9761
-
Nah most nem tom hogy ez mindenkinél ien e ha ien akkor nem szóltam... -
#3038 Nekem eddig minden driverrel ugyan oylan volt a graf csak ezzel a 1.62-essel amit egy hete adtak ki kb. gyorsabb...de nem értem mért szar a graf.Majd csinálok pár screenshot-ot ha lesz kedvem -
#3037 A májusival (asszem az volt a mostani elött) is uilyen szar volt a gtr2 grafja. A mostani annyival jobb, hogy gyorsabb. -
spytime9 #3036 nem pedig nekem is van valami, 162.18 whql diverrel nem stimmel valami más forumokon is irkálják!! szerintem vissza teszem a bétát az jó volt!!!!
Má a f::sz tényleg ki van az Nvidiával ,hogy nem tud egy jó drivert ki adni!!!! -
#3035 hát én örülök is neki :)
bércsak a tuning is simán menne -
#3034 Örülj neki! -
#3033 én nemtom mi a gondja egyeseknek,de nekem gondom még eddig nem volt a GTS-sel -
#3032 bezony az! érdeklődni itt kéretik! -
#3031 ez 8xxx-es fórum vagy nem? -
gergő992 #3030 GALAXY Geforce 7900GS SUPER 256MB DDR3 e kárty felöl érdeklödnék kinek milyen tapasztalatai vannak vele elöre is köszi -
#3029 Fos rajta a graf de nem midnennél....úgy kell nekem állandóan a control panelban állítgatni de nem midnegyik játék kedveli azt sem ebaszódik töle a grafika még attól is így is szar már.... -
#3028 Na a másik ok a 8800-ak drágasága mellett ezek a dolgok. Érdekes a többi a 8800-akhoz képest "csicska szar" kártyáknál nincs ilyen gond.
Nemhiszem el hogy ennyire gyökerek lennének az nvidiának hogy 1 kurva év alatt nemtudnak olyan drivert csinálni amivel minden normálisan fut. -
#3027 Legújabb WHQL minsősítést kapott 1.62 ha jól tudom -
#3026 melyik driver van fenn? -
#3025 most hogy mondod én is meglepődtem mennyire szar lett a gtr2 grafja a kártyaujítás után után! a színek életszerűtlenebbek, élsimítás nagyon szar stb.. az előző 7900gt-men sokkal szeb volt -
#3024 Mindegyik játék volt patch-elve semmi nem változott! -
#3023 Rainbow Six Vegas-nál is ugrál az árnyék meg ien feket bigyók villanak beSims 2-nél is ugrálnak az árnyékok meg tiszta rece miden Half-Life 2 is mintha be sem lenne kapcsolva az élsimítás!9600xt-n babapopsi sima volt minden!...sorolhaték még sok játékot....remélem ez csak valami driver hiba lehet! -
#3022 Mondasz valamit. GTR2nek nálam is szar a grafja, igaz nem probaltam még sosem, csak 8800gts-sel. -
#3021 Hali!
Nem tudom mi lehet a baj!8800GTS-em van és sz*r rajta a grafika!!Legújab driver van fent vista ultimate és feltettem a GTR2-t se élsimítés se aszfalt csillogás semmi extra!Előtte 9600xt-m volt hát azon is szebb volt a grafika!Sok játéknál van így csak az újabbaknál nem pl.:Colin DiRT A legtöbb gond az árnyékoknál szokott lenni vibrálnak, recések, el-el tűnnekTudtommal ez a kártya egy DX10-es erős VGA nem kéne rajta jó grafikának lenni? -
#3020 hát akkor nemtom
nem érte valami külsö "ütés" a VGA-t? nincs rajt valami "karc" vagy bármi más?
-
#3019 Nem ment se azzal, se másik átalakítóval. -
#3018 nincs plussz tápcsati
kaptál DVI átalakítót a kártyához?
akkor használd azt azaz probáld meg azzal -
#3017 a GTX 27,3 cm hosszu :) -
#3016 Kérdés: Asus 8600GT-n nincs + tápcsati?
Mert új gép összerak, monitor = no signal (2crt+1tft-vel próbálva)
Tipp? -
#3015 ugyanilyen az enyém is -
Abu85 #3014 A tápellátás miatt ilyen nagyok a mai karik. Nyilván amíg a fogyasztás nem csökken a méret marad, vagy esetleg nőni is fog. -
virs lee #3013 Lehetne, mert a videokarik nagyobb csíkon készülnek mint a procik, szal elméletileg azonnal csökkenthető a magméret, meg elvileg a többi alkatrészt (a végfok és hasonlók kivételével) is bele lehetne integrálni a chipbe, de nyilván akkor egy nullával nagyobb lenne az árcédula. -
virs lee #3012 Vegyél egy coolermaster stackert, abba 2x is belefér. ~~ -
virs lee #3011 A Sanyinak vannak ilyen 1920*1200/17" modelljei, 15.4"-ben az 1680-1050 se ritka, de lehet hogy olyanban is van 1900-as. Persze nem a belépő szintű modelleken. :) -
#3010 azért a csatik plusz 2-3 centik -
#3009 Szvsz inkabb kisebbek lesznek. Gyártástechnologiat ha fejlesztik, és nem és nem csak arra mennek hogy minél több cuccot rakjanak rá. Kéne itt is már egy olyan ugrás, mint a prociknál, hogy fele akkora méret, fele akkora fogyasztás, aztán akkor háromszor akkora teljesitmeny. Mondjuk utobbi már megvan. -
#3008 Nembaj az.
Épp méricskéltem a számítógépasztalomat costokkal éppenhogy belefér a lábak nélkül. Most még nem kell a hely mert "csak" egy 7600GT-t rendeltem! -
#3007 Az én GTS-em 23 cm .
Jó kis ház, ez akkor az, ami nekem van, csak az enyém full fekete.
Bár ez a ház kurva nagy, elveszik benne a cucc. :) -
#3006 én most mértem meg a gépembe 24cm -
#3005 Na megtaláltam a méretre nekemvaló házat!!
Chieftec LBX-02-B-B-SL
540mm x 205mm x 524mm*(*láb nélkül -18mm)
540mm-en bőven elfér a GTX majd.Bár sose lesz GTX-em de szerintem a jővő VGA-i nemhiszem hogy sokkal nagyobbak lennének vagy egyátalán nagyobbak lesznek-e! -
Inquisitor #3004 Rosszul emlékszem, sokkal hosszabak .... ehhh én se lelem. :( -
Inquisitor #3003 Úgy emlékszem, hogy a GTX 22-23 centi, a GTS meg 18-19? De lehet rosszul emlékszem. -
#3002 Mekkora egy GTS és egy GTS hány cm hosszúak egyszer már kérdeztem de ez a fostalicska kereső nem adja ki???
-
Inquisitor #3001 Érdekes másik fórumban, ami a hírhez volt egy oldalon, oda többen is beírtak nem is egy példát. Valaki azt is írta ő ramot is cserélt a hiba miatt. Pedig ott GTX-ekről volt szó. Most lehet akinek nem jött elő az kevesebbet játszott (időben) egyben vagy csak olyan jellegű progival nyomták az ipart, aminél ritkán jött elő?
Amúgy hasonló hibáról hallottam a HL2-vel és ATI-val kapcsolatban, valami ilyesmi hibát javít a 7.8-as Catalyst ... -
Abu85 #3000 Lassan a GF8800 széria megjelenése óta tudnak a hibáról, szóval nem olyan egyszerű a helyzet. Mindenesetre javíthatónak tűnik.