9761
-
#4919 Csak egy sárga béka látszik.
Felraktam egy jobb helyre a képeket:
-
#4918 Tulaj-srác állítólag ennyit mért, nem rossz...
-
#4917 -
#4916 itt az idő vegye meg valaki a bontatlan 8800-asomat:-)
szerintem 2hétmúlva se tudnak hozni -
#4915 soha -
#4914 Hi all!!
Nem tudja valaki, hogy az eVGA 8800GT SSC mikor lesz kap6ó itthon?
A választ thX!
Üdv.: Baba!? -
#4913 Zalman honlapjáról hallottál már? Rárakod ezt a hűtőt (ha kompatibilis lenne) a GPU-ra. És a memóriákat mi a lósz@rral hűtöd?? Nagymami legyezőjével? A memóriák melegedése a fő mínusz ezen a béna kártyán.
Ezt tedd rá: VF1000
-
#4912 Jó de nézd azt is hogy az ASUS körbekeríti a kártyákat mindenféle dologgal játékok stb.. BFG az tuningos ugye ..
-
#4911 VALAKI VÁLASZOLNA MÁR NEKEM????????????????? -
#4910 Ezzel az a baj, hogy a ramot ki a fene fogja lehűteni ??? a vízhűtés mellé berakott léghűűtés??????? -
#4909 PH-ról ( cikk:
Továbbra is hiány van a nagyszerű ár/teljesítmény mutatójú GeForce 8800 GT-ből. Ugyan erre a hétre vártuk az első szállítmányokat, de minden bizonnyal sokkal több a megrendelés, mint amennyit ki tudnak elégíteni. Ez hatással volt az árakra is, mert a legtöbb helyen drágul a 8800 GT. A múlt heti 63 000 forintos Asus mellett 66 000 forintos BFG-t találunk. Érdekes, hogy a Gigabyte NX88T52H-B jelzésű kártyája alacsonyabb, 61 000 forintos árral szerepel a listákon. Persze venni még ezt sem lehet. Csalódnia kell annak is, aki a GeForce 8800 GTS-ek árának csökkenésére számított. Míg a GT csak papíron létezik, addig nem sok értelme lenne a vágásnak. Egyedül a Leadtek 320 MB-os GeForce 8800 GTS-énél láttunk a korábbinál alacsonyabb, 66 000 forintos árat.
Mondjuk az Inno GTS-e már száz éve 66 kiló. -
#4908 Minden hardver oldal a 8800 GT jobb hűtéséről gagyog, hogy ezzel majd így-úgy, milyen faszán lehet tuningolgatni... (Gainward, Galaxy, Xpertvision...)
Ezek a hűtések arra kiválóak hogy halkan, még értelmes hőtartományban tartsák a kártyát. A 8800 GT- nem lehet tuningolni, max 10% de akkor talán már folyékony nitrogén kell hozzá... -
#4907 "Huzamosabb terhelésnél a GPU akár a 80°C-ot is elérte (ne feledjük: nem számítógépházban tesztelünk!"
Hú, vazz... Ha bevisz az ember egy megolvadt kártyát, kicserélik gariba? -
#4906 -
#4905 Nem. Kilépéskor azonnal -10 celsius.
Volt az 85fokos is game alatt
:) -
#4904 megfelelő ez a hűtésa 8800GTbe????? ZALMAN VF700-CU -
strebacom #4903 Ez tényleg jó.....
-
#4902 szoval akkor jobban jartam igy? -
Inquisitor #4901 Hááát passz, azt hiszem DX9-ben olyan 160%-al gyorsabb? Bár a procid kevés lehetet már a 7600GT-hez is. -
#4900 es ezzel jobban mennek majd a jatekok mint egy 7600gt vel?az en gepemen? -
#4899 hat mert elotte mar nem volt idom.es egyebkent meg nem nagyon melegszik 72 fokos volt miutan kijottem a jatekbol,az eleg jo nem? -
Inquisitor #4898 Hát valami erősebb CPU elkelhet mellé, de legalább nem a VGA lesz a szűk keresztmetszet :)
De miért vásárlás után kérdezed? Amúgy nem melegszik? -
#4897 hali!most vettem egy asus 8600GT silent 256mb ddr3.mi a velemenyetek rola?es az en konfigomhoz jo(amd athlo64 3200+,1gb ram)vagy gyengebbet kellett volna? -
#4896 Jó kis 8800gt
link -
#4895 ZALMAN - VF700-ALCU ez a hűtő jól rácuppanna a 8800GT-re?és jól hűtené?
