9761
10645648441175096535.jpg
  • NeoMaN
    Elég a 4400, de még a 2160 is. Az a lényeg, hogy tesséjk meghúzni 3Ghz fölé.
  • NeoMaN
    Ja csakhogy 8600-nál 16pipa van, 2600xt-nél meg 8 pipa.
  • Küldönc
    mért ez jóval olcsóbb? nemtom mi a faxnak izélnek hogy vegyek e6420-t, 6-os szériát core 2-ből, mert hogy ha pl:e4400-ast veszek, vagy attól régebbi fajtát, akkor majd fél év mulva dobhatom a kukába..blablabla..nem értem mért nem elég az a kiaszott e4400?!?! :D :D
  • Küldönc
    és árban is 30 forint körül rúg. Hopp és steam processors 120, míg a 8600gt-nél 32..lol :D De ha azok a hirek vannak hogy dx10-es kártyát lehet elfele dobni, akkor várok az új configgal.
  • Küldönc
    és hd2600xthez mit szoltok ? gddr4-es memóval, 800/1400-es frekivel, szintén dx10
  • NeoMaN
    giga p35 s3 + 2160? ugyan ott vagy tuningban.
  • Küldönc
    gf 9-es széria?? lol :D jah lehet meggondolom magam és lehet ati lesz ebből az egészből. Az már tuti hogy abit il9pro és egy e4400-as lesz eddig. :)
  • w77d
    jah, csak nem olyan könnyű a régit eladni :)
  • NeoMaN
    Évente 40K az upgrade (lap,ram, +vga vagy cpu) ha a régit időben eladod.
  • w77d
    ezzel teljesen egyetértek veled, csak a hangnem nem tetszett :)
  • w77d
    40k ból új videokártya??
  • zoolee
    Am ez nem a hardver gyártók hibája, hanem az, hogy a játékkészitők panaszkodnak, hogy ezt+azt az újdonságot ezzel azzal ne lehet...
    Am ha Így folytatódik, akkor tényleg csak a gazdagok kiváltsága lesz a PC.:S
  • NeoMaN
    Évente 40K az upgrade, de akkor már majdnem duplázod a teljesítményt.
  • w77d
    "Monnyuk igaz, a PC nem csóri lámáknak van."

erre csupán két dolgot mondanék: - A PC igenis mindenkinek van, legyen szó szegényről, gazdagról, nem normális dolog, ha évente kell 2-300 ezer ft-ot költeni, hogy kompatibilis legyen a géped az új dolgokkal (igazság szerint csak az olyan veszélyesen parasztoknak, mint te, nem kéne engedni!)
    - hidd el, ki tudnám fizetni az évente ujítást, de mégis felháborítónak tartom!
    még én is "antikonzolos" vagyok, de ha így megy, nem sokáig
  • zoolee
    Na mind1k, majd lehet gizdázni, hogy nekem gef 9 van....-.-
    THX MS!!!
  • Abu85
    Nem túl lényegösek a D3D10.1 újdonságai. Néhányat már tud a HD2000-es Radeon.
    Ami említésre méltó az a per-MRT blend módok, és a Cube map tömbök. Az int16 blending inkább pótlásnak tűnik.
    Az Shader közeli AA pedig várható volt, kompatibilítása ennek a legjobb, illetve így a HD2000-ek lesznek a legjobb AA sebességű kártyák, mert a GF8-akat agyon fogja lassítani (százalákosan talán jobban betesz majd nekik, mint az R600-nak), szép volt MS.
  • zoolee
    A fos-zol meg még nagyobb rakat szar.:)
    Monnyuk igaz, a PC nem csóri lámáknak van.
    Se a grafika, se a fizika a világ életba nem fogja elérni fos-zol on a PC s szintet.
  • w77d
    el megy a jó kurva anyjába a microsoft! mi a faszt hisznek? 1 évig legyen jó egy csúcskategóriás kártya? ha ez igaz, akkor azonnal veszek egy konzolt és csá!
  • zoolee
    Nekem jó volt, cs, GTR ment rajta ennyi.:)
  • zoolee
    Az enyim az 1 128 megás asus volt, kicsit húzva.:)
    Am nem toom mi bajod, alapon kb olyan teljesÍtményt produkált mint a 9600 asok.
  • tmisi
    Én meg ismerek olyan, aki 3 éve olyan kártyával vette a gépét és az is van neki most is. XD Persze már a quake4 is szarul ment rajta...

