9761
-
#9401 Én is próbálkoztam Riva tunerrel, én a ventiszabályzással,el is mentettem a egy profilba de nem történt semmi -
ZÓÓÓcsi #9400 Jah 32bites win xp sp2-t használok 178.13-as driver-el! -
ZÓÓÓcsi #9399 Sziasztok!
Rivatuner 2.10-es verziót használok, és nem tudom beállítani külön a 2d-low3d-performance3d órajeleket. Ugyanez van a fan controllal is.
Tehát ha megadok egy órajel értéket pl a 2d profilban, majd mentem, akkor ezt az órajelet állítja be a többi profilban is.
Mit kéne még állítgatnom? -
#9398 Köszönöm. -
#9397 amugy 50 dollcsiért dobja az nvidia.... -
#9396 csemegére bukkantam minden nvidia tulajnak kötelező jah és ingyen fizetnetek se kell érte
Password: Mighty_Marvel -
rumkola #9395 illetve ez ha hdmi kell -
rumkola #9394 klikk -
#9393 Thx, Bandridge márkájút találok 4500 Ft-ért, azt érdemes megvenni? -
#9392 DVI-HDMi kábel, pc bolt, konzol stúdió. Csak ne ilyen MM vagy Elektroworldbe, mert ott elkérnek érte simán 12 rongyot.
Hozzá bizti nem kapbtál, de létezik csak átalakító is, akkor meg hdmi-hdmi kábel kell. -
#9391 Sziasztok, bocsánat ha naiv a kérdésem, mostanáig eszembe se jutott, hogy a GeForce 8800-as kártyámat HDMI kábellel össze lehet kötni tv-vel? Kell ehhez valami speciális átalakító? Vagy ássam elő a kártya dobozát, mert adtak hozzá? HD felbontású divx-szel tennék próbát... -
#9390 gondolom használati utasítás van hozzá, mert még sose kaptam szét egy VGAt -
#9389 Nekem asus 8800GT-n volt, a hozzá való dupla ventivel, nagyon jó a hűtőteljesítménye.
Ha nincsen perforált garijegy a csavarokon-hűtőfelfogatón, ami elszakadhat, akkor gyári hűtő leszed, s1 felrak... -
#9388 Pedig talán még Te ajánlottad nekem privibe :) -
#9387 ha garis akkor sehogyse érdemes leszedned gyári hütöt mivel oda a gari ha lejár akor meg nagyon egyzserüen leirás mindent megmutat majd látam már ezta hütöt galaxyn az egyik boltban -
#9386 Anyám, így néz ki egy AC s1.rev2 hűtő?
Hát ezt hogy tegyem rá a galaxy 88 GTmre? -
gematta #9385 sli két egyforma kari kell szal 256/256
a táp elvileg kiszolgálja a két karit ha nincs tulpakolva a táp cuccokal -
gematta #9384 hy all
megjött az nvidia uj drivere ami engedélyezi a fizikai gyorsitást
na szal sli rendszerben is müködne a dolog vagy 8800gtsnél kisebb karit érdemes berakni fizikai kártyának esetleg egy 8800ultrát?
választ kösszönöm -
besodrom #9383 Sziasztok,lenne nekem egy 8800 gt 256 mb-os karim,szerintetek sli-ben egy 512 mb ugyanolyan paraméterekkel rendelkező karival működne? a tápom 450-es chieftec elég lenne? válaszotokat előre is köszi. -
#9382 értem. Nincs több kérdésem :) -
molex barátunk...sokan csak molex-nek hívják pedig mindegyik az tulképpen, csak egyik-másik több-kevesebb pin-es -
#9380 én még mindíg fenntartom, hogy egy csatival nem lesz stabil..... valószínűleg külön áramköröket lát el a két külön csatlakozó, tehát nem fog 100%-on menni a dolog -
#9379 Kösz, de azért hülyének nem kell nézni, az eredeti kérdésem CSAK ez volt:
Ha a Corsair 450es tápomon csak egy PCIe tápcsati van, de a 8800 GTn kettő bemenet, attól még megkapja az elegendő áramot? Ergo 100%on kivan hajtva a karim?
