9761
10645648441175096535.jpg
  • pointer4
    8800GTX MSI gyári léghűtővel standby 70° terhelten 90°.
    De nyista venti a házban, csak oldal levéve.
  • cumfu
    na most akkor gyerekek ventik mindenképpen lesznek, de ezek a hőmérsékletek reálisak? Vagyis a nagytöbbségnek ilyeneket produkál ez a kártya? és kb mennyit nyerek a ventikkel? 5fok? előre is köszi és valaki írjon már hőmérsékletet h neki mennyi
  • solo
    Nekem most nem nv-m van, de minnél hamarabb visszafogok váltani, mert ez Így gáz.
    Új, 8.12 es driverrel eddÍg 4x volt kékhalálom-.-"
    Rendes drivert se tudnak Írni az ATi nál: C
  • JSbyMSI8800
    Szerintem is vegyél, előre egy 12 centis befújót hátra meg egy 8 centis kifújót, hogy keringjen a levegő és így jobb mintha levéve lenne a ház oldala.
  • cumfu
    a te hőmérsékleteid?
  • solo
    Persze, hogy ér...A házban mindenféleképpen kell járnia a levegőnek.
  • cumfu
    hát alapból 62-65, és 3/4-ed óra bioshock után 80. Alap hűtővel, úgy hogy a gép oldala le van véve. De akarok valamilyen ventiket előre 12 hátra 8 cm. ér az valamit? Nem nagyon akarnám a VGA hűtését lecserélni.
  • strebacom
    Miért nálad mennyi??
    (nekem volt ilyen csak azért)
  • cumfu
    sziasztok EVGA 88GT KO idle itt load hőmérsékletet tudtok adni? Előre is köszi
  • V43 1105
    Valami infó , mit javit mit nem stb.. ? Apám gépére felraknám csak elötte érdekelne mit is javit .. =)
  • Carloska
    Geforce 181.00 12/15/2008 XP32 & VISTA32/64

xp:
    http://developer.download.nvidia.com/opengl/2008-12/NVIDIAGPUWindows2000(181_00).exe

vista 32 :
    http://developer.download.nvidia.com/opengl/2008-12/NVIDIAGPUVista(181_00).exe

vista 64:
    http://developer.download.nvidia.com/opengl/2008-12/NVIDIAGPUVista64-bit(181_00).exe

PhysX_8.11.18_SystemSoftware.exe

http://www.filesend.net/download.php?f=223a164c6bb40d1e2c7844513c2700be
  • rexaly
    Sziasztok

hát hol is kezdjem?! mondjuk hogy ne menjek túl távolra itt van egy pár printscr :)

ncore

Ogame

NFS Undercover
    Játékon belül viszont semmi egetverő hiba nem jelentkezik.

Eve Online

én már teljesen tanácstalan vagyok mitől lehet :coffee: Videokártya, monitor vagy akár mástól :-s ha valakinek valami tippje van annak örülnék!

konfigom amúgy:

Alaplap: Asus M3A
    CPU: QuadCore AMD Phenom 9600 X4, (2300 MHz)
    Videokártya: MSI GeForce 8800 GT OC (512 MB)
    Monitor: SyncMaster 223BW
    RAM: Corsair XMS2 (2x1GB, 800MHz)
  • Rohamsisak
    Akkor ez azt jelenti hogy vége a kártyának? Nem lehet ezzel a hibával semmit kezdeni már?
  • pointer4
    Ilyen nekem is volt "a videóeszköz nem válaszol" de csak a nagyon haxolt driverekkel, meg a 180.whql kivételével az összes 180-as al.
    A minták megjelenése, meg ram melegedés, az ram hibára utal. (már a VGA ramja)
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!

