9761
-
#5039 Csak annyi hogy kapható legyen végre kicsinyke hazánkba! -
#5038 Olcsóbb, halkabb, kevésbé melegszik, minimálisan lassabb a GT-hez képest. Mi kell még? -
#5037 ki mondta neked hogy gyorsabb lesz? segítek neked; csak te találtad ki
szó nem volt arról hogy gyorsabb lenne
arról viszont igen hogy olcsóbb lesz
-
Inquisitor #5036 Mondjuk csak meg kéne nézni a diagrammokat, full terhelésnél is sokkal kevesebbet fogyaszt. Viszont nem eme topik témája. -
zoolee #5035 Én is, hogy hozzád vághassam.:D
Majd ha megközelÍti a 70 es a GTX et esetleg az ultrát akkor folytathatjuk a beszélgetést..:) -
zoolee #5034 Jah, hát ha a cucc leveszi az órajeleket a felére 2d ben és alapon akkor ne csodlákozz,de mint tudjuk ezek gammára vannak, szal semmit se ér....Szóval ugyan ottvagyunk, ha 3d be visszarakja full ra..-.- -
#5033 ez ok, de rengeteg teszt alátámasztja azt a tényt, hogy az ati sebességben megint alulmaradt az nvidiával szemben! -
#5032 az alsót kérem
-
#5031 az árhoz képest igencsak jól szerepel
forint/fps-be úgy néz ki eddig az ATI a jobb
bár érdemes várni 1 hónapot amíg megjelennek a whql driverek is -
Inquisitor #5030 Ez így marhaság, az ATI kártyákban sokkal kevesebb a textúrázó, mint a GF8-ban, a 8800GT-ben meg ugye mégtöbb van. Azért fogyaszt kevesebbet, mert ... 55 nanométeres, és mert kevesebb tranyó van benne. Ettől még nem lenne feltétlen lasabb, de lásd fentieket. A fillratje nem valami nagy.
Mondjuk a lentebb belinkelt kép az pont terhelés nélkül (2D) mutatja a fogyasztást (teljes gép!), ott meg semmi köze a sebességhez ugye ;)
Azért a 27-30W fogyasztás nem sok terhelés nélkül. -
Livius #5029 És az FPS táblázattal mi a helyzet? Ott is ilyen jól szerepel az ATI? Egyébként a kisfogyasztásnak meg van az ára, kevesebb FPS. -
#5028 hogy irigykedjetek is :-)
-
#5027 és bukott a 8800GT
azt tudni kell 10dB-ént az 2x-nagyobb a hangerősség
-
#5026 -
#5025 nem is mondtam még de ilyen kártyával nyomom:
eladtam a Sapphire x1950Pro ami még most is nagyon jó kártya volt, alig bírtam megválni tőle és a bontatlan Gainward 8800GTS 320MB-os is elsikerült adnom
ha kell valakinek tudok még szerezni
Most Matrox MGA Millenium 2 4MB Pci van a gépembe
ja és ezen is SEC Samsung Electronic Company ramok vannak mint ahogy a ATi/AMD HD szérián is nem holmi QKumimonda:-) gyagyik
-
#5024 elhiheted azt, hogy nem veszek megint nvidia-át mikor nyakunkon a HD3870
emléxem mikor régen vettem ati 9550@XT-t, és a 13000ft-os kártya ugyan azt tudta mint a te FX5900-asod csak az atinak láthatóan szebb volt a képe
-
Vieras #5023 az lenne a kérdésem hogy ha veszek egy 8500GT ét az tudja futatni a WOW ot max grafon gvay joban megéri egy 7600GT. -
#5022 Az volt a gond, h nem vid. karira dugtam. Azért kösz :) -
#5021 Hali. Valki tud adni linkeekt ahol 8800gt-t lehet vásárolni. Én csak itt találtam. :S
-
#5020 hát de ezzel égeti magát :S
komolyan mondom Maszka személyesen más :)
de ott is "kakaskodik" néha h ATI így ATI ugy :DDDDD -
Livius #5019 MaSzka mindig is ilyen volt, az Intel topicban is hétről hétre cáfolta a saját állításait. Egyébként most ne agódjatok hogy melegednek a kártyák, mert így az a veszteség ami a melegedéssel jár, az most a fűtésedhez hozzáadódik otthon legalább. -
#5018 hehe magadnak mndasz ellent :D
alacsony fogyasztás? ATI-nál? LOL
ha meg tuningolsz akkor mégjobban nem lesz alacsony fogyasztás...
