9761
-
#9441 Nekem meg jobban megy minden mint a 178.24-es el -
#9440 Kipróbáltam ezt a "csoda" 180.48-as drivert!
Crysis Warhead,Crysis,Far Cry 2 benchmarkal tesztelve. Lassabb volt mindhárom esetbe mint a régebbi 178.24-esem. -
#9439 OK!! kösz!! -
strebacom #9438 180.48 a többivel elöfordul sok embernél kékhalál, indokolatlan FPS esés,stb... -
#9437 Sziasztok!!
Nem tudjátok hogy melyik driver a jobb:GeForce ForceWare 180.60 Vista (32-bit) vagy a ForceWare 180.70 Vista (32-bit), mert az zavar hogy a 180.70-es drivert hamarabb kiadták mint a 180.60-ast, tehát melyik lenne jobb a kártyámra: Geforce 8800GT -
rumkola #9436 terhelve jó, terheletlenül nem jó
:) -
OKTALANKA #9435 sziasztok!MSI GeForce 8500GT passzív hűtésű karin a hőfok 75-80 fok alapjáraon jól szellőző házban ez normális?? -
#9434 DDR2 nagyon lassú helyette ddr3.Mellesleg ezen a kártyán parasztvakítás az 512mb ram még mindig.Mai játékokat szerint low,med beállításokkal tudod vele nyomni.
Szóval ha játékra kell nem a legjobb. -
#9433 Sziasztok! Besz*rni látszik a jelenlegi videokártyám és egy ilyet néztem ki helyette:
Asus GeForce 8500 GT Silent Magic - 512MB DDR2 PCI Express DVI VGA HDTV
Valaki használ ilyet? Tapasztalat?
Előre is köszi!
-
#9432 Mitől van az, hogyha feltelepítem a 178.24-es Nvidia drivert, és újraindítom a gépet, a driver mindig visszaáll az eredeti driver-re, akkor gyári driver cd-ről telepítettem fel? (03.03-mat ír ki verziószámnak...) -
#9431 Köszönöm szépen! -
#9430 INNEN töltheted. (ja nem is kérdeztem, hogy milyen op-rendszered van, mert ez 32bites XP-hez van) -
#9429 És azt meglehet még szerezni valahogyan?
Viszont akkor az meg a játékoknál lesz gáz nem...hogy régi verzió?
Mondjuk valamit-valamiért... :) -
#9428 169.21-es driver volt az ucssó, amivel nálam tökéletesen működött a tv-out. -
#9427 Ja, és hol pontosabban? :)
Bocsi, hogy zargatlak... :) -
#9426 Köszi, de ezt mire tudnám használni? Mármint a hotkeyt mire lehet beállítani?
Az újraindítás alatt azt értem, hogy olyankor a TV és a monitor is villan egy nagyobbat és félek, hogy egyszer elpukkan a TV... :S -
#9425 Ha XP, akkore a Nview-be tudsz hozzáadni HOtkeyt. Ilyen skip to next monitor, ilyesmi, akkor vakon tudsz váltani monitorok között.
Amúgy resetgombal az életbe nem tudod tönkretenni a géped, maxx ha épp rendszerfilet ír, akkor a windowst.
Viszont ha fut a háttérben a media player ablaka, akkor tuti ez is belefagy. Előtte zárd be. -
#9424 Nemrég írtam, hogy mikor a TV-re átakarom rakni a képet (filmnézés céljából), sokszor elfeketedik a monitor és a TV-is és csak a reset gomb segít.
Félek, hogy így tönkre fog menni a gépem, vagy a TV, ezért erre megoldást kellene találnom.
Írtátok, hogy régebbi driverrel esetleg, de azzal is ez van...a legújabbal is...
Amúgy GeForce 8600 GTS-em van.
