9761
10645648441175096535.jpg
  • czky
    Még 1x megkérdem! A Vista fel van frissítve? Mert ha nincs, akkor ne is csodálkozz rajta, ha megdöglenek a játékok!
  • kaiber
    Nem. Ez a poén az egészben. XP alatt ha húzom, akkor se fagy....
  • ZÓÓÓcsi
    Nem lehet hogy húzva van valamelyik hardver?
  • kaiber
    Sajnos a 169.38-as driverrel is fagynak a játékok Vista alatt. Tanácstalan vagyok, mert XP alatt nem fagy egyik sem, szal hárdveres gond nem lehet. A Vistát már újratettem de nem segített. MSI NX8600GT Twin Turbo, amd 5000+, 2gb GEIL Ultra, 32bites Vista. Senkinek nem volt hasonló problémája?
  • Jaffa 2843
    amugy ekkora screenshotbol csak a nők darabszáma kivehető :D
  • Jaffa 2843
    hát ha a screenshotba amit feltettél, nincs benne a hiba akkor tuti hogy az vagy kábel vagy monitor hiba.. check your signal cable, or buy a new monitor ;P
  • Tigristank
    Ragyog.
  • kirol
    Lehet ők is csillagok és mit csinál egy csillag?
  • Colonel Fox

Ahogy a képen is látszik a macák feje felett a kör, úgy jelenik ez meg a filmeken is a világos és a sötétebb felületek határán. Ez egy 3 éves Fujitsu Siemens monitor egyébként. Szerintetek lehet kábelhiba?
  • ZÓÓÓcsi
    De ez lehet monitor hiba is...
  • Jaffa 2843
    görbüljek meg ha értem mia baj.. :S
    esetleg egy képet tudnál mellékelni az adott problémáról?
  • Colonel Fox
    Sziasztok! Remélem jó helyre írok...Az a problémám, hogy egy ideje a videókban a kontúrok és az árnyákolt felületek nagyon homályosak lettek. Ez minden lejátszónál megvan. Tehát ha van egy árnyékolt felület, az homályos lesz, a kontúrok egyáltalán nem élesek és a fény és az árnyék határán mindig egy zöldes-kékes sáv húzódik. Valami a codec-emmel lehet, mert azóta csinálja ezt, mióta kiírta, hogy lejárt a trial-verzió. Viszont észrevettem, hogy a játékokban is megvan ez a zöldes sáv. Feltettem új kodeket és feltettem a legfrissebb drivert a vidikárttyához mégsem változott semmi. Bocs a sok rizsáért, de megpróbáltam minden tünetet leírni. Segítséééég!!!
    /GeForce 8600Gt-m van egyébként; dual core 2Ghz proci; 1024ram/
  • Solt
    Köszönöm az infókat! :)
  • Jaffa 2843
    sajnos a procid nem fogja kihajtani a 88gt-t pl crysisba meglehetősen sok akadás lesz... havernak is ilyen procija van 2g ram inno 88gt-je és a proci még huzva is van párszáz mhz-t és igy is épphogy megy ugy mint nekem a 2.8as C2D vel és 88gts 320-szal..
    ugyhogy én asszondom, hogy döntsél te.. de nagyon jo kis kártya.. csak olyan mint az almás rétes.../forró a töltelék/ xD
  • Sgtfathi
    Huh MSI!!!!
    Volt egy MSI 8800gts 640Mb-os OC-s karim,az nagyon durván muzsikált.
    Húzottan 700/1728/2200-on verte a Gtx-et meg a gt-t is. már sajnálom hogy eladtam,de a haver nem adja vissza :((
    Szval jó az MSI!!
  • czky
    Videokártyában nagyon jó szerintem.
  • czky
    Fontos!
    A Vista fel van frissítve? Mert ha nincs, akkor gyorsan tedd meg!
  • Solt
    Az MSI jó márkának számít?
  • kaiber
    Oh köszi! 162.18 driver nem jó (ez volt a CD-n), 169.25-ös sem jó. Most megnézem a 169.38-t, hátha jó lesz. Bár nem tudom.
  • ZÓÓÓcsi
    Oh, b****a meg de vaksi vagyok!
    Íme! Vista 64bit 169.38

Vista 32bit 169.38
  • czky
    Vista driverek kellenek neki! xD
  • ZÓÓÓcsi
    Nézd csak:
    169.38 xp

