9761
-
#3839 Szia!
DDR2-es memósat semmiképpen ne vegyél, sokkal lassabb a DDR3-asnál. 512MB ram amúgysem kell ennek a kártyának /mellesleg tudtommal nem is tud annyi memóriát lekezelni a chip/.
Supreme Commander van a kártyák mellé csomizva. -
#3838 Szuksegem lenne egy kis helpre, a Gigabyte NX86T256D, GV-NX86T256H, GV-NX86T512H
videokartyakkal kapcsolatban.
Eloszor is a DDR2es es DDR3as kartyak kozti speed kulonbsegrol.
Ha jol tudom az 512H jelolesueket DDR2-vel gyartjak es nagyreszt ezt aruljak Magyarorszagon, vagy a DDR3as 256H-st , de azon csak 256MB memoria talalhato.
Azon gondolkozom, hogy melyiket vegyem meg a 256os DDR3ast vagy a 512es DDR2est.
Nem tudom melyiket eri meg jobban. A masik irhatnatok tapasztalatot a kartyarol es arrol hogy a Neverwinter Nights 2 benne van e a csomagban, mert ahogy neztem a dobozkepeket az felvolt tuntetve a bundleban. (Persze jo Magyar szokas szerint a kereskedok altalaban kilopjak belole) -
zoolee #3837 a-a!!!!
Majd a yorkfield és az wolfdale... -
#3836 na ja de mire azokat kézbeveszi az ember, ittvannak a 9-es gefek :) -
#3835 majd a phenom :) -
#3834 Nem tudom de szerintem nem kell tőle félni. Nálam kattan egyet a gép kikapcsoláskor (valószinűleg ahogy a winyó megáll, mert a ventiket néztem és lazán pörögnek tovább míg lassan leállnak), ellenben a 8800-asok akkor szoktan sípolni ha nincs bedugva a PCI-E tápkábelük (nincs bekötve alalplapi kishangszórm, szóval tuti maga a kártya sípol ilyenkor). Lehet hogy mikor kikapcsolod a géped hamarabb szűnik meg a tápellátás a tápcsatin keresztül mint a lap felől és van ideje egy pillanatra felsípolnia a kártyának. -
#3833 nálam sem csippan. egyik sem... :) szoval akárhol vetted (hacsak nem ph bazár mert ott el fognak hajtani ilyen bajjal) vidd vissza hogy nézzék meg, ha ott is produkálja és kicsit normálisak akkor valszinü cserélni fogják. -
#3832 az ilyen kezdetleges probléma gyakran vezet nagyobb hibáhóz, ezért szerintem tényleg ajánlatos szakember véleményét kikérni! -
ent #3831 Érdekes, hogy resetnél vagy restartnál nem csinálja! -
#3830 hmm...
nézesd meg ott, ahol vetted, hátha tudnak rá mondani valamit! -
ent #3829 Tuti, mióta beletettem gtx et, azóta. De nem is csippanás, hanem olyam mint egy kondi nagyfeszültség alatt. Nagyon rövid sípolás, mags frekin. -
#3828 nálam nem csippan!
biztos, hogy az csippan, nem az alaplap?? -
ent #3827 Mikor lekapcsolom a gépet, a gtx csippan egyet, mitől van? Másnak? -
#3826 én az sli-vel megvárom inkább a köv generációs csúcskártyákat!
azért nyomjál már egy 3dM06 eredményt :) -
#3825 nem köpködni, ismerős vette nálam, de csak hétfön lesz meg a maradék a gépéhez, addig megkaptam játszani :) amugy ha nincsen huzva a proci, akkor ad kb 11700 körül a 3dmark. majd meghuzkodom, sztem olyan 14-15k lesz belőle. de az biztos hogy ilyen kártyákat nem érdemes sli-be verni mert nincs az a proci ami kielégiti öket :) -
#3824 Száradjál ki, nekem "csak" egy GTS-em van -
#3823 grat :) -
#3822 Na nagy nehezen beletuszkoltam a második 8800GTX-et a gépembe. kicsit szük a ház, de csak sikerült. na mindjárt jönnek eredmények + screenek -
#3821 tőlem biztos nem vettél :D
valami lila szinű nyákos VGA-ra emléxem de az Gef2 Mx400 volt vagy mi a szösz -
#3820 megprobáljuk...köszi a segitséget -
#3819 talán valamilyen driver (alaplap, directx, nv) gond lesz
rendszer újrahúzása megoldja szerintem -
#3818 az 1 szar volt nekem is volt töled vettem azt kinyúlt
meg volt nálam vagy 20db tvout hibás
azt leszedtem a tvoutvezérlő chippeket azt megjavultak mentek fel az apronetre olcsón is -
#3817 a kártya nem az enyém...jah megvétele ota mivel két hetes de igazán nem nagyon tudtuk kitesztelni mostanában amikor igazán rááltunk a gamékra akkor vettük észre valami nem stimmel. -
#3816 aláírásodban 8500gt van....
mióta csinál kékhalált? megvétele óta? -
#3815 Hi mindenkinek. Segitség kellene. Elöször is van egy gainward 8600 GT goldensample 256 MB videokártya. Játékoknál nagyon szeret kékhalált játszani a gép eddig szinte midnegyik játéknál kékhalál jött be. Ehhez a kártyához vagyis szériához ugy tudom kéát illesztöprogram jött ki az eredeti és egy másik....tehát nem tudom yganakodtam az illesztöprogramra és ujraraktam de nem válltozott a hiba...valaki tudna segiteni ebben a témában. Hiogy pl milyen oprendszer kell neki mert oyalt is olvastam hogy 64bites kell neki de most 32 bitesen megy...lehet ez a baja? ...Valaki segitsen plz :) ELöre is köszi -
#3814 :DDDDD -
#3813 manli sose volt közép :DDD -
ent #3812 95.900 Ft ért árulnak egy 8800gtx Manlit által gyártottat, zsír új. Nemtom megvegyem e. -
#3811 Régen középmezőny volt, hogy most milyen nem tudom, én utoljára gef2-nél láttam Manlit, azt hittem bezárták a boltot. -
ent #3810 Manli típusú kártyája van é vkinek, vagy vki tud mit a gyártóról? -
zoolee #3809 Csatolófelület alapján min 2x es teljesitmény lesz aaaaa szabványt készítők szerint, de a fene tudja.JDEC asszem ez a neve.
-
#3808 hát akkor mégsem sli-zek 8800-al! a köv gen csúcskártyák már magukban biztos hozzák majd a +70%-ot, ha nem többet! -
zoolee #3807 Nem, csak max 30-45% az alap SLI, de ha megtekered az órajeleket, akkor lehet akár 60% is. -
#3806 nem sok különbség? elvileg nem 2x-esre növekszik a teljesítmény két kártyával?? -
#3805 nekem már volt,nemsok különbség van :) -
#3804 "kiváncsi vagyok mit fog müvelni " nagy badabumm :D és a szelleme a füst :DDDD -
#3803 163.67-nél működik a dualview s-video kimenettel valakinek ? -
#3802 3 héttel ezelöttig vistám volt, aztán elszállt minden mint libafing a tornádoban. azota xp van, de eddig nem volt sli élményben részem -
zoolee #3801 -
#3800 ha a vista sp1 után már támogatott lessz az sli, akkor asszem majd kipróbálom a 8800gtx sli-t, vagy ha addigra kijön az új generációs csúcskártya, akkor azt rakom sli-be :)