9761
-
#4999 nem hiszem, mert jónak igérkezik a HD3870
-
Livius #4998 Ez a 8800Gt addig fogja még tartani magát, amíg ki nem jönnek a felújjított GTS-ek. -
#4997 Nagyon jóóó...
Két tápcsati:
"A Galaxy új 8800 GT-je reményeink szerint hamarosan hazánkban is megjelenik"
Jah, álmodozzatok csak...
-
#4996 hát csak lessz vmi köv gen csúcskártya, na ennek a bejelentését várom! -
#4995 nem mivel eladtam áron alul a 8800 bontatlan gainward gts320mb-ost tegnap elött
de tudok jó árba Evga 8800GTS 320mb bontatlan Superclocked-et :-) -
#4994 Ezen nincs is DVI kimenet ? -
Inquisitor #4993 A natív HDMI olyannak jó, aki már tutira HDMI-re akarja kikötni az egyik kimenetet. A HDMI-ből lehet pl. konvertálni DVI-t, de analóg jelet már nem. Viszont normális DVI-I-ből lehet csinálni HDMI-t, Komponens YPbPr csatit, és nem utolsó sorban analóg D-Subot is.
Na most ez azért fontos, mert itthon sokan vesznek olcsó (de kifutó vagy alapból sem túl csúcs) LCD tévéket, és abból nagyon sok olyan van, ami se HDMI-n, se DVI-on nem tud 1:1 pixelmappingot, magyarán nem lehet full felbontásban használni, ellenben analóg csatikkal meg igen. -
Inquisitor #4992 Nem akarok senkit megvádolni, de mi van ha a szokásos móka megy, magyar nagykerek kis tételben vásárolnának, az EU disztributorok meg inkább odaadják más országok kereskedőinek a kis számú GT-t, és valamit villantaniuk kell a hazai vevőknek, hogy miért lesz üres a kiscsizma mikuláskor?
(Mondjuk ennek ellentmond, hogy pár híresen "nálunk elöször kapni!" online boltban lekerült a 8800GT, viszont nem tudhatjuk nem e fizetet akció a konkurenciától? Bár kétlem. -
#4991 Galaxy 8800GT HDMI -
#4990 Gondolom ez most téged hihetetlen örömmel tölt el... -
strebacom #4989 Utánna néztem én is ennek a dolognak, mivel az egyik barátom egy sz.nagyker tulaj és több boltot és webshop-ot is ellátnak, azt mondta igaz a hir, ök is kaptak róla levelet, de csak a LEADTEK és az ASUS érintett a dologban a többi NEM....és ez igy van mert ö egy hivatalos forrásnak számit.... -
#4988 most volt a visszaigazolás boltosoknál 0 ismétlem nulla db 8800GT jött -
Inquisitor #4987 Miféle új csúcskártya? -
strebacom #4986 Hát én is remélem, modjuk én si eladtam a múlt hónapban a 8800utrát de nem bántam meg....megnézzük a 3870-et.... -
#4985 Inkább az új csúcskártyáról lenne már valami hír! engem az izgat igazán! -
#4984 jó húzás
remélem az ATI/AMD most lesz okos -
strebacom #4983 Ez vót má ? :
"Megérkeztek az első információk a 256MB-os 8800GT-ről. A kártya először az XFX palettáján tűnhet majd fel, tulajdonságait tekintve pedig semmiben sem különbözik 512MB-os testvérétől, kizárólag a rajta lévő memória mennyiségét felezték meg. Ezzel a lépéssel a VGA árát egészen pontosan €149-ra ( ~ 37000 Forint ) sikerült csökkenteni....."
Akkor veszek wazze SLI-t az tuti...nem quad SLI-t... -
#4982 LOL mekkora luzerek akkor a dzsokerpécénél! -
#4981 Ál hír gyanús a Leadtek visszarendelés -
#4980 a peltier elemes hűtés lezabálja a gatyádat
elzabálnak 30-40W-ot is -
#4979 és most mit dünnyögsz????
akkor is a ár/érték-ben legjobb kártya jelen pillanatban,hiába hívják vissza attól még ugyis az marad...
ez van a 8800Ultraval is,nem sok embernek van,de mégis a legjobb VGA
inkább az Atinak kéne villognia valami csúcs VGA-val,de nem tud,nesze neked fanatizmus -
zoolee #4978 Izébigyó, 11 k a vf1000 .:)
És nehogy pl a ventivezérlés miatt hívják már vissza a karit..
