9761
-
#7920 119F,nem? Egyébként nem tom mi lehet az . -
kisopb #7919 ezek mellett van 1 AUX is ami 119fok -
Inquisitor #7918 Hát elvileg minek jelezhető ki a hőmérséklete?
CPU1 ... CPU akármennyi, HDD1 ... HDD akármennyi, alaplapi chipset, ház hőmérséklet, GPU1 ... GPU akármennyi. Van még valami? -
kisopb #7917 nem tudja valaki hogy az everestben minek a hőmérséklete az "AUX"? -
kisopb #7916 utánanéztem SmartDoctorral elvileg kiírja, de én ott is csak azt találtam hogy mi mien frekvencián van... -
#7915 Ennek az Everestnek ki kéne írnia a hőfokot. Valszeg kikapcsolták asus-ék a vga bios-ában ezt a funkciót... -
kisopb #7914 nekem ezt (előző hsz) írja csak ki az everest... vagy lehet hogy rosz helyen nézem?! -
kisopb #7913 http://www.feltoltes.info/v.php?id=59650gpu.JPG -
#7912 Egyik torrent oldalon ez a legutolsó:
Everest v4.20.1252 -
#7911 esetleg az lehet a gond hogy trial az everest keress privibe és megoldjuk
annyit még megpróbálhatsz hogy egy whql drivert raksz bár nem sok köze van hozzá -du. leszek most mennem kell de addig a többiek hátha mondanak itt valami okosat - -
Inquisitor #7910 A 4.20-ból volt egy pár, a legrégebbi lassan fél éves, akkor még lehet nem volt 8800GT. Az a baj, hogy sose találom a linket, de régebben Fiery kitette az utolsó béta linkjét az Everest fórumban. Azok általában max. 1-2 hetesek. -
kisopb #7909 igen! most raktam fel, miután mondtad -
#7908 4.20 van fent ? -
kisopb #7907 nem írja ki a gpu hőmérsékletet, kiír mindent alaplap cpu 1. 2. mag meg winchester hőmérsékletet, de a gpu-t nem :S -
#7906 everestnek (4.20) ki kell hogy írja !!! -
kisopb #7905 hello! vettem egy asus 8800gt-t nem referencia hűtéssel a gond az hogy nem találok olyan progit ami kiírja a gpu hőmérsékletét, everestet meg riva tunert próbáltam de 1ik se írja ki.
van erre valami megoldás? vagy miért nem írja ki?? -
#7904 megszoktam, hogy 1 Radeon Topic van -
strebacom #7903 Ez már tényleg IDE illik....vagy nem?? -
#7902 -
zoolee #7901 Az offotok se az. -
#7900 es se gyenge:
-
#7899 de gyenge mint a tápod :D -
#7898 hi -
#7897 -
#7896 de 4 magosom voltt de nem éri meg sztem még semmi sem használta ki!
régen ultrám volt azt eladtam gtsem nem voltt majd most márciusban váltok az ultra utodjára -
Dave0092 #7895 hallod, neked nem 4 magos amd- meg slis uj fajta gts-ed volt? -
#7894 jah Maszka megérdemli a szép kis logoját feldugja magának :D XD -
#7893 maszkának nyomtam én is sry :(( -
#7892 -
#7891 -
#7890 itt 1 szép logo csak nektek :D
-
zoolee #7889 De,nekem vista alatt volt 169.25 össel, és nem csak a játékok, hanem minden.Szépen egyszer csak nem volt hang, majd az egész megállt.
És csak a reset segÍtett. -
#7888 Egy próbát megér.
Viszont ha jót akarsz, akkor sürgősen megszabadulsz ettől a Via csipes alaplaptól, és beszerzel egy nForce-osat. Sokkal több FPS-ed lesz! -
kaiber #7887 "Fix system unstable when GeForce 8 series VGA card installed."
Most néztem asus honlapján a legújabb BIOS frissítést. Lehet h ez a baja? (ASUS M2V). De akkor xp alatt nem kellene fagynia???
-
kaiber #7886 Jaa és néha ezt írja ki: "A videókártya illesztőprogramja leállt, majd újraindult", persze ez ritkán látható, mert nem kap jelet a monitor és kikapcsol, a fagyás után egyből, és csak a RESET segít neki. -
kaiber #7885 Alaplapi driver nem tom friss-e, sztem nem tettem fel semmit, csak a hálókártyát+hangkártyát(mindkettő integrált)mert ugye xp-s drivereket adtak hozzá 2006-ban
BIOS nyáron lett frissítve....
Táp Chieftek 420W (asszem vhogy így kell írni)
-
#7884 Ehh! :(
Alaplapi driver friss?
BIOS frissítés?
Táp milyen?
Esetleg az energiagazdálkodást állítsd legnagyobb teljesítményre, és állogass át minden opciót, hogy semmit se kapcsoljon ki automatikusan.
Aztán az is lehet, hogy a kártyád rühelli a DX10-et. Jó lenne ha ki tudnád próbálni egy másik gépben is. -
kaiber #7883 Előtte is fagyott, az a legnagyobb baj.:D -
#7882 akkor az a baj :D -
kaiber #7881 Persze, frissítve van. SP1 RC is rajta van.