9761
10645648441175096535.jpg
  • JAMES FRENCIS G
    akkora megőrölnék emrt most nekem a gépembe egy Saphire X850XT volt azzal nemhiszem hogy kilehet bírni a tavaszt
  • janos666 #2918
    Csak előreszaladtak a gondolatai pár évet mikor az is milliomos lesz aki olyat meg tud venni.
  • Sir Quno Jedi
    Bakker! Ha ő a miller azzal a fos prevgen gépével, akkor mi van a normálisan felszerelt kiccsávókkal?! He?! :DDD
  • gergobaby
    Nemmindenki milliomos mint te ugyhogy te ne jártasd a szád... kis mindenbe beleszolo fa------ok....
  • tmisi
    Neked sincs vmit hű de nagy géped úgyhogy ne jártasd a szád! :D
    Nem egy gamet tudnék mondani, ami a tieden meg sem nyikkan. XD
  • gergobaby
    azt a xart már 6200-as karival 1280x1024-ben fullon lehet nyomni... Nuku graf, nuku játékélmény!!!
  • zoolee
    WOW??Mennymár azzal a vacakkal...
    Nem is te irányÍtod a gamet, hanem a gép..smmi befolyásod nincs a gamma végkimenetelébe, az egész úgy egy nagy ragat fos ahogy van..
  • Csirke4
    Mondtam már milyen jó az Asus Geforce 2 TI-je?:D
    30FPS-el viszi a wowot 1280*1024-es felbontásban! xD (mondjuk minden más minimumon meg lowon van)
    Ilyenkor elgondolgoztató hogy megéri-e 200ezrekért videókártyát venni. :o
  • Csirke4
    Meghalt az AGP-s 6600GT-m de sztem ebből alaplap csere lesz :)
  • zoolee
    De nekünk kártya kell, nem kőműves kalapács, mert ez másra nem jó...-.-
  • Peetboy
    De pont,hogy már van DX10-es kártya AGP-re. Csak még nem lehet kapni.AGP-re DX10-es kártya
  • zoolee
    Én még 7800 gs t is láttam..
  • zoolee
    A lóf@szt...

A legjob az lenne, ha ezek a PPU k már a VGA kon lennének.
  • Inquisitor
    Hát éppen lenni lesz, csak DX10-ben jó Isten tudja mire képes? (HD2600 és HD2400 kártyákat nagyban heggeszti pl. a GeCube, de úgy tudom van pl. Powercolor is.)
    Meg valahogy nehezen hiszem, hogy nem fogja vissza az AGP 1x-es visszafelé sebessége DX10 alatt ...
  • Livius
    AGP?? hol élsz te. semmi esély hogy legyen a jövőben dx10 es kártya agp-ben.
  • Gabesz amd64
    arra irtam ezt,h nem hiszem h kevés lenne a 8800GTS :S
  • Inquisitor
    Hivatalosan nincs. De gondolom az lesz, mint a GF7-el, mielött kijönne a köv. GeForce gyorsan bejelentik az AGP verziókat. Amiket aztán elég drágán, és nehezen lehet beszerezni késöbb.
    (Pl. láttál te ithoni árlistán 7900GS, 7950GT kártyákat? Pedig elég rég gyártja több cég is. Csak 7600GT a max. itthon boltban.)
    Persze lehet, hogy az új felépítése miatt nem lehet megoldani AGP-vel, ezt nem tudhatom.
    Létezik egyébként GF kártyákhoz AGP átalakító, amin HIS chip van, hivataéosan GF5, 6 7 PCIE kártyákhoz jó és fizikai okokból csak LP kártyákhoz. Esetleg működhetne GF8-al is ...
    De ma már nem éri meg AGP-re költeni, ez az igazság.
  • Davidus
    bár a 2 vs 4 mag bekavarhat:P
  • Davidus
    hát... aki 4 éve vett egy A64 3200+ procit az kb még ma is vígan használja bármilyen játékhoz. max videokarit kellett cserélnie úgy 2x^^
    most itt a C2D(majdnem 3x gyorsabb mint egy 3200+) ami leváltja ezt és még 3 évig biztos hogy el lehet vele lenni.
  • Davidus
    tanuljunk meg olvasni
  • Csirke4
    Ennek egyáltalán nincs már AGP-s változata?
  • virs lee
    Ez így van, és mivel DX10 gamék még jó ideig sehol, felesleges is arra készülni. 1-2 évig szopik vele az ember mert kicsi a DX9 teljesítménye, aztán meg azért mert bár tudja a DX10-et, az addigi elvárásokhoz is kicsi lesz az ereje. Így hát a 2900xt-nek értelme 0.
  • w77d
    mondjuk ezt alátámasztom. tavaly nyáron vettem a 7900gt-met, ami akkor csúcsnak számított, most meg már nem sokra mennék vele! de nem csak vga-k vannak így, hanem proci, memória, sőt még az alaplap is elavul 1-2 év alatt!
  • Livius
    Ja. Persze hogy mire itt lesznek a 100%-ig DX10 es gamek, addigre kell új VGA, mert alaból 1.5 év múlva elavulnak naggyából ezek. Ez mindig így volt még DX9 idején is.
  • Abu85
    Általában amelyik fejlesztő D3D10-re ír játékot annak van egy MS referencia raszterizálójának megfelelő tömbszámítógépe szoftveres emulációval. Ennek a gépnek a paraméterei állíthatóak, lényegében egy komplet fejlesztő rendszerrel dolgoznak.
  • Gabesz amd64
    és a memóriát h teszed 768Mb-ra? LoL
  • Gabesz amd64
    ennyi erővel nem kell venni uj VGA-t,mert ha nem gyanus minden évbe kiadnak új VGA-t :D

