9761
10645648441175096535.jpg
  • tugyiti
  • tugyiti
    Mikor a Farcry-t megirták akkor se nagyon volt olyan gép amin max felbontásba full beállitások mellett futott mégis játék történelmet irtak vele,máig van rengeteg hívük és alig várják a következő crytek terméket
    -mi meg amilyen hülyék vagyunk,köztük én is, veszük a gépeket mintha kötelező lenne -
  • grebber
    Már várom azt a pillanatot amikor meglátom majd az első kéepeket videókat a CRYENGINE3-ból vagy mi lesz a nevéből.Szépen lassan végigcsurog majd a fos a bokámig Ha már a CRYENGINE2 ilyen brutál!
  • Solten
    Sok hívük lesz...
  • tugyiti
    igen miért?
  • Solten
    Olyan hardwerekre amik még meg sem jelentek?
  • Solten
    A hardvergyártók billgéc x-boxai felé kergetik az embereket.. Itt valami globál összeesküvés van...
  • Solten
    Ráadásul ha PH-sok jól okoskodtak, a G92-ben fizikailag legalább 128 stream processzor van. Agyonszívat az Nvidia, elkapkodják a népek a sok GT-t, majd kijön egy 128-al ami tökre lezúzza majd a GT-t. És vagy 10 kilóval lesz drágább. Amilyen féreg politikája van manapság a cégnek, nem csodálkoznék :) (kezdve a ultrafos 8600 és 8800 közti különbségtől)

• grebber
    Basszus még most se tudom feldolgozni hogy eddig számomra ismeretlen jokerpc nevezető boltban 52800FT a Leadtek WinFast PX8800 GT Extreme.
    Hogy miért ilyen mocskosmod olcsó azt nemtom de egyenlőre nálam ez a tuti eddig!
  • tugyiti
    Yerli-ék már több helyen nyilatkozták hogy nem a mostani hardwarekre irták
    a crysis-t
  • Solten
    Nekem már kezd a t*köm telelenni, mindjá' veszek egy kib@szott konzolt!
  • strebacom
    Én is gondolkodom a GT-n hátha tudnék szerezni 2db-ot, hisz van egy számtech.bolt/nagyker tulaj barátom (minden cuccom töle van)...de akkor alaplap(SLI) is kell, fúú sok pénz, bár a konfigomat lehet hogy beszámolja, nem merek belevágni...megvárom az ATI-t, de valószinü hogy nem nyer, vagy esetleg lesz dual gpu-s Nvidia, vagy 9xxx-sorozat, nehéz a döntés....Inkább várok az a biztos...
  • grebber
    Nyugi a GTX-el is hasonló a helyzet very highba és az nem 70 ezer:D
    Bele kell törödni hogy a csúcsminőségnek ára van!
  • Solten
    Dx 10 eredmények siralmasak... JÁtszhatatlan egy 70 kilós kártya??

• Solten
    Szuper kari ez a 8800 GT. Pénzért valódi teljesítményt kap az ember. Árnyákolja a DX 10.0, a qrvahangos hűtés, és nagyon melegszik. Ez orvosolható de egy értelmes hűtő 10 kiló
  • Inquisitor
    "Gondolom az már 80 k vagy fölötte lesz ha lesz."

Miért lenne? Ha ugyan úgy olcsóbba nyák és a GPU, akkor lehet olcsóbb is. Ugyan az a 256 bites, G92-es kártya, csak abban állítólag 128SP van bekapcsolva 112 helyett.
  • Gabesz amd64
    itten is hiánycikk

