9761
10645648441175096535.jpg
  • V43 1105
    10-20k max.. de lehet kevesebb :/
  • torma1
    Sziasztok!

MSI 8800GTX OC-karit mennyiért lehetne eladni?

Tudtok jó oldalt ahol megudnán nézni hogy milyen a teljesítménye a mostani kártyákhoz képest?
  • bladex
    A vízhütéses kártyák drágábbak mert magasabb órajelen mennek mint a léghütéses. Drága dolog az a tömör réz hütő blokk ami rajta van. Ráadásúl németből lett hozva ahol eleve drágább minden és 120 makiba került. A hütés 14maki volt plusz a felszerelés. Számold ki megkora bukta ez így is nekem, de mostmár ez van. Amúgy meg megtartom jó lesz ez.:) Végülis gyorsabb mint egy sima 285 ös.
  • V43 1105
    Annyit nem ér
  • bladex
    100 Maki az ára Új tuning hütéssel együtt.
  • Higany
    Hi! Mennyiért?
  • bladex
    Sziasztok!

Valakit nem érdekel véletlenül egy ÚJ bontatlan MSI N285GTX HydroGen OC VGA kártya? Németből kaptam de nekem nem kell. Vízhütéses model de ha kell adok hozzá új ventit.
  • GPx8
    Írj egy árat, (priv.) aztán megegyezünk!
  • V43 1105
    AzAz?
  • GPx8
    Sziasztok!
    Van egy NX8800GTS /320M MSI kártyám, ami úgy néz ki, hogy memória hibás. (Időnként csíkozódik a kép, zavaros lesz, lefagy stb.)
    Óccón eladó, ha valaki akar vele bütykölni.
  • akyyy
    xp-n is előfordul de ritkábban, ezt olvastam.
  • CamelX
    Hát nekem XP-m van, úgyhogy ne vegyél rá mérget h mindenképp az a ludas :)
  • akyyy
    Most azt olvastam hog yvan olyan beállítás vistában és win7-be, hogy Timout Detection and Recovery és elvileg ez okozza ezt. Ki lehet kapcsolni, és akkor TALÁÉN jüó, viszont így, ha valami komolyabb baj lenne a vidkarival, ami miatt jól jön ez az elszállás, restartolás, különbe elfüstölne, de mivel ki lesz kapcsolva, el si füstöl...

De lehet ez hülyeség. Valami hozzáértő válaszoljon plz:D Hátha feltudom má rakni a win7-et:D
  • CamelX
    Fuh nekem fél másodpercre jelenik meg :D azt hittem most jó lesz, de bootnál ma is 2x kékhalál
  • akyyy
    fogalmam sincs, csak annyi időm még van hogy látom melyik fájlra hivatkozik, arra googlezva meg már látok képeket.

nem segít a többszöri restart, csak ha letölröm a friss drivert. lehet van olyn driver ami müködne, de én nem találtam meg, d e há tkitudja.
  • CamelX
    Nekem is kékhalál volt mostani driverrel, Dragon Age bevadult tőle teljesen és csak 5. bootra jött be a windows :-/ ilyen még nem volt nálam soha driver frissítésnél, de a 2-vel előbbi visszarakása és 1 kis registry tisztítás úgy tűnik segített. Hol lehet amúgy kék halál logot megnézni?
  • akyyy
    Újra jelentkezik az a problémám, amint egyszer már beírtam.: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1150404363&no=9691]#9691[/URL]

A helyzet ugyanez, a kékhalál-nál a nvlddmkm.sys-re hivatkozik.
    És most nem Win7-en, mert ugye azt nem tudtam megcsinálni, hanem Vistán. A vista eredeti, OEM kódos. Régen fel tudtam tenni bármiylen laptopvideós drivert, de ma már nem ez a helyzet, bármit teszek fel, azt is ami rége jó volt, lefagy. Egyedül az FS honlapján található drivert tudom feltenni ami nem fagy le de ez 2006-os driver:(

Mit tudnék csinálni, hog yjó legyen?
  • Brékó2461
    miért járok jobban a Gigabyte 8800 GTS 512MB-al,
    mint a 9600GT LP 512MB DDR3 -al?
    Hallottam hogy a 8800 ütős kari, G92es motorja van, nem?
    Melyik grafikus processzor jobb? G92, G94 vagy GT216.

