9761
-
mikiking #4639 Szeretnék venni hütést a gépembe,de nem tudom miet vegyek ,meg mi szerint van az ? ja és ha hütöm akkor továb tudom tuningolni a procit,meg a karit,igaz ???? + még annyit akarok,hogy mien árba vannak ienek ????És az én karimhoz érdemes venni? -
Livius #4638 Tartsd meg magadnak a szar 320as GTS-t. Már mindenki megvette a GT-t. Csak te voltál ilyen láma hogy GT elött egy héttel képes voltál venni egy kihaló félben lévő kártyát. -
#4637 Csak ne lenne olyan a hűtése amilyen! -
#4636 Hihetetlen jó kártya! -
#4635 Megérkezett a Prohardver teszt is. -
#4634 én is mindig nézem a GT-ket az argep.hu-n
de megvárom h az iponon legyen a 256os és azt veszem meg a karácsonyi akció keretében :D :D -
#4633 ejha! -
#4632 Már az Árgép.hu-n is kezdenek szaporodni! -
david555 #4631 Itt 53k a Leadtek 8800GT -
#4630 Hehe hoinna szedtek ilyen oldalakat??
Globálpc.
:DDDDDDDDDDDDD
adasdasdaa
Biztos kapható náluk ja.
:DDDDDDDDDDD -
#4629 Hát ez nem gyenge :D Akkor talán lesz még 55 k alatt is!
-
Martins15 #4628 GREBBER nem az a legolcsobb amit találtál hanem ez:http://www.globalpc.hu/termek.php?cikkszam=21108&page=1 -56 840 HUF :D:D:D -
#4627 Ahelyett hogy inkább veszekedtek vegyetek tőlem olcsó vga-t:-)
ez nem reklám volt:-) mielött még avalki wwamzerságra adná a fejét:-(
a Gainward 8800 GTS 1 fasza márka ha valaki nem ismerné -
#4626 Rivatuner -
coconut #4625 Sziasztok!
Tud valaki segíteni 8800 GTS GPU ventilátor vezérlésében?
Picit soknak tartom a 80 fokos hőmérsékletet, a Gpu venti meg alig pörög. Vagy ez így normális?
Elvileg lehetne a ventilátornak kézel adni fordulatot az Nvidia NTune nevű programmal, de nem lehet a fordulatszám potiján húzni.
Valahol olvastam, hogy talán a Bios-ban kell valami cooler beállítást módosítani, és akkor lehet kézel is állítani a fordulaton.
Várom az ötleteket, ha esetleg valaki tud segíteni.
Előre is THX! -
#4624 mekkora bűnök...nem ismeri a VGA-kat de még is jót akar venni...gondolom Te száítás teknikai tudással bujtál ki anyucidból...Nem értem miért kell itt föléyeskedni azért mert Te esetleg többet tudsz a dologról... -
#4623 nem foglalkozok kisöcsikkel aztán majd jönnek a sírásokh mért csinálj ilyet VGA-m meg olyat?
na vajon akkor mért? -
KaLóZ14 #4622 jah remélem mert én is most akarom lecseréni ezt a 7600GT-t... -
#4621 Gigabyte NX88T512H-B nVidia8800GT 512MB PCI-E 3 év 60710 Ft Eddigi legolcsobb ez :D
BFG meg 65k akkor.Lesz ez még 60 k alatt is szerintem 1-2 gyártonál! -
KaLóZ14 #4620 én már itt is találtam egyet... http://www.szamitogepshop.hu/termek.php?id=search&keres=8800 -
#4619 "na idefigyelj nekem akkor már olyan VGA-m volt amire tápcsatit kellett dugni amikor e még nyöszörégtél delphi-vel wazze az iskolapadba"
büszkék vagyunk rád
atyavilág...-.- -
#4618 550 wattosom van -
#4617 hidd el nem igen jó neki
nem teljesen adja azt a feszt a VGA-nak ami igazán kellene
minél több csatlakozó annál nagyobb az esély a kifingásra :) -
#4616 na idefigyelj nekem akkor már olyan VGA-m volt amire tápcsatit kellett dugni amikor e még nyöszörégtél delphi-vel wazze az iskolapadba
Te meg azt se tudod h tápcsatit kell rádugni(mert megy 8800Ultra annélkül is) amikor a vak is látja h ott tátong a helye...
