9761
-
zoolee #6079 Haggyuk már az atit...
Am tudjátok miért ilyen olcsó ez a szir-szar 3. széria..
Mert ugye az atisok nem erőltetik meg magukat..tervezzük át, rakjunk bele encodert meg 10.1 es dx et és aggyuk el..-.- Ennyi az egész...
Ezzel ellentétben eddíg az Nv minden szériához új GPU -t fejlesztett.. -
#6078 de akkor tisztes áron annyival is olcsóbb lesz a 3870 ^^ de csak addig jussunk már el, h tisztes áron kapunk 8800GT(Se)ket -
#6077 "nvidián fos as kép ez köztudott"
Beállítások kérdése
"ATi olcsóbb"
nem minden szegmensben
"lehet kapni jobban"
Én is töröm magyar... leírni újra?
"kevesebbet eszik"
morzsi kutya is. Egyébként terhelés alatt vagy terhelés közben? egyébként nemtök mindegy mennyi az energiaszükséglete?
"jobb az ár érték aránya"
Melyiknek? mert tudtommal az összes 6-os végű Nvidia kártya az ár/érték arányra épül. amiről az ATI soha nem volt híres.
"jobb a hűtése kiviszi a meleget
ultrahalk szinte hallani se lehet
halk mikor játszol akkor is"
vízhűtés mellett nem kúrva mindegy nekem melyik a hangosabb?:D
"ja és a Crossfire az jobb mint az SLI és 4db is összeköthető"
Tudtommal SLI-ben is bár értelme kúrvára semmi.
"játékokba kicsit lassabb de ezekfejébe megbocsátható"
Akkor hol az a fantasztikus Ár/érték arány? Meg hol lenne lényeges a teljesítmény ha nem játékban? hisz nem SETI-zni akarok vele...
"ja és szebben is néz ki"
Nem szempont úgyis dobozban fog csücsülni.
-
zoolee #6076 Tudod, ezt nekik nem lehet magyarázni..-.- 2 szériával ezelőtt lebukott ezzel a trükkel az NV azt mindenki ezt sóhajtozza.. -
zoolee #6075 De, de ha a a végén egész tisztes áron lehet kapni 8800 GTt ami nagyságrendekkel gyorsabb mint a 3870 es, akkor a hülye se vaszi a 3870 est. -
zoolee #6074 Adhatsz.:D
-
#6073 és arra nem gondoltok,hogy ez elsősorban a játékprogramozók hibája?mert szerintem így van.van amiben az Ati képe a szebb,van amiben az Nvidia... -
ZÓÓÓcsi #6072 Én nem vagyok egy ATI fan, de a 3870 nem a 8800GT ellenfele? -
#6071 Jólvanna, neharagudjál már :D Most is azt eszek, kérsz? :] -
zoolee #6070 Most linkeltem 8800 GT ről meg 3870 ről..Tudom, hogy GT nem GTS, de lehet következtetni.
És ugye a GT elveri jóval a GTS t, szóval a GTS és a 3870 KB egy szinten vannak. -
#6069 jah 1280 default megfelel a teszthez.
Más:
vki tud egy összehasonlító tesztet linkelni egy 8800GTS(320) és egy HD3870-ről? -
zoolee #6068 -.- SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Idióta...Szted miért kérdeztem, hogy milyen? Talán me utállomm?!Hát tévedsz..Igesni a házikolbász fincsi..főleg mikor csipős és puha, még szinte kenyérre kenhető.:] -
zoolee #6067 Itt lehet befejezni a vitát...a 2 majdnem 1 árban van és a gt nagyságrendekkel gyorsabb is... -
#6066 Finnyom :] Nem tudod te mi a bajó, csak a milerit halrudacska, meg a sájtburger .. -
ZÓÓÓcsi #6065 Hát én nem kapok 10 000 pöttyöt!
Sőt, most a 169.09-es bétával 8600 (+-50) körül kapok 06-ban a lent írt gépen!
A kártya teljesen alapon! -
zoolee #6064 Paraszt-é vagy?
Legalább finom a kolbász? XD
6061: Énmeg adok érte egy sz@r 15 ös CRT moncsit, meg matrox videókarit meg egy gef fx 5200 -t...XD
Ez má jobb ajánlat.! -
Smitiz #6063 Hát, már kezdem komolyan megfontolni az ajánlatod :):):) -
#6062 Nem cseréljük el? Adok a 8800Gt-ért egy GeForce4200Ti-t, meg egy kis házi kolbászt :] -
Smitiz #6061 Ja, és az EVGAról nem működnek a linkek :(
-
#6060 Senki nem tudja? -
Smitiz #6059 Üdv!
