9761
-
#6920 Furcsa is volt hogy új gétét nem kapni, Innot meg mégis.
Nyugatabbra a piac felszívja a kártyákat ide a balkánra jó az Inno is. -
#6919 az uccsó jó cuccaik amik tényleg űberfaszák voltak azok a 3dfx kártyák voltak(ők csinálták az első banshee kártyákat..)..azzal törtek be a piacra..azóta csak romlik a helyzet..(sajnos..)
szerintem nincs olyan nagy ellenőrzés náluk mint más gyártónál..és inkább a mennyiségre mennek mint a minőségre..(minél többet gyártasz, annál olcsóbban adhatod..ha meghibásodik röhög egyet majd cseréli..) -
#6918 Én se vennék inno gf2 mx400 után...bár nekem még minidg megy...de az alacsony órajel és a rengeteg grafikai hiba azt csinálja...bittos votlak az innonak pjan szériáji mikor a kártyák jók voltak de összeségéne sok a selejt...
am ezt valahol nem tudják kiszürni h a selejtet ne adják el? -
#6917 sajnos tényleg nagy a cég kártyáinak a meghibásodása...sok gépet raktam össze "kérésre" ilyen kártyákkal és nagyon sok a nagykerben végezte.(csere)
én hiába beszélem le őket erről a kártyacsaládról nem hisznek nekem..utána meg jön az "ugatás" miért ilyen szar a gép és miért ilyen szar a kártya benne, miért nincs akkora teljesítménye mint amiket a tesztekben olvasnak..stb..
hát mert nem jó..azt tudni kell hogy ők mindíg az olcsóságra törekednek(ami dícséretes) csak nem mindegy milyen eszközökkel..én ha lehet(és a pénztárcája engedi az illetőnek..) lebeszélem erről a "márkáról" az ügyfelet...(csak pár ezerrel többért jobbat kapni..)
de mindenki azt mond amit akar..ez is egy vélemény volt...bocs ha megbántok vele valakit... -
Dave0092 #6916 ezzel elindul egyáltalán a notepad :)? -
#6915 ja és valami vacak ram volt a vga-n
ezek fingtak ki
régen is 6000Ft-ot buktam kb meg most is
-
#6914 pont 1 hete kaptam Inno3D FX5900XT Cooler Master hűtésűt
elromlott a hűtőventi 1-2 órát ment max aktív hűtés nélkül a GPU-n szátmállotak az SMD ellenállások
tehát gagyi minőség pedig a hűtés jó lenne ha jó venti lenne benne
ha nem hiszed csinálok saját fényképet
amúgy mikor az 1. GF2M400 kártyámat vettem az is Inno volt akkor elhatároztam soha többet gagyi cucc
ha tönkrement volna nálad akkor te se örültél volna neki
az a durva 64MB-os volt és MX400-as órajelek helyett sima GF2MX-en járt a gpu is nem csak a ram pár játékba néha geometria hibákat csinált
ami gpu hibára utal, nem a semmiért vettek vissza az órajelből
azért vehettek vissza mert eleve a legrosszabb selejtes gpu-kat vehették meg -
#6913 Ja ez egy Accelero X1. A gyártó oldalán mondjuk nem tünteti fel a gété-kompatibilitást. -
#6912 Szerintem rohadtul be kéne fejezni az Inno fikázást!! -
#6911 csak ne innora rakták rá azt a hűtőt
amúgy külön is kapni bármilyen 8800Gt-re rámehet -
#6910 Inno csili 88 gétéje
-
Dave0092 #6909 nekem ne modnjad, én tudom hogy hüllyeség, :) mondjuk annyira az a nv 9000es nem badarság mint ez :), -
#6908 jó éjt álmodj GF9***-sekkel. -
Solt #6907 Semmi gáz... én meg türelmetlen vagyok! :) Na off vége... jó éjt... -
#6906 Sorry, már nem fog az agyam olyan jól. -
Solt #6905 Fiad??? Na kapd össze magad! Hungarista? Mivan veled? Ostoba... -
zoolee #6904 -
#6903 Van még sorolom:Adócsalás,sikkasztás,rendőri brutalitás,mentelmijog lemondóka,rontom bontom a kordont,kormánynegyed(szép zöld),4-es metró(jóféle lehet építek én is eggyet szarvasra vésővel hamarabb kész lesz)... -
zoolee #6902 Jah aszt én nésönell dzseográfikk on láttam..A lényeg, hogy az egész szárny fordul, nem csak a lapát a végén. -
#6901 Ma olvastam vmi ungarische fickó feltalálta hogyan ne legyen repcsinél a szárnyaknál turbulencia (még 60'-ban) . -
zoolee #6900 Hát, ha olvasol, akkor tudod, hogy nagyon sok dolgot mi magyarok találtunk fel..Maghasadás,golyóstoll,nyerek+lábtartó lóra nem tom mi a neve .:D -
#6899 fiam hungarista vagy? -
#6898 -
zoolee #6897
Bakker! 2 alaplapot hogy kötsz össze? Spárgával, vagy szigszallaggal?
