59
-
BlackRose #19 http://www.joelonsoftware.com/items/2006/06/16.html
egy érdekes dolog Bill Gates-ról... különben a legemberibb dolog becsülni a másik embert. -
barii #18 Az tuti hogy nem egy hülye a muki
De egy divattanácsadó nem ártana a 4 bácsinak a kép alapján:) -
kristiaan #17 november 17ig -
CzG #16 Ha hallgattál volna akkor nem lennél mostantól komplett hülyének elkönyvelve. A te általad szidott Xbox360 mérföldeket ver a kedvenc még megse jelent ps3-ra. -
echo #15 Hát lehet hogy most hogy foglalkozik az alapítványaival rájött, hogy nehezen egyeztethető össze a jót cselekvés és az amit az MS ben csinál. Nem lehet egyszerre Superman és Lex Luthor -
#14 ""Lefogadom, Gates bizonyos fokig megunta, hogy állandóan fejjel menjen a falnak, igyekezvén új piacokat keresni cégének a Windows operációs rendszereken kívül"
Lásd fosbox 1-2 bukása. :)))) -
Yv@n #13 Az viszont nem MS döntötte el, hogy állami pénzből kapjon támogatást. Úgyhogy rossz a megközelítés. -
#12 hát nem koldul.... -
Feriboy #11 én már a win 95 után visszavonultam volna és a rengetg pénzből élném az életem :) Nem csodálom hogy a háttérbe húzódik, így a szálakat még ő mozgatja de nem őt fogják elővenni ha vmi rosszul sül el. -
cue #10 Előbb azt szeretném tudni, hogy mekkora összeggel támogatom a befizetett adómból ezt a remek céget...
(és nem, önszántamból nem használok m$ terméket - kizárólag melóhelyen, itt meg nem én döntöttem, hogy ez legyen) -
#9 Szerintem meg egy fantasztikus figura. Amit elért, ahogy elérte, illetve amit letett az asztalra. Nem tagadom, szeretnék ekkora koponya lenni, illetve jó időben, jó helyen.
Én speciel felváltva használom a unix rendszereket és a win-t, XP óta egyikkel sincs különösebb probléma, illetve mindkettővel közel annyi (értem ezalatt most az átlagfelhasználást).
Komolyan kíváncsi lennék mi lenne a piacon ha nem lenne MS. Linuxok, MAC OS portok(?), IBM folytatta volna az OS2-t? Érdekes belegondolni:)
Szumma szummárum, jó gyerek ez a Billy kölyök. Végtére is van egy világméretű vállalata, és még él..:) Legtöbb ilyen alakot már a útközben félreállítják.
"an végre visszavonul az a segg" Erre meg csak annyit, hogy egyrészt valszeg te is MS-t használsz másik meg, hogy nézz utána hogy ennek a seggnek az alapítványa mekkiora összegekkel támogatja nem csak USA-t hanem a világ minden táját.
No comment... -
#8 Ez a Bellmer úgy néz ki mint egy őrült aki nem kapta meg az aznapi gyógyszerét! -
blackeagle #7 mindjárt sirok -
#6 mostmár jól megszedte magát, azt mondja ennyi elég -
#5 a négy f*rok -
Zedas #4 "a Lotus Notes alkotóinak egyike"
Én a helyében kiégetném az önéletrajzomból az ide vonatkozó bejegyzéseket. Bár sok Notes programozó, aki még életében nem látott mást, azt hiszi hogy a Notes jó. Pedig nem.
-
#3 Gondolom biztos nem ablakos rendszerről írtál...
Ja hogy windows?! Akkor meg mi is a gond? -
qtpman #2 an végre visszavonul az a segg -
mEkLaU #1 The Fantastic Four