9761
-
alakulat #2358 Hi!
8800GTS-nek mennyi az üzemi hőmérséklete vagy hol irják le mer nem találok ilyet?
elöre is köszi -
zoolee #2357 Mert az nem ad le elég feszt, látod, hogy adnak átalakÍtót ami 2molex->1 darab6/8 tűssé alakÍt.
xal kicsit gáz lenne 4 molex egymás hegyén,hátán. -
#2356 Ok.
Amúgy lehet barom kérdés, de ezeknél hogyhogy nem sima tápcsatlakózó van mint pl a régebbieknél? -
#2355 Igen, annak is csak a 6-tűs végét. :) -
#2354 Ezen az oldalon a 6 Pin PCIe felirat feletti csatlakozot kell csak rákötni a 8800GTS-re?? -
strebacom #2353 2332-re valaki akinek 8800-as van!! -
#2352 Szerintetek egy 6600gt-t mivel lenne érdemes leváltani?1680x1050-es felbontáson kéne használnom ,de nem feltétel, hogy full grafikával és élsimitással vigyen mindent csak játszato sebességgel menjenek a mostani játékok is és legyen benne legalább annyi tartalék hogy 1,5 évet kihuzzon.
8600GT vagy 8600GTS között vacilálok, mivel olvastam a tezsteket és csak az orajelekben van különbség a 2 között,de ha tuningolják a GT-t akkor jobban teljesit mint a GTS. és árba 14eFt a különbség köztük.
Egyébként a 6600gt-t milyen árba lehetne elpasszolni?Minél kevessebb ráforditás a lényeg a lehetö legjobb teljesitménnyel. -
zoolee #2351 Hát, azért van a 4 tápcsati, hogy 4 et dugj oda...
Ha csak 3 van, akkor nem biztosÍt elég áramot, jóesetben csak szaraxik a vga rosszesetben egy időutánn meghal..
Én 1 új tápot javaslok, mindenféleképpen olyat amin van gyárilag 2 vagy több 6 tűs pci e ág. -
virs lee #2350 Amikor vettem a kártyám, 3-4 boltot végigcsörögtem, mindenhol ezt mondták. Kifogytunk, de lesz, csak 20k-val drágábban. Meg haverom nagykeres, drágább árat mondott nekem mint amennyiért kiskerben megveszem áfásan, lehet ugyanazért mint a fenti boltok. -
virs lee #2349 Vettem egy 8800 GTX-et, de mintha nem lenne a helyzet magaslatán. Gaméval még nem teszteltem, 3dmark06 rendesen lefutott (ez nem jelent semmit, csak azt hogy valami azért működik benne), de pl. bios (asus p5b deluxe alaplap) és bootlogon alatt olyan mintha tré lenne a frissítés, kb. mint windowsban alap vga driverrel mozgatni az ablakokat.
Namost ezen ugye van 2 6-os tápcsati, mindegyikhez dupla molex átalakító. Ez most 4 külön táp ágból akar áramot? Jelenleg 3ra tudtam csak szétdobni, ennyi van ugyanis. Molexes tápcsatin lóg még a dvd, meg 2-3 ventillátor (vinyók külön sata ágon). A tápegység egy 450-es coolermaster, ilyennel szoktak tesztelni a PH-n, nagyon szar nem lehet. A táphoz adott mutatós kijelző szerint alapon kb 210 wattot fogyaszt a gép.
Kérdésem: a fent említett bios jelenség másnál is jelentkezett-e, egyáltalán van-e jelentősége? Arra gondolok esetleg igényelne 4 teljes táp ágat a kártya.
Kérdés2: milyen forró üzemi hőmérsékleten egy ilyen kártya? Előtte gf 7950 gx2 volt, az nem volt ilyen meleg. -
#2348 VGA árakat emelik ez hol látod/olvasod? Gyakorlatilag azzal kelek vekszek nézem a 8800GTS-ek árait jóideje fillért se emelkedtek se csökkentek. -
virs lee #2347 Most emelik épp a vga árakat, lesz hova csökkeni. -
#2346 Nagyon jól fog most jönni a júliusi VGA/CPU árcsökkenés mivel a mocskos ramok ára meg már tulzottan jó volt viszik fel mintha arany lenne :( -
nova2323 #2345 jó sorry találtam ár itt is választ nem néztem jól körül... -
nova2323 #2344 Csáó! Nem tudjátok véletlenül, hogy pontosan mikor is lesz ár esés a 8600-asok terén? -
Inquisitor #2343 1-2 hetente természetesen, csak sok helyen a "végleges" van kint, ami több havonta jön ki, mint minden hasonló programnál. (Ati Tray Tools, ATI Tools, Everest, stb.) -
joenumberone #2342 köszi a tanácsot megfogadom -
#2341 adtak mi manapság uj rivatunert? -
strebacom #2340 Köszi, lehet hogy csak a 8800-al emelkedik, nem tudom,hátha megnézi valaki?? -
#2339 Hy!
