9761
10645648441175096535.jpg
  • zoolee
    Nah..azé..:)
  • Falconer
    "procimat" akart irni.
  • zoolee
    Mit tornászol fel???
  • Gabesz amd64
    pár nap és tesztelem SLI-be :)

de előtte a pricamat kéne feljebb tornásznom...
    :D

csak bonyolult mit a pics@
  • zoolee
    Ejnye-ejnye, ezt ugye nekem hozzátok holnap??
  • Gabesz amd64
    hogy legyen egy kis kép is :)
    egyik enyém másik haveré

• zoolee
    Pff..már az asus, és az MSI is csak 130 1 ideje.
  • ágybanalvó
    hát én nem sok helyen néztem az árát de én 150-ért láttam. vagy akkor télleg ilyen nagyot esik az ára? meg legalább időtálló kártya, mert nem szeretném megint másfél éven belül cserélni a vga-mat?
  • Inquisitor
    Melegszik? Asus féle "silent" hűtők is elég szarok, igaz 8600 verziót még nem láttam. Én biztos körülnéznék nincs e Zalmanos Galaxy például ...
  • koston
    köszi
  • zoolee
    Innoban sok a hibás,MSI hűtése néma, de melegszik xal tuningra nemjó, sőt, még 1 olyan házbase aminek nemsó a szellőzése, ezért ASUS.
    Csak arra figyelj, hogy ha asust veszel, semmi elulórajelezett SE/LE borzadalmat ne vagyél.
  • koston
    hi all szerintetek melyik a jobb?
    Geforce 8600GT 256MB TV PCX DDR3 Inno
    Geforce 8600GT 256MB TV PCX DDR3 MSI Sil
    Geforce 8600GT 256MB TV PCX DDR3 ASUS
  • zoolee
    Am, hogyne érné meg???A vlág legjobb VGA i jelenleg.De az árukat majd 22. e utánn fogják megérni, mikor a GTX is 100-110 közt lesz.
  • zoolee
    www.prohardver.hu
  • ágybanalvó
    létezik ezen a baromi nagy neten magyar videokártya tesztelős oldal? :D mert én nem találtam pedig csak annyit akarok megtudni hogy a 8800 gtx vagy a 8600 gts (640m-os) megéri e a pénzét?
  • zoolee
    Ahol én néztem az árakat, cask esnek...

Inquisitor, Itten van...10 k...
  • zoolee
    Na most keresgéltem, és 1 giga!!!ddr3 mat 1066 mhz(ezt 1 nemvalami tuningbajnok 800 as ddr2 es is tudja) 51 rongyért!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hát eccsém, ennyiért már talán 2 giga dominatort is kapok..és talán 4 giga geil black-dragont is, ami 2 gigás modulokat atrtalamz.
  • Inquisitor
    Kollégám azt mondta, hogy látott 1GB-s DDR3-at 40K körül. Mondjuk a japóknál is "csak" 2x annyiba kerül, mint a DDR2 (de legalább lasabb ugye, hehehe), szóval kissé túlzásnak találom.

Grebber, lehet valamiért felmennek az árak, bár van ahol a Kingmaxból az 1066-os ennyi. (Vizont elhiresztelték róla, hogy ugyan az a 800-as és 1066-os, ami vagy igaz vagy nem, de lehet ettől ment fel?)
  • grebber
    Én csa az users-t nézem ott van DDR3 nemtom boltba van-e nekik de árlistában szerepel.

Kingmax 1024MB DDR2 PC6400 (800MHz) 11,040 Ft (9900FT volt nemrég)

Geil: 2GB Dual Kit(2x1GB) PC6400 Ultra 800MHz (4-4-4-12) 30,600 Ft (26.280 volt eddig)
  • zoolee
    Krhmm...hát, én még eddÍg nem kerestem magyarországon, de most arukeresőbe veÍrtam ddr3, csak vga t adott ki....
    AmÍg el nem terjed addÍg nem is lesz olcsóbb a régi..
    De a ramárak már Így is a béta seggét szagolják..
    Legolcsóbb 6 rongy 1 giga..pff...:)))
  • grebber
    Régi szart se fog érni lol. Érdekes a mostani fosommal 2 évig megvoltam és mindennel tudtam játszani ami kijött. Most lejárt a gépem ideje a már említett játékok miatt.
    Az új gépet ha megveszem az is 2,5-3 évig fog szolgálni előtte lenem cserélem!
  • Gabesz amd64
    nem azt mondtam h vedd meg az ujjat :)

hanem,h feleslegesen vársz ennyit szerintem...mert mindig jön ki uj,persze csökken a régi hardver ára,de a régi már szart se fog érni az újhoz képest,persze van kivétel,de az ritka

de a Te dolgod meddig vársz :)

