9761
10645648441175096535.jpg
  • ent
    http://melisl.eline2000.hu/PH_8800.htm
  • zoolee
    Argh...
    Atisodik az Nvidia...
  • strebacom
    Késnek az Nvidia középkategóriás kártyái:

"A forrás szerint az NVIDIA kártyáinak kiadásához elengedhetetlen lesz az A03 verziójú mag, így várhatóan elmarad az április 17-re tervezett indítás. Az NVIDIA termékeinél az utóbbi időben nem volt jellemző a csúszás, reméljük most sem lesz hosszú a várakozás.

Amíg az új középkategóriás termékekre várunk a jelenlegi széria árai szép lassan ballagnak lefelé, így aki (teljesen logikusan) nem veszi figyelembe az új széria gyengébb teljesítményű tagjainak DirectX 10-es képességét, az most rendkívül jó áron vásárolhatja meg a már kiforrott GeForce 7xxx család valamely tagját."

Forrás: The Inquirer
  • spytime9
    Gyerekek csináljunk már egy tesztet,akinek 8800gts-e van,,a mostani ForceWare-rel és majd a megjelenövel! kiváncsi vagyok mennyi lesz a külömbség?!pl 3dmak nemsoká irom az eredményem!!!!
  • Sir Quno Jedi
    Akinek 8800GTS-e van! Meddig lehet húzni nálatok általában a memory/core-t?!! És mit haszáltok hozzá (mert az alap nvtune az fosszar, a rivatuner meg harmatos). Valami olyan profi szoft kéne, mint az AtiTool, csak nVidiához!
  • zoolee
    Ja a shader egységeket lehagytam, sry, Na xal az a ~20 shader egység...
  • kirol
    Hát nem csak ram különbség van, hanem más is.
  • zoolee
    Kb erről lessz szó,ez is csak egy 100.xx átirat lesz, de aki ért hozzá az biztos tud valamit csinálni vele....
    No de, nem az kéne, hogy külömbségeken filózzanak, hanem hogy megcsinálják azt a pár játéknál jelentkező textúra bugokat...
    Na mind1, amúgy pedíg 1349#:, hogy lenne már olyan nagy a külömbség???
    Mind a 2 egy atomerő mű, most most az ami van ~130 mega ram bülömbség az semmi...
    Na de mind1 ez is....
    Az lenne a cél, hogy játékokban minnál nagyobb teljesítményt hozzanak, nem az, hogy butítsák őket, mert akinek szüksége van arra a +~130 megára az úgy is GTX et vesz, akinek nincsa az nem vesz GTX et....
  • kirol
    Ez nem mag hír.

Röviden: Megbuherálják a drivert, hogy a 8800GTS-en ne fusson annyira, mint eddig és kész is a terv megvalósítása.
  • strebacom
    Ez igen:

"A teljesítmény tesztek során többen is tapasztalták, hogy nem sok különbség volt egy GeForce 8800 GTX és egy GeForce 8800 GTS videokártya teljesítménye között a S.T.A.L.K.E.R - Shadow of Chernobyl játékban. Ezen szeretne változtatni az NVIDIA és a most készülő ForceWare meghajtókban a 8800-as kártya család kapcsán próbálnak több tartalékot mozgósítani. Elsőként az SLI támogatás fog bekerülni, amit végre a S.T.A.L.K.E.R. program is ki tud majd használni, de más, teljesítmény növelő megoldást is használnak majd a fejlesztés során. Az új meghajtó megjelenését a jövő hétre ígérik a cégnél."

F:gamestar
  • Tomievo
    Köszi, végülis hamar megoldottam. Megtaláltam még a régi kábeleket és vegyítettem. Igazából mindegy melyik szinűre kötöm, A Tv-be meg csak egy megy.
  • zoolee
    CsÍÍÍtttööör...
    Ez az nvidia oldaláról lett fényképezve....
    Na mind1, szép...
  • kirol
    Egész jó, csak mivel magyarok vagyunk, lehetett volna magyar.
  • tugyiti
    jó lett a logo
  • strebacom
    Ja tényleg, de láma vagyok, mindig kapkodok...
  • Inquisitor
    " ezek közül melyiket kell a Tv-v3el összedugni?"
    Ha nincs a TV készülékeden Component HDTV csati, akkor egyiket se, ha van, akkor mindhármat ...
    Kéne egy S-Video-Composit átalakító vagy ha normális a TV, akkor vagy sima S-Video kábel vagy S-Video-Scart átalakító. Esetleg ha van D-Sub vagy DVI csati a TV-n, akkor rákötheted a második kimenetre.
  • Tomievo
    Hali!