De ha ezzel sem jó, akkor:
    169.28 WHQL XP

vagy

169.21 WHQL XP

Ezekkel már csak megy...
  • kaiber
    Az is szar. Ugyanaz a problémája.
  • tugyiti
    próbál meg a telepitő cd-n lévőt felrakni,lássuk mit dob
  • kaiber
    Bocs h bemásoltam még1x, így sikerült. De akkor milyen driverrel próbáljam ha sem a 162.18, sem a 169.25 nem jó. na mindegy próbálkozom még vmit keresgélni. köszi a gyors választ. Szép napot
  • tugyiti
    Másold még be vagy 20X,ha hardwares gond lenne xp alatt is jelentkezne ergo vagy a vista vagy a vistas illesztő lesz a gond.-de mivel hibaüzenetbe le is vágja nv drivert ezért a gond ott lesz-
  • Sgtfathi
    Nálam volt már 3db88gt512, és 1db88gts512-es kari. Teszteltem és elég jol teljesitettek, minden tekintetben. Szval óvatosan az "Inno 1 fos"! megjegyzésekkel!!!!
  • kaiber
    Hy! Nekem van egy MSI nx8600gt Twin Turbo videókártyám. Crysis, Call of Duty 4 a játékék amikkel játszok (játszanék). Na szóval XP alatt a játékok fagyás nélkül mennek... viszont VISTA alatt lefagynak. Előtte más videókarim volt Vista alatt sem fagyott a COD4. De most fagy. És csak a videókártya driverre tudok gondolni... Néha ki is írja, h "A videókártya illesztőprogramja leállt, majd újraindult..." Pedig próbáltam már a legújabb 169.25-ös driverrel is. Vkinek van vmi ötlete? (VISTÁT nem kell fikázni). köszi a válaszokat
  • kaiber
    Hy! Nekem van egy MSI nx8600gt Twin Turbo videókártyám. Crysis, Call of Duty 4 a játékék amikkel játszok (játszanék). Na szóval XP alatt a játékok fagyás nélkül mennek... viszont VISTA alatt lefagynak. Előtte más videókarim volt Vista alatt sem fagyott a COD4. De most fagy. És csak a videókártya driverre tudok gondolni... Néha ki is írja, h "A VIDEÓKÁRTYA ILLESZTŐPROGRAMJA LEÁLLT, MAJD ÚJRAINDULT..." Pedig próbáltam már a legújabb 169.25-ös driverrel is. Vkinek van vmi ötlete? (VISTÁT nem kell fikázni). köszi a válaszokat
  • Voltan
    Semmi nagyon extra. Kétmagos 3800 Athlon, 2 G. Ram.
    Akkor milyen 8800 GT-t érdemes venni? (Igaz, ez az egy játszik, mert azt a garipénzt le kell vásárolni.)
  • MaSzKa
    inno 1 fos
  • fittyfene
    Nemsokára a PhsyX motor megjelenik az Nvidia kátyáiban!
    Bevásárolt az Nvidia!
  • Jaffa 2843
    gyári hűtős hangos, sütős változat, de amugy ha van rá 3év gari akkor megér egy cserét :D
    milyen a többi cumó a gépedben?
  • Voltan
    Ezt néztem ki:

InnoVision GeForce 8800GT 512MB PCIExpress

53 ropi. Megéri ez a cucc? Van kb. 37 ropi garanciális levásárlásom, és most van egy 8600GTS-em, 3 hónapos, ezt cserélném. Szóval jó a fenti kari? Vagy inkább költsek másra? Az adott boltban csak ez van a 8800GT szériából.
  • zoolee
  • tugyiti
    Majd megfogja venni az atit is meg a zintelt is az nVidia és nem lesz más csak egy qrva nagy központi egység a gépbe ami mindent fog számolni és még Maszka sem fog tudni belekötni én tudom 4444!
  • MaSzKa
    ezek a kártyák a ph teszt szerinte telítődik a ramjuk azt belessulnak

elég ingadozó a teljesítményük
  • V43 1105
    MEG! Azt vedd:P és ne szar ATI-t:P
  • FLeT
    Nem nekem hanem amúgy...
    Megéri +9K a 8800GT-ér?
  • czky
    csá!
    neked nem!