325
Volvo
-
partygyerek #165 hallotam róla..
de meik izzót kell kicserélni?
mert eleve a szintjelző nem megy fel, alul marad, mintha üres lenne :)
-
#164 Szerintem te ne állj neki!Izzócsere max!:)
Autóvillamossági szerelőről hallottál már? -
[Walaki]D`Lair #163 nyilván ahol a benzinszintet mérni kell, a tankban lol... -
partygyerek #162 és hol a benzinszint mérő? :) -
[Walaki]D`Lair #161 A benzinszintmérőnél :D:D -
partygyerek #160 Üdv!
Egy olyan kérdésem van, hogy a volvo 440 gl tipusú autómba, nem jelzi ki a benzinszintet a műszerfalon.
Azóta rossz, amióta a hűtőt kicseréltem benne.
Mi lehet a gond? hol keressem a bajt? -
[Walaki]D`Lair #159 Mivel városban egyáltalán nem használjuk így 14-15 az átlag...az eddigi legkevesebb fogyasztás egy Budapest-Keszthely táv volt éjszaka végig Autópályán 100-al, ott 9.3-at fogyasztott...:) -
#158 Ha egy ilyen hosszú hsz-re csak enyiben kötsz belém,azt már szinte kitüntetésnek érzem! -
#157 A6 és 5-ös!Mea culpa -
DJ BP #156 XC90 T6, megkérdezhetem mennyit kajál? :) -
DJ BP #155 Nem is kimondottan a t6-ra értem,hanem a kategóriájára,egy a8 v. 7-es bmw-is pénztemető 5 éves kora után
Ha már kötözködünk, az S80 Volvo az E, az 5-ös meg A6-os kategóriájában van :) -
[Walaki]D`Lair #154 Van abban igazság amit mondasz...mondjuk mi nem cég vagyunk így 4 év alatt csak 78 ezer km van benne :D:D:D -
#153 Nem is kimondottan a t6-ra értem,hanem a kategóriájára,egy a8 v. 7-es bmw-is pénztemető 5 éves kora után.Igényes bonyolult technika,ahol a gyár számol azzal,hogy a vevőréteg bírja a számlákat.Megvenni ezért könnyű,megválni tőle míndíg nagy bukta,és ha nem akar valaki egy lógó belü luxusautóval járni /nálunk gyakori látvány/,lehet rámerni a pénzt rendesen.
Különösen kényes egy turbó benzines,még akkor is ha a tulajok tudják hogy hidegen finoman,autópályán nem leállít rögtön stb.a váltó kiváltképp problémás.
Persze erre a gazdag cégvezető,aki újonann megvette,nagyívben tesz,beletapos 4 év alatt 200000-et,mikor jönnek a problémák eladja,/a cég elbírja/ a magyar nepper kivikszantja,óra vissza 80000-re,aztán mehet a használtautóra!
A futóművét is ugyanúgy szidják,mint a váltóját,a fogyasztásról nem is beszélve.Akinek megér a presztizs ennyit,az vegyen ilyet,nekem csak akkor kéne ha újban is lazán megengedhetem magamnak,és pár év után jöhet az új.Igaz akkor is dízelt vennék,és nem turbó benzinest ami inkább egy wrx-be való,és nem egy luxusautóba.
-
[Walaki]D`Lair #152 Ez butaság...mindig van 1-2 eset ami szar, de a mién egyáltalán nem szervízigényes, a kötelezőkön kívül nem kellett semmit ráköllteni.. -
[Walaki]D`Lair #151 Nem fért el más a motor mellett, olyan széles -
#150 /56438/ -
#149 Ha nembírom az arcod,az miért feltűnési viszketegség okoska?
Mikor pózoltam én bármivel is,azt hiszed én nem tudnék megvenni egy kitaposott t6-ot?Csak nem vagyok a magam ellensége!
Nem inkább te akarsz felvágni fater benzinpusztítójával,ami olyan szervízigényes,hogy normális ember 6 éves korában messze elkerüli.Miért került 3.2-be mit gondolsz?Azért mert 2 év alatt rákölthetsz ugyanennyit-de az igaz,hogy a szomszéd csak azt látja milyen szép kocsi.Csak nehogy kinézzen,mikor csörlőzitek fel a trélerre!
