9761
10645648441175096535.jpg
  • MaSzKa
    nem hiszem, mert jónak igérkezik a HD3870
  • Livius
    Ez a 8800Gt addig fogja még tartani magát, amíg ki nem jönnek a felújjított GTS-ek.
  • Solten
    Nagyon jóóó...

Két tápcsati:

"A Galaxy új 8800 GT-je reményeink szerint hamarosan hazánkban is megjelenik"

Jah, álmodozzatok csak...
  • w77d
    hát csak lessz vmi köv gen csúcskártya, na ennek a bejelentését várom!
  • MaSzKa
    nem mivel eladtam áron alul a 8800 bontatlan gainward gts320mb-ost tegnap elött

de tudok jó árba Evga 8800GTS 320mb bontatlan Superclocked-et :-)
  • grebber
    Ezen nincs is DVI kimenet ?
  • Inquisitor
    A natív HDMI olyannak jó, aki már tutira HDMI-re akarja kikötni az egyik kimenetet. A HDMI-ből lehet pl. konvertálni DVI-t, de analóg jelet már nem. Viszont normális DVI-I-ből lehet csinálni HDMI-t, Komponens YPbPr csatit, és nem utolsó sorban analóg D-Subot is.
    Na most ez azért fontos, mert itthon sokan vesznek olcsó (de kifutó vagy alapból sem túl csúcs) LCD tévéket, és abból nagyon sok olyan van, ami se HDMI-n, se DVI-on nem tud 1:1 pixelmappingot, magyarán nem lehet full felbontásban használni, ellenben analóg csatikkal meg igen.
  • Inquisitor
    Nem akarok senkit megvádolni, de mi van ha a szokásos móka megy, magyar nagykerek kis tételben vásárolnának, az EU disztributorok meg inkább odaadják más országok kereskedőinek a kis számú GT-t, és valamit villantaniuk kell a hazai vevőknek, hogy miért lesz üres a kiscsizma mikuláskor?
    (Mondjuk ennek ellentmond, hogy pár híresen "nálunk elöször kapni!" online boltban lekerült a 8800GT, viszont nem tudhatjuk nem e fizetet akció a konkurenciától? Bár kétlem.
  • czky
    Galaxy 8800GT HDMI
  • czky
    Gondolom ez most téged hihetetlen örömmel tölt el...
  • strebacom
    Utánna néztem én is ennek a dolognak, mivel az egyik barátom egy sz.nagyker tulaj és több boltot és webshop-ot is ellátnak, azt mondta igaz a hir, ök is kaptak róla levelet, de csak a LEADTEK és az ASUS érintett a dologban a többi NEM....és ez igy van mert ö egy hivatalos forrásnak számit....
  • MaSzKa
    most volt a visszaigazolás boltosoknál 0 ismétlem nulla db 8800GT jött
  • Inquisitor
    Miféle új csúcskártya?
  • strebacom
    Hát én is remélem, modjuk én si eladtam a múlt hónapban a 8800utrát de nem bántam meg....megnézzük a 3870-et....
  • w77d
    Inkább az új csúcskártyáról lenne már valami hír! engem az izgat igazán!
  • MaSzKa
    jó húzás

remélem az ATI/AMD most lesz okos
  • strebacom
    Ez vót má ? :
    "Megérkeztek az első információk a 256MB-os 8800GT-ről. A kártya először az XFX palettáján tűnhet majd fel, tulajdonságait tekintve pedig semmiben sem különbözik 512MB-os testvérétől, kizárólag a rajta lévő memória mennyiségét felezték meg. Ezzel a lépéssel a VGA árát egészen pontosan €149-ra ( ~ 37000 Forint ) sikerült csökkenteni....."

