GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Monnyuk GTX en valamivel hatásosabb a hûtõ, pedÍg még sok shader egység dolgozik, meg ram, de valamivel hatásosabb.😊
és középkategória 5-10 felsõ kategória 10-20 k esés.
ték<#smile>#smile>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Beszarás, mert azon is csíkozott. Konkrétan asztalon jobb kattintás, Képernyõ tulajdonságai kis ablak bejön. Na ezt megfogom, jobbra - balra ráncigálom és beszõrözik a széle még CRT-n is, ami k**va érdekes.
Utánna ráraktam csak CRT-n, minden változatlan. Indítottam csökkentett módban TFT-vel, ekkor ugye nem tölti be vga drivert se, ekkor jobbra-balra húzgálás kb 100x jobban beszõrözött, mint valaha.
Na ezután átmentem másik régi géphez, azon van alapból a 15"-os CRT, azon húzgálás és szõrözik. TFT-vel szõrözött.
Ez most normális?
Rohadtul nem értem.
2D-ben állítsd lejebb a sebességégt, és akkor nem fog zavarni.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
És ha nincs semmi baja, akkor potyára küldözgetném, egyebek.
Én valahogy nem tudnám letesztelni?
Gondoltam, mondjuk havernál is kipróbálhatnám. Nála milyen.
Csak az a baj, hogy lehet csak én vagyok túl precíz, és eddig is szöszölt a kép. Vagy lehet CRT-n kellene kipróbálni, mert azon ugye nincs szöszölés, mint TFT-n. És ha ott jó, mármint a CRT-n akkor elvileg jó a VGA. A venti meg h asimán bekapcsolom mindig megy, így azt gondolom hülye rivatuner szarja el.
De azóta se mondott senki semmit arra, amit kérdeztem lentebb.
Szerintetek?
A másik, hogy kb. ez is 1 hónapja, hogy észrevettem, hogyha egy ablakot jobbra balra tológatok, mintha jobban beszõrözne a széle, mint eddig. És ez pl. a Test Drive alatt amikor kanyarodsz, elég szarul néz ki ,hogy szétcsúszik. És eddig mintha nem lett volna ilyen. De pl. Tomb Raider alatt van Vszinkron, itt nem tûnik rossznak.
Most a VGA hibás lenne, vagy mi szerintetek?
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
pls segítsetek dönteni melyiket vegyem..
Gigabyte GF 8600 GTS Silent Pipe II 256 DDR3
Asus EN8600GT SILENT/HTDP/256M PCIe
kb ugyanabban az árban vannak.. és pls egy indokot is hogy miért az amelyik..😊
Asus P5W DH Deluxe Intel Core 2 Duo E7400 Sapphire Radeon HD4850 512MB
Vagy mit lehetne erre Rivatuner helyett hazsnálni, mert még mindig kikapcsolja a VGA ventijét fullra a rohadék.
Szoktál olvasni is?...Mert mintha az derült volna ki, hogy számít a pénz.
Úgyhogy nem kell püffögnöd egyelõre
Máshol csak azt mondták ezt ne de mégis az jó lehet de várj ennél jobbat tudok stb...
köszi még1szer
De a abit quad gt -t azt kifelejtettem..az 45... :>
És majd késõbb egy ütõsebbet ..
megkérdem a boltos srácot mennyiért tud szerezni
remélem nem drágábban
tápra 400-450 w os MÁRKÁS táp.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
ujjítani akarom a gépem és szerintetek jó konfig e ez?
alaplap: Asus M2N
Processzor: AMD A64-4200 x2
Memória: 2x1024/800 DDR2 Kingmax
Winyó: 250 gb Maxtor
Videókari: nVidia8500GT 256MB
EGYENLÕRE CSAK EZEKRE VAN PÉNZEM.
thx a válaszokat.
akkor amd 6000+, gef 8800gts 320mb (max 1024-ben játszok, szürök sosem érdekeltek), esetleg ramot ujitok karácsonykor 2x1gb-ra.
de van aki szerint kevés.. a 320mb os vga:S
én egyébként nem hallottam hogy lesz áraesõ talán egy uj ATI kártya érkezésekor.
és igen az a 15+ is számit de remélhetõleg az a + le is esik és akkor aztán tényleg... 😄