj egy kiemelkedõ darabja <#vigyor2>#vigyor2>
"The trees move. Do you not see it?"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mert erõsen gondolkozok azon hogy hazafelé beugrok az 576-ba, és megveszem 😊
Csak 2kb-ka kerül.
am egész jó játék, a total overdose-nak az alapjaira épül sztem
mi az a view switch ? ua csinálja mint a primary switchel, ami a fõ fegyvert között választ
kézifékre call supportra rájöttem
a tanknál járok az elején a drogbáró palotájánál, és hijackelni kellene. az elsõ a kar ikon ott ütést kell nyomni. utána jön a láb. na az melyik gomb lenne?
amúgy a sprintmód kapcsolása egyrész idegesítõ, másrészt felesleges. zoomolni csak guggolásból lehet, amikor is beleakat a lövedék az elõttünk fedezéknek hazsnált tereptárgyba
egyéb tippeket várok még, most kezdtem vele jáccani. de am tetszik
így elindult. <#vigyor4>#vigyor4>
A medve nem játék.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mit nem talál?
intézõ/doukumentumokra jobb klikk/tulajdonságok/célban szereplõ fhsz nevet átírni ékezet nélkülire. és a kérdésre igent nyomni és akkor semmi baj sem lesz más mentésekkel sem.
De én ezt nem tudom megcsinálni, mert azt írja ki hogy nem sikerült a mappa létrehozása, a hozzáférés megtagadva.
Miért lehet ez?
Fõküldikkel nem is nagyon foglalkoztam, így jó 40 órás lett játékidõm úgy hogy ha kedvem tartotta 1-2 órát hülyültem. Bár még mindig az lenne igazi ha neten lehetne spannal krúzolni pl. 1 Blackhawk helikopter oldalsó minigunján 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Valakinek megvan amúgy eredetiben a játék, vagy elérte hogy tudjon online játszani? Kíváncsi lennék nagyon arra hogy úgy milyen, fõleg mivel a legtöbb jármû többszemélyesre van tervezve. Mekkora jó lehet pl. azzal a bazinagy helikopterrel írtani a kínaiakat oldalsó minigunnal miközben a társunk repül 😊
tudom, dudával be lehet csalogatni AI-t is, de rohadt idegesítõ hogy folyton pofázik a 4-5 mondatból álló szókincsével!
Ha igen az Küldje el nekem erre a címre: [email protected]
Köszi!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Az elsõ helikopteres traning küldetésnél (mikor egy piros csomagot kéne felvenni) hogy kell leengedni a "csörlõt"? Már végignyomkodtam mindent a bill.-en, de nem igazán tudok rájönni 😊
Elõre is köszi.
Kaptál gondolom, remélem segitséget, amit szeretném, hogyha megosztanál velem mert én pont most tartok annál a küldetésnél és totál nem tudom hova kell vinnem a rakétákat és hogyan tovább. Megköszönném!