GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben nem volt gond csak mióta kijött ez a 2 új driver, de lehet független tõle.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
1. - Geforce GT 130M - 1024MB RAM
2. - GeForce 9600GT - 512MB RAM
Melyiket érdemesebb venni? Ezek mobil kártyák laptopba. CSak érdekelne a különbség. Elõre is köszi mindenkinek.
Amúgy a 8400-es szerintem másik a maga korában nagyon jó kis kártya volt viszont manapság már nagyon nem mivel 6-7éves.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az Nvidia GeForce 8400 vagy a Geforce 4Ti 4200 a jobb!
Egyáltalán van különbség köztük?
Mind a kettõ 512 MB-os.
Nothing is True, Everything is Permitted
Egyébként jó karcos a réz felület, ahol a GPUra csatlakozik a hûtés.
Kiváncsi vagyok mennyi lesz pucolás meg ujrakenés után.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Aki már szedte szét a karit attól kérdezném, hogy mit tanácsol:
Leszedtem a hûtést, hogy ujrapasztázzam, aztán most látom, hogy a memóriákon nem is kence van, hanem ezek a kis szivacsos izék.
Namost ezekkel mit kéne csinálni? Hagyni ugyanugy rajta, vagy leszedni és bekenni pasztával, vagy venni rá valami ujat?
Windowson alapból volt 70fok, és azt sokallottam egy kicsit.
Thx
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Lehet csak nekem új 😄 akkor sorry.
Csak Nview már nem volt csak XP-n ami tudott ilyet.
Vista alatt Ultramon, de win7 alatt még nem megy ez a része.
Lehet az miatt vannak gyakori kép-stoppok DiRT-ben? fél éve meseszépen ment a 8800GT-men...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Vki segítsen, feltettem ezt a CUDA 2.2es drivert, de semmi értelmét nem látom. Van egy fényképezõgéppel felvett videóm és hát elég gyenge minõségû...és azt hittem majd ezzel kurva jó lesz. Hát nem csinált vele semmit.... És úgy érzem csak lassítja a gépet pl játékok alatt. De nem találom neki az uninstallját. <#nemtudom>#nemtudom> <#rolleyes>#rolleyes>
A következõ. Egy Giabyte 8800Gt-t(512M😎 használok. Az NVidia Forcware 169.21(igen régi)International driver óta nem tudtam anélkül frissíteni, hogy tönkre ne vágta volna a rendszeremet. Azt látom, hogy jó régóta ki se adnak magyar drivert. Az angollal is elboldogulnék, nem ez a fõ problem. Az op.rendszer Xp SP3 32 bit, de nem volt jó sp2-esen sem egyik(Az NVidia hivatalos honlapjáról)8-as szériára leszedett WHQL_en-vagyis angol nyelvû illesztõprogi sem azóta. Kék képernyõ-->és jöhetett az Acronis és a rendszer visszaállítás. Tipp?
De betásból volt még közte több.
Az alap hogy CSS-nél villog a textúra amúgy. Én is visszaraktam a régebbit. Valószínû 1 héten belül jön egy újabb hivatalos 😄
DDR --> double-data-rate (na ilyen van a vga-don, persze természetesen Gddr, mert grafikus memória)
Tehát 1000MHz a tényleges órajel és 2000MHz az effektív órajel.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
kép (nagyító)
Ezek után visszavitettem a kártyát a boltba(még volt 1 hónap garancia)aztán mikor visszakaptam azt mondták h megjavították és h lefuttattak rajta egy 24 órás tesztprogit és mûködött. És most ugyan olyan mint volt. Szal ennyi...

Next PC upgrade: 2022
A kártyát már beraktam a helyére csak a csatlakozókkal van gondom.
LÉgyszi írjátok h mit hova kellene csatlakoztatnom!
Elõre is köszönöm.
Éppen az új forcewaret raktam föl mikor is elbambultam a telepítõnél és érdekes dologit fedeztem fel 😄
szóval ültem és bambultam a képernyõre és akkor vettem észre h a telepítõ háttere egy sztereó fotó 😄 próbáljátok ki aki nem tudná mi az google 😊
(nem kell hozzá semi8lyen szemüveg csak jól kell kancsalítani)
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Nekem egy Asus8800GTX videokártyám van és ki akarom kötni a tv-re hdmi-n keresztül. Van egy DVI-HDMI átalakítom amit egy 9600GT-hez kaptam és ezt kötöttem össze a 8800GTX-el a kép jó meg minden de hangot nem visz át ezt hogy lehet elérni hogy legyen hang is mert a 9600 gt-nél volt. Kell valami program hozzá vagy csak az nvidia vezérlõben kell matatni? 182.50 verzió van telepítve a gépemre.
Kérem valaki segítsen.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
persze az elõzõeket távolítsd el
fotográfik kolomp edisön :D
vettem egy gigabyte geforce 8500 gt 512 mb-os videókártyát
de amikor ujra raktam szakadozot és alssú vólt minden ólvastam más fúromukon hogy a biossal van valami ulyra kéne rakni vagy frissíteni nem tudom, de 1 általán nem tudom hogy ezt hogy kéne csinál léccci segítsetek
köszi
Szeretném az otthoni 8xxx kártyámat bios ügyileg frissíteni. A gondom az, hogy nem tudom megállapítani, hogy Samsung vagy Hynix típusú a memória rajta. Arra gondoltam, hogy az Evereset majd segít ebben, de sajnos vagy nem voltam körültekintõ vagy nem írja ki milyen van rajta. Tud valaki segíteni? Elõre is köszönöm.
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
feltettem a far cry-t a gépere, és amikor elindítom kiírja hogy elavult a geforce 8600 gt videókarim szoftvere, és h frissítsem le, utána le okkozom, és végülis elindul a game meg minden jó, csak néha a képen ilyen fehér folt jelenik meg, sztem ez a szoftvernek köszönhetõen!
az lenne a kérdés h van e olyan progi ami automtokusan lefrissíti? mert az nvidia honlapán voltam fenn leszettem a gf 8600 gt "legujabb" driverét, felteszem ujra indul a gép és ilyen 8 megabiten fut a monitor meg minden szval nem jó rá...
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Ha számlával nemtudod bizonyÍtani, akkor lehetetlen, meg amúgyse nagyon Írnak új garipapÍrt.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Így visszamenõleg nem leht valahogy elintézni a garit mert elhagytam az összes pc-s papiromat ?😞
Vagy ez az így jártam kategória? Mert asszem 2 év van rá de nembiztos meg papírom sincs 😞
Next PC upgrade: 2022