9761
10645648441175096535.jpg
  • mikiking
    Szeretnék venni hütést a gépembe,de nem tudom miet vegyek ,meg mi szerint van az ? ja és ha hütöm akkor továb tudom tuningolni a procit,meg a karit,igaz ???? + még annyit akarok,hogy mien árba vannak ienek ????És az én karimhoz érdemes venni?
  • Livius
    Tartsd meg magadnak a szar 320as GTS-t. Már mindenki megvette a GT-t. Csak te voltál ilyen láma hogy GT elött egy héttel képes voltál venni egy kihaló félben lévő kártyát.
  • grebber
    Csak ne lenne olyan a hűtése amilyen!
  • czky
    Hihetetlen jó kártya!
  • grebber
    Megérkezett a Prohardver teszt is.
  • skyman14
    én is mindig nézem a GT-ket az argep.hu-n
    de megvárom h az iponon legyen a 256os és azt veszem meg a karácsonyi akció keretében :D :D
  • PLackó
    ejha!
  • grebber
    Már az Árgép.hu-n is kezdenek szaporodni!
  • david555
    Itt 53k a Leadtek 8800GT
  • NeoMaN
    Hehe hoinna szedtek ilyen oldalakat??
    Globálpc.
    :DDDDDDDDDDDDD
    adasdasdaa

Biztos kapható náluk ja.
    :DDDDDDDDDDD
  • grebber
    Hát ez nem gyenge :D Akkor talán lesz még 55 k alatt is!
  • Martins15
    GREBBER nem az a legolcsobb amit találtál hanem ez:http://www.globalpc.hu/termek.php?cikkszam=21108&page=1 -56 840 HUF :D:D:D
  • MaSzKa
    Ahelyett hogy inkább veszekedtek vegyetek tőlem olcsó vga-t:-)

ez nem reklám volt:-) mielött még avalki wwamzerságra adná a fejét:-(

a Gainward 8800 GTS 1 fasza márka ha valaki nem ismerné
  • tugyiti
    Rivatuner
  • coconut
    Sziasztok!
    Tud valaki segíteni 8800 GTS GPU ventilátor vezérlésében?
    Picit soknak tartom a 80 fokos hőmérsékletet, a Gpu venti meg alig pörög. Vagy ez így normális?
    Elvileg lehetne a ventilátornak kézel adni fordulatot az Nvidia NTune nevű programmal, de nem lehet a fordulatszám potiján húzni.
    Valahol olvastam, hogy talán a Bios-ban kell valami cooler beállítást módosítani, és akkor lehet kézel is állítani a fordulaton.
    Várom az ötleteket, ha esetleg valaki tud segíteni.
    Előre is THX!
  • fsgh
    mekkora bűnök...nem ismeri a VGA-kat de még is jót akar venni...gondolom Te száítás teknikai tudással bujtál ki anyucidból...Nem értem miért kell itt föléyeskedni azért mert Te esetleg többet tudsz a dologról...
  • Gabesz amd64
    nem foglalkozok kisöcsikkel aztán majd jönnek a sírásokh mért csinálj ilyet VGA-m meg olyat?

na vajon akkor mért?
  • KaLóZ14
    jah remélem mert én is most akarom lecseréni ezt a 7600GT-t...
  • grebber
    Gigabyte NX88T512H-B nVidia8800GT 512MB PCI-E 3 év 60710 Ft Eddigi legolcsobb ez :D

BFG meg 65k akkor.Lesz ez még 60 k alatt is szerintem 1-2 gyártonál!
  • KaLóZ14
    én már itt is találtam egyet... http://www.szamitogepshop.hu/termek.php?id=search&keres=8800
  • fsgh
    "na idefigyelj nekem akkor már olyan VGA-m volt amire tápcsatit kellett dugni amikor e még nyöszörégtél delphi-vel wazze az iskolapadba"

büszkék vagyunk rád

atyavilág...-.-
  • Carlos HUN
    550 wattosom van
  • Gabesz amd64
    hidd el nem igen jó neki
    nem teljesen adja azt a feszt a VGA-nak ami igazán kellene
    minél több csatlakozó annál nagyobb az esély a kifingásra :)
  • Gabesz amd64
    na idefigyelj nekem akkor már olyan VGA-m volt amire tápcsatit kellett dugni amikor e még nyöszörégtél delphi-vel wazze az iskolapadba

