9761
-
#2318 Ahha -
#2317 Mármint alap hűtéssel? -
#2316 650/1800-at simán vitte nekem. -
#2315 hy. A 320 mb-os 8800gts meddig húzhatom kb.? -
#2314 pfff sry ez a szó kimaradt : .....kicsit nagyobb terhelések mellett "FAGYOGAT" most már........ -
#2313 Köszönöm a segitségedet FLD már lesem is,sajna a sapphire-vel rossz benyomásaim vannak.Igazán nem is játékra kellene azért persze az is jöhet néha de inkább 3D-s progikhoz,tegnap előtt egy excube 9600xtg kezdett kicsit nagyobb terhelések mellett mostmár csak sima alkalmazások merem használni amig nem veszek egy megbizhatót,elvileg ősz-tél fele veszek új gépet... még1x köszi a részletes helpet. -
FLD #2312 kifelejtettem a gyártók közül az asus-t ők is jó kártyákat gyártanak
na ha már itt tartok akkor ezek a garanciaidők:
Gigabyte: 3év
MSI: 3év
Sapphire: 2év
HIS: 2év
Asus: 3év -
FLD #2311 most néztem, hogy frissíthették az árlistát, és drágábban találtm meg az előbbi kártyákat, a lényeg, hogy ati radeon x1950pro verziót vegyed meg(sztem ezek közül a gyártók közül nézz körül: MSI, SAPPHIRE, HIS, GIGABYTE), és sztem a 256mb-osak érik meg az árukat
itt nézz körül:
ALIEN COMPUTERS
amugy gianni bazárjában is nézz körül ő is nagyon jó árakon dolgozik, és lehet, hogy olcsóbb, mint az ALIEN COMPUTERS
gianni bazárja
remélem sikerült segítenem -
FLD #2310 szia
hosszútávon jobbanjársz, ha váltasz
agp 8x:
MSI RX1950Pro-TD256 256MB AGP
tulajdonságok:
- GPU: ATI Radeon X1950Pro
- GPU frekvencia: 575 MHz
- GPU hűtés: ventillátor
- memória: 256 MB DDR3 1380 MHz
- csatlakozók: 15 pin D-SUB bemenet, DVI-I, TV kimenet
ár: 40400 Ft(forrás: argep.hu)
Sapphire Radeon X1950 Pro 512MB AGP
tulajdonságok:
- 580 MHz ATI Radeon X1950 Pro GPU
- memória: 512 MB GDDR3 1400 MHz
- csatlakozók: Dual DVI, TV kimenet
ár: 46526 Ft (forrás: argep.hu)
szerintem ezek elég jók ezen az áron, de le kell mondanod a directx10-ről, de cserébe elég erős vga-t kapsz a pénzedért -
#2309 Hali mindenkinek.
Tudnátok nekem ajánlani valami kártyát 40e ft körül ami elég megbizható de azért jól megy? (agp8) vagy lehet jobban járok egy új deszkával amin pcie-es?köszi -
zoolee #2308 Hát, de azért azt is ésszel, mert a ~85 fokokat ér el az egyik ismerősöm GTS e, alapon...és még húzva sincs, 4 db 12 cm es venti hűti a házat, előröl, hátulra..
Monnyuk GTX en valamivel hatásosabb a hűtő, pedÍg még sok shader egység dolgozik, meg ram, de valamivel hatásosabb.:) -
#2307 Vagy egész addig míg nem kezd szemetelni a gép, neadjisten fagyogatni játékok alatt. Amíg nincs észlelhető hiba nem lehet baj (olyan ami ne következhetne be tunintól függetlenül). -
zoolee #2306 Egy nagyon kicsit.
-
#2305 sziasztok! sztetek a vga-mat gyári hűtéssel húzhatom egy kicsit úgy hogy teljesen megbízható maradjon? -
zoolee #2304 Türelem! -
#2303 Basszam meg, júli 4.-én akartam vásárolgatni (miután hazaérek a nyaralásból aztán melátom mennyi pénzt sikerül nem elbaszni alatta :D), de akkor ülhetek és nézegethetem a híreket mi van. És az megint egy dolog hogy az itthoni boltok mikor áraznak le, lehet hogy csak augusztusra, de addig nem fogok várni... Konkrétabb időpont nincs, mi? -
zoolee #2302 Jaja, júli 1-2 . hete..
és középkategória 5-10 felső kategória 10-20 k esés.
-
#2301 Szállingóztak hírek hogy árcsökkentés lesz a Gef8-asok közt. Ez kb. mikorra várható? Még július első hetében vagy csak valamikor később a nyáron? -
#2300 legjobb lesz ha visszaviszed,mert ez télleg gyanus
ték -
#2299 Köszi -
Nandusz #2298 használj szőrtelenítőt:) -
#2297 Na áthoztam régi 15"-os CRT-met és rákötöttem a TFT mellé Clone -ban.
