9761
10645648441175096535.jpg
  • tmisi
    Ez a kártya kinézetre nagyon a Galaxy 7300/7600 kártyáira hajaz... Főleg a hűtés. :)
  • zoolee
    Höm..Érdekes próbálkozás.
  • Gabesz amd64
    kiprobálta valaki már az uj drivert?

katt és olvass!! :-)
  • Yuri629
    Hellosztok! Nem tud valaki nekem segíteni. Mert van egy Nvidia 8600 GT-m és ha összekötöm Tv-vel akkor a kép csak fekete-fehér. Hiába állítom be a lekfromátumot akkor sem jó. Ha valaki tudja mi a probléma az segítsen már. Elöre is köszönöm!!!
  • kirol
    Hát a VGA-mon ugye DVI -k vannak, a tv-n, amit venni akarok meg 3 db HDMI.

Na ezt ugye valahogy össze kell kötni. Hangot ne mis akarok átvinni tv-re, minek.

Akkor van olyan, hogy DVI ami menne VGA-ból és HDMI véggel, ami a TV-be menne, ugye?

És amiről én írok/beszélek az HDMI, és nem az amit te gondolsz, hogy írtam.
  • Inquisitor
    Lehet ám kapni elég régen HDMI-s videokártyákat úgy GF6/X1000 szériától fölfelé, persze csak HDPC-s támogatással érdemes ... a HD2000 szériánál meg alapból van DVI/HDMI átalakító, amia többi megoldássl szemben a hangot is átviszi.
  • Inquisitor
    Amiről te írtál az a HDCP, és nem a HDMI, utóbbi egy csatlakozó fajta, de lehet HDCP DVI-on keresztül is, feltéve ha a TV/Monitor tud DVI-on át ilyet. A mostani új TV-k pl. csak HDMI-n támogatják.

Természetesen van HDMI-DVI és DVI-HDMI átalakító kábel, csak ha van DVI vagy HDMI mindkét készüléken akkor sok értelme nincs, mert átalakítós HDMI-n pl. tuti nem lesz hang.
  • Shader
    ok megvan mreg minden de ott 100% nak ismeri fel pedig az everesstben 60% on fut. hogy lehetne feljebb vinni picit??? (valaki?)
  • virs lee
    A HDMI a hd lemezekhez járó drm-es kimenet. Ha nincs olyanod, csak dvd minőségben nézheted a cuccost. Majd csak akkor fog kelleni ha már bluray / hddvd meghajtó lesza gépedben és eredeti filmeket akarsz vásárolni 10-20 ezer ft-okért.
  • kirol
    Akkor olyan van, hogy DVI az egyik vége és HDMI a másik?