Mellesleg az FX5-ös széria állítólag nem sikerült jól az nvidia-nak. Igaz ez már DX9-ces, míg a 9200 DX8-as.
  • Falconer
    lol, én a 9200amat(atit) dobtam három éve :D
  • Falconer
    Igen, ahhoz komplett gépet kéne cserélned. ODD maradhat meg esetleg a vinyó.
    Szóval ha már költeni akarsz, akkor 8600as sorozat felejtös. Vagy 1950pro, vagy ugye a 8800asok, de az nem egy (ár)kategoria. Esetleg még 7900gs, de azt szarrá kell huzni, ami vagy megy vagy nem, és akkor lesz olyan szinten mint a 1950pro.
    in conclusion: 1950pro 512MB ami neked kell szvsz, meg egy uj gép
  • zoolee
    Nemérdekel!
    AddÍg viszont atombrutál teljesÍtménnyel fogom tolni, mert úgydöntöttem, hogy nem veszek most gépet, csak jövő tavasz-nyár on.
    Deakkor.:)
    És ha meg jönnek a dx11 kompatibilis karik, akkor azok sztam még pcie 2.0 ba mennek, azzal meg kihúzok még 1 kicsit.:)
    Am ha eddÍg elvoltam a gef 5200 al, akkor gef 9800 al is elleszek.:)
  • NeoMaN
    Ha jól tudom akkor MS bekaphassa.
    :DDDDD
  • NeoMaN
    El kell hogy keserítselek, de a konfigod is kevés a felsorolt játékokhoz /ram pláne/, és a kinézett vga-k is max mediumban 1024*768-ban tudják majd elfogadhatóan futtatni a gamekat, szűrők nélkül.
  • ATi0021
    Ha jól tudom 2009-ben akarja kiadni az MS a DirectX11-et.
  • zoolee
    Uff..remélem addÍgra az Nvidia előhozakodik 1 normális nforce chip es lappal, mert felekasztom magam, ha intal chip est kell vennem >.<
    NF 7 et akarok!!!XD

De remélem 1 ideig végleges lesz ez a DX10.1 .És nem kell majd a 10.2 höz is új kari..:S
    Meg azt majd a 9900 asok:P:P:PAsztaqrvamicsoda sebesség lesz.:)
  • kirol
    Ja!
    A DirectX 10-es kártyák MÁR MOST „elavultak”?!

[2007. augusztus 12. @ 12:51 - BadSector]
    Igazi bombaként robbant az a bejelentés, amelyet a SIGGRAPH 2007 nevű rendezvényen tett a Microsoft: a jelenleg piacon lévő DirectX10-es kártyák nem támogatják majd a DirectX 10.1-et, amelyet a Vista SP1-hez kapunk majd!

Az Inquirer nevű magazin közölte elsőként e hírt, mely szerint a mostani DX10-es kártyáinkat hamarosan dobhatjuk ki a kukába, mert már „elavultak”. Ugyanakkor a Microsoft (mielőtt még a PC tulajok feldühödött tömege meglincselte volna őket…) gyorsan hozzátette az óriási felhördülést keltett hír kapcsán, hogy nem kell izgulni: „a 10.1-es újítások igazából teljesen lényegtelenek”. Két szót érdemlő (ám a designereket és játékosokat hidegen hagyó) új feature-ről van szó: a 32-bit floating point filtering (a 16 bites helyett, amely opcionális lehetőség volt a DirectX10-ben) és a 4-szeres AA (anti-aliasing) ezentúl kötelező standard feature-ök lesznek (jelen pillanatban a hardverfejlesztők állíthatják be szabadon az anti-aliasing mértékeket). Ez így elsőre tényleg nem hangzik vészesnek, de azért mégis csak meglepő lépés, hogy a „régi” kártyákat már nem is támogatja a DX10.1, illetve az a nagy kérdés, hogy a közeli jövőben mennyire forszírozza a Microsoft, hogy az újabb és újabb (a jelenlegieknél lényegesebb) változtatások inkább a „10.1-es” videokártyákat érintsék és a „régebbieket” már ne… Emellett pedig nyílván a hardvergyártó cégeknek is lesz ehhez pár szavuk...
  • zoolee
    Várjál tavaszig, addÍg gyűjts, és majd 1 közepes gef 9 est.:)
  • Küldönc
    akkor melyik legyen? :SSSSSSS Crysis fasazán mennyen meg az nfs pro srteet xd :D
  • NeoMaN
    7900 az 256 bit és 20pipa, 8600gt 128bit és 16 pipa
  • Küldönc
    600/1600-as freki alapon az egész jó nem? jah és dx10-t is támogatja ^^
  • Küldönc
    maradok az msi,gigabyte,leadtek és galaxynál :) azt tom hogy a leadtek-eknél jó a hűtés :) sokan mondják hogy nevegyem ezt a 8600gt-t mert levan nagyon butitva, egy kalap szar, + hogy ennél jobb a 7600gt. Ez igaz? :S:S 7900gs miben jobb? mikor shader 3.0-as és a frekik is ugyan ott vannak
  • Falconer
    Akkor is inkább elöbbi.
  • NeoMaN
    Pl. az Asus nagyon nem húzható /5-öt próbáltunk/. Ha az ár meg mindegy, akkor 1950pro vagy 7900gs a választás...
  • Gabesz amd64
    melyik nem huzható???!!!

inno-ról szerintem sokmindenkinek negativ véleménye van...

naés ha a galaxy OC akkor mivan?
    simán fel lehet huzni a másik 3 VGA_t is

az ár neki szerintem meg mindegy mert akkor nem irta volna az MSI-t ami 30k felett van
  • XbandX
    Mi bajotok az asus karikkal??Annyira rosszak vagy mi?Én ezt nem értem...pedig elég neves gyártó...és a tesztekben is jól szerepelt...akkor mi a gond vele?
  • Küldönc
    jójó akkor marad az aktiv
  • Küldönc
    akkor az asus, club3d márkákat felejtsem el? :)