De monnyuk nem ártana rá egy normális cooler., mert ez egy rakás fos...
Monnyuk valami peltier elemes..XDDDDDDDDDDDD -
#4977 szerinted eddig hol lehettett kapni 8800gt
hát kiskereknél biztos nem
szerintem vann benne igazság a hírban bőven
sokaknak 80-90fokos-nál is melegebb a kari elöbb utóbb tutti kifingik -
zoolee #4976 -
#4975 Jokerpc LOL
úristen
Maszka ne függjél hajnalokig,ne szörfölj a neten "8800Gt bukása" cím után,mert megárt vagy már megis ártott -
zoolee #4974 FASSÁG...
-
#4973 Aki ezt elhiszi, az egy jó nagy barom. Főleg, hogy egy ilyen oldalon van a hír... Tiszta szánalom ez egész. Az is lehet, hogy erre a hazugságra akarnak támaszkodni, mivel képtelenek beszerezni a 8800GT-t. -
#4972 Nagyon necces ez a " hir " ,szerintem kamu mert már tele lenne vele a net ha igaz lenne de sehol semmi... -
Mai nap visszajelzett a Leadtek! Az Nvidia visszahívta az összes 8800GT-t (a már értékesítetteket is...)
Nem részletezték, a levélben ennyi szerepel: gyártási hiba miatt.
Az Asus is így cselekedett (ezt is megerősítették). Valószínű, hogy több gyártónál is hasonló a szitu...
Így a 8800GT-k kb katácsonyig nem lesznek nálunk (Mo.) kaphatóak.
Valószínű, hogy a 35-ös csomag megjön a jövőhét elején, de azonnal küldi vissza a beszállító (MIVEL HIBÁSAK).
Sajnos így semmilyen konkrét információnk nincs a 8800GT-kről, ezért minden megrendelést törölni fogunk...
Nem tudunk mit tenni. Okolhattok minket is, ha úgy könnyebb elviselni ezt a szitut...
cseszze meg én meg áron alul eladtam a bontatlan 8800gts-emet
akik most eladták azok megint mit szívnak az nvidia miatt8800gt rövid karrier -
#4970 Huhh csak reinstall kellett hála isten mostmár jó, köszi a helpet! :) -
zoolee #4969 Asszem nemsokára közellenség leszel a totyik ban..XDDD -
zoolee #4968 Huh, nekem a 169.18 as csinálta, ment 2 napig nomálisan, meghalt, 6x szedtem le és tettem fel, és 7 ed szerre müxött... -
#4967 Innen letöltöd!
Feltelepíted.
Elindítod.
Kiválasztod, hogy milyen drivert akarsz eltávolítani (simán az nvidia).
Nyomsz egy startot, a progi eltávolítja az nvidiás cuccokat és kész is.
-
#4966 Hogy?:D Nem értek hozzá kedvem sincs elbaszni, help :]] -
#4965 driver cleaner -
#4964 HELP !!
Tegnap feltettem a 169.70-es drivert és elcsezte az egész gépet, a felbontást nem tudom 640x480nál nagyobbra tenni, mit csináljak?:S :'( -
#4963 nézzegessétek csak, mert úgyse kapható jelenleg mo-n
-
#4962 én is WHQL párti vagyok, csak az volt a furcsa, hogy a Timeshift mindegyik whql drivert nem támogatottnak mondja (de attól elindul a játék, sőt szé is, csak induláskor figyelmeztetőablakban azt írja ki), és linknek a legújabb béta linkjét adja meg! -
#4961 Nyilván az újabb driver... Csak WHQL-est használj. -
#4960 mit telepítesz?