9761
10645648441175096535.jpg
  • grebber
    Oké majd visszatérünk rá ha lesz only DX10-es game!
  • w77d
    szerintem is a 8800 széria legalább két évig elégnek fog számítani! bár ahogy magam ismerem a 9000-es széria csúcskártyájára is beruházok majd
  • Davidus
    a futtatás az egy dolog:) a low beállítás 800x600ban nekem kívül esik az élvezhető tartományon:D
  • grebber
    Jajmár maradjatok már ezzel az otvar gyenge szöveggel meglehet nézni az első DX9-es kártyát az még máig futtatja a DX9-es gameket jó igaz SM3-at nem de még mindig jó DX10-es sem lesz másképp majd meglátjátok.
  • Davidus
    ahhoz meg kevés a 8800GTS:) DX10 a jövő de mire az lesz a standard a 8800 már a levesben lesz
  • Davidus
    amúgy most elég nagy ugrás várható a játékok grafikájában. Gears, Crysis, UT3 oda fognak csapni a gépeknek rendesen:D
    szal mondom aki szeretné ha ezek megmozduljanak az most ne vegyen új karit csak ha sok pénze van:)
  • grebber
    Énmeg annyit hogy SM4,DX10 JŐVŐŐŐ!
  • Davidus
    csak annyit mondok
    512 megás 7600gs:D
  • grebber
    Jővőbe tekintve igenis van!
    Egyre nagyobb igényű szarokat fognak kiadni nemfognak megállni 1gb-nál.
    Amilyen mocskos szemetek a hardver/játékgyártok 2 év azt legocsmányabb gamenek is 512MB VGA memó kell majd hogy megmoccanjon.
  • NeoMaN
    semmi szükség a 640-esre, 320-as gtx szintre húzható....55K-ért.
  • repvez
    a depon mintha ment volna le pár kártyának az ára.az asus 8600gts-t 32k bruttoért irták csak az az érdekes, hogy az ahhoz tartozo cég honlapján mégcsak a közelébe se volt az ára annak a tipusnak :(
  • grebber
    Hát ha nem akkor ugyhagyom nekik azt kiszopkodhatják!Szemétládák!
  • Gabesz amd64
    sose fogsz kapni olyat annyiért...max használtan. :)
  • zoolee
    Nekem is eredeti már az összes gamem...
    A régi warezcuccokat, sorjába töröm szét ha unatkozok.
  • Shep
    Hát mondjuk igaz, mikor 5-10eket elvernek a kölykök a dizsiben.

Hát a Blizzard játékok engem hidgen hagynak :) Introt megnézem aztán annyi , bár a Diablok jók voltak, meg a Warcraftok :)
  • tugyiti
    ámen
  • Davidus
    amíg a Blizzard játékok csak PCre jönnek ki addig nincs értelme váltani. 360ra nem lesz SC2:D
  • grebber
    Más nem gépezik hanem hétvégenként buliba jár ,elissza ,elcigizi a pénzt.
    Ez simán több mint 200ft 2 év alatt mint amennyit pl én gépre költök!
  • Shep
    Az összes PC-s játékod eredeti?

Amúgy mondom én is inkább PC-s vagyok sok dolog miatt is, de akkor is elgondolkodtató, hogy a pc-be csak tolod bele a lóvét és sose lesz vége.
  • grebber
    Gépet nem 1 évre veszem nekem általában 2-2,5 év és szerencsémre nem voltak meghibásodási gondjaim.
    Ellenben konzolok haveroktól szarok a visszajelzések (csak példa vett csippeltetett ps2-öt jó volt kb 2 hétig )
    Majdha 30-40 lesz az ybox 360 akkor esetleg:D
  • w77d
    de tényleg, a legszarabb játék is 16ezernél kezdődik a konzolhoz, szóval inkább pc, és még sok egyebet is tudsz csinálni pc-vel!!
  • Shep
    Hát ja csak ez olyan, mint a mókuskerék, ha beszállsz sose lesz vége, mindig csak tolod bele a lóvét, azt meg megveszed megflasheled még ha be is szarik 1 év után akkor se 200-300at kell rá költened.
  • grebber
    Én szivesen vennék konzolt HA nemhallanék róla rosszakat (pl mostanában xbox360-ról) meg nemlennének rá izomdrágák a játékok.Jó arra is van warez de akkor meg buzerálni azt behal tőle a gép.Inkább pc az biztosabb szerintem!
  • Shep
    Veszünk egy boxot és 4 évig nem lesz gond, amúgy én komolyan gondolkodo ma dolgon, egy jó kártya árából már megvan és nem kell szarakodni, csak hát fps meg a kontroller, mindig ez riaszt el.
  • Davidus
    nekem elég a 320as is. én 1280x1024ben tolom és nem halok bele ha AA nélkül kell játszanom:P
    szerintem mire kevés lesz a 320 ekkora felbontásban addigra már a 8800GTS is kevés lesz:P
  • grebber
    De te a 320Mb-osról beszélsz majdha a 640-es lesz 70 alatt :D de ez még odébb lesz pedig kéne venni már mert augusztustól év végéigömlenek a jobbnál job gamek amihez kéne gép is!
  • Davidus
    már most is van 70 alatt. mondjuk nekem még az is sok:)
  • Davidus
    mire kijönek a játékok amihez kevés a 8600 lesz 8800 árcsökkentés:P
  • grebber
    86 ezret nem adok ki érte!
  • Shep
    Azt hittem te már beleuntál a várakozásba és megvetted :)
  • w77d
    szerintetek a gtx árcsökkenésére van esély?? esne egy 20-30k-t máris sli-znék
  • grebber
    Én már mióta a szaros GTS árcsökkenését várom de csak nem akar jönni :(
  • Shep
    Ja igen, a helyedben nem rendelnék külföldről mert:
    1. a postaköltség miatt majdenm ugyanott vagy
    2. ha beszarik hova mész vele a garanciát érvényesíteni?
  • Shep
    A free shippingel vigyázz, többnyire csak USA-ba meg esetleg Kanadába inygenes, de ez általában fel van tüntetve apróbetűvel valahol az oldalon.
  • Shep
    De most őszintán, kit érdekel a battlefield? Jó tudom más játékokban is it ott az összehasonlítás lehetősége. Amúgy én prohardwares tesztet néztem.

(megvárom míg ingyen adják a kártyát, mert az előző pár hozzászólás alapján lassan már ők fizetnek hogy vegyek valamit.) :)
  • Livius
    Ezt nem tudom hogy, hogy megy a neten való vásárlás az Nvidiától.
  • repvez
    ja azt elfelejtettem megkérdezni ,hogy ami a kártyákhoz van irva hogy free shipping az azt jelenti hogy csak a kártya árát kell kifizetni és ingyen házhoz hozzák akár honnan rendelik?
  • repvez
    ha ezek az árak mérvadoak lesznek a hazai boltokban akkor a mostani 8600gts áráért már 320mb 8800gts-t lehet majd kapni.A legdrágább abbol 55k ezen az oldalon.Nagy általánosságban 10-15k árcsökkenésnek kéne lennie nálunk is.
  • Livius
    De sokáig nem tudják tartani ezeket az árakat. Szerintem PH-s bazárokban fog először megjelenni ez az ár, és akkor már minded boltnak meg kell változtania az árát.
  • repvez
    ezért irtam amit irtam ,mert rákerestem erre az oldalra és átszámoltam a napi árfolyamon és a max árra jött ki 33k csak nálunk örülhetünk ha 40 alá fog menni, mert most tudják jol megszedni magukat a boltosok.