FELADATKEZELŐ HELP!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Simán befér bármelyik Windowsos topikba.
stp4trick
jó tudni

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Azt a BPS-t miért nem lehet már elfelejteni?

Nem megbízható antispyware programok

"false positives work as goad to purchase, company is known adware distributor" stb.

http://www.winportal.net

stp4trick
spybot- adaware-avast megy folyamatosan és nem talál semmit, és kipróbáltam a BPS Spyware removert, amik talált is sok mindent, de lehet olyat is kiszedett amit nem kellett volna. Most nem fut a DvdShrink meg mégvalami és a lenti hibát okozza, de lehet, csak vmi dll-t szedett ki a BPS

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

counterspy + avast és no problemo

noctlown
Könyörgöm, magyar fórumon, miért nem lehet magyarul írni?

stp4trick
aha<#fejvakaras>

Ez egyértelmûen vírus. :-|

stp4trick
Nekem vagy két napja van olyanom, hogy egyes progik indításakor behal a rendszer oly módon, hogy az egér csigalassúsággal húzható és az ablakok is percek alatt nyitható. Feladatkezelõ megnyitása után a megnyitott progi 90% körüli terhelést mutat, amint azt letiltom a feladatkezelõ ugrik fel 96 %-ra és nem csinál semmit utána a képernyõ pedig villódzik. Most raktam fel a 91.31-es nv drivert, az okozhatna valamit?

Az Ad-Aware az maga egy spyware. :-O

scorpeeon
köszke<#smile>. lefuttattam egy nortont és talált kb. 2000 threat-et<#wow1>.
mostmár müködik a ctrlaltdel is és a parancssor is.Ja és bocs operátorok, hogy uj témát nyitottam, de idegesitök voltak ezek a problémák. Tõlem mostmár ki is törölhetitek a topicot

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

reménytelen
Jó honlapokat látogathatsz...
Tomicsek
Nem moonman-nak akartam válaszolni, csak általánosságban írtam, lehet tényleg rosszul emlékszem.

Tomicsek
Ne röhögjetek ki, de mintha olvastam volna, hogy az ATI controlcenternél vagy más progi volt nem emlékszem, szóval van ilyen billentyûparancs valamelyik beállításnál, és ez foglata a ctrl-alt-delt. Tehát ott is ez volt valaminek a indítókombinációja. Tényleg bocs ha hülyeség, de így rémlik.

Ha vírus vagy hasonló miatt nincs feladatkezelõ, akkor általában ez helyre szokta hozni:

REGEDIT4

"DisableTaskMgr"=-

"DisableTaskMgr"=-

Ez pedig ajánlott a feladatkezelõ helyett illetve mellett. Ingyenes, magyarul is tud:

Starter

http://www.winportal.net

tigeroo
nekem sincs feladatkezelõ, sõt megcsináltam minden tippet amit itt leírtatok de semmi....scorpeeon sztem vírus lesz 😞

(nekem valami 4000-et talált a SpywareDoctor + Ad-Aware)
Dj Faustus
Frissített adatbázisú vírusirtó (NOD32, Avast, Kaspersky), és spyware-irtó (Ad-Aware, Spybot, Spysweeper, Counterspy) futtatása csökkentett módban (Windows elindulása elõtt nyomjad az F8 billentyût, majd a menübõl válaszd ki a Csökkentett módot), kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett (Sajátgép ikonon jobb klikk/Tulajdonságok menüpont kiválasztása/Rendszer visszaállítása fûl/A rendszer visszaállítása kikapcsolása az összes meghajtón legyen bejelölve) megvolt már? Ugyanis a feladatkezelõ normális esetben nem kéne eltûnnie. Ezt valami program, vagy vírus okozhatja!

Egyébként a feladatkezelõt a következõképp hozhatod vissza:
Start --> Futtatás --> gpedit.msc --> <Enter>.
Bal oldalon: Felhasználó konfigurációja --> Felügyeleti sablonok --> Rendszer --> Ctrl+Alt+Del beállításai
Jobb oldalon: A Feladatkezelõ eltávolítása --> jobb klikk --> Tulajdonságok
Itt engedélyezd majd állítsd vissza nem konfiguráltra!

Forrás: PC World Segélyvonal - Letiltott feladatkezelõ..., Feladatkezelõs és rundll problémák

Calver
általános segítségkérõ topic nem megfelelõ erre a célra?

"The trees move. Do you not see it?"

CattiBrie
Alt-tab?

[/spam]&#8482;

És mindenképp futtass le egy virnyákirtót, lehet, hogy összeszedtél valami csúnyát.

windows/system32/taskmgr.exe -t keresd meg

csinalj belole egy masolatot (taskmgr2.exe) es inditsd el.
Csacsi
van már windows topic, sazerintem elfért volna ott.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

1, reset, vagy
2, tölts le egy alternatív taskmanagert

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

scorpeeon
pls help!, amikor el akarom indítani a Feladatkezelõt a Alt+Ctrl+Del billentyûkkel, nem csinál semmit, pedig kéne.
Ha futtatásba írom be, hogy taskmgr, akkor ezt írja: "Ezt a fájlt jelenleg 1 másik program használja."

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP