1124

A sniper pratice-t próálom de nem találom mivel lehet zoomolni.
    HELP!
  • xido
    videókból úgy néztem a helikopteres rész kicsit Desert strike-os:)
  • Shep
    Nyomjál a save game-re és ott kiírja.

Lehet benne helikopáterezni is?
  • xido
    hogy mindenki ezt a karakter választotta..őrület:))
    Hol látni, hogy hány %-on vagyok?
  • zeus89
    Most 38% vagyok ... nagyon yó kis játék ez ... vannak benne vicces küldetések is meg vicces karakterek :-) néha nagyon is yókedvre deriti az embert ez a játék :D ... csináltam még pár képet nektek :D

• xido
    köszönöm szépen
  • _xT
    Probald meg visszabvenni a kartyan a memoria orajelet eloszor hatha segit...utana drivercsere.De ha mar mindenhol talakozol ilyen jelenseggel akkor gond van.
  • _xT
    Doglogik a vga-d sajnos, valoszinu a memoriajaval van gond igy a kep alapjan.
  • csgj
    Vedd le a water effectet, talán segít...
  • predator0
    Ahogy haladsz a játékban egyre jobb/pontosabb fegyvereket szerezhetsz az ellenségtől. Mesterlövész fegyver is van természetesen.
  • neptum
    nekem az a bajom hogy amikor belépne a menübe kiírja azt hogy hibás alkalmazás aztán csá ez ellen mit lehet tenni ?
  • xido
    lesz benne fegyver-fejlesztés,esetleg pontosabb célzás?:)..az elején a szórása annyira nem volt szimpatikus,megszoktam a jó kis fejlövéses gerillázásokat és itt nem tudtam kivitelezni:)))
  • nimfas
    Van egy "apró" problémám...

íme:

E-VGA 8800 kártya, legújabb 177.92_geforce_winxp_32bit_english_beta.exe driverrel, legújabb directx_aug2008_redist.exe feltelepítve... a kép mégis olyan mint a mellékelt ábra mutatja, mi lehet a baj??? Néha más játékoknál is "kockás" a kép, de ez viszi a prímet :-S

Valakinek valami 5lete hogy mi lehet a megoldás???
    Előre is köszi!
  • zzeN
    elsőnek r-t kell nyomni úgy emlékszek, utána vagy space vagy e vagy f-et
  • Lowosan
    van egy olyan küldetés hogy elkell lopni egy piros furgont odamegyek mögé felmászok és akkor gyorsan megkéne nyomni vmit de nemtudom mit valaki segitene benne?
  • predator0
    Ennél a helikopteres küldetésnél, most bevillant megint a kép, és úgy tűnik, hogy az a kis bigyó az egyik összeszedhető alkatrészdarabka. Majd ha legközelebb játszom, akkor megnézem :) Egyébként ezzel a küldetéssel rakat pénzt össze lehet szedni (mivel elég könnyű), csak állítsátok át a tét összegét maxra a Change Wager opciónál, mielőtt elfogadjátok a küldetést.
  • HoReSz1975
    nekem is tetszik, GTA filling, vagy JUST CAUSE
  • predator0
  • HoReSz1975
    köszönöm
  • BaLeeX
    Ejj pont ezt akartam megkérdezni. Thx. :D

Baromi jó ez a game. Fél évig nem jelent meg normális játék de ez valami qrva jó. Anno a GTA után pont valami ilyesmiről álmondtam, hogy de jó lenne egy hasonló game csak katonásban. Erre itt van. A Just Cause sem volt rossz de ez valami über...

Sokan szidták a grafika miatt, meg a bugok miatt meg hogy uninstallálták hamar.
    Hát én elindítottam és a grafika bugos volt, feltettem a legújabb drivert és gond nélkül játszottam vele 5 órát. Most dobott ki először mikor a pilóta challanget akartam kipróbálni szóval elég stabil a játék, hogy 6-7 óra játék után csak 1x dobott ki.
    Grafika minden maxon, képsimitás 8x é bőven 40-50fps és szerintem qrva szép is az egész. Egy ilyen játékhoz nem kell szebb. A fizika, meg az, hogy mindent le lehet rombolni szinte hát az meg valami fantasztikus. :)

Na megyek is vissza játszani.
  • predator0
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1150572770&no=369]#369[/URL]
  • HoReSz1975
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1150572770&no=352]#352[/URL] erre valaki help
  • csgj
    THX, így már jó... Csak hát minden más miatt felesleges ez a fiók :P Na de mindegy, lényeg, hogy vhogy műkszik.
  • Shep
    Nekem is mindíg kiírja ,hogy hibás lehet a file pedig nincs ékezet a felhasználónevemben, de eddig mindig visszatöltötte az állást, érdekes.
    Kösz!
  • predator0
    Konzolon sem mutatta mindig :D Csomót szívtam is vele, mire rájöttem.
  • Prince23
    De nem is jelzi, h melyik gombot nyomjam az ugratás előtt, vagy ugratás jelen pillanatában:( ez benne a pláne még.
    Mert sztem kéne mutatni, pont úgy mint a tanklopásoknál a kombót.
  • predator0
    Ehh... akkor csak úgy tudok segíteni, ha nyomatsz screenshotot a járművekhez tartozó billentyűbeállításokról.
  • Prince23
    Ezt már ezerszer próbáltam. Hiába a no-ra vagy continue-ra kattintok, csak azt tölti be... és jelzi a sárga jellel, h csináljam meg...
    lehet ez bug...
  • predator0
    Jó, a főszál végigjátszásához tényleg végig kell vinni :) Viszont ameddig ki nem derül mi az ábra addig nyomathatsz mást.
  • predator0
    Dehogy kell, törd tropára a kocsit, aztán megkérdezi, hogy ismételni akarod-e, válaszd, hogy nem, utána pedig mentsd el a játékot.
  • Prince23
    Semelyik gombra nem reagál:(
    nyomtám már c, g, f, r , mindent de semmi:( és az a gáz az egészben, ha betöltöm az auto savet, akkor onna folytatódik a bányás résznél kocsiban ülve. Tehát meg kell csináljam ezt a küldit.
    qrva konzol:P
  • NeBby
    Csinálj egy új felhasználói fiókot , jelentkezz be arra és onnan próbáld !
  • predator0
    Létrehozol egy új felhasználói fiókot, ami ékezetmentes és azon keresztül játszol. Vagy a sajátodat átnevezed ékezet nélkülire.
  • csgj
    Nem tud erre vki vmi megoldást? Mert így öhm... nem igazán lehet vele játszani "-.- Egy huzamban nem játszom ki :P Kell, hogy tudjak menteni.
  • predator0
    Mellékküldetések kék színnel vannak jelölve. A többi mind főküldi.
  • Prince23
    A fő küldetéseket a társaid adják a bázison. Legalábbis szerintem.
    Bár ez az autós küldetés sztem főszáll.
  • predator0
    Megintcsak konzolból kiindulva probád meg a célzás gombot, vagy a gránát eldobást, ha ugrik a kocsi egy nagyot, akkor jó :)
    Honnan lehet tudni melyik a fő és mellékküldetés?