Előre is kössz! -
#9423 Hát ilyen géppel nem gizdulnék mert a 8500GT alsókategóriás kártya [és ez komoly] meg a Celeron 2,93Ghz se jó proci.Celeron alapból játékra nem igazán alkalmas.Fullra butított Intel P4.Már a P4-ek is kevesek manapság nem ,hogy a celeronok... -
#9422 gizdázgatunk...
-
#9421 Ja bocs már látom:-((:-)) -
#9420 Sziasztok!!Szerintetek elmegy a vasamon ez a játék??Mert ezt írja: -
#9419 Szia!!Sikerült!!Igaz nem a nvidia oldalról szedtem de így jó lett! -
#9418 hogy hogy nem jó? bövebben -
#9417 Sziasztok!!Egy ilyen videó karim lett a napokban GIGABYTE GeForce 8500GT 256MB ( NX85T256H )kaptam is hozzá driver lemezt!Fel is raktam jó is!Csak tesztelgettem 1-2 game gépigényét ezen az oldalonés azt írja újabb driver kell neki!Felmentem az nvidia oldalára és leszedtem a 8-as széria win xp-re és nem jó!Mi lehet a gond?? -
#9416 De ha az kevés :D Nekem legalábbis úgy hiányzik :D
Legalábbis képcsöves monitornál, nem fostos LCD nél, ahol a fekete fényétől is lebarnulok :D -
#9415 Hát ti jóhülyék vagyok, ottvan a játékba a fényerő XD
-
#9414 8800 arhitektúra akkora szar, hogy a mai napig még a powerstrip se tudja opengl, vagy direct3d alatt állítani a fényerőt.
Marad monitoron a fényerőgomb. -
#9413 Hello! Nekem egy 8800GT van, és azt nem lehet beállítani driverben, hogy játékok alatt magasabb fényerő legyen, mint winbe? Meg a régi klasszikus kinézetet valahogy nem lehet előcsalogatni? -
#9412 Hello, lehet, csak ne clone modot állÍts be, hanem a tv az egy 2. megjelenÍtő legyen. -
#9411 Lehet, de Clone üzemmódnál egyedül nem, csak mondjuk nyújtott, széles képernyőnél pl. Én úgy csinálom, hogy kapcslgatok közte, úgy megjegyzi, nem kell nekem 1xre a kettő. XP alatt van is rá hotkey lehetőség NViewba. -
#9410 sztem nem -
#9409 sziasztok 8800GTm van amin 2 kimenet van, rajta van a monitor és az LCD TV is aminek ugye más a felbontása mint a monitornak, a kérdés, be lehet e külön felbontásra állítani a 2 kimenetet, a monitor 1280x1024 en van ez a tévén nem jó mert az 1366x 768 lehetséges valahogy külön beállítani a kettőt -
#9408 -.-" -
#9407 Azt nemszabad :D (nemtommér) -
#9406 Visszaa kútba-.-"""""""" -
#9405 Haverom velencén úgy akarta megoldani, hogy a kútból szívja fel a vizet, ami ugye 4° körül van mindig :D Csak a 9m mélységgel volt nagy baja, illetve hogy hova folyassa a vizet, hogy faterja ne ölje meg :D -
#9404 Én azon gondolkoztam, hogy egy rogadt erős pumpa kéne, meg egy nagy autó radi, és valahogy kivezetni az ugvarra a radit, és akkor aztán csend lenne:P -
Múltkor volt szó 8800gtx hőmérsékletéről, akkor reggel csináltam, csak elfelejetem belinkelni :D Fagyos reggelen a vízhűtés :D -
ZÓÓÓcsi #9402 A venti szabályzás is fix értéken működik, tehát mind a 3 profilnál ugyanaz az érték pl.: 70%. Ez megy..
Csak különböző értékeket NEM tudok megadni neki pl: 2d:50%, low3d:70%, performance3d: 80%.
Ha próbálom állítgatni őket külön, akkor a többit is arra az értékre állítja.
Please help!