nincs sok különbség a VGA-k közt h melyik szebb...nem látod már meg -
#5017 Maszka Shut up fcuk up
nesze b+ -
matya00007 #5016 Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Van egy ASUS EN8800GTS 640 megás videókártyám és ahogy olvasgatom az oldalakon az órajelek nem egészen olyanok mint ahogy olvasom.
Everest szerint: GPU órajel 198 Mhz(geometric), GPU órajel Shader 1188 Mhz, memória órajel 396 Mhz. Ezek normális adatok? Riva tunerrel is megnéztem ugyan ez. Mi lehet a baj? Előre is köszi szépen. -
zoolee #5015 Vid karira dugd mindenféle képpen..
Meik telepítőval próbálkozol? Amit adtak hozzá?
Mien márka?
Mert van olyan márka ami egybe adja a régi 6-7 es széria és a 8 as széria drivereit 1 dvd n és lehet rosszal próbálkozol..
Próbáld meg a 169.18 ast, nekem teljesen jó. -
#5014 sajnos nagyon gyengén! a procid is egy gyengébb kategória! -
#5013 lenne mellette egy
Intel DualCore E2180 2.0GHz
meg 1GB DDR2 800MHz RAM
árban meg nem nagyon fér már be erősebb vga, szerinted ezzel mennyire mennének a most megjelenő játékok? -
#5012 Hali. Most raktam bele az új Geforce 8600GT-met a gépbe, és ezt írja ki driver installnál: "Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. A telepítő most kilép."
Mit csináljak?:S
szerk.: Vagy az lehet gond, hogy alaplapba dugtam a monitor csatlakozót, nem a vid. karira? -
#5011 belépőszint! ne várj sokat tőle! -
#5010 Csao! mi a véleményetek a 8400GS videokariról?
itt vannak adatok róla -
zoolee #5009 És a szoba fűtésével már nem is lesz gond.XDDDD -
#5008 nem érdemes -
Dzsur82 #5007 Hali!Az lenne a kérdésem hogy a 8800GTS 320MB-ás és egy 640MB-ás kártya között sok különbség van a teljesítményében vagy nem érdemes 15-20 ezret kiadni egy 640Mb-oséert???? -
Livius #5006 Akkor jó nak ígérkezik a felújjított GTS 1024MB-os is. -
#5005 semmi sem biztos
csak azt írtam jónak ígérkezik -
#5004 Sziasztok! Nost vettem egy 8600GT-t, és amit adtak hozzá driver CD-t, hibásan telepíti fel róla a Drivert a Vistámra. Viszont az nvidia.com-on nem találok magyar drivert. Valaki be tudna linkelni egyet? -
Livius #5003 És ez már bizonyított hogy ilyen jó lesz a HD3870? A VGA-kat mamár nem lehet agyon húzni. -
#5002 nekem mondod?
és akkor mivan ha lassabb? (engem nem izgat)
de lehet hogy lehet majd kapni és sokkal olcsóbb is lesz jó hűtéssel és alacsony fogyasztással jó tuningolhatósággal, szebb is a képe és elvileg nem lesz driver csalás sem
8800gt tud ilyet szerinted? - segítek lehet nem is lehet kapni 1 hónapig
-
#5001 a HD3870 kb 10%-kal lesz lessab, mint a 8800GT -
Livius #5000 Mér szerinted tartja magát majd a GT ilyen szinten még magát, mituán jön a többi változat is?