9761
10645648441175096535.jpg
  • berczely

Nah most nem tom hogy ez mindenkinél ien e ha ien akkor nem szóltam...
  • berczely
    Nekem eddig minden driverrel ugyan oylan volt a graf csak ezzel a 1.62-essel amit egy hete adtak ki kb. gyorsabb...de nem értem mért szar a graf.Majd csinálok pár screenshot-ot ha lesz kedvem
  • Falconer
    A májusival (asszem az volt a mostani elött) is uilyen szar volt a gtr2 grafja. A mostani annyival jobb, hogy gyorsabb.
  • spytime9
    nem pedig nekem is van valami, 162.18 whql diverrel nem stimmel valami más forumokon is irkálják!! szerintem vissza teszem a bétát az jó volt!!!!

Má a f::sz tényleg ki van az Nvidiával ,hogy nem tud egy jó drivert ki adni!!!!
  • Gabesz amd64
    hát én örülök is neki :)

bércsak a tuning is simán menne
  • grebber
    Örülj neki!
  • Gabesz amd64
    én nemtom mi a gondja egyeseknek,de nekem gondom még eddig nem volt a GTS-sel
  • w77d
    bezony az! érdeklődni itt kéretik!
  • berczely
    ez 8xxx-es fórum vagy nem?
  • gergő992
    GALAXY Geforce 7900GS SUPER 256MB DDR3 e kárty felöl érdeklödnék kinek milyen tapasztalatai vannak vele elöre is köszi
  • berczely
    Fos rajta a graf de nem midnennél....úgy kell nekem állandóan a control panelban állítgatni de nem midnegyik játék kedveli azt sem ebaszódik töle a grafika még attól is így is szar már....
  • grebber
    Na a másik ok a 8800-ak drágasága mellett ezek a dolgok. Érdekes a többi a 8800-akhoz képest "csicska szar" kártyáknál nincs ilyen gond.
    Nemhiszem el hogy ennyire gyökerek lennének az nvidiának hogy 1 kurva év alatt nemtudnak olyan drivert csinálni amivel minden normálisan fut.
  • berczely
    Legújabb WHQL minsősítést kapott 1.62 ha jól tudom
  • Gabesz amd64
    melyik driver van fenn?
  • w77d
    most hogy mondod én is meglepődtem mennyire szar lett a gtr2 grafja a kártyaujítás után után! a színek életszerűtlenebbek, élsimítás nagyon szar stb.. az előző 7900gt-men sokkal szeb volt
  • berczely
    Mindegyik játék volt patch-elve semmi nem változott!
  • berczely
    Rainbow Six Vegas-nál is ugrál az árnyék meg ien feket bigyók villanak beSims 2-nél is ugrálnak az árnyékok meg tiszta rece miden Half-Life 2 is mintha be sem lenne kapcsolva az élsimítás!9600xt-n babapopsi sima volt minden!...sorolhaték még sok játékot....remélem ez csak valami driver hiba lehet!
  • Falconer
    Mondasz valamit. GTR2nek nálam is szar a grafja, igaz nem probaltam még sosem, csak 8800gts-sel.
  • berczely
    Hali!

Nem tudom mi lehet a baj!8800GTS-em van és sz*r rajta a grafika!!Legújab driver van fent vista ultimate és feltettem a GTR2-t se élsimítés se aszfalt csillogás semmi extra!Előtte 9600xt-m volt hát azon is szebb volt a grafika!Sok játéknál van így csak az újabbaknál nem pl.:Colin DiRT A legtöbb gond az árnyékoknál szokott lenni vibrálnak, recések, el-el tűnnekTudtommal ez a kártya egy DX10-es erős VGA nem kéne rajta jó grafikának lenni?
  • Gabesz amd64
    hát akkor nemtom

nem érte valami külsö "ütés" a VGA-t? nincs rajt valami "karc" vagy bármi más?

