9761
10645648441175096535.jpg
  • czky
    Akkor passz sajna...
    Új win?
  • Soad999
    szal ebben a sorrendben rakom fel... lehet h az nforce al lenne vmi ?
  • Soad999
    Még mindig nem jó :'(
    Habár úgyszoktam h
    1. 15.23_nforce_winvista64_international_whql
    2. 180.48_geforce_winvista_64bit_english_whql
    nemtom :S
  • Soad999
    na kíváncsi leszek köszi pill
  • czky
    Töltsd le a Driver Sweeper nevű progit.
    Uninstalláld a régi drivert.
    Restart.
    Driver Sweeper-el takaríttasd ki a maradék nv drivert.
    Ezek után telepítsd az új drivert.
  • Soad999
    Hi all!
    Remélem vki tud segíteni a köv lenne a bajom :)
    nvidia.com ról töltök le drivert szépen kiválasztom h 8800GT vista 64bit blabla letöltöm... aztán amikor telepíteném kicsit hosszúra nyúlik, és a végén kiírja h "A rendszer nem változott kérjük próbálja később vagy blabla" (persze angolul).
    175.19_geforce_winvista_64bit_international_whql ez a driver még felmegy de bármi amit ezután töltök le nem jó :(
    180.48_geforce_winvista_64bit_english_whql ez a legújjab de ez se...
    próbáltam ezt is felrakni: NVIDIAGPUVista64-bit(181_00) ezt felrakta viszont pl a far cry 2 kiírja h régi a 3ds kari driver frissítsem... Vkinek volt már vmi hasonló baja?:( plz help
  • vicktory
    Sziasztok az lenne a gondom hogy feltettem az új drivert 180.48-ast és most nem tudom szabályozni a ventilátor fordulat számát 30%-on üzemel meg valami hiba üzenetet Nvfanspeed error jelenít meg a Winfox programnál.Még egy kérdésem lenne feltettem az új drivert PhysX GPU acceleration az mit jelent mert a régebbi driverban azt hiszem ilyen nem szerepelt de lehet rosszul tudom.Segítségeteket meg köszönném.

Boldog karácsonyt mindenkinek!!
  • cumfu
    gondolom aktív hűtésű ha még csak most 82°-os ha húzod
  • kissadamvikt
    szasztok!

86gt memóriáját húzom éppen, és 22%-al sikerült húznom, viszont 82 fokon megy max terhelésen, mennyi az az érték ami alatt még biztonságos a hőfok hosszútávon???
  • solo
    ASDAFASDASD!!!!! Nem RAM hanem video mamoria hiba: D
    Cseréld ki a VGA-dat.
  • np
    Sziasztok!
    Egyesével kipróbáltam a memóriákat mindegyikkel ugyan úgy előjött a hiba. Sőt most már csak csökkentett módban hajlandó elindulni a gépem. De ha igy indítom el, most is amikor ezt írom a képernyőn zöld és rózsaszín csíkok vannak. Rendes is indításnál már a legelejétől meg vannak ezek a csíkok, kis színes kockákkal kiegészítve. De ilyenkor nem töltődik be a windows, hanem a töltö kép után elsötétül a monitor, és lefagy a gép.
  • solo
    Táp az gázos....
  • cumfu
    Juteszembe az nem lehet hogy a konfiggal van valami?

AMD x2 6000+ 65W
    MSi K9n4 Ultra-f alaplap
    2*512 ddr2 667Mhz mamória
    EVGA 8800GT KO
    LC power 420W-os táp
    500GB sata2 SAMSUNG vinyó
    1 DVD író

Azt mondták lehet kevés áramot kap. Ha keveset kap lehet olyan hogy tulmelaegszik?
  • solo
    Kitics több mint 1.
  • cumfu
    és hogy hány foglalatot foglal el venti nélkül nemtudod?
  • solo
    2, ventivel együtt.
  • cumfu
    Arctic Cooling S1 VGA hűtő 4100 FT a közelben. Valaki tudja ez hány slotot foglal? És ez egy ütős hűtő?
  • cumfu
    nem megy semmi 100 fok fölé, és a vga 85°, az a gyanum, hogy túlmelegszik a vga memória vagy valami, mivel olvastam hogy nem a legjobb a hűtése a 88GT-nek. De érdekes, a BIA HH-el jáccottam megint 40 percet 82-83°volt a max, és semmi fagyés vagy valami. Ha véletlen beruházok valami hűtőre és akkor is csinálni fogja akkor beszarok. +Még teszteleg Crysis-t is ha meghozza a Jézuska a memóriát
  • solo
    Ha csak játékban jelentkezett, akkor lehet túlmelegedés...
    Nézz hőfokokat játék közben.. Ha valami 100 c° felé-környékére megy, ezesetben a VGA akkor gáz van :)
    Akkor lehet próbálkozni egy jobb hűtéssel..Ha minden normális..70c° alatt akkor VGA hiba.
  • cumfu
    nekem is hasonló a problémám mint np-nek, lejjebb ott egy kép h milyen játék közben (9493). Nekem csak játék közben jelentkezett a hiba. Ez ha memóriahiba akkor gariztatni kell? Vagy még új hűtéssel megoldható?
  • simonl #9501
    Sziasztok, Szép jó reggelt

Tudom, nem jó helyen teszem fel a kérdésem de itt talán jobban pörög a topic:)
    Az asszony 2 éves laptopját szeretném kicsit frissítgetni driverileg.
    GeForce 6400 as turboCashe VGA val van szerelve.
    Tudnátok egy linket az ehhez való legfrissebb driver -hez? (xp és vista is érdekel)
    Jelenleg 77.43 valami van fenn.