Nem tudjátok hogy ez a 180.84-es driver jól működik, nem lesz e kék halál,
    fps csökkenés stb... ?
  • Rohamsisak
    Azzal is próbálkoztam win. reinstall után hogy kártyát kivettem az alaplapból, kipucoltam , visszatettem , minden érintkezik rendesen, foglalatban benne van, szoval egyszerűen nem értem mi lehet.
  • Rohamsisak
    Sziasztok.olyan problémám van hogy, már régebben is csinált olyat a gépem hogy játékok alatt elsötétült a kép, kidobott asztalra és megjelent alul a kis sárga ikon hogy a "videoeszköz nem válaszolt majd utána helyreállt", néha meg totál lefagyott a gép, kékhalál meg minden. Régebben ez csak egy játék (world in conflict) alatt fordult elő de nem zavart annyira mert ritkán volt ilyen és ahogy olvastam a játék fórumán másnál is volt ez a hiba. Viszont mostanában már akármivel játszottam mindig ez van, és a mai napon szintén lefagyott játék közben, majd restart és azóta mindenféle csíkos a képernyő, még a bios képernyőn is ilyen mindenféle krix krax karakterek vannak, és ráadásul hiába windows reinstall meg 100féle driver, egyszerűen az eszközkezelő látja a kártyát, de a képernyő beállításoknál mindenhol az van írva hogy "nincs adat", mintha nem is lenne fenn driver, pedig feltelepül simán... Egyszerűen nem értem. Nem jelenik meg a képernyő beállításoknál semmi a kártyáról, nem lehet a felbontást sem állítani rendesen mert nem is jelenik meg pl. az 1680X1050 ami a monitor natívja, ez pedig csak addig szokott így lenni amíg nincs fenn driver. A kártya egy geforce 8800gtx, asus p5b alaplap. Légyszi adjatok valami tanácsot hogy mit kezdjek vele mert már marhára elegem van. Köszönöm előre is.
  • vandyke
    Tanácsot szeretnék kérni. Vista rendszerem van SP1-el és egy 8600 GTS kártyával. Pár hete egy újonnan megjelenő játékot telepítettem, melynek indítása után azt jelezte nekem, hogy régi a driverem. Ami igaz is, mert ver. száma 175.19 volt. Pár nap elteltével eleget téve a felhívásnak gondoltam egyet és letöltöttem a legújabb meghajtó progit (178.24). A régit, ahogy szoktam eltávolítottam, majd RESTART. Újraindítás után elkezdtem telepíteni az új drivert. Szokásos képek,töltés, majd jött a meglepetés. A látszólagos befejezés után az alábbi üzenetet kaptam: " A rendszer nem változott. Ha máskor kívánja telepíteni a programot, futtassa újra a telepítőt. Kattintson a Befejezés gombra ha ki akar lépni"
    Ezután újraindítottam a gépet (bár sejtettem, hogy valami nem stimmel), de mintha semmi nem történt volna a driver nem települt fel, és az eszközkezelőbe ott virít a sárga riasztás, hogy a vga vezérlő nincs telepítve. Az „Aero” nem működik, játékok nem mennek, szóval patthelyzet. A vicc az, hogy utána megpróbáltam a korábbi drivert visszatenni, de már az se ment fel ugyanezzel az üzenettel. A Vista meg riaszt, hogy van elérhető frissítés a kártyához, de mikor azt mondom neki, hogy automatikusan telepítse fel, akkor fél perc töltögetés után kiírja, hogy: "A Windows talált illesztő programot az eszközhöz, de a telepítés során hiba történt. Az erőforrás-betöltő gyorsítótára nem rendelkezik betöltött MUI bejegyzéssel." No, ezután aludtam a dologra egyet. Majd másnap annyit már elértem, hogy a régi gyári cd-ről feltettem a 163.69-es drivert, ami látszólag megoldott néhány gondot, de hát ez így nem az igazi. És ez még nem minden. Mondom megpróbálom mégis csak valahogy felerőltetni az az új drivert. Most meg azt mondja, hogy: "A telepítő megállapította, hogy a használatban lévő op rendszer nem Windows Vista és, hogy ezt a drivert kizárólag Vista környezetre tervezték, így a telepítő leáll". Van ötlete valakinek? A válaszokat előre is köszönöm!
  • rumkola
    elég fura akkor az egész dolog, mert a legelső képedet tüök fehérnek látom, és a most berakott 3-nál is szépen látom a különbséget

amit elsőre betettél az nálam egyenlő a most berakott 1. #ffffff-al
  • peteragoston
    A tegnapi hozzaszolasomban #9453. nincs feher, 2 szin van: #f7f7f7 es #efefef

• peteragoston
    Gamma beallitassal jo lett. Koszonom.

De akkor is erdekes a dolog, mert van itthon 4gep mindegyik ugyanolyan monitor beallitassal van.
    A gyari videokartya beallitas valamiert nem stimmelt, vagy lehet h. a gyari windows beallitas volt a bunos. Nem tudom.
    Valamiert csak ezen a gepen volt igy, hogy szurkekbol feheret csinalt.

Gigabyte 8600GT-m van.

Csinaltam egy masik kepet ahol jobban lehet latni.

