9761
10645648441175096535.jpg
  • grebber
    Csak annyi hogy kapható legyen végre kicsinyke hazánkba!
  • Solten
    Olcsóbb, halkabb, kevésbé melegszik, minimálisan lassabb a GT-hez képest. Mi kell még?
  • MaSzKa
    ki mondta neked hogy gyorsabb lesz? segítek neked; csak te találtad ki

szó nem volt arról hogy gyorsabb lenne
    arról viszont igen hogy olcsóbb lesz

• Inquisitor
    Mondjuk csak meg kéne nézni a diagrammokat, full terhelésnél is sokkal kevesebbet fogyaszt. Viszont nem eme topik témája.
  • zoolee
    Én is, hogy hozzád vághassam.:D
    Majd ha megközelÍti a 70 es a GTX et esetleg az ultrát akkor folytathatjuk a beszélgetést..:)
  • zoolee
    Jah, hát ha a cucc leveszi az órajeleket a felére 2d ben és alapon akkor ne csodlákozz,de mint tudjuk ezek gammára vannak, szal semmit se ér....Szóval ugyan ottvagyunk, ha 3d be visszarakja full ra..-.-
  • w77d
    ez ok, de rengeteg teszt alátámasztja azt a tényt, hogy az ati sebességben megint alulmaradt az nvidiával szemben!
  • MaSzKa
    az alsót kérem
  • MaSzKa
    az árhoz képest igencsak jól szerepel
    forint/fps-be úgy néz ki eddig az ATI a jobb
    bár érdemes várni 1 hónapot amíg megjelennek a whql driverek is
  • Inquisitor
    Ez így marhaság, az ATI kártyákban sokkal kevesebb a textúrázó, mint a GF8-ban, a 8800GT-ben meg ugye mégtöbb van. Azért fogyaszt kevesebbet, mert ... 55 nanométeres, és mert kevesebb tranyó van benne. Ettől még nem lenne feltétlen lasabb, de lásd fentieket. A fillratje nem valami nagy.
    Mondjuk a lentebb belinkelt kép az pont terhelés nélkül (2D) mutatja a fogyasztást (teljes gép!), ott meg semmi köze a sebességhez ugye ;)
    Azért a 27-30W fogyasztás nem sok terhelés nélkül.
  • Livius
    És az FPS táblázattal mi a helyzet? Ott is ilyen jól szerepel az ATI? Egyébként a kisfogyasztásnak meg van az ára, kevesebb FPS.
  • MaSzKa
    hogy irigykedjetek is :-)
  • MaSzKa
    és bukott a 8800GT
    azt tudni kell 10dB-ént az 2x-nagyobb a hangerősség

• MaSzKa
  • MaSzKa
    nem is mondtam még de ilyen kártyával nyomom:
    eladtam a Sapphire x1950Pro ami még most is nagyon jó kártya volt, alig bírtam megválni tőle és a bontatlan Gainward 8800GTS 320MB-os is elsikerült adnom
    ha kell valakinek tudok még szerezni
    Most Matrox MGA Millenium 2 4MB Pci van a gépembe
    ja és ezen is SEC Samsung Electronic Company ramok vannak mint ahogy a ATi/AMD HD szérián is nem holmi QKumimonda:-) gyagyik
  • MaSzKa
    elhiheted azt, hogy nem veszek megint nvidia-át mikor nyakunkon a HD3870
    emléxem mikor régen vettem ati 9550@XT-t, és a 13000ft-os kártya ugyan azt tudta mint a te FX5900-asod csak az atinak láthatóan szebb volt a képe
  • Vieras
    az lenne a kérdésem hogy ha veszek egy 8500GT ét az tudja futatni a WOW ot max grafon gvay joban megéri egy 7600GT.
  • Rage47
    Az volt a gond, h nem vid. karira dugtam. Azért kösz :)
  • ToCsEk
    Hali. Valki tud adni linkeekt ahol 8800gt-t lehet vásárolni. Én csak itt találtam. :S
  • Gabesz amd64
    hát de ezzel égeti magát :S

komolyan mondom Maszka személyesen más :)
    de ott is "kakaskodik" néha h ATI így ATI ugy :DDDDD
  • Livius
    MaSzka mindig is ilyen volt, az Intel topicban is hétről hétre cáfolta a saját állításait. Egyébként most ne agódjatok hogy melegednek a kártyák, mert így az a veszteség ami a melegedéssel jár, az most a fűtésedhez hozzáadódik otthon legalább.
  • Gabesz amd64
    hehe magadnak mndasz ellent :D

alacsony fogyasztás? ATI-nál? LOL
    ha meg tuningolsz akkor mégjobban nem lesz alacsony fogyasztás...