Menj át az autómániába,ott megnézheted hogy égett le egy ilyen szutyok!/5643/ -
T6 fan #148 Haggyad szegény gyereket, feltűnési viszketegség! A 6sebességes váltóval egyetértek, ezt nemértem mérnem egy iet raktak bele. -
[Walaki]D`Lair #147 Jóvan hagyjad má' magad...akkor mivan, megvered? :D:D Mindent ilyen vérkomolyan veszel az életben? :D -
#146 Vigyázz magadra Kristóf fiú!Ezt a stílust nem tűröm el,jössz itt apuci kocsijával dicsekedni,és most már kostolgatsz is?Próbáltad volna ezt a szemembe mondani! -
[Walaki]D`Lair #145 Azért egy rendes 6 sebességes automatával sokkal jobb lenne...én így ebben a formájában szarnak tartom, nem érződik 272Le-nek a motor, max 150-170-nek... -
T6 fan #144 a mienk 180-nál még húz rendesen, 250-nél nemenged többet, de tudna -
[Walaki]D`Lair #143 Hát nemtom, a miénket elég gyengén viszi 140 fölött, igaz ez XC90 szal kicsit nehezebb a bódé... -
T6 fan #142 az a 14 misis autó luxusautó te emberállat, nem pedig arra a célra készült mint 1 RS. és csak 3.2 millás de mindd1.
Az S80-as meg annyira nem gyengül ám vissza, mer a maximális nyomaték 2000-től 5000-ig megvan -
[Walaki]D`Lair #141 Akkor valszeg béna volt a sofőr, mert szinte ugyanaz a T6 és az RS 0-100 gyorsulása :D Sőt utána a T6 vissza is gyengül a váltó miatt...:) -
#140 Vaooo!Egy 14 misis autó legyorsult egy 7 millióst!Csak 85 lóerő a különbség! -
T6 fan #139 Jah azt elfelejtettem megemlíteni! vistont azóta rendeztünk 1 2006-os Octavia RS Vs. S80 T6 draget és a skoda sehol nemvolt. -
[Walaki]D`Lair #138 LOL:D:D:D
Amúgy maga a motor télleg kurvajó...csak az a váltó ne lenne hozzá...:S -
#137 Hogyne!Zavar ha valaki hülyeségeket irogat.
Ha egy T6 fan irogatja hogy milyen űberfasza egy t6,és abba beleköt egy pszihopata azon te képes vagy meglepődni? -
[Walaki]D`Lair #136 Ó bazmeg muszáj mindenbe belekötni? :D:D:D -
#135 Ha 220-al megy,és a volvo előtt skoda 120 l-je volt /elég ritka/,akkor tart a felénél.Ha a kamionosok is úgy akarják!
'csak azt veszed észre, h. 1 bizonyos távot 1\3-ad annyi idő alatt teszel meg."
-lehet nagyot írni,milyen jól hangzik mi?
-
[Walaki]D`Lair #134 180-200, ahogy a "nagyok" szokták...(pfejj) -
#133 És ott mivel járt eddig,T-forddal?Mert egy gyík 120-as skoda is vígan poroszkál 110-el.Mennyivel is járhat a t6-tal? -
[Walaki]D`Lair #132 Szerintem autópályára értette :) -
#131 Nem lehet nagy forgalom arrafelé!Mert mint tudjuk a menetidőt a lóerő határozza meg!
Jah,a nevadai sivatagban lehet! -
[Walaki]D`Lair #130 Csak az a kurva 4 sebességes automatája ne lenne... -
T6 fan #129 Most vettünk 1 S80 t6-ot 2001-es verziót. K''va jól húz a kocsi. A sebességet nem érzed, csak azt veszed észre, h. 1 bizonyos távot 1\3-ad annyi idő alatt teszel meg. -
#128 volvo v70 a király!:) -
blackgamer #127 Használtteszt: Volvo C70 Convertible - 2003
elfogadnám
[center] -
[Walaki]D`Lair #126 Nem rossz, de én különösebben nem szeretem a CC-ket...