akkor elég fasza pc boltos havrejaid vannak ha nem mondják el h mit kell csinálnod ha belerakod a VGA-t az alaplapba... vicc vagy
váloagosd meg a szavaidat én nem így válaszoltam hozzád,kisöcsi -
#4615 Jól van nem kell fikázni a srácot, nem mindenkinek első dolga, hogy szétszereli a gépét mikor megveszi... Jó, nekem igen de nem mindenkinek... De amúgy sztem minimum egy jó minőségű 400-as tápot használj, de inkább nagyobbat, biztos ami tuti...
-
#4614 jah és képzeld el utánanéztem csak az ilyen taho paraszt emberek nem segitetek mint te csak kötössködnek amugy meg az én dolgom mit csinálok a gépemel felölem felisgyujthatom b+ és vehetek ujat is az én dolgom marad még mindig looser -
#4613 mekkora láma vagy látszik te aztán nagyon értesz hozá gyári tápcsatlakozo fogja majd szétbaszni sztem is videokarit sztem azé a pc boltos haverjaim jobban értenek a gépemhez mint te sztem amásik ha ismernél ami kizárt tudhatnád hogy webfejlesztésel és programozásal foglakozok az hogy hardware-ben nem vagyok jo az egy dolog
-
#4612 nem véltlenül van az a kábel...ha elbaszodna tőle a VGA nem tennék bele a dobozba...-.- -
#4611 szerinted hülyeségből van rajt az extra tápcsati?
ha veszel VGA-t mért nem nézel utána h mik a teendők?
ezzel majdnem kifinggatad a VGA-dat
megha nincsen hely tápodba az már most gáz...biztos jól ingadozik az áram a gépedbe :DDDD LOL
én alapba nem dugnám rá a vga-mra a tápcsatit,ha nem jön ki egy PCI-ex-es tápcsati a tápból...
az átalakító biztos jót tesz a VGA-nak :D
főleg ha használsz 3 winyot meg egy Geforc8-at
milyen tápod van egyáltalán? -
#4610 USERS-nél van ASUS is de 340 megát írnak hozzá. Gondolom csak elírás, mert olyan verzióban nincs is ha jól tudom. -
#4609 Mit püffögsz? :S Csak kérdeztem de látom már azt sem lehet .. : ( -
#4608 Ebolt
Users
Kemény 2 helyen láttam az árlistán a kártyát! -
#4607 benne volt akábel leis fotoztam hátrébb :D
csak a tápomba nem volt már hely:D -
#4606 nem fogom kipróbálni, mert eladom inkább, mint hogy magamat idegesítsem
nekem mindenképp ATI/AMD kell
tehát van 1 vadiúj bontatlan Gainward 8800gts 320ms 56eft-ért -
6600GT #4605 9 series? -
Inquisitor #4604 Azért drágább a GTS, mert 80 nanométeres (drágább) gyártástechnológiával készült, jobban melegsziuk, ezért drágább hűtés kell rá, és a 320 bites memóriavezérlő miatt a nyákja is sokkal drágább.
Na ezen okokból lesz majd új GTS ezzel a 65 nanos G92-vel és 256 bittel nem sokára ;) -
#4603 hupsz ez a 4587-re ment. -
zojzi #4602 pfff..... -
#4601 Azért szarabb a hűtés mert a GPU csak 65nm. -
#4600 Üdv, jaj de nagy dilemábban vagyok :D vam Sli 8800Gts-em .. most cseréljek 8800Gt-re vagy várjak még ? :O