Csak egy IGEN vagy NEM választ vártam, dehát...
És nem arról van szó hogy nem tudom hogyan kell bedugni vagy ilyesmi, CSAK AZT NEM TUDTAM HOGY MELYIK AZ A MOLEX
-
#9378 Most már énsem értem, hogy te mit nem értesz....
El kell mennie egyébként 1 csatival is, de jobb a békesség...
egy pár lehetőség a gyengébbek kedvéért:
Tehát
KÉP a képen ott vannak a csatlakozók, amik egy normális tápon előfordulnak...
A második sorban bal oldalt a pci-e tápcsatival kezdődik, majd a mellette lévő a molex....
1, bedugod a pci-e tápot a kari egyik csatlakozójába, a kártyához adott átalakítót a másikba és az átalakító molexes végébe értelem szerűen mit dugsz??? a táp molex csatlakozóját
2, bedugod a vga mind2 csatlakozójába az átalakítókat és a fent már említett módon megtáplálod a táp molex-eiről (ez azért rosszabb megoldás, mert így 4db molexet használsz a táptól)
Ennél érthetőbben leírni nem tudom. -
#9377 Nem arról van szó h nem kaptam hozzá átalakítót, csak mikor meglett az uj tápom, akkor láttam hogy van hozzá PCIe tápcsati és scak azt dugtam rá a VGAra.
Előtte egy Codegen tápom volt és ahhoz betettem az átalakítót, mert máshogy nem tudtam volna összekötni a táppal...
Apropó, melyik az a molex? -
#9376 átalakító minden kártyához jár.azon nem spórolnak.
Nekem a CF hidat spórolták le. -
#9375 valószínüleg nem kapott hozzá ilyen átalakítót. Be kell menni boltba, elmondani a problémát és kérni átalakítót. -
#9374 mert 1 VGa-nak van tervezve 450W-os.
Nem értem:S:S
Ami a tápból jön azt rádugod a VGa-ra és bele 1 átalakítót a másik két fehér téglalap alakú végét meg 2 molex re és kész is. -
#9373 Szal a két sárgát nem tudom sehova se rákötni, csak magára a VGAra, de onnan tovább hova kötöm rá?
Azt nem értem, hogy a corsair mért csak egy darab PCIe tápcsatit rakatott a tápba?.... -
#9372 A VGahoz kapott tápcsati átalakítója a képena sárga színű.
A tápomon meg egy darab ilyen PCIe tápscati van.
Szal a két sárgát nem tudom sehova se rákötni -
#9371 de hogy dugjam rá, ha a tápcsatlakozó másik végét nem tudom rádugni a tápra, mivel tök más a csatlakozó fejük? -
#9370 Erre gondoltam én is,kell neki mind a 2ő.
Ezért írtam a átalakítót még +ba dugd rá. -
#9369 nem véletlen van két csatlakozási lehetőség rajta... biztos, hogy szükség van mindkét csatira a teljes kihajtáshoz.. -
#9368 De átlagossal simán :D Nekem vízhűtő van rajta, alig éri el a 45°-ot :D Mostanában reggel - amíg még nem kapcsolom be a fűtést éjszakára - ha bekapcsolom a gépet olyan 10 percig még 25° :D -
#9367 Az átalakító akkor kell, ha nem azonos a tápkábel meg a VGA tápdugójának a bemenete -
#9366 Minek?
Sztem félreértettél.
A VGa karimon két tápdugó van, de magából a tápból csak EGY daran tápcsatlakozó jön ki a VGAhoz.
Az átalakítót hiába kötöm rá, minek kössme rá? -
#9365 Kösd rá amit kaptál hozzá átalakítót. -
#9364 E évben már csak 1 lesz. -
#9363 S.O.S. kérdés
Ha a Corsair 450es tápomon scak egy PCIe tápcsati van, de a 8800 GTmne kettő, attól még megkapja az elegendő áramot? Ergo 100%on kivan hajtva a karim? -
#9362 nah 1 versenyre kinézek,merre vannak ,még sose halottam róla.