9761
-
zoolee #6880 Nyehh..Márciusba lesz meg a másig gép..Remélem addígra jönnek a nermálos intel procik..És persze a jó kis NV k.:D -
zoolee #6879 Ma cs ztem olyan gyerekkel akinek faterja Magyar NV s és teszterek..Azt csávó ott mondta, hogy 9600 assal nyomul..-.-:@ -
#6878 Nekem a mostani ár is jó mert baszott olcso.Csak kihireztem hátha valakit érdekel. -
#6877 Spórolnak vele 10 dollárt, ami kb 2000 Ft.
De ettől mi ugyanannyiért vehetjük meg.
Ez csak az NVidia-nak jó. -
#6876 még occsóbban (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y) -
#6875 Olcsóbban a 8800GT-ket! -
#6874 *mondatodban :) -
#6873 Van egy tartalmi hiba a mondatodba:). Megpedig, hogy apukad vette a kartyat nem te -
Livius #6872 Próbáld a nem DVI-on betölteni a windowst, és akkor állítsad be a DVI-t elsődlegesre. -
#6871 Minek neked Vista ? :S -
maci007 #6870 sziasztok!
van egy nvidia geforce 8600GT videókártyám.
Az xp-n megy rendesen amikor felteszem a drivereit azután is.
A Vistán is megy rendesen amég nem teszem fel a drivert.Vistás drivert tettem fel már próbáltam a gyári driverel meg internetről letöltöttel is.
Amint felteszem a driverét, újraindítóm azután a monitor azt írja ki,hogy no signal going to sleep. (DVI kimeneten van) Fujitsu siemens W19-1
Lehet az,hogy a DVI-t másodlagos kimenetként kezeli?Ha igen mit lehetne tenni,hogy vistán is működjön rendesen?
Vagy még mi lehet a gond?
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
#6869 akkor tisztázzuk a félreértések elkerülése végett...az omega driver egy jobban optimalizált stabilabb catalyst driver..ennyi és semmi több...stabil és jobb...én mindíg azt használtam amíg ati kártyám volt...(most cseréltem le galaxy 8600gts-re) -
#6868 XD ismerem -
#6867 Video az új karirol... -
Martins15 #6866 jovanna este van -
#6865 Ne bántsátok!
Fiatal még! -
strebacom #6864 Húú wazze?? -
zoolee #6863
Esetleg nvidia.com? -
Martins15 #6862 Sziasztok most vettem egy Gigabyte 8800 GT-t szerintetek ahhoz a legujabb driver-t adták?Ha nem akkor honnan tudnáám leszedni a legujabbatt? -
#6861 az omega driver butítja a grafikát, ezáltal gyorsabb lessz a gép! nem olyan nagyon szembetünő a butítás, de azért mégis csak butítás :) -
zoolee #6860 Semmt se ronthat el..am ott van a driver cleaner nevű progi...Asszem az omegát is leirtja.. -
#6859 Hát akkor én sem probálom ki Nem akarom, hogy elrontson itt nekem valamit... Habár ha rossz lenne akkor nem adták volna ki.
-
zoolee #6858 Elméletileg jobb kép -> kissebb teljesítmény rosszabb kép-> nagyobb teljesítmény..De a fene tudja..Nem próbáltam még. -
#6857 Hy all!
Ez az Omega Driver miben jobb mint a rendes driver? Annyit olvastam róla, hogy szebb lesz a képmegjelenítés meg, hogy jobb teljesítmény... Ez igaz?
Előre is köszönöm! -
zoolee #6856 Asszem NV flash vagy mi a neve a proginak. -
#6855 Igen leszedtem, de hova kell másolni, vagy azt a file-t megkell nyitni vmivel? -
#6854 nvidia.com ? -
zoolee #6853 Olvass vissza PLS 34 qrva hsz-t!
Maszka linkelt egy oldalt, ahol töménytelen mennyiségű bios van fenn! -
#6852 Tud nekem vki adni egy olyan linket, ahol a bios-t feltudnám frissíteni? -
#6851 hallod az a fehér egy rendszer(vagyis gondolom ház) hűtő. Gond nélkül fel tudtad rá rakni? ki van alakítva a venti helye a hütőn? -
#6850 Sajna az 512mb-nak semmi haszna mivel ahol kihasználná oda kevés a 8600Gt-ereje! -
maci007 #6849 sziasztok!
van egy nvidia geforce 8600GT videókártyám.
Az xp-n megy rendesen amikor felteszem a drivereit azután is.
A Vistán is megy rendesen amég nem teszem fel a drivert.Vistás drivert tettem fel már próbáltam a gyári driverel meg internetről letöltöttel is.
Amint felteszem a driverét, újraindítóm azután a monitor azt írja ki,hogy no signal going to sleep. (DVI kimeneten van) Fujitsu siemens W19-1
Lehet az,hogy a DVI-t másodlagos kimenetként kezeli?Ha igen mit lehetne tenni,hogy vistán is működjön rendesen?
Vagy még mi lehet a gond?
Szerintetek milyen kártya ez a mostani játékokhoz? 512MB-os memóriája van.
Köszönöm a segítségeteket. -
#6848 Azt januárba remélem jöhetek majd a Crysis alatti hőmérséklet képekkel.Mert én nem csk mondani fogom hanem képekkel bizonyitani. -
Nelman #6847 -
#6846 totál törvénytelen az egész amit csinálnak..
hívnak majd, hogy mennyi az ára
uramisten
:)))))) -
#6845 A magyar törvények szerint el lehet állni a vásárlástól, ha neten történik. Tudtommal még 8 nappal az áru átvétele után is. -
#6844 XD -
#6843 Pakson meg elkezdene ingadozni az áram. :D -
#6842 mondjuk ha 280 ezer lessz az ára, akkor tuti nem veszem meg, ennyire azért nem vagyok eleresztve! ha ezt nem tudják 200 alatt adni, akkor szégyeljék magukat!! -
Dave0092 #6841 280 e ért :)
mnjduk elfogadnám, :)))
ilyennel már a crysis 1280y1024be veryhighon nem akadna...