9761
10645648441175096535.jpg
  • pointer4
    Előtte uninstall minden, mint lejjebb írtam #9672
  • ITM
    Beállítottam a legmagasabbra, de "alkalmaz" után visszaállt. De érkezik a bajomra a megoldás, egy új monitor. Ez már hosszúkás 16:9-es lesz, mint a tévém, és lehet így menni fog sikeresen. Köszönöm a segítségedet, azért feldobom még ez a whql-t.
  • pointer4
    Pedig ez így jó, ahogy az linkelt képenden van. Hallotta olyat hogy bizonyos driverekkel gond volt, másikat kéne megpróbálni. Ha ilyen 640*480as a kép. Akkor állítsd át az akkor adott legmagasabb felbontásra, színmélységre, restart, és utána levileg jó lesz. Nekem a whql driverekkel mindig bajom van, általában a legutolsó beta is megteszi innen
  • ITM
    Na igen, ATI-nál is így volt, de én ezt látom;

Az 1.4.13.09-es verziót használom XP alatt, újabbat nem tudtam feltenni, mert 640*480-ban futtatta gépet 8 bites színmélységben. A képfeltöltés linkjét direkt elrontottam, kérlek írd át a 3-ast E-re.
  • pointer4
    Akkor 1280*720ban simán kell mennie. A Dualview beállítást az nvidia controlpanelben találod.
    Ha mindkép monitort bepipálod, alapból dualview, jobb gomb a képernyőn és úgy lehetne clone, de akkor azonosnak kéne lenni a felbontásnak, képaránynak.
  • ITM
    Egy sima DVI monitorkábellel van össekövet. HD Ready a tévém (Samsung). DualView-ba is jó lenne, de hogy? :P DualView-t megszoktam már.
  • pointer4
    Milyen kábellel van rákötve a tévére? HD vagy FullHD a TV? Clone-ba nem fog menni, mert az u.a. a felbontás lenne. Max kapcsolgathatsz a két kijelző között más más felbontással (én ezt ajánlom) vagy DualView-ba használod.
  • ITM
    Sziasztok! Régebben ATI 9600 PRO-m volt, most váltottam gépet és ebben egy 8600 GT van. A filmeket főleg a szobám másik végébe lévő TV/MONITOROM-on néztem. Ott kezdődik a gond, hogy a monitorom egy 3:4-es képarányú kijelző, a tévém viszont egy 16:9-es HD ezért más felbontásban kellett menjen neki az ATI-val. Akkor klón-t nem tudtam alkalmazni épp ezért, mert más volt a kettőnek az ideális felbontása. Most viszont működésre sem bírom venni, egyszerűen nem jelenít meg képet, egyszer sikerült "életben tartani", ekkor kiírta, hogy NEM MEGFELELŐ ÜZEMMÓD, ha nem tetszik neki a felbontás, akkor kikapcsol és készenlétbe teszi magát. Szóval ehhez kérnék helpet, hogy úgy mint régen DualView-ba tudjon menni a kettő párhuzamosan. Mindenféle beállítást próbáltam, lehet megadni neki tetszőlegeset is, de sajnos már nem emlékszem, hogy a régi gépemnél mekkorában is futott a TV. Az biztos, hogy nem nagyba, mert főleg DViX-eket tölöttem le, így minél kisebb volt a TV felbontása, annál kevésbé látszott pixelesnek. Nagyon köszönöm előre is.

Drk.
  • krabby
    Höhöhö:D ez marha egyszerű volt. =) Szóval nem szabad rátelepíteni egyik drivert a másikra...ez van, köszönöm a segítséget!
  • pointer4
    Controlpanel, programok hozzáadása/eltávolítása.

Lehet máshol is ? :)
  • krabby
    hogy és hol uninstalláljam őket? a display drivert sejtem, de a PhysX-et nem :S
  • pointer4
    "digitális aláírás" -al ne törődj. Install előtt nvidia display driver meg nvidia physics driver uninstall, majd restartal.
    Így?
  • krabby
    Heló!

