9761
10645648441175096535.jpg
  • zoolee
    Most minek egy nagyágyú? Nem is lenne idő összehozni, meg kell 1 kis idő "csorgattatni" a nyálat a 9 es szériára tavaszig.:)
  • wander01
    öcsivel most vettünk 2 db (utolsó volt) MSI 8800GTX OC-t bruttó 96k-ért (darabját persze). döbbenetesen gyorsan elvitték az egyiket, másik megmaradt saját használatra öcsinek a szutyok 7950GX2 helyett (legalább halkabb)

ja és egyik nagykerben volt akció, 20k nettoért adták a POV 7900GTX-eket. abbol is akartam kettőt hozni (jo lett volna a htpc-be) de pár perccel lecsusztam róla :(
  • Solten
    Ez az új GTS nem fog nagyot ütni, a béna GT-t is jó drágán adják, az ára csak magasabb lesz. Előtesztek szerint nem sokkal gyorsabb a GTX-nél pedig az már 1 éves.
  • zoolee
    Haggyuk má..-.- Majd le látom róla a pikcsört akkor lesz neki 50 darabja..
    Amúgy meg..Kis hír.

És azé nem me neoman drágán adja.Fogadok csakazért se hozná nekem nagyker áron.És kess em sincs.-.-89 ért megkérem ismerőst és sztem tud hozni...Elvégre nagykeres ill csak bejár, mert egy ideje csak webet fejleszt.
  • Solten
    Jól van, majd meggyógyulsz... Mé' nem veszel neoman-éktól? Állítólag 50 db van nekil raktáron

(legalább is, ezt írta múltkor.. vagy az 10db volt?? )
  • zoolee
    Olyan minden boltban volt..-.-
    Amúgy, nem sok helyen van nettó 89(107 bruttó) ért GTX...asszem
  • zoolee
    Mer az a fosch senkinek se kell..-.-
  • Solten
    Vanna korrekt kalmárok (ipon) is: kiirták hogy nincs GT és nem is lesz
  • Inquisitor
    Aham, persze. Pont ugyan ez volt kiírva náluk vagy 2 hónapja amikor elkezdődött a 8800GT "jó áron, csak éppen nincs" akció a boltokban.
  • Solten
    Ez egy sz@r bolt. Még új HD38**-uk sincs...
  • zoolee
    A HK jó bolt..-.- Nem csicskák..
  • Solten
    Jaja.. 1 hónappal ezelőtt is ez volt a duma: várhatóan 1 hét múlva lesz!
  • V43 1105
    Talán, ha pontos adatokat tudnánk mondanánk valamit -.- 8600 helyett 8800Gt-t vennék .. :D
  • martinho040150
    jól mennének rajta az uj gamek is?
    válaszoljatok már plz
  • grebber
    Asus 8800GT 54.000Ft-ért!
    Felhivtam őket várhatóan jővőhét elején érkeznek!
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki mennyire hangos a hűtése, és mennyit "zabál" az új G92-es GTS, amit pl. a pH-n árulnak?
    Meg van annyival jobb a GT-nél, mint amennyivel drágább?
    (Bár ár alapján a GTX-et el lehet ásni, azt látom.)
  • Cvd
    Ez az "icipicit szebb" nem más mint önmagatok nyugtatgatása. Mint említettem munkagépekről van szó, elég nyilvánvaló hogy nem játék megy rajtuk rajtuk (állandóan.:)). Még a monitorból is ugyanaz az LG van mindkettőn, semmiféle különbség nincs a két kártya között képminőségben, kis DV után színtelítettségben sem. Egyébként se kell "állítgatni", egyszer kell bellítani annak aki használja drivercsere után, és ugye nem szokás a drivert cserélgetni munkagépeken. De megszoktam hogy aki ráállt az ATI-ra meg a kényszerű drivercserére minden 2-3. játéknál (pár éve ez ugye teljesen standard volt, kár tagadni), annak annyira lételeme az állítgatás hogy el se hiszi hogy van élet nélküle is.
  • martinho040150
    most akarom ujitani a gépem
    most ilyen:2,6ghz proci(egymagos)asus n7600GS 256mbram AGP,1gb ram
    Ilyen lenne:
    a procit nem tom,de nem egymagos az tuti,Gigabyte 8600GT 512mbram PCI-E,2gb ram
    (a proci lehet hogy 1,7ghz-es 4magos,de ez nem biztos,sajna nem emléxek rá mit mondott a pali)
  • w77d
    szerintem az nv-nek szebb a képe (az ati helyenként túl élénk színeket ad, legalábbis a nővéremék 2900xt-je)
  • MaSzKa
    akkor állítgasd az nv-t :-)

