GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem írok olyanokat hogy ebben a játékban mennyivel jobban megy, meg egyebek, csak annyit írok hogy a mért FPS-ek alapján úgy 4x gyorsabb mint az elõzõ kártyám (és még nincs is húzva
Szóval nagyon jó kari, másnak is ajánlom!
Jah és azt nem is mondtátok hogy a Chieftec tápok milyen halkak a Codegenekhez képest 😊
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
de gtx nél az olvadás a határ..XD
akárhol megnézed legalább 4-5 ezerrel drágább az ASUS 😊
konkrétan mennyiért vettem a káryát??
Sztem kicsit jobb is...tuningjuk se semmi😊
Nekem ez nem rossz kompromisszum (2 éven belül biztosan lesz új kártyám).
Na mind1, sztem ezt az üzletet 😊
Számít az a 320 mega különbség az árban, meg a felbontásokban... Egyébként, amint mondtam, az ASUS, és az INNO is amirõl dumálok, 320 megások voltak, szóval olyan hatalmas nem lehetett az árkülönbség, csak pár ezres... Viszont én csontra kimerültem, szóval nem fért volna bele pár ezressel drágább cucc...
Egyébként meg én így is maximálisan elégedett leszek, mert megszoktam egész eddigi életemben, hogy a grafikai beállításoknál mindíg kompromissszumokat kellett kössek, hogy játszhatóak maradjanak a játékok...
Szinte mindíg tudtam játszani a legújabb játékokkal, de szinte mindíg csak döcögõsen...
Szóval talán ezzel a kártyával jobban ki leszek békülve mint az eddigiekkel (de nekem továbbra sem nagyok az igényeim a graf-opcióknál)...
azonos kártyákból az ASUS mindíg jelentõsen drágább, mivel jobb minõség
Agp-s karik tömegét szereltem már be, de egy PCI-Expresses karit sem (na meg tápot sem), szóval még idegenkedek attól hogy én szereljem be (bár gondolom az AGP és PCI-Express bepakolás terén marhára nem különbözik egymástól)...
Szal jól be kell csavarozni..
Tuningban pedíg sokkal jobb mint az asus.
És sztem 1 450 es táp is bõven elég..vagy 1 400 as FSP.
És gondolnom kell a késöbbi fejlesztésre is, nem szeretnék hosszú ideig új tápot venni, ha egy mégjobb videókártyát veszek (márpedig jövõ év elején veszek egy jobbat)...
Az inno meg jo, mert referenciakartya, csak olyan pletykak vannak, hogy vigyazni kell berakasnal mert elég lazán van osszeforrasztva stb.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Vettem egy gainward 8600 Gt Golden Sample karit!! Ezzel nem is lenne gond ,csak a driverével..!!! A hozzá adott driverból csak azt teszi fel ami éppn kell./felbontás..,monitor ..stb/ de a hozzá járó progit ami jelzi a hõmérsékletét + és amivel lehetne húzni/tudtommal/ azt már nemteszi fel!!! Haverom karija 8500 Gt dettó ez a gyártó és neki azokat is felrakja a saját drivere!! Elkértem tõle de az sem tett fel semmit nekem csak a szokásos dolgokat!!! SP 2 -es javítócsomag van a gépemen!!! Letöltöttem az Nvidia oldaláról a hozzá tartozó seria drivert ami szerintebb újabb mint ami nekem van de az sem rakja fel azokat!!!
Mi lehet a probléma!!!!!??????
Kérlek aki tud az minél hamarabb segítsen!!!!!
Elõre is köszi minden Nvidia használónak!!!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Úgy alakult, hogy nem 8600GTS-em lesz, hanem mégis 8800GTS (aminek persze én lehetetlenül örülök)... És mivel erre a tápra nem bíznám rá, jön az új kártya mellé egy 500W-os Chieftec is 😊 Csontra ki is merültem, de nem baj, boldog vagyok (leszek, ha holnap ilyenkor már használhatom az új cuccokkal a gépem).
Na de nem dicsekedni jöttem, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy az Inno 3D-s 8800GTS-hez mit szóltok? Mert az lesz a kicsike (egy ASUS-ról beszélt le a boltos, pedig nem drágábban adja az INNO-t nekem)...
Mondtam hogy egyszerre futtattam az orthost és az ATI-toolt, szóval egyszerre volt maxra terhelve a CPU, RAM és VGA, ami egy valós játék alatt sose fordul elõ. Ha ezt bírja 1 óráig a játék se akasztja meg pár perc alatt. De más játék alatt se csinálja. LostPlanet DX10-et is végigtoltam így full grafikán, egyszer se ált le, régebbi procizabáló CS:S alatt sincs gond 2 órán keresztül, GRAW2 se fagy, csak ez, de valószinûleg valami más szoftverrel/driverrel kavarodik össze nálam ami miatt produkálja ezt. (amiben talán a crack is közrejátszik) Hallani fórumokon hogy van akinek vista alatt folyton fagynak a játékok egy nvdia dll filera panaszkodva. A gyerek lecserélte az alaplapot, RAM-ot, procit ugyanolyanara mint egy haverjának van ugyanolyan VGA mellé (de neki nincs ilyen gondja) és fagy, átvitte a kártyát és ott hibátlan, driver ugyanaz. Vannak ilyenek...