• Crokin
    Nem ment se azzal, se másik átalakítóval.
  • Gabesz amd64
    nincs plussz tápcsati

kaptál DVI átalakítót a kártyához?

akkor használd azt azaz probáld meg azzal
  • wander01
    a GTX 27,3 cm hosszu :)
  • Crokin
    Kérdés: Asus 8600GT-n nincs + tápcsati?

Mert új gép összerak, monitor = no signal (2crt+1tft-vel próbálva)

Tipp?
  • w77d
    ugyanilyen az enyém is
  • Abu85
    A tápellátás miatt ilyen nagyok a mai karik. Nyilván amíg a fogyasztás nem csökken a méret marad, vagy esetleg nőni is fog.
  • virs lee
    Lehetne, mert a videokarik nagyobb csíkon készülnek mint a procik, szal elméletileg azonnal csökkenthető a magméret, meg elvileg a többi alkatrészt (a végfok és hasonlók kivételével) is bele lehetne integrálni a chipbe, de nyilván akkor egy nullával nagyobb lenne az árcédula.
  • virs lee
    Vegyél egy coolermaster stackert, abba 2x is belefér. ~~
  • virs lee
    A Sanyinak vannak ilyen 1920*1200/17" modelljei, 15.4"-ben az 1680-1050 se ritka, de lehet hogy olyanban is van 1900-as. Persze nem a belépő szintű modelleken. :)
  • schrank
    azért a csatik plusz 2-3 centik
  • Falconer
    Szvsz inkabb kisebbek lesznek. Gyártástechnologiat ha fejlesztik, és nem és nem csak arra mennek hogy minél több cuccot rakjanak rá. Kéne itt is már egy olyan ugrás, mint a prociknál, hogy fele akkora méret, fele akkora fogyasztás, aztán akkor háromszor akkora teljesitmeny. Mondjuk utobbi már megvan.
  • grebber
    Nembaj az.
    Épp méricskéltem a számítógépasztalomat costokkal éppenhogy belefér a lábak nélkül. Most még nem kell a hely mert "csak" egy 7600GT-t rendeltem!
  • kirol
    Az én GTS-em 23 cm .

Jó kis ház, ez akkor az, ami nekem van, csak az enyém full fekete.

Bár ez a ház kurva nagy, elveszik benne a cucc. :)
  • schrank
    én most mértem meg a gépembe 24cm
  • grebber
    Na megtaláltam a méretre nekemvaló házat!!

Chieftec LBX-02-B-B-SL

540mm x 205mm x 524mm*(*láb nélkül -18mm)

540mm-en bőven elfér a GTX majd.Bár sose lesz GTX-em de szerintem a jővő VGA-i nemhiszem hogy sokkal nagyobbak lennének vagy egyátalán nagyobbak lesznek-e!
  • Inquisitor
    Rosszul emlékszem, sokkal hosszabak .... ehhh én se lelem. :(
  • Inquisitor
    Úgy emlékszem, hogy a GTX 22-23 centi, a GTS meg 18-19? De lehet rosszul emlékszem.
  • grebber
    Mekkora egy GTS és egy GTS hány cm hosszúak egyszer már kérdeztem de ez a fostalicska kereső nem adja ki???

• Inquisitor
    Érdekes másik fórumban, ami a hírhez volt egy oldalon, oda többen is beírtak nem is egy példát. Valaki azt is írta ő ramot is cserélt a hiba miatt. Pedig ott GTX-ekről volt szó. Most lehet akinek nem jött elő az kevesebbet játszott (időben) egyben vagy csak olyan jellegű progival nyomták az ipart, aminél ritkán jött elő?
    Amúgy hasonló hibáról hallottam a HL2-vel és ATI-val kapcsolatban, valami ilyesmi hibát javít a 7.8-as Catalyst ...
  • Abu85
    Lassan a GF8800 széria megjelenése óta tudnak a hibáról, szóval nem olyan egyszerű a helyzet. Mindenesetre javíthatónak tűnik.