Használtat nem veszek, és nem azért, mert rosszabb vagy mert már volt valakinél, hanem a garanciát a gépemről nem akarom elveszteni.
    Ezért szeretnék az aquánál vásárolni.

rumkola, neked milyen géped és videókarid van???

#9702: Baj hogy ha álló gépbe rakom? vagy nem is lehet belerakni?
  • rumkola
    Am ezzel járnál legjobban:

klikk
  • rumkola
    Amelyik szimpibb, nem fogsz különbséget észrevenni. (az LP amúgy low profile-t jelent, fekvő gépbe való).
  • Brékó2461
    Szóval melyik lenne ütősebb a konfigurációmmal???

• Brékó2461
    Galaxy GeForce 9600GT LP 512MB DDR3 TV DVI PCIExpress műszaki adatai:
    Grafikus processzor típusa : GeForce 9600GT (G94)
    Grafikus processzor órajele : 650 MHz
    Memória mérete : 512 MB
    Memória Interfész : 256 bit
    Memória típusa : DDR3
    Memória órajele: 1.8 GHz
    DirectX támogatás : DirectX 10
    Csatlakozók: 1db DVI, S-Video
    Maximális felbontás : 2560 x 1600 pixel
    Egyéb: SLI támogatás

VAGY?

MSI Radeon R4670-MD512D3 512MB DDR3 PCIe műszaki adatai:
    Grafikus processzor típusa : Radeon HD4670 (RV730 XT)
    Grafikus processzor órajele : 750 MHz
    Memória mérete : 512 MB
    Memória Interfész : 128 bit
    Memória típusa : GDDR3
    Memória órajele: 1 GHz
    DirectX támogatás : DirectX 10.1
    Csatlakozók : D-Sub, 1db DVI
    Maximális felbontás : 2560 x 1600 pixel

Melyik a jobb?? Az nvidianak nagyobb a memoria interfésze és a memória órajele, viszont az ATI-nak directX 10.1es támogatása van...
    Szóval melyik legyen???
  • rumkola
    egyiket se, ha jót akarsz...
    am a ddr3 a jobb (nem is kicsivel), de ez a 2 vga alkalmatlan normális játékra

ati 4670ddr3 vagy nvidia 9600gt ddr3 512
  • Brékó2461
    12-15 ezer forint körül gondolkodok (max 20)
    Valószínűleg az "aqua computerben" vásárolnám, mert ott állítottam össze a gépem és még garanciális.

Az a kérdésem h melyik a jobb 1 GB DDRII vagy 1 GB DDRIII a videókarikban.
    (szerintem a DDRII)
    és miért ilyen kicsi az árkülönbség az alábbi kártyák között???

http://www.aqua.hu/galaxy-geforce-gt220-1gb-ddr2-pciexpress-78841.html

http://www.aqua.hu/gigabyte-gv-n95td3-1gi-9500gt-1gb-ddr3-pciexpress-75909.html

Az utóbbinak (mivel DDRIII-as) nagyobb a memória órajele és a grafikus processzoré is... viszon a G92-es proci van benne...
    Ellentétben a GT220 1GB DDR2-vel, melynek a procija jobb (vagy nem, ennyire nem értek hozzá), egy GT216... de a proci és memória órajele kisebb mint a 9500GT 1GB DDR3-nak....

Szóval melyik a jobb és miért???

A segítséget előre is köszönöm.
  • Jana32
    Jah meg ha már itt vagyok, én is feltennék 1 kérdést. Nekem volt 1 Gainward 8800gts-em, ami elromlott 2 év után (gerjed a memóriája). Mivel 3 év gari van rá, szépen vissza is vittem ahol vettem, ők elküldték a magyar szervízbe, ahol közölték, hogy nincs rajta valami garanciamatrica (valószínűleg leesett), és ezért nem tudnak vele mit csinálni, és hogy beszéljek a gyártóval... nah most felhívtam a német Gainwardot, és ők meg azt mondták, hogy ők ilyennel nem foglalkoznak, mindent a magyar szervízben kell elintézni..[#shakehead Nah most mit csináljak? Mert ez már meg 2 hónapja, és már nagyon unom, viszont csak nem szeretném ráhagyni, mivel ez a kártya anno még 67k volt...
  • Jana32
    Szerintem megérné ebbe a gépbe egy erősebb vga-t rakni. Attól függ, hogy mennyi pénzed van rá. Max mennyire gondoltál? Nem tudom milyenek most ezek az új GT220-ok, mivel ezek is 15k körül mozognak.
  • Brékó2461
    Csak mert zeretnék videokártyát venni a már meglévő gépembe.
    Az elképzeléseim a következők:
    -PCI csatlakozó
    -DDRII/DDRIII -as memória
    -árban 12-15 (max. 20) ezer forint értékben
    -legyen jó játékra
    -minimum 256 DDRII memória (szerintem az kell, bár nem értek hozzá annyira)

