GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most gyûjtök, xal nekem kifejezetten jó.😊
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A baj az, hogy a Shader fogja számolni a mintákat, tehát az eljérés sokkal lassabb lesz, mint az hardver közeli megoldások. Látható, hogy a HD2000 szériának gyenge az AA teljesítménye, mert ezek a karik már nem használnak hardveres MSAA-t. Nyilván õket nem fogja érinteni a váltás, viszont a GF8 AA teljesítménye az új megoldásokkal drasztikusan esni fog a kevés shader erõ miatt.
Asszép kari lehetett.😊
Ösztálytársam inno 6600 GT je is rohadtul melegedett...volt, hogy elérte a 90 °ot :S..Vett rá egy zalman vf 700 ast, és Így is 46°az alap..-.-
Am az 5800 az mennyivel volt gyorsabb alapon mint a 6600 gt?
Elmondom mi a problémám: jobbgomb asztalon/tulajdonságok/megjelenés/hatások ... a hatások ba nekem mindigis ugy volt hogy láccik "A képernyõn megjelenõ betûtipusok simítása" és most nem egyszerûen szürke és nem lehet rákantintani. Miért lehet ez? Valaki tud ebbe segíteni (sorry hogy ide irom de egyszer már tudtak segiteni ebbe a topicba)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
rugacspityuval tábuheráltam a gyári passzÍv bordára 1 7cem es ventit..XD
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Am asszem a pcie 2.0 ás karik visszafele kompatibilisek.
Az a vacak PS 3 a 7 magos cell prociálval alig veri meg a core 2 quad okat...Szánalom...Se nem tudják a dx 10 et, se nem tudnak tisztességesen fizikát számolni..-.-
Meg mi az, hogy néha x360 on, beszaggat a TDU??^^
Meg leolvad minden az alaplapról?XD
Szal ezért ilyen ocscóak..a csájnÍz minõség..XD<#idiota>#idiota>
bár itt másról is szó van, mint h gyorsaság :-%
eom$
Next PC upgrade: 2022
Ez mi az élsimitással mert nemtudom feldolgozni??
Am ha Így folytatódik, akkor tényleg csak a gazdagok kiváltsága lesz a PC.:S
erre csupán két dolgot mondanék: - A PC igenis mindenkinek van, legyen szó szegényrõl, gazdagról, nem normális dolog, ha évente kell 2-300 ezer ft-ot költeni, hogy kompatibilis legyen a géped az új dolgokkal (igazság szerint csak az olyan veszélyesen parasztoknak, mint te, nem kéne engedni!)
- hidd el, ki tudnám fizetni az évente ujítást, de mégis felháborítónak tartom!
még én is "antikonzolos" vagyok, de ha így megy, nem sokáig
THX MS!!!
Ami említésre méltó az a per-MRT blend módok, és a Cube map tömbök. Az int16 blending inkább pótlásnak tûnik.
Az Shader közeli AA pedig várható volt, kompatibilítása ennek a legjobb, illetve így a HD2000-ek lesznek a legjobb AA sebességû kártyák, mert a GF8-akat agyon fogja lassítani (százalákosan talán jobban betesz majd nekik, mint az R600-nak), szép volt MS.<#levele>#levele>
Monnyuk igaz, a PC nem csóri lámáknak van.
Se a grafika, se a fizika a világ életba nem fogja elérni fos-zol on a PC s szintet.
Am nem toom mi bajod, alapon kb olyan teljesÍtményt produkált mint a 9600 asok.