nincs sok különbség a VGA-k közt h melyik szebb...nem látod már meg
  • Gabesz amd64
    Maszka Shut up fcuk up

nesze b+
  • matya00007
    Sziasztok!
    Remélem tudtok nekem segíteni. Van egy ASUS EN8800GTS 640 megás videókártyám és ahogy olvasgatom az oldalakon az órajelek nem egészen olyanok mint ahogy olvasom.
    Everest szerint: GPU órajel 198 Mhz(geometric), GPU órajel Shader 1188 Mhz, memória órajel 396 Mhz. Ezek normális adatok? Riva tunerrel is megnéztem ugyan ez. Mi lehet a baj? Előre is köszi szépen.
  • zoolee
    Vid karira dugd mindenféle képpen..
    Meik telepítőval próbálkozol? Amit adtak hozzá?
    Mien márka?
    Mert van olyan márka ami egybe adja a régi 6-7 es széria és a 8 as széria drivereit 1 dvd n és lehet rosszal próbálkozol..
    Próbáld meg a 169.18 ast, nekem teljesen jó.
  • w77d
    sajnos nagyon gyengén! a procid is egy gyengébb kategória!
  • balvin
    lenne mellette egy
    Intel DualCore E2180 2.0GHz
    meg 1GB DDR2 800MHz RAM
    árban meg nem nagyon fér már be erősebb vga, szerinted ezzel mennyire mennének a most megjelenő játékok?
  • Rage47
    Hali. Most raktam bele az új Geforce 8600GT-met a gépbe, és ezt írja ki driver installnál: "Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. A telepítő most kilép."
    Mit csináljak?:S

szerk.: Vagy az lehet gond, hogy alaplapba dugtam a monitor csatlakozót, nem a vid. karira?
  • w77d
    belépőszint! ne várj sokat tőle!
  • balvin
    Csao! mi a véleményetek a 8400GS videokariról?
    itt vannak adatok róla
  • zoolee
    És a szoba fűtésével már nem is lesz gond.XDDDD
  • Solten
    nem érdemes
  • Dzsur82
    Hali!Az lenne a kérdésem hogy a 8800GTS 320MB-ás és egy 640MB-ás kártya között sok különbség van a teljesítményében vagy nem érdemes 15-20 ezret kiadni egy 640Mb-oséert????
  • Livius
    Akkor jó nak ígérkezik a felújjított GTS 1024MB-os is.
  • MaSzKa
    semmi sem biztos
    csak azt írtam jónak ígérkezik
  • misi9
    Sziasztok! Nost vettem egy 8600GT-t, és amit adtak hozzá driver CD-t, hibásan telepíti fel róla a Drivert a Vistámra. Viszont az nvidia.com-on nem találok magyar drivert. Valaki be tudna linkelni egyet?
  • Livius
    És ez már bizonyított hogy ilyen jó lesz a HD3870? A VGA-kat mamár nem lehet agyon húzni.
  • MaSzKa
    nekem mondod?

és akkor mivan ha lassabb? (engem nem izgat)

de lehet hogy lehet majd kapni és sokkal olcsóbb is lesz jó hűtéssel és alacsony fogyasztással jó tuningolhatósággal, szebb is a képe és elvileg nem lesz driver csalás sem

8800gt tud ilyet szerinted? - segítek lehet nem is lehet kapni 1 hónapig
  • gman906
    a HD3870 kb 10%-kal lesz lessab, mint a 8800GT
  • Livius
    Mér szerinted tartja magát majd a GT ilyen szinten még magát, mituán jön a többi változat is?