1124
-
#442 A sniper pratice-t próálom de nem találom mivel lehet zoomolni.
HELP! -
xido #441 videókból úgy néztem a helikopteres rész kicsit Desert strike-os:) -
#440 Nyomjál a save game-re és ott kiírja.
Lehet benne helikopáterezni is? -
xido #439 hogy mindenki ezt a karakter választotta..őrület:)) -
#438 Hol látni, hogy hány %-on vagyok? -
#437 Most 38% vagyok ... nagyon yó kis játék ez ... vannak benne vicces küldetések is meg vicces karakterek :-) néha nagyon is yókedvre deriti az embert ez a játék :D ... csináltam még pár képet nektek :D
-
xido #436 köszönöm szépen -
_xT #435 Probald meg visszabvenni a kartyan a memoria orajelet eloszor hatha segit...utana drivercsere.De ha mar mindenhol talakozol ilyen jelenseggel akkor gond van. -
_xT #434 Doglogik a vga-d sajnos, valoszinu a memoriajaval van gond igy a kep alapjan. -
csgj #433 Vedd le a water effectet, talán segít... -
#432 Ahogy haladsz a játékban egyre jobb/pontosabb fegyvereket szerezhetsz az ellenségtől. Mesterlövész fegyver is van természetesen. -
neptum #431 nekem az a bajom hogy amikor belépne a menübe kiírja azt hogy hibás alkalmazás aztán csá ez ellen mit lehet tenni ? -
xido #430 lesz benne fegyver-fejlesztés,esetleg pontosabb célzás?:)..az elején a szórása annyira nem volt szimpatikus,megszoktam a jó kis fejlövéses gerillázásokat és itt nem tudtam kivitelezni:))) -
nimfas #429 Van egy "apró" problémám...
íme:
E-VGA 8800 kártya, legújabb 177.92_geforce_winxp_32bit_english_beta.exe driverrel, legújabb directx_aug2008_redist.exe feltelepítve... a kép mégis olyan mint a mellékelt ábra mutatja, mi lehet a baj??? Néha más játékoknál is "kockás" a kép, de ez viszi a prímet :-S
Valakinek valami 5lete hogy mi lehet a megoldás???
Előre is köszi! -
#428 elsőnek r-t kell nyomni úgy emlékszek, utána vagy space vagy e vagy f-et -
Lowosan #427 van egy olyan küldetés hogy elkell lopni egy piros furgont odamegyek mögé felmászok és akkor gyorsan megkéne nyomni vmit de nemtudom mit valaki segitene benne? -
#426 Ennél a helikopteres küldetésnél, most bevillant megint a kép, és úgy tűnik, hogy az a kis bigyó az egyik összeszedhető alkatrészdarabka. Majd ha legközelebb játszom, akkor megnézem :) Egyébként ezzel a küldetéssel rakat pénzt össze lehet szedni (mivel elég könnyű), csak állítsátok át a tét összegét maxra a Change Wager opciónál, mielőtt elfogadjátok a küldetést. -
#425 nekem is tetszik, GTA filling, vagy JUST CAUSE -
#424 -
#423 köszönöm -
#422 Ejj pont ezt akartam megkérdezni. Thx. :D
Baromi jó ez a game. Fél évig nem jelent meg normális játék de ez valami qrva jó. Anno a GTA után pont valami ilyesmiről álmondtam, hogy de jó lenne egy hasonló game csak katonásban. Erre itt van. A Just Cause sem volt rossz de ez valami über...
Sokan szidták a grafika miatt, meg a bugok miatt meg hogy uninstallálták hamar.
Hát én elindítottam és a grafika bugos volt, feltettem a legújabb drivert és gond nélkül játszottam vele 5 órát. Most dobott ki először mikor a pilóta challanget akartam kipróbálni szóval elég stabil a játék, hogy 6-7 óra játék után csak 1x dobott ki.
Grafika minden maxon, képsimitás 8x é bőven 40-50fps és szerintem qrva szép is az egész. Egy ilyen játékhoz nem kell szebb. A fizika, meg az, hogy mindent le lehet rombolni szinte hát az meg valami fantasztikus. :)
Na megyek is vissza játszani. -
#421 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1150572770&no=369]#369[/URL] -
#420 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1150572770&no=352]#352[/URL] erre valaki help -
csgj #419 THX, így már jó... Csak hát minden más miatt felesleges ez a fiók :P Na de mindegy, lényeg, hogy vhogy műkszik. -
#418 Nekem is mindíg kiírja ,hogy hibás lehet a file pedig nincs ékezet a felhasználónevemben, de eddig mindig visszatöltötte az állást, érdekes. -
#417 Kösz! -
#416 Konzolon sem mutatta mindig :D Csomót szívtam is vele, mire rájöttem. -
#415 De nem is jelzi, h melyik gombot nyomjam az ugratás előtt, vagy ugratás jelen pillanatában:( ez benne a pláne még.
Mert sztem kéne mutatni, pont úgy mint a tanklopásoknál a kombót. -
#414 Ehh... akkor csak úgy tudok segíteni, ha nyomatsz screenshotot a járművekhez tartozó billentyűbeállításokról. -
#413 Ezt már ezerszer próbáltam. Hiába a no-ra vagy continue-ra kattintok, csak azt tölti be... és jelzi a sárga jellel, h csináljam meg...
lehet ez bug... -
#412 Jó, a főszál végigjátszásához tényleg végig kell vinni :) Viszont ameddig ki nem derül mi az ábra addig nyomathatsz mást. -
#411 Dehogy kell, törd tropára a kocsit, aztán megkérdezi, hogy ismételni akarod-e, válaszd, hogy nem, utána pedig mentsd el a játékot. -
#410 Semelyik gombra nem reagál:(
nyomtám már c, g, f, r , mindent de semmi:( és az a gáz az egészben, ha betöltöm az auto savet, akkor onna folytatódik a bányás résznél kocsiban ülve. Tehát meg kell csináljam ezt a küldit.
qrva konzol:P -
#409 Csinálj egy új felhasználói fiókot , jelentkezz be arra és onnan próbáld ! -
#408 Létrehozol egy új felhasználói fiókot, ami ékezetmentes és azon keresztül játszol. Vagy a sajátodat átnevezed ékezet nélkülire. -
csgj #407 Nem tud erre vki vmi megoldást? Mert így öhm... nem igazán lehet vele játszani "-.- Egy huzamban nem játszom ki :P Kell, hogy tudjak menteni. -
#406 Mellékküldetések kék színnel vannak jelölve. A többi mind főküldi. -
#405 A fő küldetéseket a társaid adják a bázison. Legalábbis szerintem.
Bár ez az autós küldetés sztem főszáll. -
#404 Megintcsak konzolból kiindulva probád meg a célzás gombot, vagy a gránát eldobást, ha ugrik a kocsi egy nagyot, akkor jó :) -
#403 Honnan lehet tudni melyik a fő és mellékküldetés?