Én megnéztem most, 158.22-es driverrel marad 44 fokon a gpu-m, nekem nem melegedik filmek alatt. -
strebacom #2338 2332-re valaki??? -
#2337 nagyon kevés az a proci!
ha nem cseréled, elég oda kisebb kártya is... -
joenumberone #2336 kösz -
joenumberone #2335 ja bocs a vinyóm 80 gb -
#2334 Elég lesz, de a proci kevéske lesz a vga-hoz. -
joenumberone #2333 venni szeretnék egy gainward 8800 GTS 320Mb Golden sample videokarit és kiváncsi lennék hogy elbírja-e a 420w-os chieftec tápom.
Gépem részei:-P4 3.00 Ghz FSB 800
-2 Gb ddr 1 ram
-1 dvd és 1 cd író
optikai tuningom nincs
előre is köszi
-
strebacom #2332 Sziasztok!
Észrevettem valamit és azon dilemmázom hogy mi lehet az oka: adottak a régebbi driverek(pl.97.94), és a új driverek, bármelyik 1..-es kezdödö(pl.162.15), xp alatt..
Azt vettem észre hogy a régebbiekkel ha filmet nézek akkor a GPU hömérséklete nem emelkedik semmit marad szépen alapon, viszont ha az új driverekkel nézek filmet akkor a GPU höm. akár 5-6C-al is emelkedik , és ha kilépek a lejátszóból akkor marad is szépen ezen a höfokon addig amig nem inditom újra a gépet, tehát magától nem kúszik vissza alapra, mintha a driver bekapcsolna valamit és a lejátszó progi bezárásakor nem kapcsolná ki, de ez csak az új drivereknél van, a régieknél nem jelentkezett, ebben a melegben egy kicsit idegesit a dolog....
Valaki megnézné ez nekem a saját gépén!!!
Elöre is köszi mindenkinek!!! -
Nandusz #2331 Érdekes párhuzam...minél újabb technológia, annál régebbi konfigurációkba is tegyük kompatibilisebbé. Az mondjuk nam baj, hogy már a G80 se jött ki AGP-be, nosza a G90-et hozzuk AGP-be...hisz ez a jövő.
Jólvan fiam, ülj le egyes. -
zoolee #2330 Elméletileg igen, fog, de a 8 as az nem biztos..A 9 az már nagyobb valósÍnűséggel. -
#2329 AGP-be jönni fog? Mert olvastam olyat h igen, de sajnos olyat is hogy nem... Nah vki? -
#2328 Hjakéremszépen! Nem vok én multimilliárdos! :D -
#2327 Én a 640MB-os 8800-ra gondoltam. -
#2326 Miva??? Mennyit mondanál a két karira árban (8800GTS 320MB, meg az aláírásodban is szereplő HD2900XT)?!! Mert én dúva árakat találtam csak a 2900-asra... -
#2325 A 8800GTS a drágább!
Ez azért van hogy az ATI behozza a llemaradását. -
#2324 hátha csak "szűk" lesz egyszer... -
#2323 Node ez nemkicsit drágább is, mint a gts?! -
#2322 Ott van neked a 8800GTX minek neked jobb? :) -
#2321 csak azért OFF-olok kicsit(szorri), mert hamarosan procit váltok, és elképzelhető, bevárom az eggyel magasabb szintre "érkező" ATi-termékeket. -
#2320 Még csak a dirt-el játszottam ezzel a kártyával de jóval gyorsabb mint a 8800GTS-em volt. 3dmark 06-ban pedig olyan 11000 pont-ot kaptam. Hangja szerintem semmivel se nagyobb mint a 8800GTS-nek. -
#2319 az ATi az általad nézett játékokban gyorsabb?
hangja nagy ténylegesen?