Ésigen, egy játék jobban lerohasztja a gépet, mivel ott a VGA is csúcson jár.
Megjelenés napja óta játszom, egyszer sem fagyott, nem esik szét a kép, stbstb.
C2D 2140 1600Mhz@3200Mhz, 8600GT 560/700@645/900 a konfig.
Bár nekem ez a játék az új Doom 3, a grafikája szép, de inkább csak az árnyékolás miatt, sok textúra van sörtétbe rejtve és sok modell van elnagyolva (csak nem feltûnõ mert passzol a játék mesebeli látványvilágába), ha már elkezdtem a történet vége is érdekelne, de annyira nem hogy nyakra fõre hánnyak 1xxx hasonló zombit amik mindíg kiszámítható idõben (pl. egy feladat végrehajtása vagy egy ajtó kinyitása után) kerülnek elõ a semmibõl.
Amúgy Bioshock alatt egyszer engem is kivágott, lefagyott mindenestõl az egész Vista.
De nem is csoda, televan bugokkal. Mikor visszatöltök egy mentést a csúszka 5-ösön marad de 3-asra áll vissza az egérérzékenység. A feliratok hamarabb tûnnek el mint a beszéd végetér. Ha Adigy4-el rátolom az EAX-ot nem indul el a játék. Stb, stb.
zoolee: Az a vicc hogy MSI, és Gaindward márkával látok 2 512-s kártyát, és mind2 DDR3-as 😄
ilyenkor mi van? remélem nem fogja megadni magát a kártyám!
Tehát ha már 8600GTS kell nekem, nem a legolcsóbbat néztem ki 😄
Jobb a sima 256 os.
Chieftech tápokhoz ... Mint irtam vannak olyan 400W-os tápok, amelyek 5V-on terhelhetõek jobban, és vannak olyanok is amik 12-n ... Asszem a Csifteknek van mindkét fajtából 400W-os tápja ... ezért kell erre odafigyelni ...
Sajnos ma nem elvárható egy számtechboltostól hogy ilyen dolgokban segitséget nyújtson, mert sokuk (Tisztelet a kivételnek!!! Én pl: csak olyanoktól vásárlok akik tudják mit is adnak el nekem ... és nem sóznak rá minden szart mindenkire ... ilyeneket kell keresni, sokan fent vannak különbözõ HW-es fórumok bolhapiacain ... ph!, HWSW ...) nagyon dilettáns hozzá ... Ráadásul ha kiderül hogy jobban értek hozzá, akkor elkezd fölényeskedni, meg nagyképûsködni ...
Régebben volt ph!-n tápteszt, ott vannak is ilyen fórumtémák (Itt még nem néztem ...) ott érdemes szétnézni, lehet hogy ajánlanak valami olcsó és jó alternativát ...
Anno egy számtech boltos srác ajánlott valami noname tápot, mert gari lejárta után 1 héttel jött egy túlfesz, és elvitte a Revoltec tápomat 😞
Volt vagy 3500 forint, életemben nem hallott márka, 350W-os, de volt olyan nehéz mint elõtte a Revoltec ... (Ez egy vicc, de a minõségibb tápok tele vannak elektronkával, védelmekkel, ergo nehezebbek mint az átlag noname ...) Megvettem, és vigan vitte a húzott P4 Prescottot, 6800GT-t, vizhûtést, mindent ... rá egy hétre akartam venni még egyet, ismerõsnek, fele olyan nehéz sem volt, el sem hoztam ...
Addig jó volt amig meg nem vettem az Enermaxot ... Szóval inkább várj, vagy keress alternativát (Vagy nézz használtan ...) de ha nem akarsz késõbb bosszankodni, ne a VGA-n spórolj!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Bár ahogy elnéze az aláírásod abból a gépbõl tényleg ne rakd át a taápot egy 8800-as mellé. <#idiota>#idiota>
Így viszont 8800GTS helyett 8600GTS (512mb-s fajta)lesz az új lakója a gépemnek (tudom ég és föld a kettõ között a különbség, de abban is biztos vagyok, hogy a 8600 GTS sokkal erõsebb a jelenlegi 7300 GT-mnél 😄
Tévedek?
3,7 ig húzott 6420 al meg OC -s gts el és raid al csodálkozol???!!!!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB