9761
![10645648441175096535.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1064564844/10645648441175096535.jpg)
-
zoolee #2478 Hivatalosan 22-én lesz VGA-proci árcsökkentés. -
Nekem egy innno kártyám volt, nem is lesz több, főleg nem középkategóriából, ott tényleg nagyon spórolnak az előállítással. -
Livius #2476 Nem arról volt szó hogy ebben a hónapban a Geforce-k nak lejebb megy az ára? Mert eddig semmi változás. -
Az inno okés, nekem is olyanom van, olcsóbb mint az Asus. -
koston #2474 InnoVision GeForce 8600GT 256MB PCIExpress
szerintetek ez szar kari? -
koston #2473 Asus GeForce EN8600GT 256MB PCIExpress
szerintetek ez jó videokari?? -
alakulat #2472 Hali!
Mikor csökken az ára 8-as szériának?
Kimondottan a 8800GTS mikor?
elöre is köszi -
Jó, kb. annyit akartam kifejteni hogy szerintem jó hűtők, de az árukat nem érik meg, többet ér egy azonos árú, kevésbé designera menő eszköz. -
zoolee #2470 Mert az alcu egy rakás [email protected] sima Cu a jó.
Én megmaradok, hogy van értelme amit kell..
És amúgy, ha a vga nak +feszt adsz akár kontármunkával, akár valami errevaló cuccal és még húzod is, akkor a hűtermelés a 3x(!!!)osára is nőhet. -
A 6600GT-mhez vettem Zalman FV-700LaCu-t hogy dejó lesz, szarráhúzom. Egy faszt, ha durván nekitoltam az órajeleket meg meggrafitoztam a kártyát hogy picit több feszültséget kapjon nem ért sokat. Terhelésteszt alatt a mag felszalad 78 fokig és szétesett a teszkép, pedig a réz lamellák még alig voltak langyosak ott ahol elértem őket hogy tapizzak. (játékokban kb. félóráig bírta mire bemelegedett a mag hogy szétessen a kép, a lamellák meg langyosak voltak) Most egy Zalman CNPS9500 van a CPU-mon, de csak azért vettem ilyet 9000-ért az 5000-res CoolerMaster HyperTX helyett, mert épp nem volt a boltban intel foglalatos és nem mertek volna rá mérgetvenni hogy elfér a gigabyte lap hőcsövelt bordái közt. Most húzogatom vele a C2d-met és 1.5 volton 3,5Ghz-en ugyanezt játsza, a mag már 67 fokra szökken fel ahogy fut pár perce a 100%-os terhelésteszt (jó, hadjuk meg hogy ettől nem megy fentebb, 20 perce fut hiba nélkül az ORTHOS), de ha ráteszem a kezem arra a hűdegyönyörű (nem vagyok oda érte, de mindegy, nem látom, zárt a házam...) rézhengerre alig langyosak a lamellák még a magtól féltávban is, a proci meg lent izzad...
Szóval szerintem a zalman hűtők közül a drága tényleg hűt is közepesen-elég jól, de az árat csak a hülye designük viszi el ami szerintem a teljesítmény kárára megy. -
zoolee #2468 Azt kötegelőnek hÍvják...
Hát, én nem bÍzok akkor sem az ilyen sufnituning gány vackokba..
És sztem ne véletlenűl fejlesztette ki ezt a hűtőt a zalman, mert ha én 1 8 cm es ventivel elérem azt a teljesÍtményt amit ad a zalman akkor semmi értelme nem lenne. -
Hú, passz, már volt 1-2 hónapja, belebotlottam istentudjahol mikor teszteket túrkáltam hogy vegyek-e ilyen VGA-t.
Levette a műanyagborítást, fölétett egy 8cm-s házventit (valami nagyobbfajtát, nem 1500-öset, magas lapátokkal...) és odafogatta két vékony műanyagpánttal. (nem jut eszembe mi a neve annak a műanyag szarnak amit behúzol a másik végén, végigkattog, de visszafelé már nem bír csúszni, csak levágni vagy feszigetni lehet) -
strebacom #2466 Hol vannak azok a képek??? -
zoolee #2465 OKé bannevagyok.. -
Még, nem, csak olvastam hogy valaki megcsinálta, lefényképezte azt is, meg screenshotolta a hőmérőt... -
strebacom #2463 Te csináltál már ilyet,mert a Prohardveren egy srác kipróbálta, és nem igazán lett jó, de olvasd el magad a prohardver 8800-as topicjában!! -
csá nép!