Valaki nem tudná leírni, hogy tudom összekötni az asus 8800 GTs--emet egy sima Tv-vel? Most a Tv kimenetről három irányba ágazik a kábel. Van piros, zöld és kék vég. ezek közül melyiket kell a Tv-v3el összedugni?
  • TCelica
    honnan az a sok büntipont?
  • zoolee
    Olcsó gefek??8800 ultra???8600ultra???
  • Gabesz amd64
    de ne csak a GTS meg a GTX szerepeljen benn

valami más kell
  • strebacom
    Hali, valaki aki tud banner késziteni, moderátok, vagy más tegye már fel ezt a képet bannernak, ha lehet hálás köszönet:

ui: nelegyen már ez a fórum olyan szürke meg kék!!!
  • zoolee
    Hát mert ez olyan mint a riváűlis tv toner gyártók nál..
    elvaszik a másikét, és átirják..
    Jó sz@rra...
    VACAK átiratok....
  • ZÓÓÓcsi
    Hát nekem pl: az UT2004-ben jön elő némely pályán, hogy játszhatatlanul akadozik. Nem bírja a téglafal textúrákat szertintem.
    Valaki hasonló probléma??
    Nagyon idegesítő, mert legalább 150-200 FPS-el kéne mennie(vagy még gyorsabban)!
  • ZÓÓÓcsi
    Hát akkor vissza a 97.92-est!
    Még a 97.95-ben reménykedem, de írtad, hogy az se igazán jó...
    Nem igaz, hogy nem tudnak egy normális drivert kidobni, amikor már fél éve kint vannak a kártyák(8800)!
  • schrank
    valaki árulja el egy laikusnak hogy ebből mi derül ki köszi
    NVIDIA_G80.DEV_0191.1 = "NVIDIA GeForce 8800 GTX"
    NVIDIA_G80.DEV_0193.1 = "NVIDIA GeForce 8800 GTS"
    NVIDIA_G80.DEV_0194.1 = "NVIDIA GeForce 8800 Ultra"
    NVIDIA_G80.DEV_019E.1 = "NVIDIA Quadro FX 4600"
    NVIDIA_G84.DEV_0400.1 = "NVIDIA GeForce 8600 GTS"
    NVIDIA_G84.DEV_0402.1 = "NVIDIA GeForce 8600 GT"
    NVIDIA_G86.DEV_0421.1 = "NVIDIA GeForce 8500 GT"
    NVIDIA_G86.DEV_0422.1 = "NVIDIA GeForce 8400 GS"
    NVIDIA_G86.DEV_0423.1 = "NVIDIA GeForce 8300 GS"
  • ent
    AMD vagy C2D????? 8800 mellett persze:

link
  • Sgtfathi
    Csak Core2-be gondolkozz!!
    Ki próbáltuk igaz csak 1-magos procikkal, de má ott is nagyon sokat jelentett a +mhz!!
    Tehát minél "bikábbat"
  • strebacom
    Ok!!!
  • zoolee

heheheh...vicces bakker.....
    Nem took nermálisan írni, csak 5 percenként
    No de az ok az az, hogy bizonyos személyek iszonyatosan felidegesítetteek...
    Na mind1....
    egszer csak letelik ez a négy pötty..XD
    Amúgy nem vok keresztény, se zsidó, se semmi...Szimpla ember vagyok...

1327#: vegyél egy Core 2 duo e6400, az biztos ki tudja hajtani, ha meg nem akkor beballagsz a bioszba, és szépen lassan elkezded felfele tornészni az fsb -t....
  • sb1
    Mível a core2-őt nagyon jól lehet húzni, szerintem jobban megéri azt venned.
  • grebber
    Hát a 4200+-os az új árcsökkenés szerint kb 20.000ft lesz bár nálunk ki tudja még mi a rossebet pakolnak rá.
  • orgik
    Helló. Nemsokára szeretnék venni egy új gépet.És azt szeretném megkérdezni hogy a 8800GTS 320MB-s verziót mi hajtja ki? Én egy Core 2 Duo E6300-ra gondoltam. És a minimum árú cpu amit vehetek ehhez a karihoz? Esetleg AMD X2 4200+ ???
  • strebacom
    Mi miatt a négy sárga háromszög fönök,igen nagyot védkeztél, lassan elkezdhetsz templomba járni!!
  • strebacom
    Nem kari hiba, nekem volt ilyen kikapcsolod az árnyékokat és kész!!!!
    Például nagyot csodálkoztam minap van eza RED OCEAN nevü game és néhol leesik az fps 20 alá(miden fullon 1280*1024), egy ilyen kártyával( ez idegesitö, de ez van) ez egyértelmü, hogy valamiféle támogatási hiba, de nevetséges, egy 700megás game-ben hogy ilyen elöfordul
  • zoolee
    OKs, már visszariadok a GTS vételétől...XD
  • Vegas
    nem, nem sok gameval probaltam meg ki de eddig csak ez meg a farcry volt bugos..
  • zoolee
    Ezek a bugok, sok játéknál jelentkeznek???
  • Vegas
    nekem az árnyékok villognak jah..
  • Sgtfathi
    Hát kipróbáltam 100.95-ös driverrel és ott hibátlanul megy!
    Elindul vele a Double Agent is,viszon ott az árnyákok bugzanak!
  • zoolee
    Az meg a másik....