de majd ugyis kiderül napokon belül
  • Mokus1
    De az ilyen selejtféle dolog volt ez meg fejlesztés csak ennyi a különbség.
  • Mokus1
    2db szerintem igen mivel:1db GT a GTx-et néhol megisveri de nagyon közel van!GTX és az Ultra között nincs olyan hatalmas különbség.2Db Gt a Gtx-et 100% hogy megveri igy az Ultra-t is szinte biztos.
  • Gabesz amd64
    aha biztosan teli lesznek a polcok,mint a 2900Pro-val is :DD
  • red bull
    Jobb a GT mint az utltra?
  • Mokus1
    http://prohardver.hu/teszt/geforce_8800_gt_kozeparu_fenegyerek/nvidia_g92.html
    ezt olvasd végig 53-ért láttam valahol Leadtek.et:)Nem h olyan mintha ultrád lenne hanem szerintem még jobb is.:)
  • red bull
    xD Matekzsenik akkor jobban járnék ha vénnék egy ultrát és egy tizessel rádobnék xD
  • grebber
    Egyébként van valami hotbiztos tuti 100% info hogy lesz "új" jobb gyorsabb 8800GTS,vagy csak találgatások mennek?
    Gondolom az már 80 k vagy fölötte lesz ha lesz.
  • PLackó
    kiskerben 55-60 között van az ára.
  • red bull
    öö nem arról van szó mert szinte mindent megtudunk szerezni nagyker áron tehát olcsón. De akkor aztmondod erősebb 1 ultra mint 2 GTS. De viszont ha eladom a mostani 8800 GTS emet akkor veszek belőle egy 8800 GT-t meg még plusz veszek még 1 et és akkor aztmondod hogy az kb olyan mintha vettem volna egy ultrát csak olcsóbban. Értem . Mennyi is egy ilyen 8800 GT? Ha egy linket tudsz adni amin rajta van hogy mennyi a bolti ára akkor azt nagyon megköszönném ;)
  • PLackó
    Azt sem tudtam hogy lesz új GTS :))
    Mikor? Valami infó van róla?
  • Mokus1
    Nem fura mert az új GTS mindenvaloszinűséggel veri majd!!De akkor mi lesz a GTx-el??Huh nehéz követni az Nvidia-t.:D
  • Mokus1
    Tuti erősebb 1 ultra mint 2GTS De még ha eladod a GT sli-be is jó olcsobb mint egy Ultra a 2GT kb 50-nel és mivel 1db közel van a GTX-hez néha veri is 2 az egyálompáros:)és a megmaradt összegből akkár PCI-e2.0 lapot is vehetsz mert gondolom ha ilyeben gondolkodsz pénzben nincs hiány:P
  • red bull
    Hy all!

Valaki segítene abban dönteni hogy mit vegyek VGA szempontjából mert az egyik verzió az az hogy veszek a mostani 8800 GTS (340 mb) em mellé még 1 et és beteszem SLI be vagy veszek egy 8800 Ultrát. Help
  • fsgh
    már miért lenne hiánycikk? 2-3hét és tele lesz vele az összes bolt szvsz...
  • PLackó
    csak szerintem eléggé hiánycikk lesz.

Viszont nagyon nem értem az nvidia árazását.
    Ez elég rossz így maguknak nem? Ki a fene fog GTS-t, GTX-et venni ha van olcsóbban jobb?

Meg az elnevezés is érdekes.
    8600GTS jobb mint a 8600GT
    viszont
    8800GTS rosszabb mint a 8800GT.
  • fsgh
    nemsemmi ez a 8800GT :oooo veri a GTX-et néhol és fele annyiba kerül:d nem rossz:D
  • Gott
    Help!Nemrég vetem egy NV 8600GT (Gigabyte) van rajta egy silent-pipe 2 hűtésem.És a hőmérséklet is alpjáraton 60, játék közben 80fok körül van.
    Ez nem árt neki hosszú távon?
    Ja és játék közben ad ki hangot magából a kártya.(a rajta lévő hűtés nem nagyon tud és másik hűtéssel is ugyan ez van)
    Ez most normális, vagy hiba van a rendszerben?
  • grebber
    Nem huzok én semmit max a wc-t lefelé.De hangos az a gond!
  • Extraneous
    Megtudná valaki mondani, hogy MSI 8800GT-t hol találok? előre is kössz!
  • Livius
    Alapon teljesen jó ez a hűtés egy 65nm-es GPU hoz. Nem kell húzni. Ezt nem arra tervezték.
  • coconut
    THX man!
    A Rivatuner-el tényleg lehet nyomni a Gpu venti sebességén!
  • czky
    Ja, sajna az a része elég elszomorító...
  • Livius
    Igazán jól egy vízhűtés rendszerrel lehet jól tuningolni. Vegyél a házba két ventit előre meg hátra, és a VGA-ra meg a CPU-ra meg valami tunigra jó hűtőt. Tipusokat nem tudok mert én nem foglakozok tuningal. Szerintem nagyon nem éri meg mert amennyit ráköltesz a hűtésre, annyiból vennél talán jobb CPU-t például. Jah és jó fajta tuning alaplap kell meg RAM különben nem lesz nagy eredmény.