:S
  • Gabesz amd64
    én nemtom miről beszélsz?!

szerinted miken tesztelgetik a készülö játékokat?

G100-on? R800-on?
    LOL
    komolyan,vitz...
  • w77d
    én erősen gondolkozom rajta, már csak poénból is ki kéne próbálni
  • Abu85
    A fizika számítása igen komplex feladat. A legjobb megoldás egy Physx féle célkártya lenne, de nem olyan fomában, mint ahogy azt az Agiea elképzelte. A Physx akkor lenne jó, ha nem PCI buszon kommunikálna, hanem közvetlen lenne betéve a CPU-k mellé mondjuk AMD HT3-as nagysebességű kommunikációs buszával. Ezesetben lehetővé válna a nagysebességű kommunikáció a CPU és a PPU közt így komlex feladatok elvégzésére is alkalmas lenne.
    A Havok GPU-s megoldása jelenleg életképtelen, a füst szimulációt jelenleg jól végzik a karik, de a CPU is, így nincs értelme átadni a feladatot. A folyadékszimulációt pedig nem lehet ezekkel a rendszerekkel elvégeztetni. A Havok FX írt egy folyadékszim-es demót, a HD2900XT Crossfire rendszeren is csak 15-16FPS-sel futot. A GF8 optimalizált változat pedig még 8800GTX Quad SLI-n sem érte el a 2-3FPS-t. A mai karik képessége erre a feladatra limitált. Komolyabb használathoz implementálni kellene a rutinokat a D3D szabványba, így egyszerűbb lenne őket használni. Jelenleg a CPU féle fizika a legéletképesebb, bár nem sok dologra képes, a hardverek elterjedtségének a szempontjából ez a használható megoldás egyelőre.
  • virs lee
    Hát azt nemtom, előbb egy teszt kéne erről, ahhoz meg játék ami támogatná, és júzer aki pénzt adna ki rá. :D
  • zoolee
    Jaja, és az 'kicsit' jobban odab@sz mintha az ageia számolná a fizikáz.
  • zoolee
    Naja...
    Mivel ugye az nforce 6 os szériájú chipset ek tudják a pci e 16x16x8x t Így bele lehet tömködni 3 gtx et esetleg ultrát.
    ilyen felállásba lehet belerani 16x-8x-16x
  • virs lee
    2 SLI, 1 meg a fizikai.
  • Livius
    Csak a bevezető ára nem lesz valami olcsó mint anno a 8800GTX és GTS nél.
  • w77d
    3 karit összekötni??? erről még nem hallottam
  • zoolee
    Én is 2-2,5 évet, de ha nem lesz elég, akkor meg lesz SLI, vagy a GTX nél tri SLI vagy mi a fene annak a neve...:)
  • zoolee
    GTX meg ultraszintre..:P
    Ultra meg még 1 kicsit tovább.:)
  • buldozer99
    ősszel itt van elvileg a g92,szal nem érdemes venni g80-at és télleg mehet a lecsóba :D
  • Davidus
    én is 2 évre tippelem de abból 1 évig nem lesz olyan dx10 játék amit alapból dx10re fejlesztettek:P
    a második évben meg már be fognak figyelni a kompromisszumok