9761
10645648441175096535.jpg
  • Evogordon
    link--->http://prohardver.hu/hir/cirkusz_kiseri_az_elso_dx10-es_jatekdemo_megjeleneset.html

linnnk
  • Evogordon
    "ATi olcsóbb
    Persze, hogy ne menjen csődbe az AMD..."--> Olcsóbb mert kisebb csíkszélességel készűlt meg nem kellet áttervezni az egész magot mert aszem a 2900xt-re alapúl a 320 strem proceszora miatt...

"lehet kapni jobban
    Hol??? És eddíg nem sok embernél láttam, hogy ati hd 3870 .:S"-->Úgy veszik a 38** mint a cukrot saját tapasztalat mert hírdettem már meg havernak 2 3870-et és kb 10 perc alatt elvitték.. De egyébként kb ennyire veszik a 8800gt-t is.

"kevesebbet eszik ????? Meg tudod mikor! Talán egy kazánnál kevesebbet..De az NV vél nem,.."--> Most te ennyire hülye vagy vagy csak nem olvasol teszteket?? Jó hogy kevesebbet esazik mivel 55 nanométeres ggyártási teknológiával készűlt ezmiaztt kevesebb hűt is termel és olcsóbb a kártya előállítása.

"jobb az ár érték aránya - Francot jobb...Csak azért ilyen olcsó, hogy ne menjen csődbe az egész AMD, amúgy pedíg vesztességes az egész."--> Igen jobb az ár teljesítmény aránya.. És még lehet hogy tudná lejebb vinni az ATI az árakat de azt olvastam az nvidia már nem a 8800gt-nél..

"ultrahalk szinte hallani se lehet
    Háááááááát...Én nem így tapasztalom..Ismerősnek van 2900 XD je és lessú is, meg hangos is."--> Nem a 2900xt-ről van szó hanem a 3800 és a 8800gt-ről. Mivel nem termel annyi hőt mint a 8800gt aminek elég sz*r lett a gyári hűtése (jó tényleg előfordulhat ilyen..) tényleg halkabb nézzél utána a guru3d.com-on.

stb...stb... Attól hogy te nvidia fanatikus vagy nem kell mindent bemesélni magadnak hogy jobbnak tarsd az nvidiát...
  • fsgh
    Maszka mikor veszed már észre hogy ez az Nvidia topik? flémkeltésért kell 1 bann? huzzál vissza az ati topikba s ott mond amit akarsz...
  • gurubefree
    Vedd meg a GTX-em ..... :-)
  • zoolee
    Mer nem ér el eddig a kezed ...
  • MaSzKa
    minek vitatkozzunk mikor verekedni is lehet :D
  • gurubefree
    Nem jo a link ..... Please ...
  • zoolee
    Érdekes olvasmány volt.:P
    El mondjam a történetet?
    "Not Found
    The requested URL /Lost planatet senki se pézelte, azt láss csodát, az NV úgy elgatyázza azt a vackot.:S was not found on this server."
  • tugyiti
    -.-
  • MaSzKa
    a link nem jó:-/
  • Evogordon
    "Lost planatet senki se pézelte, azt láss csodát, az NV úgy elgatyázza azt a vackot.:S"

Olvassál csillagom
  • MaSzKa
    ezt nem magyarázod be nekem:
    http://ipon.hu/?news=1325

A rekordhoz használt rendszer elemei:

Intel Core 2 Extreme QX9650 (431x13, 5522MHz)
    ASUS P5E3 WS Pro (Intel X38)
    ASUS Radeon HD 2900 XT CrossFire 1200/980MHz
    Corsair Dominator DDR3-1800 @ 1698MHz 6-6-5-15
    SilverStone 1200W
    Folyékony nitrogén a GPU-k és a processzor hűtéséhez

• zoolee
    Ha 8800 GTS emlenne akkor nem..:S Akkor már gyűjtenék még 1 kicsit és vennék egy használt GTX et...
  • gurubefree
    Beneztem .... azt hittem 8800GTS
  • zoolee
    Hát, ha 55-65 környékén megkapom nem kérdés..8600 ashoz nem kéne XT t hasonlítgatni.:S
    Igaz.Nem szívesen cserélném le, de ha 2x gyorsabb megtenném.
  • gurubefree
    Kepes lennel lecserelni a GTS-ed egy XT-re ???