A környezet amibe kerülne:
    -alaplap: Gigybyte GA-G31M-S2L http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-g31m-s2l.html
    -proci: Intel Dual Core E5300 2.6GHz
    -memória: 2x2GB 800MHz DDRII Kingmax
    -vinyó: 1TB Samsung HD103UI SATAII 32MB cache
    Tudom hogy fölöslegesen adtam meg pár adatot, de így teljes a kép.

valami hasonló tudásu karira (vagy nagyobb tudásura kb ilyen árért...) gondolok:

http://www.aqua.hu/asus-geforce-en8800gts-320mb-tv-dvi-pciexpress-oem-48934.html/?search_termek=GeForce

http://www.aqua.hu/inno3d-geforce-8600gt-h5ftcd-512mb-ddr3-pciexpress-47134.html <-- tudom h az inno 3d ventijei hamar csapágyosodnak, de csak röptibe kerestem rá 1 vga-ra.
  • Brékó2461
    Sziasztok!

Nvidiáknál melyik a jobb a GT vagy GS?
  • pointer4
    Semmi, ha most is működik :D
  • torok6
    Sziasztok ha frisitek biost 8800gt akkor mi lesz? Mi változik rajta?
  • akyyy
    Help.
    Van egy FS laptopom, benne egy gf 8600M GS kártyával. Win7-et tettem fel, majd akár magam szedem le nvidia honlapjáról, akár a laptopvideóról , akár a win update magától drivert, majd restart, lefagy az egész laptop, és addig nem indul el, amig csökkentet módba le nem szedem a drivert. amolyan kék halál jön be:(

használhatnám driver nélkül, de akkor az egész win egy VICC.

Milyen megoldásokat tudtok? Nézegettem neten, hogy mit lehetne, de olyasmit íertak, hogy béta drivert kéne megpróbálni. meg olyat is olvastam nvidia honlapján, hogy az nvidia x driverje nem nyújt támogatást az FS laptopokhoz. lol és fail
  • pointer4
    Uninstalláld a drivert a programok hozzáadása menüből, és a phisycs drivert is. És utána rakd rá az újat.
  • Gyocsika
    Sziasztok, egy ismerősömnek a gépét telepítem, és egy 8600 GT-je van.

Letöltöm hozzá a legújabb drivert , és mikor újraindítom a gépét, a színek elmennek, és 640*480 lesz a felbontás.
    Ha visszarakom az eredeti drivert, akkor helyre áll a dolog.

Mi lehet a gond?
  • tonyo9
    szevasztok msinx6600gt-men meghalt a ventillátor, vagyis elolvadt a tengelytartó faszomtudjaminek hivják.lehet ilyet venni valahol?
  • Higany
    Nem!
  • gematta
    sziasztok
    két külömbözö 8 as szériás kártyát lehet használni együtt?
  • Jaffa 2843
    hi.

valakinek van tapasztalata gigabyte 8600gt Silent pipe 2-vel? a hőfoka érdekelne idle-n és terhelve.
  • ITM
    Na megvan a monitorom (Samsung T220) és ugyanolyan "hosszúkás" a képernyője, így sokkal egyszerűbb volt. Nem tudom miért, lehet csak az új driver miatt, de sokkal több felbontási lehetőséget ajánlott a másik "analóg eszköznél". Így totális a siker. Nagyon köszönöm a segítséged.
  • ITM
    Megvan, köszönöm. Így meglett a hangkártya update is. :) Majd csak délután próbálkozom meg ismét a TV-s megoldással, amikor lesz monitorom. Köszönöm! :)
  • ITM
    Uninstall után nyomjak restarot, vagy ne, mert nem lesz megjelenítőm? Így még nem frissítettem, hogy előtte törnöm kellett volna.