És a másik! Egyetlen cucc ahova "bepakolhatsz" 6 karit sőt am asszem 24 et az az NV tesla cucca de az is 3 milió ft.:D
Bepakolni nem lehet, mert ezt csak venni lehet, szal nem úgy van mint gépnél.. -
Solt #6896 Na őt ne! :D Viszont, ha normális történelem könyvet olvasol, akkor rájösz, hogy igenis van mire büszkének lennünk! Arról nem is beszélve, hogy, ha magunkról ilyen a véleményünk, és magunkat nem szeretjük, akkor mástól mit várjunk? :D Évtizedek óta verik belénk ezt az önutálatot... nem kell ennek felülni! -
Dave0092 #6895 nekem multkor aztmondták hogy 6 db ultrával toljáka cod4et, öszekötöttek 2 alaplapot. és igyank 1000 fix fps-e, nah most ezt elhiszed?
pedig hihetően mondta.... -
#6894 OFF
Volt az osztályban ofői órán felmérés rangsorolni kelett dolgokatpl.: pénz,szabadság,stb. és a hazaszeretet lett az utolsó.Kitt szeressek fercsit??
ON -
Solt #6893 hmmm... ez aztán a nemzeti öntudat! -
zoolee #6892 Szted csávó annyira csórólenne, hogy így kamuzik?:S -
#6891 Van benne valami magyar emberben megbízni???(akinek nem inge...) -
Dave0092 #6890 Arra nem gondoslz, hogy az iyen csucskártyákat, pl az uj 9000 es sorozatot, ilyen mint magyaroknak nem adják ki? -
#6889 De akkor már komplett gépet vinnék, titkos cuccokból összerakva -
zoolee #6888 Oké pászmeg! Ha arrajársz nekem is hozz már 5-6 darabot PLS! HTX. -
#6887 Irígy vagy, fogadjunk -
zoolee #6886 Huje viczz! -
#6885 Persze persze, nekem meg holnap jön meg a 9800Ultra (4db) ja és bocs, izé Nvidiánál dolgozok, fő játék tesztelőként .. -
zoolee #6884 Nemyám..kérdeztem, hogy télleg az van, és monnya, hogy ja az van..Kérdeztem róla pár dolgot, de aszonnya a titoktartás..-.- -
#6883 Nézd.. ha látok képet, vagy bármi infót elhiszem, de ilyet hogy jaj, apa NV teszter, ja és izé Intel procit eszünk reggelire .. pff :S ezt nem hiszem el :D meg, béta teszter nem mondogatná, hogy 9600-al nyomulgat .. nem ATI Radeon volt az? XD -
zoolee #6882 Sztem nem...R1Co volt a tag neve.:D -
#6881 Kibaszott nagy kamu voooolt ..