Te meg azt se tudod h tápcsatit kell rádugni(mert megy 8800Ultra annélkül is) amikor a vak is látja h ott tátong a helye...
    akkor elég fasza pc boltos havrejaid vannak ha nem mondják el h mit kell csinálnod ha belerakod a VGA-t az alaplapba... vicc vagy

váloagosd meg a szavaidat én nem így válaszoltam hozzád,kisöcsi
  • Szpisti
    Jól van nem kell fikázni a srácot, nem mindenkinek első dolga, hogy szétszereli a gépét mikor megveszi... Jó, nekem igen de nem mindenkinek... De amúgy sztem minimum egy jó minőségű 400-as tápot használj, de inkább nagyobbat, biztos ami tuti...
  • Carlos HUN
    jah és képzeld el utánanéztem csak az ilyen taho paraszt emberek nem segitetek mint te csak kötössködnek amugy meg az én dolgom mit csinálok a gépemel felölem felisgyujthatom b+ és vehetek ujat is az én dolgom marad még mindig looser
  • Carlos HUN
    mekkora láma vagy látszik te aztán nagyon értesz hozá gyári tápcsatlakozo fogja majd szétbaszni sztem is videokarit sztem azé a pc boltos haverjaim jobban értenek a gépemhez mint te sztem amásik ha ismernél ami kizárt tudhatnád hogy webfejlesztésel és programozásal foglakozok az hogy hardware-ben nem vagyok jo az egy dolog
  • fsgh
    nem véltlenül van az a kábel...ha elbaszodna tőle a VGA nem tennék bele a dobozba...-.-
  • Gabesz amd64
    szerinted hülyeségből van rajt az extra tápcsati?
    ha veszel VGA-t mért nem nézel utána h mik a teendők?

ezzel majdnem kifinggatad a VGA-dat

megha nincsen hely tápodba az már most gáz...biztos jól ingadozik az áram a gépedbe :DDDD LOL
    én alapba nem dugnám rá a vga-mra a tápcsatit,ha nem jön ki egy PCI-ex-es tápcsati a tápból...

az átalakító biztos jót tesz a VGA-nak :D
    főleg ha használsz 3 winyot meg egy Geforc8-at
    milyen tápod van egyáltalán?
  • Mnemomic
    USERS-nél van ASUS is de 340 megát írnak hozzá. Gondolom csak elírás, mert olyan verzióban nincs is ha jól tudom.
  • V43 1105
    Mit püffögsz? :S Csak kérdeztem de látom már azt sem lehet .. : (
  • grebber
    Ebolt
    Users
    Kemény 2 helyen láttam az árlistán a kártyát!
  • Carlos HUN
    benne volt akábel leis fotoztam hátrébb :D

csak a tápomba nem volt már hely:D
  • MaSzKa
    nem fogom kipróbálni, mert eladom inkább, mint hogy magamat idegesítsem

nekem mindenképp ATI/AMD kell

tehát van 1 vadiúj bontatlan Gainward 8800gts 320ms 56eft-ért
  • 6600GT
    9 series?
  • Inquisitor
    Azért drágább a GTS, mert 80 nanométeres (drágább) gyártástechnológiával készült, jobban melegsziuk, ezért drágább hűtés kell rá, és a 320 bites memóriavezérlő miatt a nyákja is sokkal drágább.

Na ezen okokból lesz majd új GTS ezzel a 65 nanos G92-vel és 256 bittel nem sokára ;)
  • gman906
    hupsz ez a 4587-re ment.
  • zojzi
    pfff.....
  • gman906
    Azért szarabb a hűtés mert a GPU csak 65nm.
  • V43 1105
    Üdv, jaj de nagy dilemábban vagyok :D vam Sli 8800Gts-em .. most cseréljek 8800Gt-re vagy várjak még ? :O