Akkor veszek wazze SLI-t az tuti...nem quad SLI-t...
  • grebber
    LOL mekkora luzerek akkor a dzsokerpécénél!
  • MaSzKa
    Ál hír gyanús a Leadtek visszarendelés
  • MaSzKa
    a peltier elemes hűtés lezabálja a gatyádat
    elzabálnak 30-40W-ot is
  • Gabesz amd64
    és most mit dünnyögsz????

akkor is a ár/érték-ben legjobb kártya jelen pillanatban,hiába hívják vissza attól még ugyis az marad...

ez van a 8800Ultraval is,nem sok embernek van,de mégis a legjobb VGA

inkább az Atinak kéne villognia valami csúcs VGA-val,de nem tud,nesze neked fanatizmus
  • zoolee
    Izébigyó, 11 k a vf1000 .:)

És nehogy pl a ventivezérlés miatt hívják már vissza a karit..
    De monnyuk nem ártana rá egy normális cooler., mert ez egy rakás fos...
    Monnyuk valami peltier elemes..XDDDDDDDDDDDD
  • MaSzKa
    szerinted eddig hol lehettett kapni 8800gt

hát kiskereknél biztos nem

szerintem vann benne igazság a hírban bőven

sokaknak 80-90fokos-nál is melegebb a kari elöbb utóbb tutti kifingik
  • zoolee
  • Gabesz amd64
    Jokerpc LOL

úristen

Maszka ne függjél hajnalokig,ne szörfölj a neten "8800Gt bukása" cím után,mert megárt vagy már megis ártott
  • zoolee
    FASSÁG...
  • czky
    Aki ezt elhiszi, az egy jó nagy barom. Főleg, hogy egy ilyen oldalon van a hír... Tiszta szánalom ez egész. Az is lehet, hogy erre a hazugságra akarnak támaszkodni, mivel képtelenek beszerezni a 8800GT-t.
  • wedge31
    Nagyon necces ez a " hir " ,szerintem kamu mert már tele lenne vele a net ha igaz lenne de sehol semmi...
  • MaSzKa

Mai nap visszajelzett a Leadtek! Az Nvidia visszahívta az összes 8800GT-t (a már értékesítetteket is...)

Nem részletezték, a levélben ennyi szerepel: gyártási hiba miatt.

Az Asus is így cselekedett (ezt is megerősítették). Valószínű, hogy több gyártónál is hasonló a szitu...

Így a 8800GT-k kb katácsonyig nem lesznek nálunk (Mo.) kaphatóak.

Valószínű, hogy a 35-ös csomag megjön a jövőhét elején, de azonnal küldi vissza a beszállító (MIVEL HIBÁSAK).

Sajnos így semmilyen konkrét információnk nincs a 8800GT-kről, ezért minden megrendelést törölni fogunk...

Nem tudunk mit tenni. Okolhattok minket is, ha úgy könnyebb elviselni ezt a szitut...

cseszze meg én meg áron alul eladtam a bontatlan 8800gts-emet

akik most eladták azok megint mit szívnak az nvidia miatt8800gt rövid karrier
  • V43 1105
    Huhh csak reinstall kellett hála isten mostmár jó, köszi a helpet! :)
  • zoolee
    Asszem nemsokára közellenség leszel a totyik ban..XDDD
  • zoolee
    Huh, nekem a 169.18 as csinálta, ment 2 napig nomálisan, meghalt, 6x szedtem le és tettem fel, és 7 ed szerre müxött...
  • czky
    Innen letöltöd!
    Feltelepíted.
    Elindítod.
    Kiválasztod, hogy milyen drivert akarsz eltávolítani (simán az nvidia).
    Nyomsz egy startot, a progi eltávolítja az nvidiás cuccokat és kész is.
  • V43 1105
    Hogy?:D Nem értek hozzá kedvem sincs elbaszni, help :]]
  • czky
    driver cleaner
  • V43 1105
    HELP !!

Tegnap feltettem a 169.70-es drivert és elcsezte az egész gépet, a felbontást nem tudom 640x480nál nagyobbra tenni, mit csináljak?:S :'(
  • MaSzKa
    nézzegessétek csak, mert úgyse kapható jelenleg mo-n
  • w77d
    én is WHQL párti vagyok, csak az volt a furcsa, hogy a Timeshift mindegyik whql drivert nem támogatottnak mondja (de attól elindul a játék, sőt szé is, csak induláskor figyelmeztetőablakban azt írja ki), és linknek a legújabb béta linkjét adja meg!
  • Solten
    Nyilván az újabb driver... Csak WHQL-est használj.
  • Gabesz amd64
    mit telepítesz?