9761
10645648441175096535.jpg
  • zoolee
    11.77????????
    Uff...háát....
    Az mintha kicsit kevés lenne...
  • Barny
    csak annyit tudok mondani rola,hogy kb 1 eves es 12V-on Everestbe 11.77V-t ad
  • zoolee
    Hááááát, ha nem codegány,marcury,és társai noname tápok..
    És először 1 tápcserét ajánlanák, mert ebből Ítélve, hogy nincs rajta 6 tűs pci e arra gondolok, hogy elég régi és no name a táp.
  • Barny
    oxi,de 400W-os tap eleg hozza??
  • zoolee
    Adnak hozzá ha mindenigaz 4tűs molex-->6 tűs PCI e átalakÍtót.
    2 darab 4 tűst kell belenyomni, azt meg a VGA ba..
  • Barny
    helo.haverom akar venni egy msi 8600gts-t.van az az aramcsatlakozo az oldalan.de neki a tapon nincs ilyen.van hogy van ez.help
  • virs lee
    Addigra már itt a következő generáció.
  • NeoMaN
    Akkor add el, oszt vegyél egy WII-t az árából.
    :D
  • grebber
    Miért mi nem megy vele?
  • berczely
    De nem vok vele megelégedve!
  • w77d
    bölcs döntés
  • berczely
    Fúú köszi a sok választ! nem vártam ien sokat!Maradok én a gts-emnél...
  • NeoMaN
    Egyetértek.
  • Abu85
    Az időtartamot azért pontosítsuk. Tipikusan 4-9 hónap múlva történő megjelenésekre gondolok amikor azt mondom, "hogy a jövőben".
  • Abu85
    Az Unreal Tournament 3-ról van infó és a HL2: EP2-ről pletyka. Az UT3-ról annyit lehet tudni, hogy nagyon fekszik neki a HD2900XT (ez mondjuk már a Vegas-ból is látszik). A HL2: EP2-ről pedig azt pletykálják, hogy lesz tesszalátor rutinja, így HD2000-es Radeonnal elég a minimum konfig is a max grafikához. Egyelőre az UT3-ról nincs olyan infó, hogy engedélyezik-e a tesszalátort, az biztos, hogy be lesz építve, mert az xBox360-on kell használni.
  • virs lee
    Hát ha most veszek kártyát, akkor nyilván most akarok eredményt látni. A számtekben minden pikpak elavul, 10 évre előre felesleges bevásárolni, úgysem lesz elég.
  • virs lee
    Hány fps-sel fut nálat a Crysis? És az Alan Wake? Gondolom letesztelted ezeket, meg úgy előre 2020-ig minden játékot az XT-vel...
  • Abu85
    A te nézeted is érthető, ha MOST akarsz nagyobb teljesítményt, mint a HD2900XT akkor a GF8800GTX-et kell választani.
  • Abu85
    Amúgy szerintem még mielőtt újra költekeznél. Sodord le a Wint a gépedről és rakj újra mindent. Az ilyen kis dolgok is csodákat tesznek.
  • Abu85
    Teljesen más helyzet a VHS<->Betamax. Ott te választottál szabványt. Itt viszont a szabvány kötött, és az nyer aki a legjobban alkalmazkodik hozzá.
  • Abu85
    Mondom, hogy elég lesz a D3D10-es alkalmazásoknak. A kártya arra lett tervezve, hogy futtasa a jövő progjamjait. De majd meglátod.
  • virs lee
    A doksik alapján annak is nagy "szerencséje" volt aki Betamaxot vett VHS helyett. Igaz hogy film nem volt hozzá, de legalább jobb volt. ^^
  • virs lee
    Az ereje meg kevés lesz hozzá. Így aztán tök felesleges lecserélni, lenne egy olyan kártyád ami ugyan ki bírja rajzolni a DX10 képet, csak épp 0.1 fps-sel, az meg ugye minek. 2008/9-es játékokhoz 2008/9-es videokártya kell.
  • virs lee
    Ha már megvan a GTS, ne cseréld le radeonra. Minek? Hogy ugyanolyan legyen? Várd meg a következő generációt, és majd abból válogass!
  • Abu85
    Dokumentációk, felépítés elemzés... Mindkét rendszernak annyi doksija kering a neten, hogy orba-szájba lehet elemezni, melyik miben jó. Ha belőtted a teljesítményt minden területen, akkor meg kell nézni, hogy most mely területek vannak komolyan használva és a D3D10 elvei melyik területre tólják el a fejlesztést. Puszta logika az egész...
  • Abu85
    A HD2900XT felépítése nagy valószínűséggel jobb lesz a jövőben megérkező D3D10-es elvekre épülő játékoknak.
  • w77d
    szerintem cseréld le a kártyád arra amelyikre TE akarod! (bár szerintem óriási balgaság ATI-ra cserélni az nvidiát, de ez szubjektív vélemény, nem mérvadó)
  • NeoMaN
    szerintem a 2900
  • berczely
  • grebber
    Ezt honnan a fenéből tudjuk?
  • berczely
    És meiket érdemesebb venni?Tartsam meg ezt a 8800GTS-t vagy vegyek egy HD2900XT-t?Meik fogja tovább birni a játékokat?
  • virs lee
    8800 GTS = 2900 XT
  • Abu85
    A HD Radeonoknak is vannak ilyen problémáik. Ezeket majd javítják valamikor. Az nV most a WDDM-mel van elfoglalva azért nem fejlődik úgy a driver ahogy régebben. Az Ati már kitapasztalta a WDDM-et, így ők mehetnek a javításokra.

Atiból a HD2900XT 512MB van csúcskategóriában 90k körül
  • berczely
    Ó kössz! Lehet hogy ATi-ra kéne cserélni...mien ATi van ami ugyan ien súlycsoport? 8800GTS-el egyenlő?
  • Abu85
    Ezesetben jelentsd a hibát az nVidiának. Majd kijavítják, egyszer...
  • berczely
    Én soha nem állítok semmit a driverben!Játékon belül felvettem 6x-os élsimításra és ennyi mintha fel se vettem volna....
  • Abu85
    A HL2 belső élsímítás rutínjait használd. Ne a driverben állítsd be, mert azok a szabványos ejárások, nem minden játék támogatja.
  • berczely
    De itt a HL2 esetében lehetne élsimítás hát 9600xt-n is tiszta sima volt minden!
  • berczely
    Itt is láthatjátok tiszta rece minden pedig 6x-os élsimítás be van kapcsolva!!
  • Abu85
    Gondolom hiányolod az AA-t az árnyékokról. Ez ilyen, mert az MSAA nem szűr minden felületre, ez az eljárás hátránya. Többekközt ezért van mostanában erőltetve a Shader Based AA eljárás. Saját AA rutinokkal olyan algoritmust lehet írni, hogy minden tökéletesen szűrve lesz. A probléma, hogy lassú, ahogy az a HD2900XT AA sebességén is látszik. GF8800-on méglassabb lenne, mert kevesebb a Shader Power a rendszeren.