GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
válaszoljatok már plz
Felhivtam õket várhatóan jõvõhét elején érkeznek!
Next PC upgrade: 2022
Meg van annyival jobb a GT-nél, mint amennyivel drágább?
(Bár ár alapján a GTX-et el lehet ásni, azt látom.)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
most ilyen:2,6ghz proci(egymagos)asus n7600GS 256mbram AGP,1gb ram
Ilyen lenne:
a procit nem tom,de nem egymagos az tuti,Gigabyte 8600GT 512mbram PCI-E,2gb ram
(a proci lehet hogy 1,7ghz-es 4magos,de ez nem biztos,sajna nem emléxek rá mit mondott a pali)
Ati-nak a 2d-s képes is szebb 1 icipicit
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

És szerintem pl egy füstefekt jobban néz ki NV n mint ATI-n...
És amúgy, ami a játékban nagyon messze van, annak mi a fenének ûélesnek lennie?Emberi szem se lát 2-3 km nél túvolabb tû élesen.
"nvidián fos as kép ez köztudott"
Ebbe van egy kis igazság , ugyanis télleg rosszabb , de nem játék közbe , hanem ha a windowsba vagyok ( vagyis értitek :] ) , akkor sokkal színesebb a kép és ez engem zavar , ráadásul normálisan be se lehet állítani (vagy csak nekem nem sikerült, de ezt kizárnám, csomó tesztet is végignyomtam , semmi)... És a másik , ami nagyon zavaró , hogy nv-n (ati-n nem) valamiért ha fekete és fehér pixel van egymás mellett (fõként ilyenkor) így elkezd rezegni a széle ott ahol érintkezik a fekete és a fehér , szal vibrál , de brutális módon, de ez tuti , hogy amiatt van , hogy LCD tv rõl tolom , de atin akkorse volt ilyen! Ettõl fügetlenül nv akkoris jobb sztem...<#nyes>#nyes>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
De a GTS ben minek van a volt szabályzó?:\
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ez szerintetek az "új" Gt vagy a "régi" Gt?
Mi a különbség az "új" és a "régi" Gt között?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
1. Szebben néz ki: hát ember, most nézegetni akarod vagy használni? sztem elég kevesen vannak akik plexi házat vesznek, mert egyedül ott lenne szerepe a kinézetnek (amúgy az nvidiák is szépek)
2. A játékokban kissebb a teljesítménye, de keveset fogyaszt!:
Azt tudom mondani, mint az elõttemlévõk: a videokártya játékra való! Nem megbocsájtható semminek a fejében, ha pont ezt a funkcióját gyengítik az ár miatt!
Am tudjátok miért ilyen olcsó ez a szir-szar 3. széria..
Mert ugye az atisok nem erõltetik meg magukat..tervezzük át, rakjunk bele encodert meg 10.1 es dx et és aggyuk el..-.- Ennyi az egész...
Ezzel ellentétben eddíg az Nv minden szériához új GPU -t fejlesztett..
eom$
Beállítások kérdése
"ATi olcsóbb"
nem minden szegmensben
"lehet kapni jobban"
Én is töröm magyar... leírni újra?
"kevesebbet eszik"
morzsi kutya is. Egyébként terhelés alatt vagy terhelés közben? egyébként nemtök mindegy mennyi az energiaszükséglete?
"jobb az ár érték aránya"
Melyiknek? mert tudtommal az összes 6-os végû Nvidia kártya az ár/érték arányra épül. amirõl az ATI soha nem volt híres.
"jobb a hûtése kiviszi a meleget
ultrahalk szinte hallani se lehet
halk mikor játszol akkor is"
vízhûtés mellett nem kúrva mindegy nekem melyik a hangosabb?😄
"ja és a Crossfire az jobb mint az SLI és 4db is összeköthetõ"
Tudtommal SLI-ben is bár értelme kúrvára semmi.
"játékokba kicsit lassabb de ezekfejébe megbocsátható"
Akkor hol az a fantasztikus Ár/érték arány? Meg hol lenne lényeges a teljesítmény ha nem játékban? hisz nem SETI-zni akarok vele...
"ja és szebben is néz ki"
Nem szempont úgyis dobozban fog csücsülni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BattleTag: zydar#2910
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
És ugye a GT elveri jóval a GTS t, szóval a GTS és a 3870 KB egy szinten vannak.
Más:
vki tud egy összehasonlító tesztet linkelni egy 8800GTS(320) és egy HD3870-rõl?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sõt, most a 169.09-es bétával 8600 (+-50) körül kapok 06-ban a lent írt gépen!
A kártya teljesen alapon!
BattleTag: zydar#2910
Legalább finom a kolbász? XD
6061: Énmeg adok érte egy sz@r 15 ös CRT moncsit, meg matrox videókarit meg egy gef fx 5200 -t...XD
Ez má jobb ajánlat.!<#idiota>#idiota>
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."