9761
-
zoolee #3319 Naja. -
#3318 bár karácsonyig azért sokminden változhat :) -
#3317 hmm.. 400k biztosan elég, sőt :)
mondjuk én azon is gondolkodom, hogy megtartom a mostani gépem, és ha majd kijön a köv gen, akkor beruházok csúcs vidkari, csúcs processzor, csúcs alaplap-ra! A mostanira felteszem az xp-t az újra a vistát oszt van egy gépem a régebbi gameknek (pl:arma) és van egy gépem az újaknak (pl: crysis)!
az őszi-téli beruházásokba nálam is belefér, hogy félretegyek az új gépre, főleg, hogy jön az új autó, észre sem veszem mellette a plussz 400k-t!
(az időzítéen sok múlik, ha nem lenne a kocsi vásárlás, kötve hiszem hogy lenne gépvásárlás is, így egyben valahogy könnyebb :D ) -
zoolee #3316 Tedd vissza a régi drivert amivel működött, és kész. -
#3315 #3296 valakI!!!!!!!!!!! plsssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
zoolee #3314 Nah, nézelődtem ott 1 kicsit, és megekadt a szemem EZEN...
Nállunk ilyen konfigot mikor lehetne 380 ból összerakni??(soha) -
zoolee #3313 Nem toom, én nyár közepéig-végéig gyűjtök, és akkor ami a leg jobb 9800-9900 ultra, nemérdekel, hogy 190 lesz,megveszem..:)
400k ból majd csak futtya má..^^Meg 1 q6850 :P
Off/
Krhmm, am láttátok, hogy az e 6850 70 k?????wtf? -
zoolee #3312 A-A!!!
Am figy, ha novemberben jön az intelnek a 3. genes chipsetje ami támogatja, akkor miért csak 2 év mulva lenne hozzá kari?
Jahmm, am meg gef 9 az karácsony utánn érkezik állÍtólag.:) -
#3311 mondjuk amint kint lessz én is beruházok az tuti :D -
#3310 Én határozottan emlékszek, hogy PH-n, vagy valahol ezt olvastam. -
zoolee #3309 Azért nekem nam sajnos..:P
Én most gyűjtök, xal nekem kifejezetten jó.:) -
#3308 bezony, akkorra a 3 várható, a 2.0 (sajnos) igencsak itt van már -
zoolee #3307 A 3 lesz akkor..:) -
#3306 Az eléggé öngól lenne nekik, mert a pci expressz 2.0 csak 2010 körül lesz. -
#3305 #3296 valakI!!!!!!!!!!! plsssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3304 És azt honnan lehet leszedni?Elég nekem DX 10 is! -
Inquisitor #3303 Ez elég buta kérdés volt nem? A Vistában benne van gyárilag, XP-re meg nincs és valószinüleg nem is lesz. És kapaszkodj az Augusztusiban DX10.1 preview van már. Persze csak Vistára ... -
#3302 Lehet valahonan nem béta Directx 10-et szerezni?Mert az augusztusi directx is csak 9.0c frissítés!?? -
zoolee #3301 Hömm, gef 2 tuning 1 agp8x os ba?? -
#3300 De, sőt más volton mennek. Asszem 1.5 és 1.8... -
Abu85 #3299 Jelenleg MSAA mintákat használunk. Az új rendszer értelmében opcionális élsímítás lesz érvényben tehát a játék fejlesztője írja az algoritmust. Ez amolyan Shader közeli rendszer lesz. Az gyártó féle MSAA-val az a baj, hogy sok effekttel nem kompatibilis, ezért néhol nem szűr. Látható, hogy amint jön egy új játék ahhoz MSAA rutinokat kell írnia az nV-nek és az AMD-nek. Ezt a terhet helyezik át a játék programozóira, így a fejlesztők a program igényeinek megfelelő élsímítási eljárást használhatnak. Programozható SBAA lesz a jövő.
A baj az, hogy a Shader fogja számolni a mintákat, tehát az eljérés sokkal lassabb lesz, mint az hardver közeli megoldások. Látható, hogy a HD2000 szériának gyenge az AA teljesítménye, mert ezek a karik már nem használnak hardveres MSAA-t. Nyilván őket nem fogja érinteni a váltás, viszont a GF8 AA teljesítménye az új megoldásokkal drasztikusan esni fog a kevés shader erő miatt. -
zoolee #3298 Uhh.albatron 5900 turbó:P:P:P
Asszép kari lehetett.:)
Ösztálytársam inno 6600 GT je is rohadtul melegedett...volt, hogy elérte a 90 °ot :S..Vett rá egy zalman vf 700 ast, és Így is 46°az alap..-.-
Am az 5800 az mennyivel volt gyorsabb alapon mint a 6600 gt? -
#3297 Hát nem tudom, de én annakidelyén úgy itéltem és később is úgy véltem hogy megérte FX5800-ról 6600GT-re váltani. (persze a 6600-ast zalman hűtővel és voltmoddal szarráhúztam, az 5800-ast képességre lehetett volna húzni, de örültem hogy alapórajelen nem sült le, mert 1 óra játék után nem bírtam rajtatartani a kezem; és persze azt is fenntartom hogy nem voltak rossz kártyák az 5800-as vagy 5900-as FX-ek, de a következő széria sikerült olyan jól hogy középkategóriára is megérte váltani) -
#3296 Hy all!