Felraktam a 186.18-as drivert. Windows XP 32 bit, Geforce 8600GT kártya. A telepítés végén olyat ír ki, hogy Verzióeltérés, Semmilyen videóformátumot nem tudok lejátszani. Az nv4_disp.dll pedig nem kapott digitális aláírást. Pls segítsetek, mi lehet a gond? Köszönöm

Egészen pontosan ezt az üzenetet kapom:

A Far Cry 2 pedig ezzel nyaggat:
  • Falconer
    És ez egy webshop szerinted vagy mi?
  • solo
    ph.hu-n nézelődj.
  • tonyo9
    maximum egy geforce mx440 kellene. thx
  • tonyo9
    ez az nvidia topik?szeretnék venni nagyanyámnak a gépébe ilyen kártyát.
    pls help!!!
  • Falconer
    Próbáld meg ujabb/régebbi driverrel.
  • eNorti
    Hi.

Monitor feketén villog, többször is, és amikor visszajön a kép a következő üzenet vár:

"nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált és utána sikeresen helyreállt"

laptop csinálja VISTA 32 és a kari NVIDIA NB8M GS

Nincs ötletem, help pls!
  • V43 1105
    Tegyél vissza régebbi drivert .
  • Bmx01
    Miért lehetséges az hogy mikor reggel bekapcsolom a gépet mindig átáll a monitort felbontás másra, nem azon idúl mint ami a helyes volna (1680x1050) 22"-os a monitor a kártya pedig 8600gt ??
    Régebben nem volt gond csak mióta kijött ez a 2 új driver, de lehet független tőle.
  • Jana32
    Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy van egy Gainward 8800gts típusú vga-m, amihez van egy ún. EXPERTool nevezetű progi, amivel fel lehet húzni a Mhz-t a kártyának. Na most ez eddig tökéletesen futott XP alatt, de most raktam fel Vista-t, és azt hiszem 1 kicsit bekavart, mivel nem bírom normálisra beállítani, hanem mindig ilyen kamu adatokra visszaugrik (például 0 Mhz vagy éppen 9853 Mhz.) Kérdésem, hogy mit ajánlotok: Töröljem le az expertool-t, vagy hagyjam rá mert úgyis csak kamuzik? :D
  • Sunaszaft
    Véleményeket kérnék két noti közül választok alábbi videokártyák vannak benne:

1. - Geforce GT 130M - 1024MB RAM
    2. - GeForce 9600GT - 512MB RAM

Melyiket érdemesebb venni? Ezek mobil kártyák laptopba. CSak érdekelne a különbség. Előre is köszi mindenkinek.
  • zotya14
    Akkor milyen videó kártya jó a mai játékokhoz?
  • gabi89
    Játékra mindkettő alkalmatlan.
    Amúgy a 8400-es szerintem másik a maga korában nagyon jó kis kártya volt viszont manapság már nagyon nem mivel 6-7éves.
  • zotya14
    hali!

Az Nvidia GeForce 8400 vagy a Geforce 4Ti 4200 a jobb!
    Egyáltalán van különbség köztük?
    Mind a kettő 512 MB-os.
  • CroftManor
    Aha. meg az is igaz h nekem speckó hűtő van rajta. AC S1
  • Falconer
    Enyém mondjuk GTS, az lehet h jobban melegszik. De most látom, hogy jol el is vannak tömödve a bordák prociákkal közvetlen a venti felöli végükön. Szóval jó h leszedtem :)
    Egyébként jó karcos a réz felület, ahol a GPUra csatlakozik a hűtés.
    Kiváncsi vagyok mennyi lesz pucolás meg ujrakenés után.
  • CroftManor
    Uhh 70 fok alapon? Sztem az nagyon sok, nekem alapon 47 fokos. Terhelve mag 65
  • Falconer

Aki már szedte szét a karit attól kérdezném, hogy mit tanácsol:

Leszedtem a hűtést, hogy ujrapasztázzam, aztán most látom, hogy a memóriákon nem is kence van, hanem ezek a kis szivacsos izék.
    Namost ezekkel mit kéne csinálni? Hagyni ugyanugy rajta, vagy leszedni és bekenni pasztával, vagy venni rá valami ujat?