Két 8800GTS-nek(320MB) SLI-ben mekkorka táp kell? nekem 450W-os chieftech-em van... -
Ha kijön a zalman te veszel egy olyat, én meg összebarkácsolom az enyém aztán megnézzük kinek hűsebb a GPU-ja azonos órajelen, ok? -
zoolee #2460 A fenét..
A zalman sokkal jobban teljesÍt majd sztem mint az ilyen eszetlen sufnituning megoldások.. -
vagy inkább valami turbós 12-14cm-est, esetleg kettőt... :D -
Ja, nekem is az az érzésem hogy jobb hűtőrendszert kapsz ha a gyári hűtőről leveszed a felső műanyagburkolatot, kihúzod a ventit a konektorból és a bordák fölé rögzítesz egy 2500RPM-es 8cm-es házventit. -
Hmm. Én csak kimeneti kábeleket kaptam a 8800GTS-hez, elvileg ezek nem VIVO-sak, csak a HDTV miatt van több kimeneti ága a kábelne. Vagy tévedek és csak le kéne akasztanom egy WDM capture drivert? (gainward gyári CD-n nyoma se volt) -
virs lee #2456 Kb ugyanaz mint a gyári hűtés, csak középre tolva a venti. Nem hiszem hogy sokkal jobb lenne. -
virs lee #2455 Ha 8800-ad van, ahhoz kaptál gyárilag. -
gaboo7 #2454 Márciusban vettem a 8800GTX-em de eddig nem kellett benne csalodnom! Idötálló karinak tünik bár valszeg nem várom meg mig elavul... -
Yuri629 #2453 Helloszok valakinek nincs egy ilyan Vivo adapter eladó???
Ha van aki tud ilyet eladni az szoljo már.
[IMG][/IMG]
-
zoolee #2452 Én egy fx5200 al e év elejéig bÍrtam ki, sőt még most is jó..Csak nincs alávaló platform..Amúgy cs re bőven elég volt, hogy a fix 100 fps t tartsa..
Xal, nemhinném, hogy GTX el nem bÍrjunk ki 3 évig, vagy 1 GTS el, ha monnyuk a végén low graffal is, de sztem kibÍrjuk. -
teljesen igazad van.
Én egy 6800GT--t cseréltem anno a GTX-re, de ezzel is ki akarok tartani min. 2évig.igény kérdése is, mert MINDEN ment a GT-vel is 1024x-ben, az új játékok fektették volna meg only. -
Akkor úgy mondom hogy nekem jó lesz 3 évig!
9600pro-m és ez a 6600GT is bőven kihuzott 2-2,5 évet még mindig menne rajta minden ha a fejlesztőket nem a pénz érdekelné.
(Colin Dirt,Shadowrun,Lost Planet nem megy a proci miatt) -
zoolee #2449 Vávávávávávávávává!!!!!!
-
Megérkezett a Zalman GeForce 8800 GTX/GTS léghűtése -
De jó is lenne, ha 3 évig kibirná, én lennék a legboldogabb, hisz még 120ezerért vettem anno ...Szerintem 2008 év végéig bírja, már jó !
-
3 évre lenne! Csakhát 640Mb-osnak durva az ára :( -
zoolee #2445 Hát, ha nagyon nem akarsz 1-2 éven belül venni új vga t akkor érdemes, de ha fél év vagy 1 év mulva újat veszel akkor nincs értelme..
-
Szerintetek a jővőbe tenkitve érdemesebb 15-18k val drágábban megvenni a 8800GTS 640MB-osat mint a 320MB-os verziót???
Nekem a TFT-m max felbontása 1280*1024!És ahogy néztem csomo tesztbe a 640MB-os csak ennél jóval nagyobb felbontásban huz el tőle! -
A 8800GTS-eken van videó bemenet is, vagy csak mindenféle kimenet? (mert látom sokféle dugaszba végződő kábelt csomagolnak hozzá, de videó bemenetet nem említenek csak TV kimenetet) -
zoolee #2442 Hát, azért ddr3 mat rápakolták..szal..azért talán adnék + pár ezret, de azért mert szénné tuningolták azért már nem...
De mondom, csak édekes próbálkozás. -
Nos árban az sem éri meg. Aki ilyen szarérhúgyér kis karit vesz, az nagyon árérzékeny és egy kis gyári tuningért (amit ő is megtehet), nem fogja a jóval drágább megoldást választani szvsz. Ez már annyira a videókártyák legalja, hogy ha antianyag erőművet és hiperhajtóművet szerelnek is rá, attól még nem lesz jó kártya az életben (már most elavult). -
zoolee #2440 Nemhiszem....
sztem a drága 8600 GT -khez lesz közel. -
Ja és az ASUS-t ismerve közel lesz az ára a kisebb 8800-asokhoz és akkor megette a fene...