• zoolee
    Hülyeség...Köztudott, hogy az ati jobban teljesít ebbe a szir-szar ba..-.-
  • gurubefree
    Nem ertem mirol beszelsz ...
    Ezek a tesztgepek eleg extremek szoktak lenni ... mondjuk Q6700 stb.
    A masik ... HD3870 jobb ( config fuggo ) mint egy 8800GTX az teny hogy a 8800GT is.
    De az sem mindegy mibe teszed azt a 8800GT.

Akkor is az a velemenyem hogy jobb configot ossze lehet hozzni ( talan olcsobban ) egy HD3870-bol vagy HD3850 CF-bol ami DDR3-as es veri a 8800GT mint egy configot 8800GT-vel.
  • MaSzKa
    ilyen lámákból él meg az nvidia
  • MaSzKa
    össze vissza csal az nvidia a beta drivereivel

nvidia a Cysis-be bizonyos dolgokat kifelej úgy jó hogy gyorsabb

meg csökkenti a távoli tárgyak részletezését is
  • zoolee
    Hát a fene se fog 55 k ért egy olyat ami 10-20 % kal gyengébb.:S
    Inkább kiadok +10-15 kt, de legyen gyorsabb...
    És annak ellenére, hogy x tudja hány száz shader van rajta nem tudja megverni .:S Szánalom.. a 2900 asban is volt 320, és semmire se jutott vele, mert kispórolták belőlle azokat amitől a GTX nél gyorsabb legyen..
  • MaSzKa
    ehhez azért kellettt 1 kis hozzáértés is

ha Q6600-om lenne akkor 14000-et megcsinálta volna bios unlock-al

sokaknak 14500 felett tud a HD3870-ük

persze azoknak a proci került 70000Ft-ba
  • zoolee
    Nekem 8, sírjatok csak most itt..Majd Nézzetek nagyot mikor tevasszal jnnek az ATI 3 mas szériának az ellenfelei...
  • gurubefree
    Single kartya ez igaz ... de megeri ???
    Csak nezd a szamokat 20% javulas 70.000-ert ***good deal***
  • zoolee
    De gondolj bele abba az esetbe, hogy valakinek nincs pl 110 k ja se sli re se CF re, de azért a 60-65 k jáért a leg jobbat akarja kapni, hát persze, hogy a 10-20% kal erősebb gef et veszi.
  • gurubefree
    A masik hogy MaSzKa tobbet kivarazsolt a HD3870-bol mint amit en kitudok a sajat 8800GTX-bol.
  • zoolee
    DE megveri!
  • MaSzKa
    a mostani 3Dmark06 rakordot HD2900XT-vel döntötték meg 1 hete akkor meg miről beszél zoolee?
  • gurubefree
    ".Azért látni szinte mindenhol SLI s tuning gépeket" from zoolee

Azok a tuning gepek sem hozzak %-an az a javulast amit ki lehet hozzni a CF-bol.
    Azert adjon ki valaki +70.000 hogy 3000 pontal tobbet kapjon a 3Dmarkban.
    Egy kicsit draga .
  • MaSzKa
    LOL

kár veled vitatkozni felesleges időpazarlás

amit írtál abból semmi sem igaz

HD2900-asok azok nem HD3870-esek de mind1 mert látom semmi alátámaszható ész érvet nem írtál ami igaz is lenne
  • gurubefree
    Azert szeretnek valaszolni erre a kijelentesedre .

"Én nagyot röhögtem a fos atin, mikor előjött a CF al, és mikor megláttam, hogy a gép hátuljából kilóg valami Nyomtató vagy inkább sorosporthos zasonlító kábel nagyon nagyot derültem"

Szerintem lehet ezen is:

3Dmark06 1920x1200 4xAA 16xAF
    HD3870 CF 9833 HD3870 single 4769
    NV8800GT SLI 11187 NV8800GT single 6444

Lehet szamolni .