majd kiderül mit hoz fel az AMD :)
  • grebber
    Már most is vannak ddr3-as ramok azt mégse olcsobb a ddr2 eddig az volt de most emelkedik :(
  • zoolee
    Pff...ha jönnek a ddr3 masok, akkor k. olcsóak lesznek a ddr2 esek....
    És akkor mindenki ott nyomul, hogy neki 8 giga van a gépébe..hááh..XD
    Hát, ha 22.én esik 60 ra a q6600 és még ősszel jönnek az 1333 FSB s procik...
    Azta...hát, akkor az amd is már csak netezős gépekbe lesz elég.
  • Inquisitor
    Nem az a kérdés, hogy jön e újabb, jobb(?) és szebb, mert mindíg jön. Arról vana téma, hogy mikor lehet jó áron igazán jó teljesítményű 2 és 4 magos procikat venni? És úgy néz ki ősszel durva lesz az Intel (bár szvsz a júli 22-es áresés uán is!), AMD meg most tolja át köv. évre a négymagosokat?
    Jó, ennek folyományaként még olcsóbbak lesznek az X2 procik is, tehát mindenki jól jár. Csak számtechben nem szabad várni "új dolgokra", viszont új dolgok ésszerű árára igen.
    (Például DVD írót 20K fölött csk annak volt érdemes venni, aki pénzt keresett vele!)
    Jelenleg jó áron vannak a ramok 8meddig?) és rövidesen a többmagos procik kánaánja is itt lesz. És majd jót röhögünk ezen a 32 magos procik idején. ;)
  • grebber
    Rosszul látod hogy én mire várok. Jön új AMD naés?leszarom 1 évvel core 2 után semmi esély rá hogy olyat vegyek.
    Jön új nvidia had jöjjön.
    Én nem arra várok hogy legyen új hanem hogy a régi ára lemenjen.Nem vagyok divatbuzi hogy mindig ami jön megvegyem.
  • Shader
    Csao. az nvdia vezérlöpultban hogy érdemes a kártyánál beállitani a dolgokat (3d beállitások) thx
  • zoolee
    Ram??
  • Gabesz amd64
    amire lemegy a várt árra a géped addig mindig kiadnak ujjat!
    nem gyanus :D

mindjárt jön az nv-nek is kártyája
    uj AMD proci

a memárak meg mennek fel,szerintem felesleges ennyit várni...mindig változik a piac,nem tudsz mit tenni
    így várhatsz életed végéig is,ha jó gépet akarsz venni azt olcson ugyse uszod meg,vagy meguszod,de akkor már sz@rt se ér mert kiadták az ujjabbat :)
  • grebber
    LOL ha tudnám az okát én lennék a legboldogabb.Marhasok ideje csinálja már hozzászoktam!
  • zoolee
    Mi az oka a gáp elszálásának??hardveres hiba??softweres vagy a géped veled 1 ütt sziv???XDDDDDD

• grebber
    AMD új procijainak a neve!

Gabesz: Már viccelödtél ezzel párszor ,de még mindig ugyanazt tudom csak mondani még mindig van pénzem nem költöttem feleslegesen szerencsére eddig csak Lost planet, Colin Dirt nem fut a gépemen.

Ha nemmegy le az ára amennyire akarom akkor továbbra sem veszek új gépet.
    Addig is növelem a kékhalál világrekordkisárletimet ugyanis a gépem rettentő sokszor elszáll vele :D
  • kirol
    Mi az a Phenom?
  • Gabesz amd64
    még egy pár hónap és vesz :D
    De akkor meg a Phenom lesz a menő

akkor meg arra fog várni h olcso legyen

ez megy már az AMD64(singlecore) 3700+ óta :)
  • grebber
    2900XT és 8800GTS 640MB-os kettős közül valamelyik lesz de még nemtom!
    Egyenlőre mocskosul sok az a 89880FT értük!
  • Gabesz amd64
    75 wattot ad le a 6pines tápcsati
    a pci-ex csatolo is ugyanannyit...

az ATI-nál már 8 pines kell... vicc
  • alakulat
    köszi
  • kirol
    Csak nem veszel újat? Milyet?
  • zoolee
    50-70-80,rosszulhűtött házba 90 sőt akár 100 is lehet, de az már nemegészséges..
    Amúgy, valamiért a GTS jobbanmelegszik mint a GTX.
  • grebber
    Kösz az infot most töltöm magamba az inputot az új cuccokról!
    Nemrég tudtam meg egy új dolgot (mivel nekem meg ős old a gépem ) hogy az új rendszereknél pl core 2 duonál külön 4 vagy 8 pines csatlakozot kell az alaplapra dugni.
    Én tuti nem dugtam volna azt a kábelt sehova.Mondjuk igy is gondba leszek mert a mostani régi alaplapomon is van csomo ugyanolyan "foglalat" de nem ugyanugy funkcionálnak :D

Szerintem a boltba fogom öszeszereltetni mert én tuti elsőre zárlatossá tenném a 200k-s gépet!