9761
10645648441175096535.jpg
  • Dave0092
    ppu wtf?
  • FLeT
    csá nép!
    Jó káryta a 8800GS?
  • zoolee
    Vehehe!!!CSak nem lesz már PPU a gef 10 en? Ajj, de szép lesz:D
  • zoolee
    És, kitérdekel?
    Aki ennyiért vesz VGA-t majd az olcsóság érdekli..hááh..Akinek van annyi pénze azzt a teljesítmény érdekli.
  • zoolee
    Alapból új gép lesz március végén..
    És nekérdezz már hülyeségeket..nincs is SLI -s lapom..
  • Csurnyak
    de a vista meg 2x látja :D:D hát ez kész
  • Csurnyak
    hát ez lol vista ba 256nak látja xpben 512nek :S
  • Csurnyak
    meg boltba rakták össze hát vkiével felcserélték véletlen a dobozt meg jt adtak hát az kész lenne :D:D
  • Csurnyak
    hmm azt is irja gddr3as kihagytam :D szal .. :S dobozán meg az van 256 mb gddr3 :S
  • w77d
    az akkor bezony GDDR2 512-es lesz
  • Dave0092
    ugy hogy lehet gddr2, 512 eset vettél :)
  • Csurnyak
    Az hogy lehet hogy van egy inno3d 8600 GTS -m elvileg 256 mb gdd3as, de ennek ellenére 512 mbosnak látja az everest és pc wizard is :S
  • grebber
    Az Nvidia megveszi az AGEIA-t

Birdy, 09:41 - Tech: 3D

(Shacknews) Nem túl meglepő és igazán jó hír a játékosoknak, hogy az Nvidia sajtóközleményben tudatta: meg kívánja vásárolni a PhysX-t fizikai gyorsítást kifejlesztő AGEIA-t. Ez a fizikai kártyával való szerencsétlenkedés már eleve halva született próbálkozás volt, csak idő kérdése volt, hogy valamelyik nagyobb GPU gyártó lecsap rá és beépíti a saját technológiájába. Szerencsére az Nvidia se gondolja máskép és a következő Geforce kártyákba már belekalapálja a fizikai gyorsítást is. Az Nvidiának mostanában nagyon jól megy, tavaly rekordbevételeket könyvelhetett el, logikus lépés volt a technológia elhappolása a rivális AMD elől, amely tavaly már szemet vetett az AGEIA-ra.

info: Hardwired
  • fittyfene
    Az új GX2-es verziónak kicsit melege lesz! Már a gyártók a gyorstelepítési útmutatóban is közzétesznek egy figyelmeztetést!
    Vigyázz forró!
  • MaSzKa
    hogy a GeForce 8800 GT 256 MB memóriával mennyivel lassabb, mint 512 MB-tal. Ez márcsak azért is érdekes, mert a G80/G92-es VGA-kat egy úgynevezett „memory leak”, azaz memóriatúlcsordulási hiba sújtja, melynek eredményeként amikor a futtatott játék eléri a videomemória határait, ahelyett, hogy a nem használt adatok helyére töltené az újakat, kifut belőle, és a központi memóriát kezdi el használni, ami természetesen jelentős teljesítményveszteséggel jár." ph
  • MaSzKa
    Samsung moncsin tényeg jobbak a színek

nekem TFT-ből 2 Samsungom (931BF 2ms, 730BF 4ms)volt és 1 Philips 175S 8ms

meg volt közbe Samsung 795MB-m is :D gyönyörű színei voltak
    igaz jött a szakértő azt és mitha 150eft-os moncsi lett volna úgy nézegette mit tud a monitor mert munkára lett volna
    azt 7500Ft-ért el is adtam
  • Jaffa 2843
    nemértem minek ez a "ennek jobb a képe fé' pixelle'", mivel játék közbe kurvára nem veszed észre, ez csak ijen hardver matyiknak jo duma, ami meg durva képi hiba azt meg ugyis kijavítják... egyszer havernak kinyomtam a cod2 multiba az élsimitást, mer neki kell mert nemtud anélkül játszani, mer tök kivehetetlenek a dolgok... aha.. kiszettem az élsimitást, oszt jáccott vagy fél órát mire észrevette, hogy nincs AA hámondom télleg nagyon fontos akkor, ha észre se veszi... nemhogy az ilyenek, hogy az egyik kártya rajzol rá plusz egy pixelt a képre, míg a másik nem... értelmetlen ez a vita.. játszatok oszt jóccakát :D
  • tugyiti
    örülök hogy mind a ketten ugyanazt mondjuk
    a képminőséggel vitatkoznék ugyanis erőssen monitor,driver,szinprofil stb... függő valamint saját tapasztalat alapján pl. race'07-ben távolba futó paralel egyeneseknél ati kártyáknál recés élek keletkeznek míg nvidia kártyáknál ez nem jön elő
  • MaSzKa
    ha fogyasztás/zaj/ár/teljesítményt együtt nézed akkor az ATI a nyerő

egyedül teljesítménybe lassabb mint a 8800GT

de képminőségbe mintha teltebbek lennének ATI-n a színek
    HD3870 vs 8800GTS 320MB Crysis-ba lett nézve
  • tugyiti
    de maszka csak a fogyasztást meg az ár/érték arányt nézi értsétek má meg mind1 hogy teljesitménybe az ati mindig elmarad 4
  • V43 1105
    És? Majd meglesz fingatva a szaros 3870 X2-d XD
  • MaSzKa
    ja bocs ez az újabb teszt:
  • MaSzKa
    a kedven cem:
  • Solten
    Tervek? Lecseréled a 86GTS-t 9800GTX SLI-re?
  • grebber
    Pff ezek aztán a nagy dolgok.
    Szerintem meg azért jobb mert más a szine ez kb olyan volt.Fogyasztást nemtudom ki a rosseb nézi.
  • Solten

• zoolee
    És majd aki gamer és 50 ért vesz VGA-t meg 60 ér procit, az meg majd figyeli a havi+300 ft -t..-.- pff...
  • zoolee
    És? Akkor is a gt a gyorsabb..
  • MaSzKa
    fogyasztásba 20%-al kevesebb az ati
  • Solten
    Ez igaz, csak van köztük 20 rongy árdifi...
  • zoolee
    Liliputi..-.-
  • zoolee
    Hagyad már azt a szar X2-t, kijön a 9800 GTX és elmehet a picsßba az x2 esed.
    És azért ott van a GT az első helyen..Csak azért a 2. mert névsor szerint van...
  • MaSzKa
    kitt-be még beférsz mert akkora leszel mint michael knight?
  • Solten
  • zoolee
    Mit akarsz má? 186 centi vagyok..
  • MaSzKa
    nincs igazad
  • Carlos HUN
    Ezektől a ph-s tesztektől kapok állandoan szívinfartust maszka kezdte?

xddd
  • Solten
    Na jól van nőjjél fel..
  • zoolee
    Ott van alul a ph-s teszt.
  • zoolee
    SRY, 65 akart lenni..Am 55 ért sztem PH-sarcoktól lehet kapni.