Vagy mi értelme a TV-n a HDMI csatinak?
  • virs lee
    Nem túl valószínű. GTX-en sincs.
  • janos666 #2427
    Rivatunerben 3 kattintás.
  • janos666 #2426
    A Gainward elvileg 1.1-es késleltetésű RAM-okat használ, a golden samplen meg még elvileg minőségieket is. Most így nem vagyok benne biztos hogy a referenci nem 1.1-e, de nem hiszem hogy akkor elsők közt sorolnák fel ezt a paramétert Gainward kártyáknál (máshol ez így nincs feltüntetve).
    Az innókat meg nevetségesen szarul rakják össze és általában húzni is kevésbe lehet őket. Volt már ASUS FX5800-asom és jól ment, most ezen az Innón szinte alapórajelhez illett hűtőt cserélni, de ezzel a zalmannal is alig lehetett húzni, még durva feszemeléssel is 600-at ért el neccesen, sokan referenciahűtővel 610-620-ig húzták. A RAM-oknál szintúgy gyengébb minőséget szoktak felhegeszteni. És hegesztés: lötyög rajtuk minden alkatrész, félsz a kezedbefogni mikor berakod a gépbe...
  • Shader
    hello, 8800 gts kártyánál hol ill hogy tudom állitani a ventilátor fordulatszámát? ntune fenn van de ott nem engedi! elöre is thx
  • llw66
    Szia Akuma!
    Bár nekem ASUS 8800GTS-em(320MB)van,de az én tapasztalataim a következőek:
    kb 1 hónapja vettem,hőmérsékletben 74°C fok volt a legtöbb(szobában akkor 26,2°C volt)és 4-5 órát ment akkor a gép,ha jól emlékszek STALKER-oztam.
    Tegnep este pl. a szobában 25°C volt,kb 1 óra DIRT után 68°C volt a max.
    Amikor a gépet bekapcsolom akkor a WINXP-SP2 "felállásakor" 44°C-on kezd és 2D-ben 54-55°C szokott fixen lenni.A gépemben elöl és hátul 1-1 8cm-es venti van.Húzni még nem húztam,alapon használtam még eddig.(GPU:500MHz,G-RAM:800MHz/1600Mhz).Mellette egy Core2Duo 6400-em van(alapon megy ez is) és 3D Mark06-ban 8300 pontot csinált így a rendszer,de jövő héten(szabin leszek)megnézem,hogy mit bír a 8800GTS,mivel a proci 3400-3500Mhz közé lehet húzni.
    Ja és az INNO-ról: nekem eddig 3db Inno videókártyám volt,GF4 4200-es,6600GT és egy 7600GT,sosem volt velük bajom,bár sokan nem szeretik az Inno-kat(biztos van rá indokuk/tapasztalatuk) nekem nem volt velük sosem semmilyen bajom,szóvel szerintem 8800GTS-el sem lesz bajod.
    Én eddig már fogtam a kezemben több 8800GTS(haverom számtech boltban dolgozik)Gainward(mindkét memória mérettel),Asus(mindkét memória mérettel),BFG(640),MSI(320) és nekem is az jött le hogy szinte mindegyik majdnem teljesen ugyanaz(referencia)a hűtő,nyák,egyéb,szóval szerintem nem fogsz az Inno 8800GTS-ben sem csalódni!
    Bocsi a hosszú hozzászólásért,szóval ha veszel/vettél ilyet akkor sok sikert és élményt hozzá.
    Üdv!
  • kirol
    Milyen az a HDMI csati, ami a TFT TV-ken van?
    Van ilyen pl. ASUS EN 8800GTS-en?
  • Akuma
    Helyes :)
  • Eagle16
    Megizzasztom rendesen, ígérem :)
  • Akuma
    Oké, akkor majd go 3dmark ;)
  • Eagle16
    Én úgy tudom hogy coolbits csak a régi control panellel működik.
    Nekem is nTune van eddig, bár még a karit nem tuningoltam, holnap jön az új prockó :)
  • Akuma
    Azt nem tudom, mert én nTune-t használok, amivel semmi bajom sem akadt még.
  • Eagle16
    Új control panellel már nem működik a coolbits nem?
  • Akuma
    Vagy Coolbits 2.0 esetleg. Érdekelne, hogy meg tudod e oldani a dolgot, mert az kellemetlen, ha nem lehet húzni a kártyát.
  • janos666 #2415
    A RivaTuner 2.02 jobb lehet.
  • Tomi77
    Nem próbáltam húzni mert mikor felraktam az nTune a telepítés végén összeomlott a windows(mindig újraindult indításkor).Csökkentett módban letöröltem a drivert, nem változott semmi, tehát nem a vid kártya miatt volt.Hanem nemtom..
  • Gabesz amd64
    én benéztem
  • Akuma
    Okés és mennyire melegszik? nTune mit mutat rá? Húzni próbáltad, hogy mit bír?
  • Tomi77
    Nekem ilyen van , eddig tetszik nem volt vele baj ,de még csak két hete van meg.
  • Akuma
    Én is valahogy így gondoltam, de azért legalább egy tulajnak az őszinte véleményét is jó lenne hallani...
  • ZaJanga
    sztem ua. mivel refnyakos mint a többi brand szal bátran vehető!
  • Akuma
    Inno3D 8800GTS 320MB tapasztalatokkal tudna valaki szolgálni?
  • zoolee
    Ezt már linkeltem 9 es topikba, mert odavaló, de senki se nézett be.
  • wander01
    az jo cucc csak ajánlani tudom tegnap annyit dirt-öztem vele (felszabadultam testileg-lelkileg, megvan a diploma :D) hogy most a bal kezemet alig birom felemelni, kicsi izomláz befigyelt :)
  • Gabesz amd64
    már nem emléxem milyet vettem :D
    nemtalálom a nevét se a billen
  • MaSzKa
    nekem g25 kell csak logitech-be
  • MaSzKa
    jo hir lehet nvidiásoknak gyorsabb középkategória 8600gts egy vicc eddig
  • zoolee
    neked is g15 van vagy g11?
  • Gabesz amd64
    azért már kezdem megszokni :) ezt a logitech-et :D
  • zoolee