Köszönöm a segítséget
  • solo
    Memória biba :S
  • np
    Sziasztok!
    Lenne egy gondom a gépemmel, szerintem a videókártyával lesz valami 8800gts. Ugyanis tegnap este óta bizonyos idő eltelte után kis színes kockák jelennek meg az asztalon. De ha be kapcsol a képernyővédő az egy idő után lefagy, és akkor is kis színes kockák vannak a képernyőn. De például ma délelött játszottam az NFS undercoverrel kb. fél órát az alatt semmi baja nem volt. A hőmérséklet játék után 78 fok volt. A kártya nincs tuningolva.
  • Blacksheep77
    köszönöm a segítséget!!! Sajna a BIOS-os variáció nekem már "latin" lenne, ugyhogy akkor megpróbálok olyan kártyát keresni mint amilyenem van. Ha meg nem találok elfogadható áron akkor veszek egy erősebbet. Mindenesetre még1x köszi a segítséget.
  • mycso
    Nem, a tipusoknak is meg kell egyezni.
    GT mellé GT, GTS mellé GTS.

Ahogy solo is írta, lehet megoldható lenne egy GT-GTS páros is, viszont SLI előt az egyik biosát át kellene frissíteni, hogy a gép azonos tipusnak lássa. (8600GT-GTS csak és kizárólag órajeleiben különbözik, felépítésük egy és ugyan az)
  • Blacksheep77
    Akkor az hogy 8600 GT vagy GTS mindegy lenne, a 256 MB ddr3 a nélnyeg, ha jól értem, de célszerű ugyan teljesen ugyanolyan kártyát berakni!?
  • Blacksheep77
    GTS valóban kevertem a másik kártyámmal.
  • mycso
    Ezt írtam lejjebb, hogy a magas hőfok okozhat hibákat....

Utánanéztem pontosabban, bár gyártónként változhat:
    A max hőfok: 85-90 fok, 100-110-körül throttling, 125 körül, pedig lelövi a rendszert.

Tehát mivel 85-90 a max. ezért üzemszerűen célszerű alatta tartani.
  • cumfu
    Heló! ez mitől lehet? EVGA 8800GT KO, és a VGA 85fokos COlin DIRT közben, és van amikor lefagy ilyenkor egy játék, de van amikor csak 1 pillanatra látni ilyet. itt egy kép róla KÉP

Konfig: AMD x2 6000+, 2*512mb 667Mhz, 88GT, alaplap: MSI K9n4 Ultra-f.
    Legújabb DX, és 180.48-as vga driver. Valaki valami ötlet? Előre is köszi
  • mycso
    Pontosan akkor most milyen vga-d is van????

8600GT és 8600GTS létezik, GTX az a 8800-as szériában van!

LEADTEK honlap

Ha a mostani 256MB GDDR3-al van szerelve, akkor 256MB-os GDDR3-as vga-t kell mellé venned, a márka valóban nem számít, de za esetleges inkompatibilitás elkerülése végett célszerű ugyan olyan tipust mellé rakni.
  • solo
    Nemtudom...Próbáld meg...
    ha nem, akkor GTS re feszÍts rá egy GT boist, majd állÍtsd be az eredeti GTS ram-shad-GPU értékeket.
  • grebber
    Elvileg csak azonosat lehet nvidiák esetében én így tudom!
  • Blacksheep77
    Leadtek 8600GTS 256Mb Leadtek DDR3 PCIE
    Leadtek PX8600GT TD 512M DDR2 PCIe ezt a két kártyát össze lehet kötni SLI-ben?

• Blacksheep77
    Gondoltam, hogy ez lesz az első javaslat, de ennek még nem jött el az ideje. Az ok egyszerű a régi cuccaimat mindig a fiam gépébe pakolgatom át. Most ez mellé szeretnék beraki kártyát csak nem tudom milyet lehet.
  • grebber
    Jobban jársz ha eladod a régit amíg még adnak érte pár ft-ot és veszek egy 9800GT-t vagy egy 4850-es atit!
  • Blacksheep77
    Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Leadtek G8600 GTX 256 ddr3-as videókártyám. Ez mellé szeretnék SLI-be berakni egy mási kártyát. Csak éppen azt nem tudom milyen kártyát lehet berakni mellé. Régebben az mondták hogy csak ugyanolyan kártyákat lehet összekötni, azán már a gyártó lehetett más. Most ha lehet akkor egy Leadtek G8600 GT 256 ddr3 at szeretnék berakni vagy egy éppen egy 512 ddr2-est. Ergó rohadtúl nem tudom milyen kártyát lehetne mellé berakni. :-)
  • cumfu
    köszi szépen mindenkinek
  • mycso
    A ház ventikkel pár fokot talán fogsz nyerni, de nem számot tevő...

Gyári hűtővel, kb nekem is ilyesmi hőfokok voltak az asus és a giga 8800gt-imnél is.

Viszont aszondják tartósan ez a 80-90 fok körüli hőfok nem igazán egészséges...(fagyogatások, hibázások is előfordulhatnak)

Kapott egy AC s1-et + 12-es ventit 5v-on, így idle 39, terhelve 50 fok körül van.

• cumfu
    még 1 utolsót! Órajelei a kártyádnak? és hogy milyen házad/ hűtés van a házba? Nagyon jól szellőzik?
  • JSbyMSI8800
    Nekem 8800GT MSI 1 slotos gyári hűtő bekapcsolt állapotban 52-54fok terhelve ( 1 óra Far Cry 2 ) 70-72fok.