3 kulombozo szin egy keretben: feher, szurke, szurkebb
    Ezeket is full fehernek mutatta.
  • Mersant
    igy van, CRT-n, TFT-n is megneztem.
  • pointer4
    Nekem a szöveg mögötti szürkénél egy árnyalattal világosabb, de a keret világosabb, az az igazi fehér. (CRT)
  • rumkola
    ez itthon is hófehér
    :))))))))))
  • mycso
    Hát ez bizony fehér...
  • strebacom
    Milyen VGA-d van???
  • gabi89
    Nálam is fehér :D
  • rumkola
    ha tft-d van, akkor csak állítgatnod kellene a monitoron
    melóhelyen a be nem állított tft-n ezt én is tök fehérnek látom most

vedd lejjebb a kontrasztot ill. kapcsold ki a különböző módokat (game, movie, stb. nem tudom mik vannak nálad)
  • peteragoston
    Hello!
    Van egy olyan problemam, hogy a gep nem jelenit meg bizonyos szurke fajta szint.
    Probaltam mar masik monitort rarakni a gepre, ugyanaz a helyzet.

Ezt a kepet tejesen fehernek mutatja:
  • DIESEL DOG #9452
    Csak tippelek ami nem biztos. Lehet hogy valami más problémája van. Próbálj meg korábbi drivert vagy a gyárit ami a CD-n van.
  • pointer4
    Hmm, úgy érted azt a kártyát kihagyták 64es Vista driver listájából ?
    Első hallásral hihetetlen, majd valahogy egy hang azt mondja, igeen nvidia :D
    akyyy: innen próbáltál drivert szedni hozzá ? 180.48whql, azzal mennie kéne. Persze ha valami elfuserált dolog nincs most fennt pl.
  • DIESEL DOG #9450
    64 bites vistaval lehet h nem kompatibilis...
  • akyyy
    Help.

újra tettem a wint, tenném fel az nvidia drivert, de egyszerűen nem látja a kártyát

8600M GS.

64-bites vista.
  • pointer4
    180.** között nekem csak a 180.48 -al nem volt vista alatt fél óra múlva vga device leállás.
    De NFS-UC szégyenlem de végigtoltam, azzal 1x lépett csak ki, de kék halál sose volt.
  • grebber
    Hát lehet valakinél frankón működik nem tudhatod nálam pl az említett gamek gyengébben mennek pár fps-el.

De Far Cry 2ben megnézem az autózást mert a game végén tettem fel és ott már nem volt jármű vezetési lehetőség.
    Mert ott is olyan gond volt megállt mindig a kép de a régi driverrel.Most elkezdem előröl és megnézem itt is van-e ilyen gond!
  • strebacom
    Akkor ezek csak kamuk(180.48):

o Up to 10% performance increase in 3DMark Vantage (performance preset)
    o Up to 13% performance increase in Assassin's Creed
    o Up to 13% performance increase in BioShock
    o Up to 15% performance increase in Company of Heroes: Opposing Fronts
    o Up to 10% performance increase in Crysis Warhead
    o Up to 25% performance increase in Devil May Cry 4
    o Up to 38% performance increase in Far Cry 2
    o Up to 18% performance increase in Race Driver: GRID
    o Up to 80% performance increase in Lost Planet: Colonies
    o Up to 18% performance increase in World of Conflict

ja és én feltettem a 180.70-et azzal meg bluescreen volt...
  • grebber
    Bárcsak tudnám!
  • strebacom
    Ez a laggolás mitöl lehet???
    Bár valahol valaki irta hogy a konzolba be kell valamit irni hogy maxfps=30 és akkor tán nem csinálja!!
  • grebber
    Azzal nem volt gondom szerencsére.
    Viszont a Warheadet nem komálja valami miatt a gépem.Crysis sokkal jobban fut.
    Warhead olyanokat csinál hogy (elvileg nem lenne lassú mert minden maxon dx9 mod 2x élsimitás átlag 30 fps megvan a tesztben) mindig megáll a kép másodpercekre szal hiába szalad faszán 30 fps-el amikor 20 méterenként megáll a kép :(

Ez sajnos nálam a Crysis Wars-ra is igaz így hiába van meg eredetibe multizni nem lehet vele emiatt :(
  • Viktor9202
    Nekem is szarabb lett. Amióta felraktam én is a 180.48-as drivert, azóta az NFS Undercover folyamatosan 5 perc játék után megfagy :S