Windowson alapból volt 70fok, és azt sokallottam egy kicsit.
    Thx
  • pointer4
    Ha valakinek lenne olyan baja, hogy gyors gombbal akar az asztali gépén váltani a tv-moncsi között pl, és windows7et használ, akkor wingomb+'P'.
    Lehet csak nekem új :D akkor sorry.
    Csak Nview már nem volt csak XP-n ami tudott ilyet.
    Vista alatt Ultramon, de win7 alatt még nem megy ez a része.
  • CroftManor
    Én ezt az nvidia oldaláról szedtem le külön. Hát elvileg javítja a képminőséget pl szar egy videód minősége.
  • CamelX
    Hmmm nálam is fennvan, valószínű valamelyik új driverrel, csak eddig nem figyeltem fel rá. Az tulajdonképp mit kéne hogy javítson (vagy rontson)? :P
    Lehet az miatt vannak gyakori kép-stoppok DiRT-ben? fél éve meseszépen ment a 8800GT-men...
  • CroftManor
    Hi.
    Vki segítsen, feltettem ezt a CUDA 2.2es drivert, de semmi értelmét nem látom. Van egy fényképezőgéppel felvett videóm és hát elég gyenge minőségű...és azt hittem majd ezzel kurva jó lesz. Hát nem csinált vele semmit.... És úgy érzem csak lassítja a gépet pl játékok alatt. De nem találom neki az uninstallját.
  • pointer4
    Azt hiszem, nem is a driverrel voltak gondok, hanem a physix-el.
    Köszönöm a választ. Erre nem gondoltam.Berögződött régről, a detonátor driverek idejéről, hogy az egyik illesztő simán, gond nélkül "legyalulta" a másikat mikor feltelepült. Hát akkor majd Your Uninnstaller Pro-val leszedjük őket. Az szépen minden programrészüket megkeresi és eltávolítja a registry-ben, Windows-ban, stb .
  • pointer4
    Install előtt,programok eltávolításánál, előbb nvidia physix majd nvidiavgadriver uninstall. restart. és akkor klikk az új driveren.
    Erre a fórumtémára csak most akdtam rá, ezért ha már nemrégibenn valaki jelzett olyan problémát ami nálam jelentkezett, akkor sorry.
    A következő. Egy Giabyte 8800Gt-t(512MB) használok. Az NVidia Forcware 169.21(igen régi)International driver óta nem tudtam anélkül frissíteni, hogy tönkre ne vágta volna a rendszeremet. Azt látom, hogy jó régóta ki se adnak magyar drivert. Az angollal is elboldogulnék, nem ez a fő problem. Az op.rendszer Xp SP3 32 bit, de nem volt jó sp2-esen sem egyik(Az NVidia hivatalos honlapjáról)8-as szériára leszedett WHQL_en-vagyis angol nyelvű illesztőprogi sem azóta. Kék képernyő-->és jöhetett az Acronis és a rendszer visszaállítás. Tipp?
  • pointer4
    Pl ez 182.50_geforce_winvista_32bit_english_whql.exe
    De betásból volt még közte több.
    Az alap hogy CSS-nél villog a textúra amúgy. Én is visszaraktam a régebbit. Valószínű 1 héten belül jön egy újabb hivatalos :D
  • CroftManor
    Nem tudja vki melyik driver volt a 185.85ös előtt? mert ezzel a driverrel, amióta 2333SW monitort vettem állandóan kék halál van játékoknál. meg lefagy.