és kb mennyire megbízható? -
#4894 http://www.radikalmod.hu/index.php?p=5&y=3675
-
#4893 Az úgy kezdődött, hogy Matteo kolléga visszaütött - mondhatnánk, de nem tesszük, mert nem így volt. Bátorkodtam megjegyezni, hogy a HD 2900 XT után mintha picit fakóbb, laposabb lenne a megjelenített kép. Ekkor Matteo kolléga picit kutakodott a neten, és láss csodát: bizony-bizony valami nincs rendben az NVIDIA és a Crysis Demo kapcsolatában. Ezt már akkoris gondolhattuk volna, mikor a gyártó már gyakorlatilag aznap kiadott egy új béta meghajtót videokártyáihoz, de elhessegettük a rosszindulató gondolatokat.
Hogy miről is van szó konkrétan? Külföldi fórumokon alapos(nak vélt) tesztek után kiderítették: a GeForce-ok nem úgy jelenítenek meg pár dolgot, ahogy azt illenék. És valóban, mikor kifejezetten páztáztuk mind a hat szemünkkel (Matteo kolléga erre az alkalmora még az okuláréját is beizzította) a képernyőt a demó futása közben, észrevettünk pár gikszert. A legfeltűnőbb a távoli hegység tükröződése a vízben, melyet a Radeon minden hiba nélkül megoldott szemben az NVIDIA kártyáival.
Ekkor fogtuk magunkat, a régi jó trükkhöz folyamodtunk, vagyis átneveztük az indítófájlt, és újfent láss csodát: más eredmények jöttek ki (ezt többször is ellenőriztük). A grafikonon csillaggal (*) jelölt 8800 GT még az eredeti exe fájllal indult, de ezekután már az összes GeForce-nál a módosított indítófájlt alkalmaztuk. A különbség nem egetrengető, de attól az még kimutatható, vagyis ott van, és nyilván való, hogy más beállítások mellett még jobban előjöttek volna az eltérések. Most nem szertenénk erkölcsi vitákba bonyolódni ezzel kapcsolatban, és mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy ez most egy véletlen galiba, vagy egy gusztustalan átverési kísérlet, de a dolog újfent nagyon elgondolkodtató. (Félreértés ne essék, cseppet sem képzeljük azt, hogy az AMD nem követhet el ehhez hasonlót.)
-
#4892 nézzétek mit találtam nektek:
erről beszéltem
NVIDIA GeForce 8800 GT - doppingolt teljesítménybajnok
-
strebacom #4891 Q....ra melegszik....90fok..is van.... -
zojzi #4890 Sziasztok!
Van valakinek itt Leadtek WinFast PX8800 GT Extreme karija??Mi a vélemény róla??? -
#4889 Meg is érdemli az, akinek via csipes alaplapja van. -
#4888 Nvidia
Probleme mit den 8800 GT-Karten
The Inquirer meldet, dass die ersten ausgelieferten GeForce 8800 GT mit einer hohen Ausfallrate zu kämpfen haben. Nicht nur, dass es, wie auch OCWorkbench berichtet, Probleme mit dem PT880-Chipsatz von VIA gibt, der anscheinendend mit den neuen ATi-Karten funktioniert, es sollen auch manche Karten bereits funktionsunfähig beim Kunden ankommen. So wird ein australischer Händer zititert, der von 3 aus 22 gelieferten Karten spricht, die defekt seien.
Nvidia
Wie meistens bei solchen Problemen scheint die Aufregung aber vermutlich größer zu sein als das Problem selbst, da es wohl nur bei einer kleinen Marge der anfangs ausgelieferten Karten auftritt. Die Inkompatibilität mit dem relativ weit verbreiteten VIA-Chipsatz hingegen könnte manche Kunden lieber zu den neuen Radeon HD 38x0-Karten von AMD greifen lassen.
info: Gamestar.de
-
#4887 4-5 dl vodka... -
#4886 EVGA 8800GTS 640MB SUPER SUPER CLOCKED EDITION (G80)
-
#4885 Gainward über alles... (8800GT)
-
#4884 Ne mutogasd már ezt az ultraf*s hűtést... Apropó, hűtés! Sokan bosszankodnak miatta, de valami miatt olcsónak kellett lennie a kártyának... -
#4883 (4880) -
#4882 Az ilyen kérdésektől ne kapjon az ember agyvérzést... -
Illetve kérdésem lenne mi okozhatja játék közben a kép minőségének romlását.
Olyan mintha valami bezavarná. Hullámzik a kép, de alig észrevehetően.
-
8600Gt-hez melyik a legjobb driver - ha van ilyen - és egy linket ha kapnék megköszönném!