Van itt valaki? :)
Vettem egy Inno3D GeForce 8800GT kártyát, de sajnos nem kompatibilis vele az alaplapom (ASROCK 775Dual-VSTA). Viszont neten találtam egy nagyon kusza fórumon postokat arról, hogy valami Bios frissítés után kompatibilis lesz vele. A bios az EVGA honlapján van, de írtak egy másikat is...
Le tudná nekem valaki írni hogy mit töltsek le és mit tegyek hogy végre működjön??
Előre is köszönöm!!! -
#6058 látom Maszka megy a képberakás xdddd -
#6057 -
#6056 http://img.photobucket.com/albums/v310/T_M/177253DMark06.jpg -
#6055 -
#6054 minek néztés utána? miről van szó és hogy jön ide? -
zoolee #6053 Maszka..Most utánnanéztem a dolognak! Tudod kit kábítsál, hogy az a sz@r 50 k t kóstál..-.- Ez 62. -
#6052 mé nálam is winfos ultimate van 64 bites :D -
#6051 "......Gépem az aláíásomban, csak XPvel...." Aláírást még nem írtam át. -
zoolee #6050 Nekem van ami sokkal gyorsabb azon..-.-
-
#6049 Winsows Vista Ultimate
ettől mit vársz? -
#6048 Majd meglesem, hogy mennyit ad. Milyen beállításokon nézzem? Alapban 1280x1024-et ad, 2 optional cuccal és asszem nincs AA. Ez így jó is? -
#6047 sztem 3dmark06-ba körülbelül 10 000 pöttyöt kellene kapnod.. +-500 pont, de inkább + :D -
#6046 Kéne némi segítség. Gépem az aláíásomban, csak XPvel. Kicsit úgy tűnik, hogy a 8800 GTS-em nem nyújtja azt a teljesítményt, amit kéne. Van egy 3dmark 6-om, szerintem azzal teljesen jól le lehet ezt mérni. Szóval nem tudna valaki valami linket vagy akár személyes eredményeket hasonló felépítésű géppel? Kíváncsi vagyok, hogy valóban elmarad-e ez a gép teljesítményben társaitól és az elvárt szinttől. Köszönöm. -
#6045 Zajlik az élet de ennyire :DDD -
#6044 Ha felrakom a PureVideo szoftvert, miért nem látom sehol hogy fent lenne?
Seho legy újabb fül, semmi. Miért? -
strebacom #6043 Háát én tényleg kipróbáltam anno a két kártya (8800Ultra és 2900XT) közötti képminöség különbséget a Crysisben, és mit kell hogy mondjak hát jobb az atival lehet nincs olyan gyors mint a gf, de pl ha a vizben usztál, és nézted a tengerfenekét....hát elég nagy volt a különbség, de ezt látni kell igy már hiába irom le..részletesebben látszott az atival....meg a fák levelei is közelröl részletesebben láthatóak amiket én megfigyeltem....hát ennyi.... -
#6042 Te tenyleg egy fa... vagy .
Nem volt gyerek szobad ??? -
#6041 De itt a lényeg:
"Az AMD szűkszavú közleményében rámutat, hogy mindez nem a hét elején debütált R600-as grafikus processzor képességeit minősíti: az ATI Technologiest tavaly bekebelező gyártó szerint a Lost Planet fejlesztését részben az NVIDIA támogatta, így a játék nem véletlenül bánik „kegyesebben” a kaliforniai cég DX10-es megoldásaival. Az AMD szerint a vállalat szoftveres csapatát semmilyen, az új demóval és az abba integrált benchmarkkal kapcsolatos részletről nem tájékoztatták, így a fejlesztőknek nem állt módjukban kellőképpen „optimalizálni” az eszközillesztőket. A cég éppen ezért arra hívja fel a figyelmet, hogy a teljes játékprogram megjelenésére a sebességgel és képminőséggel kapcsolatos problémákat orvosolni fogják, addig is azonban mindenkit óva intenek attól, hogy téves következtetést vonjon le a Radeon HD 2900 XT DirectX 10-es teljesítményét illetően." -
zoolee #6040 Nincs kessem...Most LCD t akarok venni.Azt nyárig csak kibírom a 8600 assal, és akkor beleinvesztálok egy 9 esbe...
De ha figyelmesen el olvastad volna amit írtam, akkor azt olvashattad volna, ha 8800 GTS em van ahoz gyűjtenék és vennék egy GTX et, de mivel csak 8600 asom van így ez nem fog menni.