Ati-nak a 2d-s képes is szebb 1 icipicit
  • Cvd
    Az nV kártyáknál alapból fakóbbak a színek, mellétéve egy ATI-t ezért néz ki szebbnek egy ATI képe. Viszont ott a Digital vibrance csúszka a driverben (alapból kikapcsolva), egyetlen mozdulattal megszűntethető a fakóság, sőt. A melóhelyemen az egymás melletti két gépből az egyikben nV kártya van a másikban ATI, kicsit túlhúzom a beállítást és tízből tíz ATI-s vágja rá az nV-ra hogy az az ATI.:)
  • zoolee
    Egy nagyon szép eredmény.:)
  • Solten
    Mivan, mi ez 89 a 86GTS-től??
  • zoolee
    Bakker!Ezt benéztem ! Mikor először olvastam, akkor ott alul én azt véletlen 8800 GTS nek olvastam.:S
  • zoolee
    Jah, és 1-2 gyártó ULTRÁjában is van még 1-2 kissabb-nagyobb tartalék.:D
  • zoolee
    Nem is tudom, én ilyeneket még nem vettem észre, mert 1 crt moncsit használom még 2-3 hétig ..De majd ha meglesz a 21.6 os samsung monitor akkor megnézem magamnak ezt a vibrálást.:S
    És szerintem pl egy füstefekt jobban néz ki NV n mint ATI-n...
    És amúgy, ami a játékban nagyon messze van, annak mi a fenének űélesnek lennie?Emberi szem se lát 2-3 km nél túvolabb tű élesen.
  • zoolee
    Télleg, igazad van.:)
  • NeBby
    Nah kicsit beleszólok énis

"nvidián fos as kép ez köztudott"

Ebbe van egy kis igazság , ugyanis télleg rosszabb , de nem játék közbe , hanem ha a windowsba vagyok ( vagyis értitek :] ) , akkor sokkal színesebb a kép és ez engem zavar , ráadásul normálisan be se lehet állítani (vagy csak nekem nem sikerült, de ezt kizárnám, csomó tesztet is végignyomtam , semmi)... És a másik , ami nagyon zavaró , hogy nv-n (ati-n nem) valamiért ha fekete és fehér pixel van egymás mellett (főként ilyenkor) így elkezd rezegni a széle ott ahol érintkezik a fekete és a fehér , szal vibrál , de brutális módon, de ez tuti , hogy amiatt van , hogy LCD tv ről tolom , de atin akkorse volt ilyen! Ettől fügetlenül nv akkoris jobb sztem...
  • Gabesz amd64
    mert felesleges huzni
  • zoolee
    JUjj..:)

De a GTS ben minek van a volt szabályzó?:\
  • ToCsEk
    Ok, mostmár értem. Thx a válaszokat és sry a lámulásért.
  • ProGabe #6088
    az első (és mindeddig egyetlen kapható) g92-es a 8800GT.hamarosan jön a G92-es GTS
  • ToCsEk
    Jaaaaaa, akkor 8800Gt amit kapni lehet mindenhol az most g80as és nincs belőle g92es csak gtsből? Ha így van akkor már vágom.
  • grebber
    GTS ből van régi és most jön az új!
  • ToCsEk
    Én ugy tudtam hogy van G80as(régi) és G92es(új) 8800gt..
  • Jaffa 2843
    az a különbség hogy nincs régi GT. "régiböl" csak GTS és GTX van (8800asokrol van szo). az uj széria pedig a GT és az uj GTS(ami 640, ill. 320Mb helyett 512-t kapott és több strem procival lett megáldva)
  • ToCsEk
    Hali.
    Ez szerintetek az "új" Gt vagy a "régi" Gt?

Mi a különbség az "új" és a "régi" Gt között?
  • Gabesz amd64
    LOL
  • Gabesz amd64
    és arról mért nem irtok h a GTX-et hova lehetne felhuzni :S
  • w77d
    gyerekek két dolgon seggelek le beszólások terén!

1. Szebben néz ki: hát ember, most nézegetni akarod vagy használni? sztem elég kevesen vannak akik plexi házat vesznek, mert egyedül ott lenne szerepe a kinézetnek (amúgy az nvidiák is szépek)

2. A játékokban kissebb a teljesítménye, de keveset fogyaszt!:
    Azt tudom mondani, mint az előttemlévők: a videokártya játékra való! Nem megbocsájtható semminek a fejében, ha pont ezt a funkcióját gyengítik az ár miatt!