GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van itt valaki? 😊
Vettem egy Inno3D GeForce 8800GT kártyát, de sajnos nem kompatibilis vele az alaplapom (ASROCK 775Dual-VSTA). Viszont neten találtam egy nagyon kusza fórumon postokat arról, hogy valami Bios frissítés után kompatibilis lesz vele. A bios az EVGA honlapján van, de írtak egy másikat is...
Le tudná nekem valaki írni hogy mit töltsek le és mit tegyek hogy végre mûködjön??
Elõre is köszönöm!!!
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Töltsük le az internetet!
ettõl mit vársz?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Seho legy újabb fül, semmi. Miért?
"Az AMD szûkszavú közleményében rámutat, hogy mindez nem a hét elején debütált R600-as grafikus processzor képességeit minõsíti: az ATI Technologiest tavaly bekebelezõ gyártó szerint a Lost Planet fejlesztését részben az NVIDIA támogatta, így a játék nem véletlenül bánik „kegyesebben” a kaliforniai cég DX10-es megoldásaival. Az AMD szerint a vállalat szoftveres csapatát semmilyen, az új demóval és az abba integrált benchmarkkal kapcsolatos részletrõl nem tájékoztatták, így a fejlesztõknek nem állt módjukban kellõképpen „optimalizálni” az eszközillesztõket. A cég éppen ezért arra hívja fel a figyelmet, hogy a teljes játékprogram megjelenésére a sebességgel és képminõséggel kapcsolatos problémákat orvosolni fogják, addig is azonban mindenkit óva intenek attól, hogy téves következtetést vonjon le a Radeon HD 2900 XT DirectX 10-es teljesítményét illetõen."
De ha figyelmesen el olvastad volna amit írtam, akkor azt olvashattad volna, ha 8800 GTS em van ahoz gyûjtenék és vennék egy GTX et, de mivel csak 8600 asom van így ez nem fog menni.
Persze, hogy ne menjen csõdbe az AMD..."--> Olcsóbb mert kisebb csíkszélességel készûlt meg nem kellet áttervezni az egész magot mert aszem a 2900xt-re alapúl a 320 strem proceszora miatt...
"lehet kapni jobban
Hol??? És eddíg nem sok embernél láttam, hogy ati hd 3870 .:S"-->Úgy veszik a 38** mint a cukrot saját tapasztalat mert hírdettem már meg havernak 2 3870-et és kb 10 perc alatt elvitték.. De egyébként kb ennyire veszik a 8800gt-t is.
"kevesebbet eszik ????? Meg tudod mikor! Talán egy kazánnál kevesebbet..De az NV vél nem,.."--> Most te ennyire hülye vagy vagy csak nem olvasol teszteket?? Jó hogy kevesebbet esazik mivel 55 nanométeres ggyártási teknológiával készûlt ezmiaztt kevesebb hût is termel és olcsóbb a kártya elõállítása.
"jobb az ár érték aránya - Francot jobb...Csak azért ilyen olcsó, hogy ne menjen csõdbe az egész AMD, amúgy pedíg vesztességes az egész."--> Igen jobb az ár teljesítmény aránya.. És még lehet hogy tudná lejebb vinni az ATI az árakat de azt olvastam az nvidia már nem a 8800gt-nél..
"ultrahalk szinte hallani se lehet
Háááááááát...Én nem így tapasztalom..Ismerõsnek van 2900 XD je és lessú is, meg hangos is."--> Nem a 2900xt-rõl van szó hanem a 3800 és a 8800gt-rõl. Mivel nem termel annyi hõt mint a 8800gt aminek elég sz*r lett a gyári hûtése (jó tényleg elõfordulhat ilyen..) tényleg halkabb nézzél utána a guru3d.com-on.
stb...stb... Attól hogy te nvidia fanatikus vagy nem kell mindent bemesélni magadnak hogy jobbnak tarsd az nvidiát...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
El mondjam a történetet?
"Not Found
The requested URL /Lost planatet senki se pézelte, azt láss csodát, az NV úgy elgatyázza azt a vackot.:S was not found on this server."
Olvassál csillagom
http://ipon.hu/?news=1325
A rekordhoz használt rendszer elemei:
Intel Core 2 Extreme QX9650 (431x13, 5522MHz)
ASUS P5E3 WS Pro (Intel X38)
ASUS Radeon HD 2900 XT CrossFire 1200/980MHz
Corsair Dominator DDR3-1800 @ 1698MHz 6-6-5-15
SilverStone 1200W
Folyékony nitrogén a GPU-k és a processzor hûtéséhez

Igaz.Nem szívesen cserélném le, de ha 2x gyorsabb megtenném.
Ezek a tesztgepek eleg extremek szoktak lenni ... mondjuk Q6700 stb.
A masik ... HD3870 jobb ( config fuggo ) mint egy 8800GTX az teny hogy a 8800GT is.
De az sem mindegy mibe teszed azt a 8800GT.
Akkor is az a velemenyem hogy jobb configot ossze lehet hozzni ( talan olcsobban ) egy HD3870-bol vagy HD3850 CF-bol ami DDR3-as es veri a 8800GT mint egy configot 8800GT-vel.
ゾルターン
nvidia a Cysis-be bizonyos dolgokat kifelej úgy jó hogy gyorsabb
meg csökkenti a távoli tárgyak részletezését is
Inkább kiadok +10-15 kt, de legyen gyorsabb...
És annak ellenére, hogy x tudja hány száz shader van rajta nem tudja megverni .:S Szánalom.. a 2900 asban is volt 320, és semmire se jutott vele, mert kispórolták belõlle azokat amitõl a GTX nél gyorsabb legyen..
ha Q6600-om lenne akkor 14000-et megcsinálta volna bios unlock-al
sokaknak 14500 felett tud a HD3870-ük
persze azoknak a proci került 70000Ft-ba
Csak nezd a szamokat 20% javulas 70.000-ert ***good deal***
ゾルターン
ゾルターン
Azok a tuning gepek sem hozzak %-an az a javulast amit ki lehet hozzni a CF-bol.
Azert adjon ki valaki +70.000 hogy 3000 pontal tobbet kapjon a 3Dmarkban.
Egy kicsit draga .
ゾルターン