De csak nezzuk az alap felbontast 1280x1024 minden alapon
    HD3870 CF 15800 HD3870 single 11019
    NV8800GT SLI 15115 NV8800GT single 12322 ( nevetseges )

Mig a CF 43.X % javulast mutat addig az SLI csak fele annyit
  • gurubefree
    Azert az a 8.33% nem olyan sok .
  • zoolee
    Lost planatet senki se pézelte, azt láss csodát, az NV úgy elgatyázza azt a vackot.:S
  • zoolee
    És most jut eszembe.....
    Nem úgy volt, hogy a 3870 es a 2900 XT t váltja le???

Jah, és az is most jut eszembe, hogy ott vannak a ddr4 es ramok azokon a vackokon..Mégse igazán mutetnak semmi nagyon jelentőset.
  • zoolee
    Szimplán driver elégtelenség..:S
    Ha egyszer megszedi magát az NV és hajlandó nem egy doldozott-foltozott drivert kiadni, hanem egy teljesen újat, akkor még jobb lesz ...

Én nagyot röhögtem a fos atin, mikor előjött a CF al, és mikor megláttam, hogy a gép hátuljából kilóg valami Nyomtató vagy inkább sorosporthos zasonlító kábel nagyon nagyot derültem..
  • gurubefree
    Es mi van a tobbivel ... azokat nem miert nem emlited ... vannak ott nVIDIA-s jatekok is .
  • zoolee
    Ez nem mérvadó! Köztudott, hogy a COJ -t az ATI pénzelte..-.-

De annál inkább feltűnő, hogy a szintén ATI pénzelte valve-es játék a Half Life alatt mijen jól teljesít a gef...
  • zoolee
    nvidián fos as kép ez köztudott
    ????? Te miről beszélsz??!!!!!!!!

ATi olcsóbb
    Persze, hogy ne menjen csődbe az AMD...

lehet kapni jobban
    Hol??? És eddíg nem sok embernél láttam, hogy ati hd 3870 .:S

kevesebbet eszik ????? Meg tudod mikor! Talán egy kazánnál kevesebbet..De az NV vél nem,..

jobb az ár érték aránya - Francot jobb...Csak azért ilyen olcsó, hogy ne menjen csődbe az egész AMD, amúgy pedíg vesztességes az egész.

jobb a hűtése kiviszi a meleget
    Még eddíg mindíg az NV jé volt a leg jobb gyúri hűtés a 7900 GTX en.

ultrahalk szinte hallani se lehet
    Háááááááát...Én nem így tapasztalom..Ismerősnek van 2900 XD je és lessú is, meg hangos is.

halk mikor játszol akkor is
    Akkor is hangos igen, tudom XD...

ja és a Crossfire az jobb mint az SLI és 4db is összeköthető
    Pff...Azért látni szinte mindenhol SLI s tuning gépeket.
    Tűűű..télleg?! Aszta, képzeld, olyat NV nél is lehet..Tood, annak az a nave, hogy QUAD SLI.

játékokba kicsit lassabb de ezekfejébe megbocsátható
    Minek vesz az ember ilyen VGAt, hogy gyenge a játékokban?!

ja és szebben is néz ki
    Utállom az ilyen tré pirosat.:S

ATi-nál van Hybrid CrossFire is ..
    Már az NV nél is van..-.- Ill lesz a 7 es nforce ba..Tood, 2 sli s kari, és ha az egyiket nem használod, akkor az északihídban lévő VGA lesz a második kari SLI ben, és így energiát takarítunk meg....
  • gurubefree
    Ja az oszlopokrol mert az lemaradt az elso oszlop a 8800GT a masodik HD3870 ( termeszetesen balrol olvasva )
  • gurubefree
    Annyit meg hogy a single nVIDIA kartya es SLI kozott a legnagyobb teljesitmeny novekedes 77.55% , mig a single ATI es a crosssFire kozott 106.19% .