9761
10645648441175096535.jpg
  • zoolee
    Nyehh..Márciusba lesz meg a másig gép..Remélem addígra jönnek a nermálos intel procik..És persze a jó kis NV k.:D
  • zoolee
    Ma cs ztem olyan gyerekkel akinek faterja Magyar NV s és teszterek..Azt csávó ott mondta, hogy 9600 assal nyomul..-.-:@
  • grebber
    Nekem a mostani ár is jó mert baszott olcso.Csak kihireztem hátha valakit érdekel.
  • davidka003
    Spórolnak vele 10 dollárt, ami kb 2000 Ft.
    De ettől mi ugyanannyiért vehetjük meg.
    Ez csak az NVidia-nak jó.
  • bertino
    még occsóbban (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)
  • grebber
    Olcsóbban a 8800GT-ket!
  • a shot
    *mondatodban :)
  • a shot
    Van egy tartalmi hiba a mondatodba:). Megpedig, hogy apukad vette a kartyat nem te
  • Livius
    Próbáld a nem DVI-on betölteni a windowst, és akkor állítsad be a DVI-t elsődlegesre.
  • V43 1105
    Minek neked Vista ? :S
  • maci007
    sziasztok!
    van egy nvidia geforce 8600GT videókártyám.
    Az xp-n megy rendesen amikor felteszem a drivereit azután is.
    A Vistán is megy rendesen amég nem teszem fel a drivert.Vistás drivert tettem fel már próbáltam a gyári driverel meg internetről letöltöttel is.
    Amint felteszem a driverét, újraindítóm azután a monitor azt írja ki,hogy no signal going to sleep. (DVI kimeneten van) Fujitsu siemens W19-1
    Lehet az,hogy a DVI-t másodlagos kimenetként kezeli?Ha igen mit lehetne tenni,hogy vistán is működjön rendesen?
    Vagy még mi lehet a gond?
    Valaki tudna segíteni?
    Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • öregharcsa
    akkor tisztázzuk a félreértések elkerülése végett...az omega driver egy jobban optimalizált stabilabb catalyst driver..ennyi és semmi több...stabil és jobb...én mindíg azt használtam amíg ati kártyám volt...(most cseréltem le galaxy 8600gts-re)
  • V43 1105
    XD ismerem
  • Carlos HUN
    Video az új karirol...
  • Martins15
    jovanna este van
  • czky
    Ne bántsátok!
    Fiatal még!
  • strebacom
    Húú wazze??
  • zoolee

Esetleg nvidia.com?
  • Martins15
    Sziasztok most vettem egy Gigabyte 8800 GT-t szerintetek ahhoz a legujabb driver-t adták?Ha nem akkor honnan tudnáám leszedni a legujabbatt?
  • w77d
    az omega driver butítja a grafikát, ezáltal gyorsabb lessz a gép! nem olyan nagyon szembetünő a butítás, de azért mégis csak butítás :)
  • zoolee
    Semmt se ronthat el..am ott van a driver cleaner nevű progi...Asszem az omegát is leirtja..
  • SD456
    Hát akkor én sem probálom ki Nem akarom, hogy elrontson itt nekem valamit... Habár ha rossz lenne akkor nem adták volna ki.
  • zoolee
    Elméletileg jobb kép -> kissebb teljesítmény rosszabb kép-> nagyobb teljesítmény..De a fene tudja..Nem próbáltam még.
  • SD456
    Hy all!

Ez az Omega Driver miben jobb mint a rendes driver? Annyit olvastam róla, hogy szebb lesz a képmegjelenítés meg, hogy jobb teljesítmény... Ez igaz?

Előre is köszönöm!
  • zoolee
    Asszem NV flash vagy mi a neve a proginak.
  • Viktor9202
    Igen leszedtem, de hova kell másolni, vagy azt a file-t megkell nyitni vmivel?
  • bertino
    nvidia.com ?
  • zoolee
    Olvass vissza PLS 34 qrva hsz-t!
    Maszka linkelt egy oldalt, ahol töménytelen mennyiségű bios van fenn!
  • Viktor9202
    Tud nekem vki adni egy olyan linket, ahol a bios-t feltudnám frissíteni?
  • fsgh
    hallod az a fehér egy rendszer(vagyis gondolom ház) hűtő. Gond nélkül fel tudtad rá rakni? ki van alakítva a venti helye a hütőn?
  • Sgtfathi
    Sajna az 512mb-nak semmi haszna mivel ahol kihasználná oda kevés a 8600Gt-ereje!
  • maci007
    sziasztok!
    van egy nvidia geforce 8600GT videókártyám.
    Az xp-n megy rendesen amikor felteszem a drivereit azután is.
    A Vistán is megy rendesen amég nem teszem fel a drivert.Vistás drivert tettem fel már próbáltam a gyári driverel meg internetről letöltöttel is.
    Amint felteszem a driverét, újraindítóm azután a monitor azt írja ki,hogy no signal going to sleep. (DVI kimeneten van) Fujitsu siemens W19-1
    Lehet az,hogy a DVI-t másodlagos kimenetként kezeli?Ha igen mit lehetne tenni,hogy vistán is működjön rendesen?
    Vagy még mi lehet a gond?
    Szerintetek milyen kártya ez a mostani játékokhoz? 512MB-os memóriája van.
    Köszönöm a segítségeteket.
  • grebber
    Azt januárba remélem jöhetek majd a Crysis alatti hőmérséklet képekkel.Mert én nem csk mondani fogom hanem képekkel bizonyitani.
  • Nelman
  • NeoMaN
    totál törvénytelen az egész amit csinálnak..
    hívnak majd, hogy mennyi az ára
    uramisten
    :))))))
  • NeoMaN
    A magyar törvények szerint el lehet állni a vásárlástól, ha neten történik. Tudtommal még 8 nappal az áru átvétele után is.
  • w77d
    XD
  • czky
    Pakson meg elkezdene ingadozni az áram. :D
  • w77d
    mondjuk ha 280 ezer lessz az ára, akkor tuti nem veszem meg, ennyire azért nem vagyok eleresztve! ha ezt nem tudják 200 alatt adni, akkor szégyeljék magukat!!
  • Dave0092
    280 e ért :)
    mnjduk elfogadnám, :)))
    ilyennel már a crysis 1280y1024be veryhighon nem akadna...