Elmondom mi a problémám: jobbgomb asztalon/tulajdonságok/megjelenés/hatások ... a hatások ba nekem mindigis ugy volt hogy láccik "A képernyőn megjelenő betűtipusok simítása" és most nem egyszerűen szürke és nem lehet rákantintani. Miért lehet ez? Valaki tud ebbe segíteni (sorry hogy ide irom de egyszer már tudtak segiteni ebbe a topicba) -
#3295 Nekem is ilyen van itt a fiókban. 200-as magja 450-en futott, simán hozta egy 9600pro teljesítményét. -
zoolee #3294 Höh, húzva volt, azt ne felejtsd.:)
rugacspityuval tábuheráltam a gyári passzÍv bordára 1 7cem es ventit..XD -
#3293 Nehogymár. A legszarabb kari volt amit vha kiadott az nvidia. Max annyit tudott mint a 9600se... de inkabb ne offolujnk -
zoolee #3292 2x esbe???az nem fizikailag is más volt mint a 8x?
Am asszem a pcie 2.0 ás karik visszafele kompatibilisek. -
zoolee #3291 Hömm, a konzol 1 nagy rakat fos..
Az a vacak PS 3 a 7 magos cell prociálval alig veri meg a core 2 quad okat...Szánalom...Se nem tudják a dx 10 et, se nem tudnak tisztességesen fizikát számolni..-.-
Meg mi az, hogy néha x360 on, beszaggat a TDU??^^
Meg leolvad minden az alaplapról?XD
Szal ezért ilyen ocscóak..a csájnÍz minőség..XD -
#3290 gondolod, h egy PCI-E 2.0-ás karit nem támogat egy 1.0-ás alaplap? az tényleg szemétség lenne... mert AGPnél még egy 8x-as kártyát beraktál egy 2x-es MBba, működött
bár itt másról is szó van, mint h gyorsaság :-% -
#3289 DX10.1-es karik pci expressz 2.0-ával jönnek szerintem csakhogy mindeki vegyen új alaplapot! -
#3288 Ez is már sztem arra megy ki hogy vegyél konzolt mert jobban megéri -
zoolee #3287 A kis gépsütögetős népség.. -
#3286 Mi köze a PCE 2.0-ás alaplapoknak a DX10.1-hez? Ha még a következő VGA generáció is csak dx9.0-át tudna akkor is elkelnének a G92-es VGA-k ha a játékok igénylenék a sebességüket... -
#3285 Hova gondolsz te.Akkor nemtudnák eladni a pci expressz 2.0-ás alaplapjaikat! -
#3284 Azon kicsit se hökkenek meg hogy a dx10.0-ás hardverek nem lesznek egycsapásra dx10.1 kompatibilisek egy szoftverfrissítéstől. (bár ilyen apró változtatásokat talán-talán BIOS frissítéssel elképzelne az ember, de ilyet nem szokás...) Az viszont fura hogy az MS nagyon hangoztatta régen hogy nem csinálnak több ilyen hülyeséget hogy minden VGA generáció hoz valami apró fejlesztést mint hogy DX9 alatt is volt már SM 2.0 , 2.0+ , 2.0b, 3.0 aztán ha jól optimalizált játékot akartak 3-4 renderpatchet is összedobhattak a 4 féle dx9-es VGA-khoz. -
#3283 B*sszák meg az anyukat már kurvára elegem van az egészből!Most vettem új gépet azt már lehet is cserélni!!DX 10.1 -
#3282 jah
e4400 és kész
:D -
#3281 Valami marketing kamu. :D
Semmi nem számít, csak Carmack.
:F -
#3280 "Két szót érdemlő (ám a designereket és játékosokat hidegen hagyó) új feature-ről van szó: a 32-bit floating point filtering (a 16 bites helyett, amely opcionális lehetőség volt a DirectX10-ben) és a 4-szeres AA (anti-aliasing) ezentúl kötelező standard feature-ök lesznek (jelen pillanatban a hardverfejlesztők állíthatják be szabadon az anti-aliasing mértékeket"
Ez mi az élsimitással mert nemtudom feldolgozni??