Beszarás, mert azon is csíkozott. Konkrétan asztalon jobb kattintás, Képernyő tulajdonságai kis ablak bejön. Na ezt megfogom, jobbra - balra ráncigálom és beszőrözik a széle még CRT-n is, ami k**va érdekes.
Utánna ráraktam csak CRT-n, minden változatlan. Indítottam csökkentett módban TFT-vel, ekkor ugye nem tölti be vga drivert se, ekkor jobbra-balra húzgálás kb 100x jobban beszőrözött, mint valaha.
Na ezután átmentem másik régi géphez, azon van alapból a 15"-os CRT, azon húzgálás és szőrözik. TFT-vel szőrözött.
Ez most normális?
Rohadtul nem értem. -
#2296 És hol van olyan, hogy venti mindig bekapcsolva? -
#2295 Rivatunert tedd fel, és pipáld be, hogy ventti mindig bekapcsolva.
2D-ben állítsd lejebb a sebességégt, és akkor nem fog zavarni. -
#2294 vidd át valakihez akinél vannak ilyen gammák, oszt pattintsd bele a gépébe. ha ott is szarakszik gari. ha nem, akkor a gépeddel lehet valami, esetleg a driverekkel, dx-el, passz. -
#2293 Valaki? -
#2292 Csak az a baj, hogy akkor ugye vissza kell küldeni, és kitudja meddig nem lehetne bekapcsolni a gépet. Ráadásul PH-n vettem z0ty -tól.
És ha nincs semmi baja, akkor potyára küldözgetném, egyebek.
Én valahogy nem tudnám letesztelni?
Gondoltam, mondjuk havernál is kipróbálhatnám. Nála milyen.
Csak az a baj, hogy lehet csak én vagyok túl precíz, és eddig is szöszölt a kép. Vagy lehet CRT-n kellene kipróbálni, mert azon ugye nincs szöszölés, mint TFT-n. És ha ott jó, mármint a CRT-n akkor elvileg jó a VGA. A venti meg h asimán bekapcsolom mindig megy, így azt gondolom hülye rivatuner szarja el.
De azóta se mondott senki semmit arra, amit kérdeztem lentebb.
Szerintetek? -
#2291 vidd vissza gariztatni! -
#2290 Már kb. 1 hónapja szenvedek a VGA miatt. Ugye egyik, hogy S3 készenlét után visszajövet - ha sikerül neki - kikapcsolja a ventit, ami nem tesz túl jót egy 8800 GTS -nek. Még én is elfelejthetem, de ha más kapcsolja be, akkor szétég, mert tesóm azt se tudja, mi a az VGA.
A másik, hogy kb. ez is 1 hónapja, hogy észrevettem, hogyha egy ablakot jobbra balra tológatok, mintha jobban beszőrözne a széle, mint eddig. És ez pl. a Test Drive alatt amikor kanyarodsz, elég szarul néz ki ,hogy szétcsúszik. És eddig mintha nem lett volna ilyen. De pl. Tomb Raider alatt van Vszinkron, itt nem tűnik rossznak.
Most a VGA hibás lenne, vagy mi szerintetek? -
Nandusz #2289 Gigabyte ---> mert szerintem jobban húzható a memóriája. -
#2288 Sziasztok!
pls segítsetek dönteni melyiket vegyem..
Gigabyte GF 8600 GTS Silent Pipe II 256 DDR3
Asus EN8600GT SILENT/HTDP/256M PCIe
kb ugyanabban az árban vannak.. és pls egy indokot is hogy miért az amelyik..:)
-
zoolee #2287 Hát, MÁRKÁS legyen, az a lényeg. -
#2286 Én úgy hallottam, hogy min. 450-500W kell neki. De szerintem nem csak a táp teljesítménye számít. -
zoolee #2285 ööö..Sztem nem nagyon...Mivel multkor volt egy teszt ph n, és egy SLi s rendszer egy ~600 as táppal se nagyon akart indulni. -
#2284 sztetek a 8800gtx-nek elég a 430W-os táp? -
zoolee #2283 Najóvan, haggyuk, mert megint szétoffoljuk az egészet.! -
#2282 nem érdemesebb az x1950pro? Ez is van már 40 alatt. -
#2281 Everest -ben nem lehet megoldani, hogy az OSD (VGA ventifordulat, hőmérséklet, stb kijelzés) csak játék alatt jöjjön be, mint a RivaTunerben?
Vagy mit lehetne erre Rivatuner helyett hazsnálni, mert még mindig kikapcsolja a VGA ventijét fullra a rohadék. -
Nandusz #2280 a #2260
Szoktál olvasni is?...Mert mintha az derült volna ki, hogy számít a pénz.
Úgyhogy nem kell püffögnöd egyelőre -
bajsz #2279 köszi a segítségeket végre egy hely ahol értelmes emberekkelmegtudtam beszélni ezt.
Máshol csak azt mondták ezt ne de mégis az jó lehet de várj ennél jobbat tudok stb...
köszi még1szer